European University (Evropejs'kij Universitet)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di antara pelbagai institusi pendidikan tinggi di Ukraine yang memiliki hak milik persendirian, Universiti Eropah adalah salah satu yang pertama dan terkenal. Universiti Eropah adalah institusi pendidikan tinggi multidisiplin moden dengan sokongan logistik penuh untuk proses pengajaran dan aktiviti ilmiah guru dan pelajar. Ia menawarkan perpustakaan berkomputer moden kepada pelajar dengan dana sebanyak 1,000,000 salinan edisi, gimnasium, dan kemudahan rekreasi.

Universiti Eropah adalah salah satu institusi pendidikan swasta terbesar di Ukraine, dengan lebih daripada 10,000 pelajar mendaftar, termasuk orang asing dari 20 negara. Ini adalah satu-satunya institusi pendidikan tinggi di Ukraine di mana sistem pendidikan berterusan dari tadika hingga universiti dibuat. Lulusan universiti memegang jawatan peringkat tinggi di banyak perusahaan, firma, dan organisasi yang menjanjikan di Ukraine dan di luar negara.

Universiti melatih Pakar Muda, Sarjana Muda, Pakar dan Sarjana. Universiti juga melaksanakan latihan semula pakar dan meningkatkan tahap kelayakan. Universiti Eropah bekerjasama dengan 38 Pertubuhan Pendidikan Tinggi asing.

Lokasi

Kyiv

Alamat
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kyiv, Kyiv City, Ukraine

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: