Baca keterangan rasmi

Tentang kita

 • Universiti 50 terbaik dalam Panduan Universiti Guardian 2019.
 • Kedudukan sebagai universiti moden di London. *
 • Anugerah Pelajaran Times Tinggi 2018 untuk 'Universiti Terbaik Tahunan'
 • Universiti moden di London untuk Kepuasan Pelajar **

University of West London bukan sahaja menyediakan pendidikan berkualiti tinggi berkait rapat dengan pekerjaan, tetapi meletakkan pelajar di tengah-tengah komuniti yang mesra dan menyokong. Universiti ini melabur £ 150 juta di sebuah kampus baru di laman Ealing untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran dan sosial pelajar; Perkembangan itu termasuk perpustakaan baru, Kesatuan Pelajar yang diperbaharui, kemudahan pengajaran baru dan studio baru untuk stesen radio pelajar.

 • Terletak di barat London, universiti itu terletak di pinggiran salah satu kawasan perniagaan UK yang paling berjaya 'The Golden Mile', serta sangat berhubung dengan bandar. Sebuah perjalanan 20 minit atau kereta api akan membawa anda ke / dari Central London atau ke / dari Lapangan Terbang Heathrow.
 • University of West London , University of Career, adalah Universiti moden di London untuk kebolehpasaran: 98% pelajar berada dalam pekerjaan atau pendidikan lanjut dalam masa enam bulan selepas tamat pengajian.
 • UWL mempunyai hubungan erat dengan industri termasuk pertubuhan kebangsaan dan antarabangsa.
 • Semua Sekolah mempunyai kakitangan yang berkelayakan tinggi yang mempunyai banyak pengalaman industri dalam bidang pilihan mereka dan komited untuk membangunkan kemahiran dan aspirasi kerjaya pelajar.
 • Universiti menawarkan penginapan yang dibina di lokasi Brentford mereka, dengan bas ulang-alik percuma yang disediakan di antara kampus dan Ealing Broadway.
 • Universiti ini mempunyai komuniti pelajar yang bersemangat dan semua pelajar mempunyai peluang untuk terlibat dengan Kesatuan Pelajar yang mempunyai pelbagai persatuan dan acara istimewa yang disediakan untuk semua orang.

UWL menawarkan dua pengambilan utama; setiap Januari dan September, serta Mei untuk program Sarjana Muda. Bagi pelajar dalam tahun pertama UG atau PG mereka belajar universiti ini juga menawarkan sehingga 100 Biasiswa Duta Antarabangsa (bernilai sehingga £ 5,000) setiap tahun - memberikan anda setiap alasan untuk memohon pengajian anda di barat London.

Lokasi Lively

Universiti ini terletak di kawasan yang meriah dan selamat di barat London di mana pelajar boleh mengharapkan masyarakat multinasional di depan pintu rumah mereka. Terdapat rangkaian pengangkutan awam yang sangat baik dan juga bas ulang-alik percuma antara tapak-tapak London barat UWL dan stesen Ealing Broadway. Ia kurang dari 30 minit di Bawah Tanah ke pusat bandar dengan Cross Rail tidak lama lagi untuk memperbaiki pautan pengangkutan lebih jauh.

UWL mempunyai tiga tapak. Dua tapak boleh didapati di London barat - Brentford dan Ealing - dan yang ketiga di Reading, yang khusus mengawasi pelajar Kejururawatan dan Kebidanan. Tapak Ealing terletak di daerah bersejarah yang menarik dengan banyak kafe dan taman dan berdekatan dengan Ealing Broadway Shopping Centre (rumah fesyen, kecantikan, elektrik, telekom dan bahan makanan). Laman ini sendiri adalah ruang pengajaran utama UWL tetapi juga rumah bagi pelbagai kedai kopi dan restoran, gim dan bar Union Student. Kemudahan sukan yang lebih lanjut seperti padang bola sepak dan kriket hijau juga boleh didapati secara tempatan di Ealing.

Tapak Brentford adalah kemudahan 11-tingkat moden, mudah dikenali semasa perjalanan di sepanjang koridor M4, dan juga rumah kepada Paragon Lets; penginapan yang dibina oleh tujuan universiti. Stesen kereta api Brentford - kurang dari lima minit berjalan kaki - menyediakan sambungan kereta api langsung ke London Waterloo atau di luar bandar menuju Windsor.

Kampus Dalam dan Sekitar

Kemudahan Baru

Sebagai sebahagian daripada projek pembangunan semula yang UWL baru-baru ini selesai, pelbagai kemudahan pengajaran dan pembelajaran baru telah diwujudkan di seluruh tapak Ealing dan Brentford. Antaranya adalah perpustakaan akses 24-jam, bilik mahkamah yang mengejutkan, studio radio pakar, teater lengkap dan pusat simulasi pakar untuk pelajar-pelajar yang belajar dengan Kolej Kejururawatan, Perbidanan dan Penjagaan Kesihatan. Makmal Inovasi Makanan baru-baru ini telah dilancarkan, seperti Westmont Enterprise Hub - inkubator permulaan, dan Pusat Faringdon yang menempatkan teknologi radar menembusi tanah. Simulator penerbangan baru (Penerbangan Pad) juga dibuka dengan segera.

Kesatuan Pelajar

Kesatuan Pelajar UWL (UWLSU) diiktiraf sebagai Kesatuan Pelajar Terbaik di England pada tahun 2017 **. Tujuan utama Kesatuan Pelajar adalah untuk mewakili kedua-dua pelajar individu dan badan pelajar secara keseluruhannya. Pelajar juga boleh menyertai mana-mana masyarakat yang dikendalikan oleh pelajar di kampus, dengan pelbagai pilihan untuk dipilih. UWLSU juga mempunyai bar, kedai kopi dan gimnya sendiri yang boleh mendapat manfaat dari pelajar sepanjang tahun.

Perumahan

Perumahan yang selamat dan selamat adalah keperluan untuk pelajar antarabangsa semasa belajar di universiti. Terdapat pelbagai pilihan untuk pelajar antarabangsa yang belajar di London termasuk penginapan persendirian, perumahan berkongsi atau Paragon Lets.

Paragon Lets adalah tapak penginapan pelajar di UWL dikendalikan oleh Notting Hill Housing dan sangat disyorkan untuk pelajar tahun pertama. Penginapan kediaman pelajar yang dibina khas ini terletak di tapak Brentford. Setiap bilik mempunyai akses internet jalur lebar dan kemudahan tandas dan pancuran mandian en-suite. Dapur dan ruang makan komunal disediakan untuk setiap kumpulan lapan bilik.

Bas ulang-alik

Universiti ini mengiktiraf bahawa pelajar akan ingin meneroka apa yang London tawarkan sambil belajar dan membantu memudahkan ini dengan menyediakan perkhidmatan bas ulang-alik percuma untuk menyambungkan laman web tersebut ke pautan pengangkutan utama. Perkhidmatan Bus Shuttle UWL menghubungkan Ealing Broadway (Barisan Tengah, Barisan Daerah, Barisan Lingkaran, Kereta Api Kereta Api dan kereta api utama) ke laman Brentford (5 minit berjalan kaki ke stesen kereta api utama Brentford). Di antara ia juga berhenti di tapak Ealing dan stesen South Ealing (garis Piccadilly), memberikan pelajar setiap peluang untuk memanfaatkan masa mereka di bandar.

Bidang Pengajian

University of West London adalah institusi awam awam yang diiktiraf secara rasmi, yang menawarkan kursus-kursus terakreditasi di peringkat pengajian berikut:

 • Sarjana Muda
 • Pascasiswazah.

Kursus Yayasan Bersepadu (sebagai sebahagian daripada ijazah), Sarjana Muda dan kursus Bahasa Inggeris pra-sesi juga ditawarkan.

Universiti ini menawarkan pelbagai portfolio kursus sarjana dan pascasarjana di seluruh sekolah akademik yang berikut:

 • Kolej Muzik London
 • London School of Film, Media
 • Sekolah Sains Manusia dan Sosial
 • Kolej Kejururawatan, Perbidanan dan Penjagaan Kesihatan
 • Sekolah Perniagaan Claude Littner
 • Sekolah Undang-undang dan Kriminologi
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Sekolah Pengkomputeran dan Kejuruteraan

Laluan Masuk

Pasukan Pengajian Kursus di University of West London sentiasa tersedia untuk membantu para pelajar memilih kursus yang tepat dari spektrum seni, perniagaan, kesihatan dan kursus media penuh - ini termasuk asas yang sesuai atau kursus Bahasa Inggeris jika pelajar tidak mempunyai gred untuk terus ke tahap ijazah.

Aplikasi Sarjana Muda

Pelajar antarabangsa yang memohon kursus sarjana muda boleh memohon kepada UWL secara terus menggunakan borang permohonan dalam talian Universiti . Sebagai alternatif, pelajar boleh memohon menggunakan Perkhidmatan Kemasukan Universiti dan Kolej (UCAS).

Permohonan Pasca Siswazah

Pemohon untuk kursus pascasiswazah mesti memohon secara langsung ke Universiti dengan menggunakan borang dalam talian . Permohonan lepasan ijazah akan dipertimbangkan bersama-sama dengan laporan pengadil (jika diperlukan) dan pelajar juga perlu menghadiri temuduga.

Yuran dan Biasiswa

Yuran tuisyen

Pelajar luar negara di University of West London perlu membayar kos penuh kajian mereka. Tahap yuran pelajar yang perlu dibayar bergantung pada keperluan tertentu. Keperluan juga akan berubah bergantung pada tahap pengajian dan kursus yang dipilih.

Pelajar perlu membayar £ 3,000 dari yuran mereka sebagai deposit yang tidak dapat dikembalikan apabila mereka menerima tawaran dari Universiti. Bagi mereka yang yurannya dibayar oleh penaja luar negara, bayaran penuh yuran semasa atau sebelum pendaftaran adalah wajib.

Maklumat lanjut tentang keperluan yuran pengajian boleh didapati di laman web universiti.

Beasiswa Duta

University of West London menawarkan sehingga 100 Biasiswa Duta Antarabangsa setiap tahun akademik kepada pelajar pada tahun pertama mereka sama ada UG atau PG. Biasiswa ini menyediakan sokongan kewangan (melalui diskaun pada yuran pengajian tahun pertama) kepada pelajar cemerlang yang ingin menjadi duta bagi universiti.

Kaveat:

* T he Times / Sunday Times Panduan Universiti Baik 2018.
** Kajian Pelajar Kebangsaan (NSS) 2017.
Ini adalah angka terbaru mengikut Petunjuk Prestasi Pekerjaan (EPI) yang dikeluarkan oleh Agensi Perangkaan Pendidikan Tinggi HESA pada tahun 2018.
NB: Universiti moden ditakrifkan sebagai institusi pengajian tinggi yang mendapat status universiti, dan seterusnya, 1992. UWL menerima kedudukan yang disenaraikan di atas apabila dibandingkan dengan semua universiti moden yang lain yang terdapat di dalam panduan / kaji selidik yang disebut.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

UWL University of West London

Diakreditasi oleh Institut Pelancongan dan Pelancongan dan diajar oleh ahli akademik yang berpengalaman, ini benar-benar kursus berfokus secara klinikal untuk melancarkan ... [+]

Menurut Guardian University Guide 2019 kami menduduki tempat kedua yang sama di London dan ke 26 sama di UK untuk kursus perhotelan, pengurusan acara dan pelancongan kami.

Gambaran keseluruhanDapatkan permulaan terbang untuk kerjaya anda! Kursus yang menarik ini direka untuk membina kemahiran dan pengalaman yang anda perlukan untuk bekerja dalam kedudukan pengurusan dalam industri penerbangan. Diakreditasi oleh Institut Pelancongan dan Pelancongan dan diajar oleh ahli akademik yang berpengalaman, ini benar-benar kursus berfokus secara klinikal untuk melancarkan kerjaya anda.Kenapa pilih kursus ini?Anda akan ditempatkan hanya 12 kilometer dari London Heathrow, salah satu lapangan terbang antarabangsa tersibuk di dunia. Hubungan kukuh kami dengan Heathrow Airport Limited dan syarikat penerbangan lain membolehkan kami mengatur pensyarah tetamu dari pengamal industri terkemuka. Ini membantu membangunkan kefahaman anda tentang bidang penerbangan dan mendedahkan anda kepada kepelbagaian industri. Pada tahun akhir pengajian anda, anda akan menjalankan projek penyelidikan pilihan anda sendiri yang berkaitan dengan industri penerbangan, mengamalkan teori akademik yang anda peroleh dan pengalaman kerja anda.Kerjaya dan perkembangan pengajian Ijazah anda boleh membawa anda ke mana saja, tetapi beberapa kerjaya yang paling popular untuk graduan termasuk pelbagai peranan pengurusan dalam bidang penerbangan dan pelancongan.Graduan kami terus bekerja untuk pelbagai syarikat penerbangan antarabangsa, lapangan terbang, agensi penerbangan, syarikat katering dalam penerbangan dan organisasi kargo antarabangsa. Ini termasuk:British AirwaysVirgin Atlantic AirwaysLufthansaLapangan Terbang London CityLondon Heathrow.Walaupun kursus ini paling sesuai untuk individu yang mengikuti kerjaya dalam bidang penerbangan, kemahiran pengurusan dan profesional yang anda akan dapat dalam kursus ini boleh dipindahkan ke pelbagai konteks perniagaan yang lain.Semasa belajar, anda mungkin telah... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Kursus ini menggalakkan soal siasat intelektual dan amalan berasaskan teater muzikal, serta memberikan pelakon / penyanyi menghormati pelbagai permintaan teks bertulis da ... [+]

Kami menduduki tempat ke-5 di London untuk kursus Muzik oleh Guardian University Guide 2019.

Gambaran keseluruhanKursus ini menggalakkan soal siasat intelektual dan amalan berasaskan teater muzikal, serta memberikan pelakon / penyanyi menghormati pelbagai permintaan teks bertulis dan skor muzik.Kenapa pilih kursus ini?

Kursus ini bertujuan untuk pelajar-pelajar yang mempunyai kepakaran praktikal dalam prestasi, dan ingin mengembangkan kemahiran dalam latihan pelakon pelakon untuk membolehkan kemasukan ke dunia profesional prestasi. Eksplorasi individu 'rasa ke atas bunyi' adalah ciri yang ketara dan tersendiri dalam kursus ini.

Kerja penting Feldenkrais menyokong perkembangan fizikal dan vokal (dinyanyikan dan dituturkan) penyanyi pelakon kami. Sebagai tambahan kepada pemerolehan disiplin prestasi yang kuat, kursus ini bertujuan untuk membangunkan setiap pelajar sebagai pengamal berfikir berfikir yang berilham dengan keupayaan untuk merangka dan melaksanakan karya teater muzikal yang asal - sebahagian besar daripada karya perintis ini akan diselesaikan bersama-sama dengan Musikal Merkuri . ... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Sediakan diri anda untuk kerjaya dalam persekitaran perniagaan antarabangsa dengan ijazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa. Kursus ini telah direka untuk membantu ... [+]

Kami telah menduduki ranking sepuluh universiti moden di England untuk kepuasan pelajar dengan kursus Pengajian Perniagaan kami dalam Kajian Pelajar Nasional 2016. *

Gambaran keseluruhan

Sediakan diri anda untuk kerjaya dalam persekitaran perniagaan antarabangsa dengan ijazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa. Kursus ini telah direka untuk membantu anda memenuhi pelbagai cabaran perniagaan dunia yang kompleks, dinamik dan menarik. Kami telah membangunkan kursus ini dengan perkongsian dengan organisasi perniagaan tempatan dan swasta untuk memberi anda pemahaman dunia nyata mengenai landskap perniagaan kontemporari.

Kenapa pilih kursus ini?

Kami mencampurakan pembelajaran akademik dengan penekanan kepada pengalaman dunia nyata, memastikan pengajaran dalam kelas kami dimaklumkan oleh penyelidikan terkini dan amalan global yang canggih. Anda akan mempelajari fungsi perniagaan penting dalam konteks antarabangsa dan pengaruh budaya pada pengurusan antarabangsa. Kami akan memberikan maklumat, alat, teknik dan pengalaman yang anda perlukan untuk merangka penyelesaian kreatif untuk pelbagai masalah perniagaan. Pengetahuan yang anda dapati semasa kursus ini adalah peluang sebenar untuk memulakan kerjaya yang bermanfaat.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Kursus dinamik ini menawarkan anda peluang untuk mempelajari penjenamaan fesyen dan pemasaran, menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya bekerja dalam industri fesyen g ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus dinamik ini menawarkan anda peluang untuk mempelajari penjenamaan fesyen dan pemasaran, menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya bekerja dalam industri fesyen global, dalam bidang khusus pengurusan jenama dan Pemasaran.

