Westminster International University in Tashkent

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

Westminster International University in Tashkent adalah peluang terbaik untuk pelajar antarabangsa belajar dalam persekitaran pembelajaran yang dinamik dan pelbagai. Sebagai rakan kongsi pendidikan Transnasional eksklusif dengan University of Westminster (UoW), WUIT memberi anda akses kepada Kelayakan British yang Diiktiraf secara Global. Sertai komuniti kami yang bercita-cita tinggi yang diketuai oleh tutor inspirasi dan sangat berkelayakan. Di WIUT , ia menjadi keutamaan kami untuk memenuhi jangkaan pembelajaran anda dengan memberikan kursus yang berkualiti dan berorientasikan karier.

Untuk memanfaatkan masa anda dengan kami, kami mempunyai banyak cara untuk memberi sokongan dan bantuan kepada anda. Pasukan Perkhidmatan Bertemu dan Lapangan Terbang kami menyediakan sambutan hangat kepada pelajar antarabangsa yang baru tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Tashkent dan penginapan percuma dijamin pada tahun pertama. Pasukan Sokongan Pelajar didedikasikan untuk memastikan pelajar antarabangsa kami berada dan merasa di rumah.

Kemasukan

Kemasukan ke kursus di WIUT akan berdasarkan kriteria kemasukan yang diluluskan untuk University of Westminster (UK London). Prinsip yang paling utama di mana keputusan pengambilan didasarkan adalah bahawa pemohon sepatutnya mendapat keuntungan dari, dan berjaya dalam kursus. Pelajar yang berminat perlu memenuhi umur, bahasa Inggeris, Matematik, latar belakang pendidikan dan keperluan lain.

Lokasi

Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Alamat
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Tashkent, Wilayah Tashkent, Uzbekistan
Telefon
+998 71 238 74 00