The University of Warwick, School of Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Warwick Kejuruteraan adalah salah sebuah sekolah kejuruteraan bersepadu terkemuka di UK. Pendekatan bersepadu bagi pendidikan kejuruteraan membawa bersama-sama cawangan utama kejuruteraan dan mengacu pada kekuatan penyelidikan dalam bidang-bidang kejuruteraan teras.

Mengapa Warwick?

Pusat Pengajian Kejuruteraan adalah konsisten di dalam sepuluh bahagian atas semua jadual liga UK, termasuk Panduan University Guardian 2016 dan keempat dalam The Times dan The Sunday Times Panduan University Baik 2015 di bawah 'Engineering General.

KAJIAN

Warwick menawarkan pelbagai kursus kejuruteraan yang menarik yang akan membuka sebuah dunia peluang kepada anda. Reputasi antarabangsa kami untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan bermakna bahawa ijazah Warwick anda akan dikenali dan dihormati di seluruh dunia. Kursus kami diiktiraf oleh institusi kejuruteraan utama di UK termasuk IET, InstMC, IMechE, IStructE dan ICE.

penyelidikan

Pusat Pengajian Kejuruteraan manfaat daripada pendekatan pelbagai disiplin, dengan penyelidikan meliputi pelbagai topik. tema utama Tenaga, Kejuruteraan Bioperubatan dan Bandar menyediakan rangka kerja kepada usaha-usaha penyelidikan, yang disokong oleh empat aliran disiplin dan empat belas kumpulan penyelidikan. Sekolah menggaji beberapa jurutera terkemuka dalam bidang mereka, yang kerap menerbitkan kertas kerja dalam jurnal kedudukan teratas. Kini terdapat lebih 150 pelajar yang mengikuti ijazah pascasiswazah penyelidikan dan 55 penyelidikan kakitangan pasca kedoktoran.

Perkongsian

Pusat Pengajian Kejuruteraan mempunyai rekod pencapaian yang kukuh dalam kerjasama dengan rakan kongsi industri melalui kedua-dua aktiviti penyelidikan dan pengajaran, dan dengan ahli akademik yang diiktiraf antarabangsa di universiti-universiti di UK dan antarabangsa. Perkongsian strategik dengan WMG di kampus membolehkan kursus kami yang akan dihantar dengan cara yang bersatu, memiliki pengalaman dan kemudahan dua jabatan Universiti. Kedua-dua jabatan juga bekerjasama dalam beberapa program penyelidikan bersama antarabangsa yang ketara.

Fakta & Angka

Kejuruteraan di Warwick menduduki tempat ke-4 dalam jadual liga kejuruteraan am pada tahun 2012. Jabatan kejuruteraan bersatu, kami ke-3 yang paling tinggi diberi nilai dalam 2008 Latihan Penilaian Penyelidikan Kejuruteraan Am. Sekolah ini mempunyai 90 pengajaran akademik dan kakitangan penyelidikan, ditambah 55 kakitangan sokongan. 1100 pelajar ijazah kami membentuk 8% daripada penduduk Universiti. 150 pelajar siswazah berdaftar untuk ijazah tinggi secara penyelidikan - MSc, PhD, EngD. jumlah pendapatan Kajian kami sejak 2007 adalah sekitar £ 40 juta. Graduan kita dalam pekerjaan 6 bulan selepas tamat pengajian, 89% adalah dalam pekerjaan peringkat siswazah menggunakan kemahiran yang diperolehi semasa kursus ijazah. Purata gaji permulaan pada tahun 2011 bagi graduan Warwick Engineering adalah £ 25,800, yang jauh lebih tinggi daripada norma sektor ini.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Health MSc » Lihat Health Sarjana » Lihat MSc » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

BEng Automotive Engineering

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

[+]

Pada Tahun 3, anda akan menjalankan projek individu dan mengkaji enam modul teras yang pada masa ini:

[-]

BEng Biomedical Systems Engineering

Campus Sepenuh masa 3 - 4  August 2019 United Kingdom Coventry

[+]

Syarat kemasukan

Tahap AAA, termasuk Matematik dan Fizik. Anda juga mesti mencapai lulus dalam sains praktikal jika sains sains A merangkumi penilaian praktikal yang berasingan.

Tahap dalam subjek yang digunakan dan portfolio bercampur. Calon dianggap secara individu. Gred akan sama dengan calon-calon yang mengambil kelayakan akademik A dan AS.

Pemohon yang mempunyai profil yang kukuh tetapi tanpa sama ada Fizik Tahap atau Matematik Tahap A boleh dipertimbangkan.

Baccalaureate Antarabangsa: 38 mata untuk memasukkan 6 dalam Matematik Tahap Tinggi dan 6 dalam Fizik Tahap Tinggi.

BTECs: Pemohon yang menawarkan BTEC dinasihatkan untuk menghubungi Pasukan Kemasukan Siswazah.... [-]


BEng in Electrical and Electronic Engineering

Campus Sepenuh masa 3 - 4  August 2019 United Kingdom Coventry

[+]

Apa yang saya Adakah Belajar? Bagaimana saya belajar?

Sekolah menggalakkan pelajar untuk menjalankan beberapa bentuk pengalaman industri. Ramai pelajar menjalankan latihan dan pengalaman kerja lain sepanjang musim panas. Sesetengah pelajar boleh mengambil penempatan selama setahun dalam industri atau dalam persekitaran penyelidikan.

[-]

Beng kejuruteraan

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Ijazah Kejuruteraan terakreditasi kami membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai prinsip kejuruteraan, dengan pengajaran dari pelbagai bidang automotif, sivil, elektronik, sistem dan pakar kejuruteraan mekanikal [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Ijazah Kejuruteraan terakreditasi kami membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai prinsip-prinsip kejuruteraan, dengan pengajaran dari pelbagai bidang automotif, sivil, elektronik, sistem dan pakar kejuruteraan mekanikal, dan pilihan untuk pakar dalam bidang yang menarik minat anda semasa tahun kedua anda.

Kursus-kursus ini diketuai bersama oleh ahli akademik di Sekolah Kejuruteraan dan WMG (Warwick Manufacturing Group). Projek interdisipliner membolehkan anda menangani cabaran yang boleh merangkumi kejuruteraan robot untuk menyelamatkan mangsa di bangunan runtuh, untuk mereka bentuk dan membina nano-satelit. Anda akan membangunkan kemahiran yang dicari-cari termasuk pendekatan pelbagai disiplin dalam penyelesaian masalah, keupayaan untuk menguruskan projek-projek dan menyampaikan idea, dan keupayaan untuk memimpin, menyelidik, merekabentuk, menginovasi dan membangunkan produk dan sistem.... [-]


Beng kejuruteraan awam

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Jurutera awam merancang, merekabentuk, membina dan menyelenggara infrastruktur atau persekitaran 'dibina', termasuk bangunan, lapangan terbang, kereta api, jalan raya, terowong, jambatan dan empangan. [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Jurutera awam merancang, merekabentuk, membina dan menyelenggara infrastruktur atau persekitaran 'dibina', termasuk bangunan, lapangan terbang, kereta api, jalan raya, terowong, jambatan dan empangan.

Memperolehi pengajaran yang berasaskan penyelidikan canggih, anda akan mempelajari teori yang luas dan kemahiran praktikal. Projek individu dan kumpulan tetap mengatasi cabaran industri seperti reka bentuk, bangunan dan ujian struktur bumbung, pembangunan skim pembinaan robot atau membantu Severn Trent meningkatkan reka bentuk takungan. Anda juga akan menikmati kerja lapangan yang sebelum ini termasuk kerja kejuruteraan geoteknik di Wales atau Isle of Wight.... [-]


BEng Kejuruteraan Mekanikal

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Sistem mekanikal, mekanisme dan mesin terletak di tengah-tengah industri kejuruteraan tradisional kami. [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Sistem mekanikal, mekanisme dan mesin terletak di tengah-tengah industri kejuruteraan tradisional kami. Kemahiran dan teknik yang berkaitan dengan mereka terus menjadi penting. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, telah diperluaskan ke bidang kejuruteraan ketepatan, nanoteknologi, dan mekatronik, kerana jurutera mekanikal telah memperluaskan set kemahiran mereka dan memeluk teknologi dari disiplin lain untuk menyelesaikan masalah yang sukar.

Kursus kami mengambil pendekatan pelbagai disiplin untuk cabaran kejuruteraan. Diketuai oleh pakar-pakar di Sekolah Kejuruteraan dan WMG (Warwick Manufacturing Group) kami menyediakan peluang untuk belajar dari penyelidikan terkemuka di bidang seperti mekanik ketepatan, dinamik bendalir dan teknologi tenaga terma lestari, serta bidang pelengkap dalam bidang kejuruteraan yang lain. Kami juga bekerjasama dengan banyak syarikat terkemuka di negara ini. Kerjasama ini menyumbang semula kepada penyelidikan kami, memaklumkan pengajaran kami dan membantu kami mengekalkan kursus kami di barisan hadapan amalan terbaik perindustrian.... [-]


Beng pengurusan perniagaan kejuruteraan

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Kursus ini mencerminkan realiti persekitaran perniagaan moden, menggabungkan asas kukuh dalam prinsip kejuruteraan dengan pemahaman tentang keprihatinan industri penting yang inovasi mesti menghasilkan keuntungan. [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Kursus ini mencerminkan realiti persekitaran perniagaan moden, menggabungkan asas kukuh dalam prinsip kejuruteraan dengan pemahaman tentang keprihatinan industri penting yang inovasi mesti menghasilkan keuntungan. Pengajaran menarik keahlian Sekolah Kejuruteraan, yang memberikan standard kepakaran teknikal yang tertinggi; WMG (Warwick Manufacturing Group), yang menawarkan hubungan inovatif antara akademia dan industri; dan Warwick Business School (WBS), yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk kecemerlangan dalam pengurusan perniagaan.

Kurikulum kami mengintegrasikan kandungan perniagaan dan teknikal, membangunkan kepakaran kejuruteraan anda bersama-sama pengetahuan tentang pelbagai fungsi perniagaan, melengkapkan anda untuk mencari tempat anda di pasaran global yang semakin kompetitif. Pada tahun pertama anda, anda akan mengkaji modul teras yang biasa untuk semua peringkat Kejuruteraan kami. Pada tahun kedua, anda boleh mula memperibadikan kursus anda. Anda tidak akan menentukan kursus gelar akhir anda sehingga tahun kedua, memastikan bahawa anda boleh membuat pilihan yang tepat. Perbezaan utama antara tahap Ijazah Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan (EBM) dan Kejuruteraan dan Perniagaan (EBS) adalah perkadaran bahan perniagaan yang ditemui pada tahun ketiga kajian, EBS mempunyai lebih banyak.... [-]


Beng sistem kejuruteraan

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

[+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Serta dapat berkomunikasi dengan berkesan, dan menghargai pandangan daripada disiplin lain, jurutera sistem dapat melihat dan mengeksploitasi sinergi di seluruh bidang ini.

Graduan kami telah bekerja untuk organisasi termasuk Jaguar Land Rover, Bank Barclays, Institut Inovasi NHS, Aston Martin, Deutsche Bank.