Anda akan mempunyai akses kepada beberapa kemudahan seperti yang baru dilengkapi dengan sangat:biro cetakan digitalstudio fotografistudio ciptaanperpustakaan di lokasi (dengan pelbagai pangkalan data, buku dan jurnal untuk menyokong penyelidikan anda).Kenapa pilih kursus ini?Anda akan membangunkan pemahaman tentang strategi pemasaran untuk semua jenis peruncit, dari nilai tinggi jalan ke sektor mewah. Ia akan membimbing pelajar melalui pakar khusus seperti penyelidikan pasaran, tingkah laku pengguna, komunikasi pemasaran strategik yang kreatif, media pemasaran digital, pengurusan jenama dan penjenamaan mewah. Anda akan mendapat penghargaan pemasaran dalam konteks yang lebih luas melalui pertimbangan aspek seperti etika, pemasaran sosial dan tanggungjawab sosial korporat.Anda juga akan mempunyai peluang untuk menyelidik aliran semasa di pasaran antarabangsa global dan akan meneroka komunikasi pemasaran. Anda akan belajar untuk menggunakan media kreatif semasa, serta, membangunkan mata yang kuat untuk trend fesyen kontemporari dan masa depan.Anda akan belajar dengan aktif menggunakan:Kajian kes industriperalatan studio praktikalstudio digitaljurnalpangkalan dataSokongan kuliahVLE dengan BlackboardSuite AdobeLynda.com.Persediaan untuk masa depan yang profesional dalam bidang pilihan jenama dan pemasaran fesyen anda pada tahun kedua akan membolehkan anda memilih untuk bekerja untuk sebuah syarikat atau bekerja dengan kemahiran perusahaan yang bebas mengembangkan diri. Anda akan membangunkan beberapa kemahiran penting dalam komunikasi dalam fesyen dan komunikasi pemasaran dan kesedaran global.Sepanjang kursus ini, anda akan berusaha meningkatkan:kemahiran komunikasi dan pembentangankemahiran pengurusan kreatifkemahiran menyelesaikan masalahkeupayaan berangka.... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Mengenai BA dalam Perakaunan dan Kewangan, anda akan mempelajari prinsip-prinsip perakaunan dan kewangan sambil membangunkan kemahiran utama yang anda perlukan untuk berj ... [+]

Kursus ini mencapai kepuasan keseluruhan 100% dalam Tinjauan Pelajar Kebangsaan 2017

Gambaran keseluruhan

Pada kursus ini, anda akan mempelajari prinsip perakaunan dan kewangan, sambil membangunkan kemahiran utama yang anda perlukan untuk berjaya di pasaran kewangan.

Kursus ini bertujuan untuk merealisasikan potensi anda dan pada masa yang sama meningkatkan kemahiran dan prospek pekerjaan anda. Kami menyediakan anda dengan semua alat, teknik dan pengalaman yang anda perlukan untuk berjaya dalam dunia kewangan yang sangat kompetitif.

Tutor kami berkelayakan profesional dan telah bekerja dalam industri ini, memberikan anda pengalaman dan pengetahuan mereka.

Kenapa pilih kursus ini ... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

UWL University of West London

Adakah anda ingin tahu apa yang membuatkan orang berkelakuan dan berfikir dengan cara yang mereka lakukan? Jika anda berminat untuk memahami proses-proses yang mempengaru ... [+]

No.2 di London untuk kepuasan pelajar untuk kursus Psikologi - Panduan Universiti Lengkap 2018.

Kami menduduki tempat ke-2 di London untuk kursus Psikologi oleh Guardian University Guide 2019.Gambaran keseluruhan

Adakah anda ingin tahu apa yang membuatkan orang berkelakuan dan berfikir dengan cara yang mereka lakukan? Jika anda berminat untuk memahami proses-proses yang mempengaruhi bagaimana orang berfikir, berkelakuan, merasa dan berinteraksi maka inilah kursus untuk anda.

Kami mempunyai pelbagai kelengkapan dan perisian khusus serta bilik khusus yang disediakan untuk menyokong pelajar semasa menjalankan projek disertasi dan digunakan semasa pengajaran di mana sesuai.

Kursus Psikologi di UWL direka dan disampaikan dengan cara yang memberikan pengalaman pembelajaran terbaik kepada pelajar, bermula dengan kandungan kursus. Kursus psikologi BSc yang diiktiraf lama, BPS merangkumi kandungan psikologi teras yang diperlukan pada peringkat sarjana, serta menyediakan pilihan modul pilihan yang menarik untuk merangsang minat dan memberi inspirasi kepada pelajar. Di samping itu, terdapat pelbagai Pathways bagi pelajar untuk memilih daripada yang menambah sedikit tambahan arah dan rasa kepada kandungan teras.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Kemahiran IT tidak pernah menjadi permintaan yang lebih tinggi, jadi kami telah mengembangkan ijazah ini untuk membantu anda mendapatkan kemahiran dan pengetahuan utama y ... [+]

Menurut Guardian University Guide 2019 kami menduduki tempat ke-2 di London dan ke-21 di UK untuk kursus Sains Komputer kami.

No.1 untuk kepuasan pelajar untuk kursus Sains Komputer di London - Panduan Universiti Lengkap 2018.

Gambaran keseluruhan

Kemahiran IT tidak pernah menjadi permintaan yang lebih tinggi, jadi kami telah mengembangkan ijazah ini untuk membantu anda mendapatkan kemahiran dan pengetahuan utama yang dinilai oleh perniagaan hari ini. Untuk mempersiapkan anda untuk pekerjaan, kursus ini memberi tumpuan kepada kemahiran praktikal, dipengaruhi oleh penyelidikan terkini dan keperluan industri.

Kursus ini telah diakreditasi oleh Institut Kejuruteraan dan Teknologi (IET) dengan Status Kejuruteraan Diperbadankan Penuh (IEng).Kenapa pilih kursus ini?Kursus ini merangkumi teori dan amalan, dari kemahiran penting kepada topik yang menarik seperti Kecerdasan Buatan. Anda akan belajar tentang asas-asas dan sains di sebalik pengkomputeran dan pembangunan perisian. Pembelajaran praktikal termasuk merancang dan membangunkan sistem perisian untuk pelbagai aplikasi, dari sistem mudah alih hingga aplikasi berskala besar untuk perusahaan. Kami adalah ahli Program Pemaju Akademik dan Perikatan firma terkemuka. Kami juga dalam proses mendapatkan Akreditasi Persatuan Komputer British.Kerjaya dan perkembangan pengajianGraduan IT umumnya mempunyai rekod yang baik untuk mencapai pekerjaan dan maju dalam kerja profesional mereka. Laluan popular untuk graduan dari kursus ini termasuk pembangunan laman web dan seni bina perisian. Kerjaya untuk graduan dari kursus ini termasuk:pereka interaksiarkitek perisianjurutera perisiansistem Analisispemaju web.... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

UWL University of West London

Kursus yang diiktiraf secara profesional ini akan memberikan anda kemahiran analitik dan praktikal utama dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi jurutera awam atau ... [+]

Menurut Guardian University Guide 2019 kami menduduki tempat ke-2 di London dan di 10 universiti teratas di England untuk kursus Kejuruteraan Awam kami.

No.1 di UK untuk kepuasan pelajar untuk Kursus Kejuruteraan Awam - Panduan Universiti Lengkap 2018.Gambaran keseluruhan

Kursus yang diiktiraf secara profesional ini akan memberikan anda kemahiran analitik dan praktikal utama dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi jurutera awam atau struktur yang disewa.

Kepakaran perunding dan perniagaan industri terkemuka memberi makan secara langsung ke peringkat akreditasi anda. Anda akan mendapat pemahaman penuh mengenai disiplin kejuruteraan awam utama struktur, geoteknik, kejuruteraan air, dan kejuruteraan lebuh raya.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UWL University of West London

Kursus menarik ini telah dibangunkan sebagai respons kepada keperluan industri muzik semasa. Ia bertujuan untuk pemuzik yang ingin membangunkan persembahan mereka sendiri ... [+]

Kami menduduki tempat ke-5 di London untuk kursus Muzik oleh Guardian University Guide 2019.

Gambaran keseluruhan

Kursus menarik ini telah dibangunkan sebagai respons kepada keperluan industri muzik semasa. Ia bertujuan untuk pemuzik yang ingin membangunkan prestasi mereka sendiri, menulis kemahiran dan pengetahuan teknikal untuk menyokong rakaman muzik dan mendapatkan pengetahuan industri yang penting 'untuk melancarkan kerjaya yang berjaya.

Kenapa pilih kursus ini?

Semasa kursus, anda akan mempunyai pelbagai pilihan menarik untuk belajar termasuk bunyi secara langsung, pendidikan muzik atau bunyi eksperimen. Anda akan mendapat pengalaman berharga dalam:

melaksanakan pelbagai genre, dan dalam pelbagai tetapan langsung (termasuk tempat-tempat di London)mengambil bahagian dalam aktiviti berasaskan kerja yang difasilitasi oleh syarikat pengeluaran komersial kita sendiri (pengeluaran W5)menjalankan rakaman dan sesi produksi; menulis dan mengatur band dan konon, dan menjadi pengarah muzik.... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of West London
Alamat
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 (0) 20 8231 2440