Baca keterangan rasmi

Pengajaran dan penyelidikan bertaraf dunia

University of Lincoln telah dianugerahkan emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran 2017, dinilai sebagai menyampaikan pengajaran, pembelajaran dan hasil secara konsisten untuk para pelajarnya. Universiti juga telah menubuhkan reputasi antarabangsa untuk kualiti pengajaran dan penyelidikan, dengan para akademik dan pelajar bekerjasama dalam projek-projek utama di seluruh kawasan yang berbeza-beza sebagai rawatan kanser, pemuliharaan air dan teknologi rendah karbon.

Universiti Lincoln telah dipuji oleh Badan Jaminan Kualiti untuk pendekatannya untuk meningkatkan peluang pembelajaran pelajar. Lincoln menduduki ranking sebagai 50 institusi UK teratas dalam kedua-dua The Guardian University Guide 2018 dan Panduan Universiti Lengkap 2017. Universiti Lincoln juga telah dinamakan di sepuluh besar UK untuk kepuasan pelajar oleh pelajar pascasiswazah dan antarabangsa di Anugerah Pilihan Pelajar Whatuni 2017.

Lokasi pusat bandar bersejarah

Kampus yang memenangi anugerah University of Lincoln menyediakan persekitaran yang moden dan berpusatkan pelajar di Marina Brayford Pool yang indah, di mana semua yang anda perlukan berada di kampus atau hanya berjalan kaki singkat di pusat bandar. Dengan istana zaman pertengahan dan salah satu katedral terbaik di Eropah, Lincoln mempunyai sejarah dan rumah galeri, pawagam, membeli-belah, restoran, bar dan kelab malam.

Fakta Utama Mengenai Universiti Lincoln

1. Sebuah universiti yang bekerja dengan bandar dan seluruh negara

 • Universiti telah melabur kira-kira £ 200 juta di Kampus Kolam Brayford yang menakjubkan yang telah mengubah tapak pusat brownfield pusat bandar, menghidupkan semula kawasan itu dan menarik pelaburan dari sektor runcit, rekreasi dan hartanah. Kami merancang untuk melabur lebih £ 130 juta di kampus selama beberapa tahun akan datang.
 • University of Lincoln dianggarkan bernilai lebih dari 300 juta pound kepada ekonomi tempatan, menggandakan kadar pertumbuhan ekonomi tempatan, dan mewujudkan lebih daripada 3,000 pekerjaan baru.
 • Pusat inkubasi perniagaan yang memenangi anugerah universiti, Sparkhouse, telah menyokong lebih daripada 300 perniagaan baru dan berkembang untuk menubuhkan diri di rantau ini dan mewujudkan lebih 450 pekerjaan baru.

2. Menyokong industri UK dan ekonomi

 • Lincoln diiktiraf kerana menerajui usaha dalam perkongsian yang berjaya dengan perniagaan. Ini diserlahkan dalam ulasan baru-baru ini dalam hubungan antara industri dan akademik oleh Sir Andrew Witty dan Sir Tim Wilson.
 • Pusat Pengeluaran Makanan Kebangsaan di kampus Holbeach di Universiti adalah kemudahan latihan terkini yang ditaja dan dikemaskini oleh industri makanan berbilang bulat.
 • Universiti menyampaikan pembelajaran berasaskan pembelajaran untuk industri dan Kementerian Pertahanan, meningkatkan kemahiran tenaga kerja dan menyelamatkan pembayar cukai UK berjuta-juta pound.
 • Lincoln membuka sekolah kejuruteraan pertama yang dibina di UK selama 25 tahun dengan kerjasama Siemens plc. Pendekatan perintis untuk bekerja dengan majikan telah diakui melalui beberapa siri anugerah dan anugerah kebangsaan, termasuk Anugerah Pendidikan Tinggi Times dan Anugerah Lord Stafford.
 • Universiti telah mewujudkan pusat bandar baru Lincoln Science dan Inovasi Park dengan kerjasama Koperasi Lincolnshire sebagai pusat pelaburan dalam bidang sains dan teknologi. Perdana Menteri Joseph Banks Laboratories dibuka pada bulan September 2014.
 • Kepakaran para akademik dan graduan Lincoln tertanam dalam syarikat-syarikat nasional dan tempatan melalui Perkongsian Pengetahuan Pengetahuan.
 • Penyelidikan kontrak dan perundingan yang dibeli dari Universiti oleh perniagaan dan sektor awam dalam tempoh lima tahun yang lalu bernilai hampir £ 16 juta.

3. Penyelidikan dengan kesan sebenar untuk orang dan masyarakat

 • University of Lincoln menghasilkan penyelidikan utama dunia di banyak bidang.
 • Lebih daripada separuh (53%) penyelidikan yang dikemukakan oleh Universiti ke Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan kebangsaan 2014 telah diberi penilaian yang sangat baik di peringkat antarabangsa atau dunia - standard tertinggi yang mungkin.
 • Staf akademik Universiti ini mempunyai lebih daripada 60 profesor substantif, yang menyokong budaya penyelidikan yang berkembang maju dan pengalaman pelajar berkualiti tinggi.
 • Universiti ini menempatkan lebih daripada 40 pusat penyelidikan dan kumpulan penyelidikan, menyiasat subjek dari Kejuruteraan Visi dan Sistem Autonomi ke Pemuliharaan dan Warisan Budaya.
 • Projek penyelidikan utama dari masyarakat manfaat universiti di kawasan-kawasan yang bervariasi sebagai pembangunan vaksin baru, teknologi makanan pertanian, pengimejan perubatan untuk diagnosis kanser, pengawasan anti-pengganas, pemuliharaan bangunan bersejarah, rawatan insomnia dan pembangunan bahasa kanak-kanak.
 • Pendekatan pelbagai disiplin memastikan banyak projek melibatkan pakar dari seluruh Sekolah dan Kolej Universiti yang berbeza. Contohnya, Institut Lincoln untuk Kesihatan menyatukan kepakaran yang merangkumi sains berasaskan makmal untuk mengetengahkan campur tangan perubatan.
 • Universiti ini komited untuk mengajar penyelidikan dalam kurikulumnya, memberikan peluang kepada mahasiswa untuk bekerja dengan pelajar pascasiswazah dan staf akademik dalam projek penyelidikan melalui inisiatif Pelajar Lincoln sebagai Pelaksana.

4. pelajar yang sangat berpuas hati

 • Lincoln berada di kedudukan ke-11 di UK untuk kepuasan pelajar dalam Kajian Pelajar Kebangsaan (NSS) 2016. Di samping itu, Lincoln telah menduduki tempat ke-1 dalam pelbagai bidang subjek NSS termasuk Zoologi, Pengangkutan dan Perjalanan, Reka Bentuk, Biokimia dan Sains Haiwan.
 • Universiti ini komited untuk membangunkan graduan yang giat, dengan pelajar Lincoln menikmati prospek siswazah yang baik dan ramai yang memulakan perniagaan mereka sendiri yang berjaya. Sembilan puluh lima peratus daripada graduan yang paling baru-baru ini berada di tempat kerja atau melanjutkan pengajian enam bulan selepas menamatkan kursus mereka, dengan hampir tiga perempat dalam peranan peringkat siswazah [Destinasi Lawat Leaf dari Kajian Pendidikan Tinggi 2014/15, yang diterbitkan pada bulan Julai 2016].
 • Bekerjasama dengan Kesatuan Pelajar membolehkan Universiti Lincoln sentiasa meningkatkan pengalaman pelajar yang hebat

5. Komitmen terhadap kecemerlangan akademik

 • Dalam kajian Agensi Jaminan Kualiti yang paling terkini, Universiti menerima hasil yang sangat baik dan dipuji untuk cara inovatif di mana ia memberikan suara murid-muridnya.
 • Lincoln berbangga mendapat pengiktirafan oleh beberapa badan profesional, termasuk Majlis Perubatan dan Kebidanan, Royal Pharmaceutical Society of Great Britain, Majlis Profesion Kesihatan, Majlis Kerja Sosial Umum, Persatuan Psikologi British, Majlis Kebangsaan untuk Latihan Wartawan, Latihan Berkala Majlis, Institut Kesihatan Bertauliah, Institut Personel dan Pembangunan Chartered, Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered, Persatuan Undang-Undang, Majlis Peguam dan Institut Sains Bioperubatan.

6. Penglibatan global

 • Sekitar 100 kebangsaan yang berbeza diwakili di kalangan pelajar Universiti Lincoln.
 • Universiti mempunyai perkongsian dengan universiti-universiti utama di seluruh dunia dan Pusat Kajian Antarabangsa berusaha untuk memperluaskan jangkauan globalnya.
 • Universiti Lincoln menyokong syarikat dan pertubuhan multinasional dalam keperluan pendidikan, latihan, penyelidikan dan perundingan mereka.
 • Universiti telah memainkan peranan utama dalam perayaan tempatan, kebangsaan dan antarabangsa yang menandakan ulang tahun ke 800 Magna Carta pada tahun 2015, termasuk penciptaan 1215.today - platform seni digital baru yang disokong oleh Majlis Kesenian England.

7. Memandu perubahan dalam pendidikan tinggi

 • Universiti ini mengetuai projek Landskap Pembelajaran perintis untuk merancang ruang akademik masa depan.
 • Lincoln mengetuai Pelajar inovatif sebagai projek Pengeluar, inisiatif yang dibiayai oleh Akademi Pendidikan Tinggi yang direka untuk menyiasat dan menggalakkan penglibatan pelajar dalam penyelidikan dari awal pengajian mereka.
 • Naib Canselor Lincoln Profesor Mary Stuart adalah Ahli Lembaga Pembiayaan Pendidikan Tinggi untuk England dan Timbalan Pengerusi Perikatan Universiti.

8. Fokus komuniti yang kuat

 • Universiti Lincoln adalah penyokong Festival Buku Lincoln, Anugerah Perniagaan Lincolnshire, Anugerah Sukan Lincolnshire dan Festival Kekerapan Budaya Digital.
 • Kampus Brayford menawarkan tempat-tempat seni yang hebat di Pusat Seni Pertunjukan Lincoln, salah satu teater terbesar di rantau ini, tempat muzik Live Engine Shed dan galeri seni Projek Plus.
 • Universiti ini menganjurkan pelbagai kuliah umum percuma, termasuk siri ceramah siri Great Lives yang membawa pakar-pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk berkongsi pengalaman, pengalaman dan kepakaran mereka. Pembicara telah memasukkan Sir John Hurt, Profesor Lord Robert Winston, dan Baroness Susan Greenfield.
 • Universiti Lincoln adalah rakan kongsi di Lincoln Cultural and Arts Partnership, sebuah badan yang menyatukan organisasi awam dan swasta di seluruh bandar untuk menyokong dan meningkatkan pelancongan dan ekonomi pengunjung.
 • Siren FM, bertempat di studio standard industri di Lincoln School of Film & Media, adalah stesen radio komuniti berskala besar pertama di UK yang dianjurkan oleh sebuah universiti. Ia dinamakan Stesen Radio Timur Midlands pada tahun 2013 dan 2014.
 • Setiap tahun, lebih daripada 1,500 pelajar Lincoln menyumbang kira-kira 15,000 jam sukarela kepada projek komuniti berharga di dalam dan di sekitar bandar raya dan wilayah Lincolnshire yang lebih luas. Jumlah nilai ekonomi jam sukarela yang dijalankan oleh komuniti Universiti dianggarkan hampir £ 500,000.

9. Mobiliti sosial dan kepelbagaian

 • Universiti ini komited untuk meningkatkan aspirasi di antara 14 hingga 19 tahun, dan bekerja dengan sekolah tempatan dan negara untuk mempromosikan dan membantu perkembangan Pendidikan Tinggi.
 • Sebagai sebahagian daripada program Rangkaian Kebangsaan untuk Program Kerjasama Kolaborasi (NNCO), University of Lincoln mengetuai Rangkaian Outreach Lincolnshire, yang menggalakkan dan menyokong lebih ramai anak muda dari sekolah dan kolej tempatan untuk mengakses pendidikan tinggi.
 • Pada 2013 Lincoln menyertai Rangkaian Yayasan Sorrell dan Universiti menjadi tuan rumah Kelab Seni dan Rekaan Sabtu. Acara program percuma untuk murid sekolah menengah tempatan ini menggalakkan kreativiti dengan menyediakan tuisyen pakar dalam mata pelajaran reka bentuk dengan akses kepada kemudahan universiti terkemuka di universiti
 • Universiti ini menyokong para pelajar daripada latar belakang yang kurang bernasib baik dengan menawarkan sejumlah bendahari dan biasiswa. Ini termasuk Biasiswa Universiti Lincoln, Biasiswa Naib Canselor, Biasiswa Cemerlang, Biasiswa Siswazah Lincoln dan Bursary Blackburn. Melalui perkongsian industrinya, ia juga menawarkan Beasiswa Santander dan Siemens Engineering Bursaries.

10. Kualiti dan kejayaan dalam beberapa tahun yang singkat

 • Universiti Lincoln adalah kampus pusat bandar baru pertama yang akan dibina dalam 25 tahun terima kasih kepada langganan awam dan swasta yang menyumbang £ 32 juta.
 • Kampus Lincoln dibuka secara rasmi oleh Her Majesty The Queen pada tahun 1996. Bekas University of Lincolnshire dan Humberside menjadi Universiti Lincoln pada tahun 2001.
 • Universiti kini menjadi tuan rumah sekitar 13,000 pelajar dan 1,500 kakitangan di seluruh kampus di Lincoln, Riseholme dan Holbeach.
 • Kesatuan Pelajar Universiti Lincoln telah memenangi Anugerah Kesatuan Pelajar Tahun di Anugerah Kesatuan Kebangsaan Pelajar (NUS) 2014.
 • Kemudahan Universiti digunakan sebagai Kem Latihan Pra-Permainan oleh atlet Paralimpik menjelang Olimpik dan Sukan Paralimpik London 2012.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Pelancongan BA (Hons) di Lincoln direka untuk memberi gambaran mengenai industri pelancongan global kontemporari, termasuk kesannya, saling bergantung d ... [+]

Ijazah Pengurusan Pelancongan BA (Hons) di Lincoln direka untuk memberi gambaran mengenai industri pelancongan global kontemporari, termasuk kesannya, saling bergantung dan pentingnya kepada ekonomi. Pelancongan adalah salah satu industri yang berkembang pesat di dunia, ia bernilai berbilion-bilion kepada ekonomi global dan boleh menawarkan prospek kerjaya yang menarik.

Kursus ini memberi peluang untuk menyiasat isu dan teknik yang berkaitan dengan perancangan dan pengurusan pelancongan antarabangsa. Ia direka bentuk untuk membolehkan pelajar membina asas pengetahuan melalui modul berkaitan khusus dan perniagaan, manakala modul pilihan membolehkan para pelajar membentuk pembelajaran mereka demi minat dan aspirasi mereka sendiri. Terdapat penekanan untuk membangunkan kemahiran berfikir kritis dan organisasi yang diperlukan untuk menjalankan operasi pelancongan berskala besar.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Perniagaan dan Pengurusan ini direka untuk pelajar yang ingin bekerja dalam dunia global organisasi persendirian dan awam yang pantas, menyelaraskan pasukan dan me ... [+]

Ijazah Perniagaan dan Pengurusan ini direka untuk pelajar yang ingin bekerja dalam dunia global organisasi persendirian dan awam yang pantas, menyelaraskan pasukan dan menggunakan sumber yang cekap, atau menubuhkan dan menjalankan perniagaan mereka sendiri.

Sekolah Perniagaan Antarabangsa Lincoln bermatlamat untuk menghasilkan graduan yang berdaya maju dan berkemahiran dengan kemahiran dan kebolehan menyelesaikan masalah untuk mengambil perspektif antarabangsa dan membuat perbezaan dalam perniagaan. Pelajar digalakkan untuk berfikir dan bertindak sebagai pengurus, membangunkan kemahiran pemikiran kritikal mereka dan membina pengetahuan luas mengenai bidang subjek perniagaan teras.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Gelaran BA (Hons) dan Gelombang Kesan Visual menawarkan pengenalan kepada dunia yang bergerak dalam imej bergerak, visualisasi digital dan naratif kontemporari. Kursus in ... [+]

Kursus

Gelaran BA (Hons) dan Gelombang Kesan Visual menawarkan pengenalan kepada dunia yang bergerak dalam imej bergerak, visualisasi digital dan naratif kontemporari. Kursus ini bertujuan untuk membolehkan pelajar berkembang menjadi animator kreatif dan artis dengan fleksibiliti untuk mengamalkan kerajinan mereka dalam pelbagai media.

Pelajar dapat memperoleh pemahaman tentang bagaimana media animasi dua dimensi secara tradisinya dan tiga dimensi teknik yang dijana oleh komputer bergabung untuk mewujudkan projek yang unik dan inovatif.

Animasi dan Kesan Visual pelajar mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam lawatan belajar dan lawatan ke luar negara. Destinasi terkini termasuk Festival Anime dan Studio Ghibli di Tokyo; Festival Filem Animasi Annecy di Perancis; Walt Disney Studios dan Jim Henson Studios di Los Angeles; NBC; Universiti California dan Warner Bros. Studios. Maklumat lanjut boleh didapati di bahagian Ciri.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Falsafah BA (Hons) di Lincoln menawarkan peluang kepada pelajar untuk mempelajari salah satu disiplin tertua di dunia. Kursus ini membolehkan para pelajar menanyak ... [+]

Kursus

Ijazah Falsafah BA (Hons) di Lincoln menawarkan peluang kepada pelajar untuk mempelajari salah satu disiplin tertua di dunia. Kursus ini membolehkan para pelajar menanyakan beberapa soalan yang paling mendasar tentang dunia di sekeliling kita dan untuk membangunkan pemahaman mereka tentang tempat yang kita hadapi di dalamnya.

Falsafah mencabar pelajar untuk mempersoalkan segala-galanya daripada binary yang mudah seperti 'betul' dan 'salah', dan 'baik' dan 'jahat', melalui seumpamanya yang tidak dapat dijawab mengenai kewujudan Tuhan atau bagaimana kita boleh 'mengetahui' .

Falsafah menjadikan tuntutan intelektual pelajar yang unik. Ijazah ini memberi peluang untuk belajar bagaimana berfikir dengan jelas, untuk membina dan mempertahankan hujah-hujah dan bersedia untuk meneroka pelbagai pendekatan kepada topik yang berbeza.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

BA (Hons) Fesyen adalah ijazah yang sangat kreatif yang menggalakkan inovasi dalam semua aspek kerja pelajar. Program ini bertujuan untuk pelajar-pelajar yang kreatif yan ... [+]

Kursus

BA (Hons) Fesyen adalah ijazah yang sangat kreatif yang menggalakkan inovasi dalam semua aspek kerja pelajar. Program ini bertujuan untuk pelajar-pelajar yang kreatif yang ingin meneroka fesyen konsep, kilang dan fesyen untuk prestasi, tanpa batasan dan kekangan dalam gelaran fesyen yang lebih bermotivasi secara komersil. Kursus ini direka bentuk untuk melengkapkan graduan dengan pelbagai kemahiran dalam ilustrasi fesyen, reka bentuk, corak pemotongan dan pembuatan lebih awal, membolehkan mereka meneruskan kerjaya dalam kedua-dua fesyen dan industri kreatif yang lebih luas.

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan persekitaran yang menyokong di mana pelajar dapat mengembangkan kemahiran berfikir kritis dan pengetahuan tentang fesyen, budaya dan seni, sebagai bahagian penting dalam pembangunan kreatif mereka. Projek, pertandingan dan penempatan kerja langsung menawarkan peluang untuk memperoleh pengalaman hidup yang berharga, dan menempatkan pembelajaran pelajar dalam konteks industri yang lebih luas.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kewartawanan BA (Kepujian) BA menawarkan pelajar peluang untuk meneroka industri majalah yang bertenaga, mencabar dan beragam sambil menghasilkan kerja praktikal dalam di ... [+]

Kursus

Kewartawanan BA (Kepujian) BA menawarkan pelajar peluang untuk meneroka industri majalah yang bertenaga, mencabar dan beragam sambil menghasilkan kerja praktikal dalam digital dan cetakan.

Bekerja dari bilik berita kami yang lengkap, para pelajar dapat mempelajari nilai-nilai teras kewartawanan yang baik dan bagaimana cara menerapkannya di platform media yang berbeza yang tersedia hari ini. Mereka juga digalakkan untuk membangunkan kepentingan mereka sendiri dan meletakkannya dalam amalan akademik dan praktikal.

Kakitangan termasuk profesional media dengan pelbagai pengalaman industri. Sekolah Bahasa Inggeris dan Kewartawanan mempunyai hubungan baik dengan media tempatan, serta akhbar pelajar dan laman web berita sendiri.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kewartawanan Sukan BA (Hons) adalah gelaran pakar yang menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran jurnalistik teras dalam persiapan untuk karier di m ... [+]

Kursus

Kewartawanan Sukan BA (Hons) adalah gelaran pakar yang menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kemahiran jurnalistik teras dalam persiapan untuk karier di media yang bekerja dengan sukan tempatan, kebangsaan dan antarabangsa.

Bekerja di dalam bilik berita kami yang lengkap, pelajar akan berpeluang menghasilkan video, audio, dan kandungan bertulis yang akan diterbitkan pada platform digital dan tradisional.

Pelajar berpeluang untuk membangunkan kemahiran menulis di laman web Universiti, serta di stesen radio komuniti dan pelajar kami, Radio Siren dan Brayford Radio, kedua-duanya berdasarkan kampus.

Bagaimana anda belajar

Dengan pengajaran dari profesional industri dan ahli akademik, para pelajar dapat belajar bagaimana untuk beroperasi sebagai wartawan sukan, selain mengembangkan kemahiran jurnalistik utama pengumpulan berita, undang-undang media, etika, wawancara dan penulisan. Pelajar akan mempunyai peluang untuk mendapatkan pemahaman tentang kewartawanan siaran digital dan multiplatform dan menggunakan pengetahuan tersebut dalam kerja projek, yang akan membolehkan pelajar menumpukan perhatian kepada aspek tertentu industri sukan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kursus Muzik BA (Hons) di Lincoln adalah gelaran yang berfokus pada industri dan kontemporari untuk pemuzik yang ingin mengembangkan kemahiran mereka sebagai penghibur, k ... [+]

Kursus

Kursus Muzik BA (Hons) di Lincoln adalah gelaran yang berfokus pada industri dan kontemporari untuk pemuzik yang ingin mengembangkan kemahiran mereka sebagai penghibur, komposer dan kolaborator dalam kurikulum fleksibel yang merangkumi muzik klasik, rock, pop dan non-Barat.

Kursus ini menghubungkan amalan dengan teori, tradisi dengan inovasi, dan kreativiti peribadi dengan projek kerjasama. Selain bekerja dengan pemuzik lain, pelajar mempunyai peluang untuk bekerja dengan penari, pelakon, pembuat filem, animator dan pereka.

Kemahiran praktikal disokong dan diperkaya dengan pendekatan untuk mengkaji muzik yang mempraktikkan kedudukan di samping pemahaman tentang sejarah, budaya dan genre muzik, serta mengembangkan kemahiran kritikal dan reflektif yang diperlukan untuk mengungkapkan hubungan ini.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

BA (Hons) Pengajian Amerika di University of Lincoln menawarkan pelajar gelaran interdisiplin yang tersendiri dengan kepakaran di seluruh University of Lincoln dalam seja ... [+]

Kursus

BA (Hons) Pengajian Amerika di University of Lincoln menawarkan pelajar gelaran interdisiplin yang tersendiri dengan kepakaran di seluruh University of Lincoln dalam sejarah Amerika, kesusasteraan, filem, muzik, teater, seni visual, dasar dan politik luar negara.

Pelajar berpeluang untuk mempelajari topik dari bandar-bandar Amerika kolonial dan Revolusi Amerika untuk muzik Broadway, pawagam Hollywood, pertempuran untuk hak-hak sivil, dan Perang Vietnam. Kursus ini bertujuan untuk menekankan pemeriksaan kritikal dan tafsiran bahan sumber utama, termasuk novel, filem, akhbar, lagu, sejarah lisan, pergerakan protes, dan dokumen politik.

Pelajar mungkin berpeluang untuk memperdalam pengetahuan mereka dan memperluas wawasan mereka dengan mengambil bahagian dalam tempoh pengajian di luar negara di institusi rakan di Amerika Utara pada tahun ketiga mereka. Melakukannya dapat membantu meningkatkan kesadaran budaya dan kepintaran. Bagi pelajar yang mengambil modul bahasa pilihan bahasa Sepanyol sebagai sebahagian daripada kajian pertama dan kedua, tahun di luar negara juga menyediakan peluang untuk mengkaji seni, sejarah, dan budaya Hispanik.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pengajian Klasik adalah program sarjana disiplin, menggambarkan pelbagai dan kekayaan penyelidikan dan pengajaran dalam Sekolah Sejarah dan Warisan dan Kolej Kesenian sec ... [+]

Kursus

Pengajian Klasik adalah program sarjana disiplin, menggambarkan pelbagai dan kekayaan penyelidikan dan pengajaran dalam Sekolah Sejarah dan Warisan dan Kolej Kesenian secara meluas. Pelajar berpeluang mempelajari dunia Yunani dan Rom dan penerimaannya dengan pakar dalam sejarah dan arkeologi, sejarah seni dan seni bina, warisan dan pemuliharaan, kajian kesusasteraan dan budaya, dan falsafah, bahasa Inggeris, dan drama.

Bandar Lincoln mengambil namanya dari Lindum Colonia: sebuah kubu legionarian Rom yang ditubuhkan pada pertengahan abad pertama AD yang menjadi penyelesaian untuk tentara pensiunan generasi kemudian. Di atas dan di bawah tanah ia mengekalkan jejak sejarah ini, dari serpihan dinding dan saluran air ke pelan jalan itu sendiri. Lalu lintas masih bergerak melalui Newport Arch, pintu gerbang abad ke-tiganya, sementara Universiti terletak di Brayford Pool, sebuah pelabuhan pedalaman dengan peninggalan pantai Roman-masa, yang dihubungkan dengan Sungai Trent.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pengeluaran Filem BA (Hons) di Lincoln diajar oleh pengamal industri yang memenangi pelbagai anugerah dan akademik yang aktif dalam penyelidikan dan direka untuk memboleh ... [+]

Kursus

Ijazah ini menawarkan para pelajar peluang untuk mendapatkan pengalaman yang luas dalam semua bidang proses pengeluaran filem, yang berfungsi dengan kemudahan, peralatan, dan perisian standard yang terkini. Pelajar mungkin berpeluang memohon pengalaman bekerja berbayar untuk pelanggan luaran untuk membangunkan CV dan showreel mereka dan mungkin berpeluang untuk belajar di set filem profesional dengan kakitangan aktif industri.

Dominique Webb adalah pengeluar yang memenangi anugerah dan penyelidik yang mengetuai pasukan yang merangkumi pengarah Philip Stevens, yang memenangi anugerah perayaan antarabangsa termasuk Best UK Short di Nottingham Film Festival (2017), dan penerima BAFTA Scotland New Drama Dr Mikey Murray .... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengiklanan dan Pemasaran BA (Hons) di Lincoln menawarkan peluang untuk membangunkan kreativiti, pengetahuan dan kemahiran untuk menyampaikan kempen global yang be ... [+]

Kursus

Ijazah Pengiklanan dan Pemasaran BA (Hons) di Lincoln menawarkan peluang untuk membangunkan kreativiti, pengetahuan dan kemahiran untuk menyampaikan kempen global yang berjaya, sebagai persediaan untuk kerjaya dalam industri kreatif.

Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan topik seperti tingkah laku pembeli, pembangunan jenama, proses pengiklanan, perancangan media dan pemasaran global, yang membolehkan pelajar membangunkan pemahaman yang komprehensif tentang peranan pengiklanan dan pemasaran dalam perniagaan dan masyarakat.

Pelajar berpeluang mempelajari cara menerapkan teknik pemasaran di peringkat strategik dan operasi, melaksanakan strategi pengiklanan kreatif dan mengembangkan pemahaman tentang kepentingan pemasaran dan pengiklanan dalam memenuhi objektif perniagaan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengiklanan Kreatif BA (Hons) di Lincoln memberi tumpuan untuk menjana komunikasi menarik dan inovatif. Berbentuk dengan kerjasama dengan agensi pengiklanan, kursu ... [+]

Kursus

Ijazah Pengiklanan Kreatif BA (Hons) di Lincoln memberi tumpuan untuk menjana komunikasi menarik dan inovatif. Berbentuk dengan kerjasama dengan agensi pengiklanan, kursus ini bertujuan untuk mempertimbangkan penyelesaian kreatif untuk cabaran pemasaran global. Ia meneroka hubungan antara pemikiran konseptual, penulisan iklan dan reka bentuk dengan tujuan membantu pelajar membangunkan pemahaman mengenai sifat bersepadu pengiklanan yang berkesan.

Pelajar mempunyai peluang untuk bekerja dengan pelbagai media, dari televisyen dan mencetak ke pengiklanan digital dan ambien. Bekerja pada seluar kreatif untuk pelanggan boleh membantu untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran praktikal dan wawasan yang diperlukan untuk memenuhi cabaran dunia nyata.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Teater Teknik dan Pentas BA (Hons) dan Pentas Peringkat mengambil pendekatan ke hadapan untuk teater teknikal, menggalakkan penerokaan amalan dan teknologi baru, mengajar ... [+]

Kursus

Teater Teknik dan Pentas BA (Hons) dan Pentas Peringkat mengambil pendekatan ke hadapan untuk teater teknikal, menggalakkan penerokaan amalan dan teknologi baru, mengajar asas-asas industri, dan mengimbangi latihan vokasional dengan kajian akademik.

Ijazah ini telah direka untuk merangkul dan membangunkan teknik profesional dan untuk memupuk generasi profesional profesional industri yang kompeten. Program ini termasuk peluang untuk memperoleh pengetahuan dan pengalaman kerja praktikal dalam tetapan teater profesional.

Pelajar mempunyai akses ke Pusat Seni Persembahan Lincoln, tempat yang serba lengkap dan berfungsi dengan ruang teater profesional dan ruang studio yang pelbagai. Tempat itu menggalakkan dan menghasilkan program eklektik prestasi dan acara secara langsung sepanjang tahun.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Ekonomi Perniagaan BA (Hons) di Lincoln telah direka untuk memberikan pemahaman teori mengenai keputusan ekonomi yang dihadapi oleh perniagaan di ekonomi pasaran, ... [+]

Kursus

Ijazah Ekonomi Perniagaan BA (Hons) di Lincoln telah direka untuk memberikan pemahaman teori mengenai keputusan ekonomi yang dihadapi oleh perniagaan di ekonomi pasaran, dengan fokus pada aplikasi praktikal dalam tetapan nasional dan antarabangsa.

Kursus ini bertujuan untuk meneroka konteks ekonomi perniagaan, perindustrian, makroekonomi dan antarabangsa dari perspektif analisis ekonomi. Pelajar akan berpeluang untuk membangunkan kemahiran utama dalam bidang ekonomi, kewangan dan perniagaan.

Kursus ini menggabungkan topik-topik dalam perniagaan dan ekonomi dengan peluang untuk membangunkan kemahiran dan kebolehan menyelesaikan masalah yang akan menjadi sangat berharga dalam menyelesaikan masalah pelbagai masalah yang dihadapi oleh pengurus perniagaan hari ini.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengajian Perniagaan BA (Hons) di Lincoln menggabungkan elemen-elemen akauntan, kewangan, pemasaran, pengurusan dan ekonomi, dan menawarkan peluang kepada pelajar ... [+]

Kursus

Kursus Pengajian Perniagaan Lincoln mengambil perspektif antarabangsa dengan tujuan membantu mempersiapkan pelajar untuk sifat global amalan perniagaan moden. Pelajar mempunyai peluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang-bidang tertentu dan terdapat peluang untuk memperoleh pengalaman di tempat kerja.

Ramai ahli akademik kami adalah penyelidik aktif dengan kepakaran hidup sebenar. Hubungan industri mereka boleh memberi manfaat kepada pelajar dengan mendedahkan mereka kepada pemikiran perniagaan semasa dan perkembangan terbaru dalam sektor ini.

Pelajar boleh memilih untuk menjalankan Amalan Profesional setahun selepas tahun kedua. Mereka dijangka memungut penempatan berbayar mereka sendiri, tetapi para tutor dapat memberi sokongan semasa proses itu diperlukan. Pelajar yang berjaya menamatkan pengajian mereka dengan satu tahun Amalan Profesional akan menerima gelaran penghargaan BA (Hons) Pengajian Perniagaan (dengan Praktik Profesional). Mereka yang tidak akan menerima anugerah Pengajian Perniagaan BA (Hons) atau anugerah keluar bersamaan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Pemasaran BA (Hons) menawarkan peluang kepada pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai teknik pemasaran dan proses yang digunakan untuk pelbagai je ... [+]

Kursus

Ijazah Pengurusan Pemasaran BA (Hons) menawarkan peluang kepada pelajar untuk membangunkan pemahaman mengenai teknik pemasaran dan proses yang digunakan untuk pelbagai jenis dan sektor perniagaan. Terdapat fokus antarabangsa terhadap perkembangan dalam industri, seperti kemunculan teknologi baru dan inovasi produk dan perkhidmatan. Kepentingan pemasaran digital diakui sepanjang program.

Ciri khas dari program Pengurusan Pemasaran Lincoln adalah penekanannya terhadap aplikasi kemahiran praktikal, dengan peluang untuk berfikir dan bekerja sebagai perunding mengenai selebaran langsung dari perniagaan sebenar.

Bagaimana anda belajar

Tahun pertama meliputi teknik yang diperlukan untuk mentafsirkan data perniagaan yang menentukan strategi pemasaran. Pelajar mempelajari prinsip pemasaran dan pengiklanan, mengkaji bagaimana mereka sesuai dengan landskap perniagaan yang lebih luas. Tahun kedua mempunyai modul mengenai tingkah laku pembeli, perancangan media, strategi relasi dan media digital.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Pengurusan Perniagaan BA (Hons) menawarkan peluang kepada pelajar untuk memajukan kerjaya mereka melalui pembangunan peribadi dan profesional, dengan tujuan menin ... [+]

Kursus

Program Pengurusan Perniagaan BA (Hons) menawarkan peluang kepada pelajar untuk memajukan kerjaya mereka melalui pembangunan peribadi dan profesional, dengan tujuan meningkatkan kecekapan pengurusan dan meningkatkan kebolehpasaran secara keseluruhan.

Program pembelajaran jarak jauh berasaskan kerja ini direka untuk menyediakan mereka yang bekerja dalam persekitaran yang sesuai, dan biasanya sudah memiliki kelayakan profesional, kemahiran pengurusan untuk mengurus bidang kerja dengan berkesan dan cekap.

Ijazah ini melibatkan pengetahuan dan kemahiran khusus yang telah anda usahakan semasa penggajian anda.

Ijazah ini menggalakkan pembangunan pelajar sepanjang hayat dan menawarkan ciri-ciri utama berikut:... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sambilan
13 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) di Lincoln direka untuk pelajar-pelajar yang ingin meneliti secara kritis sektor sukan menggunakan alat-alat dari dunia perniagaan ... [+]

Kursus

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) di Lincoln direka untuk pelajar-pelajar yang ingin meneliti secara kritis sektor sukan menggunakan alat-alat dari dunia perniagaan antarabangsa. Ia bertujuan untuk membolehkan anda meneroka dasar, perancangan, impak, pengurusan dan penyampaian peluang sukan, terutamanya dalam konteks komersil dan mengembangkan kemahiran anda untuk analisa kritikal terhadap sukan, produk sukan, perkhidmatan dan operasi.

Menurut Standard Life, perniagaan sukan bernilai £ 20billion kepada ekonomi UK, menjana lebih 450,000 pekerjaan pada tahun 2015. Secara global, PwC menganggarkan bahawa pasaran untuk sukan bernilai lebih dari US $ 145 bilion. Walaupun, pendapatan tiket, penajaan, hak TV dan dagangan merupakan segmen utama dalam sukan profil dan kelab sukan yang tinggi, walaupun sektor ketiga dan organisasi sukan akar rumput memerlukan kemahiran pengurusan dan organisasi. Dunia sukan bukan hanya memberikan peluang yang lumayan tetapi juga satu konteks menarik untuk mempelajari sukan dan mengembangkan kepintaran perniagaan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Perniagaan dan Kewangan BA (Kepujian) di Lincoln bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan alat dan pengetahuan untuk beroperasi dalam pelbagai persekitaran pern ... [+]

Kursus

Ijazah Perniagaan dan Kewangan BA (Kepujian) di Lincoln bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan alat dan pengetahuan untuk beroperasi dalam pelbagai persekitaran perniagaan dan untuk mengembangkan pemahaman yang luas tentang perniagaan dan kewangan dari perspektif antarabangsa.

Program ini memperkenalkan teori perniagaan dan kewangan termasuk kepentingan analisis data, pengetahuan hukum, pemasaran dan operasi. Modul direka untuk membolehkan pelajar membangunkan keupayaan untuk memohon untuk mempelajari situasi praktikal.

Pentauliahan

Kursus ini memberikan pengecualian daripada elemen pemeriksaan untuk Persatuan Akauntan Bertauliah Berkanun.

Bergantung kepada pengecualian yang dicari, pelajar mungkin dikehendaki menjalankan modul tertentu. Pengecualian yang lain dapat dicapai apabila selesai kursus.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Kepujian) ini di Lincoln direka untuk memberi pelajar pemahaman asas mengenai prinsip perniagaan dan pemasaran. Pelajar digalakkan unt ... [+]

Kursus

Ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Kepujian) ini di Lincoln direka untuk memberi pelajar pemahaman asas mengenai prinsip perniagaan dan pemasaran. Pelajar digalakkan untuk meneroka konteks perniagaan teori dan praktikal dan membangunkan pakar pemasaran.

Kemajuan teknologi yang pesat sedang meratakan bidang bermain berkaitan dengan pemasaran, sektor yang kini mengiktiraf inovasi dan kreativiti sebagai elemen yang sama pentingnya, jika tidak lebih daripada anggaran belanja besar.

Sepanjang peringkat ini, para pelajar berpeluang untuk menjadi akrab dengan persekitaran perniagaan antarabangsa, mengenalpasti peluang-peluang pemasaran dan mengembangkan pemahaman bagaimana untuk mengatasi cabaran-cabaran untuk mencapai khalayak massa dan niche. Modul direka untuk membolehkan pelajar memperoleh alat yang diperlukan untuk membangunkan strategi dan kempen perniagaan yang berjaya.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pembangunan Perniagaan dan Enterprise BA (Hons) di Lincoln direka untuk pelajar yang ingin belajar tentang pengurusan dan teori perniagaan sambil membina perniagaa ... [+]

Kursus

Ijazah Pembangunan Perniagaan dan Enterprise BA (Hons) di Lincoln direka untuk pelajar yang ingin belajar tentang pengurusan dan teori perniagaan sambil membina perniagaan mereka sendiri dalam persekitaran yang menyokong dan profesional.

Kursus ini menawarkan peluang untuk mempelajari keusahawanan perniagaan, keusahawanan etika dan sosial yang bertanggungjawab, prinsip-prinsip perniagaan dan pengurusan operasi, e-perniagaan dan pemasaran, dan menggalakkan pelajar untuk meletakkan pembelajaran dalam amalan program berstruktur teoretikal.

Permulaan perniagaan pelajar akan didasarkan pada pusat inkubasi perniagaan University, Sparkhouse, yang menyediakan persekitaran yang kreatif dan profesional untuk pelajar bekerja bersama individu yang berfikiran sama. Pasukan Inkubasi Perniagaan Sparkhouse menawarkan perkhidmatan pakar termasuk pelbagai peluang latihan dan pembangunan praktikal untuk membantu menyokong perniagaan pelajar untuk berkembang dan berkembang sepanjang tahun-tahun awal mereka.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

University of Lincoln

Gelaran Pembangunan dan Kejurulatihan Sukan menarik minat penyelidikan kontemporari yang bertujuan membantu pelajar mengembangkan kepakaran dan keupayaan mereka dalam pel ... [+]

Kursus

Gelaran Pembangunan dan Kejurulatihan Sukan menarik minat penyelidikan kontemporari yang bertujuan membantu pelajar mengembangkan kepakaran dan keupayaan mereka dalam pelbagai aktiviti akademik dan vokasional. Ini boleh termasuk pembinaan di sekolah dan projek berasaskan komuniti, latihan preskripsi dan ujian kecergasan, serta membangun, mengurus dan menilai skim pembangunan sukan

Ijazah pelbagai disiplin ini disokong oleh penyelidikan saintifik berkualiti tinggi dan penyiasatan lapangan. Terdapat hubungan yang kuat dengan badan sukan nasional dan rangkaian sekolah tempatan dan kelab sukan. Program ini bertujuan untuk menghasilkan pengamal bebas dan berpengetahuan melalui penglibatan dengan pelbagai pengalaman praktikal, makmal dan berasaskan medan, bersama dengan kuliah yang lebih fokus secara tradisional dan aktiviti seminar interaktif.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Reka Bentuk Gelaran BA (Kepujian) BA menggalakkan pelajar untuk menjadi komunikator visual mahir dan memberi peluang untuk bekerja di briefing projek yang memerluk ... [+]

Kursus

Program ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada konteks sosial reka bentuk grafik. Ia meliputi pelbagai topik seperti tipografi, pengiklanan, penjenamaan, reka bentuk editorial, buku-buku artis, pembungkusan, reka bentuk interaktif, animasi, filem, dan pemasangan.

Amalan akademik yang aktif dalam penyelidikan kami dalam industri dan kursus ini telah mewujudkan hubungan dengan Persatuan Pereka Tipografi Antarabangsa. Terdapat peluang untuk menjalankan pengalaman kerja dan latihan di agensi reka bentuk dan bekerja dengan mentor industri.

Bagaimana anda belajar

Pada tahun pertama, pelajar mempunyai peluang untuk bekerja di media tradisional dan digital sambil belajar mengenai prinsip asas reka bentuk grafik. Kursus memperkenalkan kaedah kreatif yang diperlukan dalam industri untuk menjawab seluar dan menyelesaikan masalah komunikasi. Pada tahun kedua, konsep reka bentuk grafik yang lebih maju diperkenalkan. Tahun ketiga menyediakan peluang untuk pelajar membangunkan keistimewaan mereka sendiri dan memuncak pada pertunjukan akhir tahun.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan alat dan rangka kerja untuk menganalisis isu-isu ekonomi, serta kemahiran yang diperlukan untuk meneroka dan mengan ... [+]

Kursus

Ijazah ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan alat dan rangka kerja untuk menganalisis isu-isu ekonomi, serta kemahiran yang diperlukan untuk meneroka dan menganalisis isu-isu baru ketika mereka muncul dalam persekitaran ekonomi dinamik saat ini.

Topik-topik seperti pengangguran, harga rumah inflasi dan kemiskinan dibahaskan dalam media hari ini. Mempelajari Ekonomi di Lincoln memberi peluang kepada pelajar untuk membangunkan kesedaran tentang sifat ekonomi bersepadu dan multidisiplin di seluruh dunia.

Asas kepada subjek ini adalah komitmen untuk memupuk penghormatan terhadap amalan dan piawaian akademik yang baik, serta keyakinan untuk mencabar kebijaksanaan yang telah ditetapkan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Sarjana Ekonomi dan Kewangan BSc (Kepujian) di Lincoln menawarkan kombinasi ekonomi teras dan topik kewangan yang membolehkan pelajar menjadi ahli ekonomi dengan k ... [+]

Kursus

Ijazah Sarjana Ekonomi dan Kewangan BSc (Kepujian) di Lincoln menawarkan kombinasi ekonomi teras dan topik kewangan yang membolehkan pelajar menjadi ahli ekonomi dengan kepakaran. Program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran untuk menganalisis peristiwa-peristiwa kewangan dan ekonomi serta kesannya terhadap pasaran.

Semasa program Ekonomi dan Kewangan, pelajar berpeluang mendapat pemahaman teori dan praktikal mengenai ekonomi dan peranan penting yang dimainkan oleh sektor kewangan di seluruh dunia. Pengajaran memperkenalkan teknik kewangan lanjutan, termasuk pengurusan harga dan portfolio.

Pelajar disokong untuk membangunkan kemahiran analisis lanjutan peringkat tinggi yang dinilai dalam sektor perniagaan dan kewangan untuk membuat keputusan, perancangan portfolio, pengurusan risiko dan bekerja di pasaran kewangan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Peristiwa BSc (Hons) di Lincoln bertujuan untuk membantu para profesional acara yang bercita-cita untuk memajukan kreativiti mereka, kemahiran organisas ... [+]

Kursus

Ijazah Pengurusan Peristiwa BSc (Hons) di Lincoln bertujuan untuk membantu para profesional acara yang bercita-cita untuk memajukan kreativiti mereka, kemahiran organisasi, dan kebolehan menyelesaikan masalah praktikal sambil membina pemahaman kritikal terhadap teori di sebalik peristiwa yang berjaya.

Pengurusan acara di Lincoln adalah subjek disiplin yang memberi peluang kepada pelajar untuk memupuk pemahaman tentang peristiwa dalam konteks fizikal, sosial dan budaya. Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk melaksanakan projek dan penempatan secara langsung untuk mendapatkan pengalaman peristiwa praktikal.

Bagaimana anda belajar

Pada tahun pertama, kursus memperkenalkan bidang subjek yang meluas ke dalam organisasi dan pengurusan acara, termasuk komunikasi kewangan, pengiklanan, pengalaman ekonomi dan pemasaran.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Kejuruteraan BSc (Kepujian) kami adalah program pembelajaran jarak jauh berasaskan kerja yang menawarkan anda peluang untuk mendapatkan kelayakan univer ... [+]

Kursus

Ijazah Pengurusan Kejuruteraan BSc (Kepujian) kami adalah program pembelajaran jarak jauh berasaskan kerja yang menawarkan anda peluang untuk mendapatkan kelayakan universiti yang diiktiraf semasa bekerja.