Contoh peranan pekerjaan siswazah kami termasuk Penganalisis Sistem Perniagaan, Jurutera Kejuruteraan Siswazah, Aerodinamika, Jurutera Struktur, Peniaga Teknologi.... [-]


Kejuruteraan elektronik beng

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Kursus ini adalah untuk anda jika anda sedang mencari ijazah Kejuruteraan Elektronik yang diiktiraf yang membangunkan pengetahuan pakar anda dalam bidang semasa bekerja dalam pelbagai pasukan disiplin. [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Kursus ini adalah untuk anda jika anda sedang mencari ijazah Kejuruteraan Elektronik yang diiktiraf yang membangunkan pengetahuan pakar anda dalam bidang semasa bekerja dalam pelbagai pasukan disiplin. Pendekatan kami yang berorientasikan penyelidikan untuk belajar menyokong pembangunan peribadi dan menyediakan kemahiran utama yang sejajar dengan amalan komersial yang terbaik - dan banyak dicari oleh majikan terkemuka. Ini membolehkan graduan kami menyumbang dalam pelbagai sektor, seperti mikroelektronik, reka bentuk dan pengeluaran, tenaga, pengangkutan, persekitaran yang dibina, maklumat dan komunikasi.

Anda akan belajar melalui kuliah, tutorial, kelas contoh, hubungan tatap muka dengan ahli akademik untuk menyelesaikan pertanyaan modul, makmal, tugasan kursus dan projek. Kerja praktikal dalam elektronik bermula dari tahun pertama dengan projek individu tahun ketiga membentuk sebahagian besar darjah anda. Makmal-makmal yang baru diperbaharui itu dilengkapi dengan perisian dan instrumen untuk menyokong aktiviti mengajar yang pelbagai dalam kejuruteraan elektronik. Kursus ini mendapat faedah daripada hubungan rapat dengan industri.... [-]


MEng in Electrical and Electronic Engineering

Campus Sepenuh masa 3 - 4  August 2019 United Kingdom Coventry

[+]

Anda akan mengambil bahagian dalam kuliah, seminar, tutorial dan sesi makmal praktikal. Tutor anda ada untuk menyokong anda sepanjang hayat universiti anda dan akan membantu anda untuk merenung perkembangan anda yang berterusan. Jurutera sentiasa terlibat dalam kerja kelompok disiplin dan ini merupakan sebahagian daripada kursus kami dari tahun pertama.

Penilaian adalah melalui peperiksaan dan kursus. Penilaian kursus boleh termasuk laporan makmal, projek, esei dan persembahan lisan.

Anda boleh mendapatkan pengalaman industri semasa kursus anda melalui lawatan dan kerja projek. Sekolah menggalakkan pelajar untuk menjalankan beberapa bentuk pengalaman industri.

[-]

Pembuatan beng dan kejuruteraan mekanikal

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Coventry

Secara global, pembuatan adalah penyedia utama kekayaan dan pekerjaan. Jurutera perkilangan dan mekanikal menggunakan kreativiti, kemahiran dan visi mereka untuk bekerja dengan pelbagai jurutera lain dalam pembangunan produk inovatif dan kos efektif. [+]

Apa yang saya Adakah Belajar?

Secara global, pembuatan adalah penyedia utama kekayaan dan pekerjaan. Jurutera perkilangan dan mekanikal menggunakan kreativiti, kemahiran dan visi mereka untuk bekerja dengan pelbagai jurutera lain dalam pembangunan produk inovatif dan kos efektif.

Sebagai Jurutera pembuatan dan Mekanikal, anda akan menguasai teknologi dan kemahiran moden seperti robotik, reka bentuk komputer dan simulasi. Kami menawarkan kurikulum yang kaya dan sumber untuk mencapai ini, yang diakreditasi oleh Institut Kejuruteraan dan Teknologi, dan Institusi Jurutera Mekanikal. Kami akan memberi anda pemahaman yang signifikan mengenai teknik dan kemahiran pengurusan bersama dengan subjek teknikal ini.... [-]


Contact
Alamat lokasi
School of Engineering
University of Warwick

Coventry, England, CV4 7AL GB