Baca keterangan rasmi

Pelajar berada di tengah-tengah semua yang kita lakukan di University Centre Reaseheath .

Fakulti Pertanian dan Sains Veterinar adalah tempat di mana kecemerlangan akademik dan kepuasan pelajar berjalan seiring untuk memberikan pengalaman pendidikan tinggi yang unik untuk pelajar kami.

Portfolio program kami telah direka bentuk dengan perundingan dengan industri, memastikan bahawa ijazah kami menyampaikan pengetahuan akademik dan kemahiran praktikal yang diperlukan dan dikehendaki oleh majikan. Ini memastikan bahawa graduan kami sangat berjaya dalam pasaran pekerjaan, dengan ramai yang akan bekerja untuk syarikat-syarikat cip biru.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kampus telah menyaksikan lebih daripada £ 50 juta dalam pelaburan dalam kemudahan pengajaran dan sumber daya pelajar yang canggih, seperti penginapan di lokasi yang lebih dirancangkan dalam tahun-tahun akan datang.

Dalam kajian terakhir kami tentang kualiti pendidikan tinggi di Reaseheath, Agensi Jaminan Kualiti Pendidikan Tinggi (QAA) memuji kualiti dan peningkatan peluang pembelajaran pelajar. Mereka mendapati tiada bidang untuk penambahbaikan dan mengenal pasti banyak amalan yang baik.

'Pengalaman Reaseheath' adalah sesuatu yang banyak pelajar bekas kami memberitahu kami adalah masa yang paling menyeronokkan dalam kehidupan mereka. Kami mahu pelajar kami berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih dan kami menyedari bahawa para pelaku tinggi belajar melalui pengalaman dan juga melalui pembelajaran formal.

Mengapa University Centre Reaseheath ?

Terletak di luar bandar Cheshire, kampus kami mempunyai kelas atas, piawaian industri, kemudahan pengajaran tetapi masih mengekalkan suasana mesra dan mesra - gabungan yang menyampaikan kecemerlangan akademik dan kepuasan pelajar.

 • Program ijazah kami memberi anda peluang untuk mempelajari pelbagai kelayakan menengah yang diiktiraf oleh industri.
 • 87% pelajar kita mengatakan bahawa kakitangan bersemangat tentang apa yang mereka ajar. Tinjauan Pengalaman Pelajar 2016
 • Dapatkan pandangan industri melalui penempatan kerja, penyelidikan saintifik dan perjalanan lapangan dan lawatan belajar di UK dan luar negara.
 • Tahun lepas 1 daripada 5 pelajar Reaseheath mencapai ijazah dengan kepujian kelas atau kepujian kelas pertama.
 • "Program Pengajian Tinggi Reaseheath yang luar biasa dan kualiti dan peningkatan peluang pembelajaran pelajar telah melebihi jangkaan UK."
 • Agensi Jaminan Kualiti (QAA) untuk Kajian Pendidikan Tinggi 2014
 • Kepuasan pelajar secara keseluruhan untuk kursus Pengajian Tinggi kami adalah 83%. Tinjauan Pengalaman Pelajar 2016

Kemudahan kami

Sepanjang tahun-tahun kebelakangan ini £ 50 juta telah dilaburkan ke kemudahan di kampus termasuk, pusat ekuestrian, pusat makanan terkemuka industri, kemudahan sukan, kemudahan hortikultur saintifik, unik ke UK, dan pusat binatang dan zoo.

Pelaburan £ 31 juta lagi dalam penginapan pelajar kami, pusat teknologi pertanian dan kemudahan sukan dirancang untuk empat tahun akan datang.

Pengalaman Pembelajaran Anda

Reaseheath menawarkan persekitaran pembelajaran yang menyokong dengan memberi tumpuan kepada peruntukan vokasional. Kursus-kursus kami memastikan bahawa graduan meninggalkan pengetahuan, kemahiran dan kelayakan yang dicari oleh majikan.

Kami menyokong pelajar kami dengan:

 • Ajaran kumpulan kecil dengan tahap sokongan individu yang tinggi
 • Pensyarah dengan pengalaman industri yang luas
 • Bilangan jam pengajaran yang tinggi dengan tutor
 • Kemudahan pakar
 • Peluang untuk lawatan belajar di luar negara
 • Hubungan kuat dengan majikan
 • Program berkaitan industri yang menawarkan kemahiran yang boleh dipindahmilik
 • Kelayakan tambahan untuk meningkatkan lagi prospek kerjaya anda.

Kelayakan tambahan

Program ijazah kami memberikan anda peluang untuk mempelajari pelbagai kelayakan menengah. Kelayakan khusus ini diambil bersama kursus anda dan memberi peluang untuk mendapatkan kelayakan yang diiktiraf industri.

Kelayakan tambahan adalah khusus untuk setiap bidang subjek. Di mana mungkin kami berhasrat untuk menyediakan ini sebagai sebahagian daripada program pengajian anda tetapi kos bersubsidi mungkin dikenakan untuk sesetengah orang.

Majikan sering memerlukan kelayakan khusus industri sebagai tambahan kepada ijazah, jadi kelayakan praktikal ini dapat meningkatkan prospek kerjaya dan kebolehpasaran. Mereka menawarkan kemahiran dan latihan berkaitan industri yang majikan mencari dan menawarkan graduan sebagai peneraju dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

University Centre Reaseheath

Program ini telah dibangunkan dengan input industri yang luas untuk memastikan graduan mempunyai kombinasi pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk dap ... [+]

Kursus ini berpusat pada prestasi sukan kuda dan penunggang, menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam prestasi ekuestrian, bimbingan atau pengurusan prestasi pasukan.

Program ini telah dibangunkan dengan input industri yang luas untuk memastikan graduan mempunyai kombinasi pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk dapat menyumbang kepada kejayaan dan pertumbuhan industri prestasi ekuestrian.

Kursus ini memberi tumpuan kepada faktor asas yang mempengaruhi prestasi, mengamalkan kaedah kuantitatif untuk menilai prestasi dan kemudian menilai pelbagai teknik untuk meningkatkan prestasi dan menilai kesan faktor luaran pada kejayaan.

The Gym College

Di Reaseheath College kami mempunyai kemudahan gim terkini dengan peralatan yang digunakan dalam kemudahan berkualiti tinggi di seluruh UK.... [-]

United Kingdom Nantwich
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Centre Reaseheath

Program ini membenamkan modul sains veterinar utama seperti Biokimia Mammalian dan Mikrobiologi dan Immunologi Veterinar yang membolehkan graduan mengakses kemasukan ke d ... [+]

Kursus ini memberi tumpuan kepada sains di sebalik kemajuan terkini dalam industri kuda.

Program ini membenamkan modul sains veterinar utama seperti Biokimia Mammalian dan Mikrobiologi dan Immunologi Veterinar yang membolehkan graduan mengakses kemasukan ke dalam pelbagai bidang pascasiswazah dan peluang pekerjaan. Modul-modul ini menggabungkan kemahiran makmal utama yang dibangunkan semasa kursus ijazah dan memuncak pada pelajar yang berpeluang untuk melibatkan diri dalam projek-projek kerjasama dengan rakan-rakan industri.

Hubungan dengan projek penyelidikan 'hidup' dan peluang untuk menggunakan kemudahan makmal sains yang baru dipertingkatkan mewujudkan persekitaran yang bersemangat dan menarik untuk menjalankan disertasi sarjana muda.... [-]

United Kingdom Nantwich
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Centre Reaseheath

Kursus ini merangkumi modul pakar dan pengalaman praktikal di mana pelajar akan mendapat kemahiran dan pengetahuan di kawasan seperti pengenalpastian spesies, teknik mena ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Pelestarian dan Ekologi Hidupan Liar ditujukan kepada mereka yang ingin membangunkan kerjaya dalam pemuliharaan hidupan liar dan menyediakan gabungan unik kajian akademik dengan latihan dan pengalaman secara langsung dalam pemuliharaan, ekologi dan hidupan liar.

Kursus ini merangkumi modul pakar dan pengalaman praktikal di mana pelajar akan mendapat kemahiran dan pengetahuan di kawasan seperti pengenalpastian spesies, teknik menangkap hidup, pengurusan populasi, dan strategi yang mana untuk menjimatkan dengan berkesan spesies dan keanekaragaman hayati.

Bekerja dalam bidang ini akan mengembangkan pengetahuan anda tentang pemuliharaan, ekologi dan hidupan liar, dan terdapat peluang untuk kerja disertasi pada tahun akhir untuk memasukkan kerja lapangan ekologi. Ini membolehkan pelajar bekerjasama dengan kakitangan kuliah mengenai pengalaman penyelidikan yang unik.... [-]

United Kingdom Nantwich
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Centre Reaseheath

Kursus ini merangkumi modul pakar dan pengalaman praktikal dengan pelbagai spesies domestik dan teman, yang membolehkan pelajar memahami tingkah laku dan kebajikan haiwan ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam Tingkah Laku dan Kebajikan Haiwan boleh diikuti dengan menjalankan kajian dalam pendidikan lepasan ijazah atau secara alternatif bekerja di dalam industri.

Kursus ini merangkumi modul pakar dan pengalaman praktikal dengan pelbagai spesies domestik dan teman, yang membolehkan pelajar memahami tingkah laku dan kebajikan haiwan yang berlainan, baik di dalam tawanan dan liar. Pelajar diajar di Reaseheath sepanjang Tahun 1 menggunakan kemudahan berlesen zoo di kampus, dengan kajian seterusnya pada Tahun 2 dan 3 yang dilaksanakan secara eksklusif di Universiti Chester.

Bekerja dalam bidang ini akan mengembangkan pengetahuan anda tentang tingkah laku haiwan, dan ada peluang untuk kerja disertasi yang akan membolehkan anda bekerja dengan staf kuliah mengenai projek-projek penyelidikan unik yang relevan.... [-]

United Kingdom Nantwich
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Centre Reaseheath
Website
Telefon
(+44)1270 613284