Program pembelajaran jarak jauh berasaskan kerja (WBDL) direka untuk menyediakan mereka yang bekerja dalam persekitaran teknikal, dan biasanya sudah memiliki kualifikasi teknikal, kemahiran pengurusan untuk mengurus bidang kerja dengan berkesan dan cekap.

Pengurusan Kejuruteraan mempunyai persamaan dengan Kejuruteraan Industri dan Sistem yang berkaitan dengan reka bentuk, penambahbaikan dan pemasangan sistem bersepadu orang, bahan, maklumat, peralatan dan tenaga. Ijazah ini melibatkan pengetahuan dan kemahiran khusus dalam sains matematik, fizikal dan sosial bersama-sama dengan prinsip dan kaedah analisis kejuruteraan dan reka bentuk, untuk menentukan, meramalkan, dan menilai keputusan yang diperoleh daripada sistem tersebut (IISE, 2017).... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sambilan
13 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kursus Pengurusan Perniagaan BA (Hons) Lincoln bertujuan untuk memberi para pelajar peluang untuk membangun landasan yang kukuh dalam proses perniagaan dan mekanik, kemah ... [+]

Kursus

Kursus Pengurusan Perniagaan BA (Hons) Lincoln bertujuan untuk memberi para pelajar peluang untuk membangun landasan yang kukuh dalam proses perniagaan dan mekanik, kemahiran untuk beroperasi dalam persekitaran global dan pemahaman yang mendalam tentang pasaran antarabangsa.

Kemahiran merentasi pelbagai disiplin diperlukan oleh para pelajar yang ingin memahami operasi perniagaan dalam konteks antarabangsa. Kakitangan di Lincoln menyediakan persekitaran pembelajaran yang menyokong dan dinamik, yang bertujuan untuk melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada pelajar.

Pelajar boleh mengkaji pelbagai topik termasuk analisis perniagaan, bahasa moden, kewangan, operasi, sumber manusia, pengurusan dan pemasaran. Diharapkan pada akhir kursus, para pelajar akan mempunyai peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk maju ke kerjaya dalam persekitaran perniagaan profesional.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pengurusan Sumber Manusia BSc (Kepujian) kami direka bentuk untuk menyediakan laluan akademik dan praktikal yang berbeza ke dalam bidang spesialis pengurusan sumber manus ... [+]

Kursus

Pengurusan Sumber Manusia BSc (Kepujian) kami direka bentuk untuk menyediakan laluan akademik dan praktikal yang berbeza ke dalam bidang spesialis pengurusan sumber manusia. Pelajar boleh memohon dan mengembangkan pengetahuan dan kemahiran mereka sebagai pengamal HR sambil meneroka HRM dari perspektif strategik.

Program pembelajaran jarak jauh yang berasaskan kerja ini direka untuk memberi peluang pengiktirafan akademik kepada mereka yang telah bekerja dalam disiplin pengurusan sumber manusia, atau salah satu bidang pakarnya, tetapi belum mendapat pengiktirafan akademik dan profesional tentang kemahiran mereka dan pengalaman.

Program ini akan berusaha untuk membangunkan kecekapan profesional pelajar dan membolehkan mereka meningkatkan dan memperluaskan pengetahuan, kemahiran dan kebolehan khusus yang berkaitan dengan keistimewaan mereka yang dipilih.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sambilan
13 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Perbankan dan Kewangan Lincoln bertujuan untuk mereka yang berkeinginan untuk berkarier di sektor kewangan dalam peranan seperti penganalisis sekuriti, pengurus ke ... [+]

Kursus

Ijazah Perbankan dan Kewangan Lincoln bertujuan untuk mereka yang berkeinginan untuk berkarier di sektor kewangan dalam peranan seperti penganalisis sekuriti, pengurus kewangan atau pelaburan, atau sebagai bank swasta, komersial atau pelaburan.

Semasa kursus ini, pelajar digalakkan untuk mempelajari bagaimana ekonomi berfungsi, bagaimana keputusan dibuat dalam perbankan dan kewangan dan bagaimana sistem kewangan dan pasaran modal beroperasi dalam konteks antarabangsa. Mereka dijemput untuk meneroka bagaimana dasar kerajaan mempengaruhi indeks pasaran saham keseluruhan, bagaimana tindakan korporat mempengaruhi harga saham dan bagaimana kekayaan swasta dan korporat dicipta.

Ramai ahli akademik yang mengajar Perbankan dan Kewangan di Lincoln mempunyai pengetahuan dan kepakaran praktikal yang diperoleh daripada pengalaman dalam sektor ini, yang memberi peluang kepada pelajar untuk belajar tentang senario dunia sebenar.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Psikologi Perniagaan adalah bidang kajian yang bertujuan untuk meningkatkan kesejahteraan dan prestasi pekerja dan menyiasat bagaimana aspek manusia di tempat kerja dapat ... [+]

Kursus

Psikologi Perniagaan BSc (Kepujian) adalah program bersama antara Sekolah Psikologi dan Sekolah Perniagaan Antarabangsa Lincoln dan ia bertujuan untuk membolehkan pelajar memasuki pasaran kerjaya dengan pengetahuan, kemahiran dan sikap khusus untuk membuat keputusan berdasarkan keputusan yang berjaya. Semua modul dirancang dengan teliti untuk membolehkan pelajar mengambil alih pembelajaran mereka sendiri dan membangunkan pemahaman mereka mengenai tingkah laku orang dalam perniagaan dan bagaimana ia boleh digunakan dalam konteks organisasi yang berlainan. Pelajar berpeluang untuk dilatih dalam kaedah dan teknologi yang telah digunakan untuk menyiasat proses psikologi dan belajar bagaimana membuat intervensi yang berkesan.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

University of Lincoln

Ijazah Perakaunan dan Kewangan Lincoln bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan pendidikan yang relevan secara akademik dan akademik dalam satu program yang juga menaw ... [+]

Kursus

Ijazah Perakaunan dan Kewangan Lincoln bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan pendidikan yang relevan secara akademik dan akademik dalam satu program yang juga menawarkan peluang pengecualian dari beberapa badan perakaunan profesional. Program ini memberi peluang untuk membangunkan kemahiran praktikal dan teori dalam kedua-dua sifat dan mekanik maklumat kewangan.

Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk membangunkan kemahiran berfikir kritis, pengetahuan dan kebolehan menyelesaikan masalah yang diperlukan oleh pemimpin kanan dan pembuat keputusan dalam perniagaan. Keupayaan untuk mencerminkan kritikan terhadap peranan mereka, baik sebagai individu perseorangan dan sebagai anggota masyarakat juga dipertimbangkan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Change your World at the University of Lincoln

Alamat
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, United Kingdom