University of Gloucestershire

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami mengalu-alukan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Belajar di UK boleh menjadi pengalaman hebat yang membolehkan anda bertemu dengan orang baru, mencuba perkara-perkara baru dan mengalami negara baru. Datang dan sertai kami.

Mengenai universiti

  • 180 tahun pendidikan tradisi sejak 1834
  • Kira-kira 10,000 pelajar yang belajar di tiga kampus kami di Gloucestershire
  • Lima universiti terkemuka di UK untuk perkhidmatan sokongan pelajar kami (Survey Barometer Pelajar Antarabangsa, 2017)
  • Pelajar antarabangsa mewakili lebih daripada 60 buah negara
  • Lebih daripada 100 kursus akademik untuk dipilih

Kenapa pilih University of Gloucestershire ?

Kebolehpasaran

Kami menawarkan pilihan tahun penempatan dan pengalaman kerja pendek melalui inisiatif Degreeplus kami, memberikan anda pengalaman kerja berharga untuk pasaran kerja. 94% daripada graduan kami mendapat pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam tempoh enam bulan selepas tamat (DLHE 2015/16).

Gelar pantas

Program ijazah sarjana muda intensif dua tahun ditawarkan dalam beberapa mata pelajaran, termasuk perniagaan dan undang-undang, untuk membantu anda lulus lebih cepat dan menjimatkan wang.

Pengalaman pelajar

Persekitaran kampus yang mengalu-alukan dan menyokong kami membolehkan anda terlibat sepenuhnya dalam kehidupan universiti. Kami menduduki tempat ke-1 di UK untuk perkhidmatan sokongan pelajar kami (Survey Barometer Pelajar Antarabangsa, 2015).

Pengajaran yang berkualiti

Kami telah dianugerahkan 14 Fellowship Pengajaran Kebangsaan dan mempunyai portfolio pensyarah yang kukuh dengan pengalaman industri.

Kursus Bahasa dan Akademik Bahasa Inggeris

Program khusus untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk kajian akademik mereka disampaikan di kampus kami oleh INTO University of Gloucestershire .

Lokasi

Cheltenham

Alamat
University of Gloucestershire, The Park
GL50 2RH Cheltenham, England, United Kingdom

Gloucester

Alamat
University of Gloucestershire, Oxstalls Ln, Longlevens, Gloucester
GL2 9HW Gloucester, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami