Baca keterangan rasmi

Gambaran Keseluruhan:

Universiti Undang-undang (ULaw) adalah salah satu penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama ditubuhkan di UK. Malah, kami telah melatih lebih banyak peguam berlatih di UK daripada orang lain.

Dan dengan hubungan rapat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahwa seorang pakar dalam pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah bisnis yang sangat baik, The University of Law Business School .

Dengan tumpuan yang teguh kepada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar dapat bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga dengan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Itulah sebabnya kami telah mengadaptasi teknik yang digunakan dalam kursus undang-undang kami dengan tujuan untuk membangunkan pengalaman pembelajaran pakar yang menarik yang akan mempersiapkan anda untuk berkarier di dunia perniagaan.

Universiti Undang-Undang telah dianugerahkan penarafan perak dalam Kecemerlangan Pengajaran dan Kerangka Hasil Siswa (TEF) pada bulan Jun 2019. Kami didapati memberikan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang berkualiti tinggi untuk pelajar-pelajar sarjana kami dan secara konsisten melebihi keperluan kualiti kebangsaan yang ketat untuk UK pendidikan tinggi.

Lokasi:

Sekolah Perniagaan kami beroperasi di kampus The University of Law di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester dan Nottingham untuk kursus sarjana muda. Kursus pascasiswazah diajarkan di kampus London Moorgate di London atau di Berlin melalui perkongsian kami dengan GISMA Business School. Setiap satu adalah hab komersil yang berkembang maju, yang idealnya terletak untuk memberi anda akses yang hebat ke tempat-tempat muzik, teater, panggung wayang, bar dan restoran. Beberapa kursus pascasiswazah kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Reka Bentuk Kursus:

Dengan tumpuan yang teguh kepada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar dapat bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga dengan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Itulah sebabnya kami telah mengadaptasi teknik yang digunakan dalam kursus undang-undang kami dengan tujuan untuk membangunkan pengalaman pembelajaran pakar yang menarik yang akan mempersiapkan anda untuk berkarier di dunia perniagaan. Semua pengajar Sekolah Perniagaan kami mempunyai pengalaman perniagaan dunia sebenar.

Tawaran Sarjana Percuma (untuk sarjana sahaja)

The University of Law Business School adalah komited untuk menyokong anda setiap langkah perjalanan ke destinasi kerjaya anda. Kami berusaha untuk memastikan anda dilengkapi sepenuhnya dari segi kelayakan, kemahiran dan hubungan industri untuk melangkah terus ke kerjaya yang anda pilih. Oleh itu, kami amat berbesar hati untuk menawarkan semua pelajar yang memulakan ijazah sarjana muda di Sekolah Perniagaan dengan kami pada September 2019 atau 2020 peluang untuk maju ke kursus Sarjana perniagaan untuk berjaya menyelesaikan ijazah sarjana mereka tanpa sebarang kos tambahan. Untuk maklumat lanjut mengenai kriteria kelayakan dan kelayakan sila layari www.law.ac.uk/business/freemasters

Kerjaya dan Kekerapan:

Keupayaan bekerja adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan di Sekolah Perniagaan. Pasukan majikan kami akan memberikan nasihat satu sama lain tentang cara untuk berjaya melibatkan kenalan perniagaan dari para perunding utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda jumpai melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat langsung bagaimana perniagaan beroperasi di dunia nyata. Kami juga menjalankan acara keusahawanan yang melibatkan penceramah tetamu dan pakar inovasi untuk menyokong pelajar kami dalam memulakan perniagaan mereka sendiri dan membangunkan minda keusahawanan. Sokongan yang anda terima, diterajui dan dimaklumkan oleh amalan majikan, akan memaksimumkan keupayaan anda untuk mengemukakan permohonan pekerjaan yang berjaya, mengamalkan latihan dan mengasah kemahiran temuduga anda di pusat ujian mock kami.

Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa (untuk pelajar sarjana muda):

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami yang berterusan untuk menyokong cita-cita anda, kami menawarkan 2019 pelajar siswazah yang berpeluang untuk menghadiri Sekolah Summer Leadership Antarabangsa kami di Berlin, di mana anda boleh membangunkan kemahiran lembut utama dan meneroka bandar menarik ini dengan rakan-rakan ULaw rakan-rakan anda. Maklumat lanjut mengenai laman web Universiti of Law di: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Institusi Pengurusan Chartered (CMI):

Memandangkan beberapa kursus di Sekolah Perniagaan yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), pelajar-pelajar dalam kursus-kursus tertentu boleh mendapatkan keahlian percuma secara automatik untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai.

Faedah termasuk akses kepada ManagementDirect; perpustakaan pengurusan terbesar di UK bersama-sama dengan akses kepada portal sumber dalam talian termasuk laporan e-jurnal, syarikat dan industri serta nasihat daripada lebih 300 pengurus pengambilan pekerja melalui Pusat Kemajuan Karir.

Anda akan mendapat akses kepada penyenaraian kerja semasa melalui pangkalan data JobSearch dan banyak video, tutorial dan artikel untuk membangunkan kerjaya dan kemahiran perniagaan anda. Komuniti mentor CMI dalam talian terdiri daripada lebih daripada 120,000 ahli di mana anda boleh dipadankan mengikut kemahiran, pengalaman dan industri yang menarik serta mengetahui tentang peristiwa rangkaian CMI yang boleh anda ambil bahagian.

Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus yang diiktiraf oleh CMI, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Persekitaran yang Menyokong:

Kami bertujuan untuk menyokong lebih ramai pelajar dari pelbagai latar belakang berbanding sebelum ini untuk mencapai cita-cita kerjaya mereka, itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai biasiswa dan bendahari.

Semua pelajar diberi peluang untuk memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dan perkhidmatan kami. Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya didedikasikan untuk menguruskan apa-apa keperluan yang anda mungkin ada semasa pelajaran anda, termasuk bantuan sementara akibat kecederaan atau penyakit.

Kemudahan sukan:

Terdapat banyak peluang untuk bangun dan bersesuaian di semua kampus kami, jika anda ingin menggunakan badan anda serta fikiran anda. Aktiviti popular termasuk Zumba, bola sepak, bola jaring, ragbi dan tenis.

Kelab dan Pertubuhan:

Dengan pelbagai persatuan, pasukan sukan dan acara sosial yang terdapat di setiap kampus kami, anda pasti mendapat banyak untuk membuat anda sibuk dan berseronok antara kuliah. Dan pada permulaan kursus anda, anda boleh menyertai masyarakat, kelab atau acara pilihan anda, atau membuat sendiri melalui Persatuan Pelajar.

Kursus:

The University of Law Business School menawarkan pelbagai program sarjana dan pascasiswazah di UK. Beberapa kursus pascasiswazah kami juga boleh didapati 100% secara dalam talian.

Oleh kerana Sekolah Perniagaan yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), pelajar memperoleh keahlian percuma secara automatik untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai.

Kebanyakan kursus kami telah diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), badan professional profesional yang menawarkan perkhidmatan Chartered Manager (CMgr) yang sangat diingini. Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus kami, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Kursus Perniagaan Dalam Talian:

Kami menyediakan pembelajaran online bertaraf dunia untuk kursus pascasiswazah kami:

• Kaedah kajian untuk semua jenis pembelajaran: terdapat satu kaedah kajian yang sesuai dengan gaya anda, dengan e-buku, i-Tutorial, webinar, kajian kes, flashcards, fail audio, grafik gerakan, bilik sembang pelajar masa nyata, penilaian dalam talian, dan banyak lagi.

• Dedicated Tutor Support: Anda akan menerima sokongan berterusan dan maklum balas mengenai kerja anda dari tutor program khusus sepanjang tempoh kursus anda.

Syarat Kemasukan dan Bayaran:

Keperluan dan bayaran masuk berbeza-beza mengikut kursus - untuk maklumat lanjut tentang keperluan kemasukan, yuran, pilihan pembiayaan dan, Beasiswa dan Bursaries, lawati laman web Universiti Law.

Pelajar antarabangsa:

Anda akan menyertai pelajar dari lebih 120 negara yang berbeza, yang menyumbang kepada komuniti antarabangsa yang berkembang maju di semua kampus ULaw.

Kami mempunyai pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang berada di sini untuk memberi khidmat nasihat dan bimbingan yang berkaitan dengan kebajikan.

Maklumat mengenai keperluan Visa boleh didapati di laman web Universiti Law.

Penginapan:

Bagi pelajar siswazah kami, kami telah mengatur penginapan dengan pakar penyedia penginapan pelajar UK, untuk memastikan anda mempunyai tempat yang selesa untuk hidup semasa anda belajar dengan kami. Penginapan biasanya di flat berkongsi, atau dalam sesetengah kes studio lengkap.

Untuk pelajar sarjana, kami menjamin anda tawaran penginapan pada tahun pertama ijazah anda, jika anda telah menerima kami sebagai pilihan anda dan memohon penginapan pada 30 Mac pada tahun kemasukan * (* T

Untuk pelajar pascasiswazah, jika anda memilih sebuah kampus dari rumah, pangkalan data penginapan kami dapat membantu anda mencari tempat tinggal, dengan pilihan untuk mencari harta sewa peribadi atau penginapan bersama dengan pelajar ULaw lain.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Hari Terbuka dan Acara:

Hari Terbuka kami adalah cara terbaik untuk mengetahui tentang kursus Perniagaan kami, menyemak kemudahan kami, dan temui tutor kami dan pelajar semasa. Akan ada ceramah, sesi penyiaran dan lawatan, dan anda akan berpeluang bertanya soalan anda. Kami akan menjadikan hari anda sebagai menarik dan interaktif yang mungkin.

Sekiranya anda tidak dapat membawanya ke salah satu daripada kami di Open Days kampus, maka dari semasa ke semasa, kami juga menawarkan Hari Terbuka Online untuk kursus kami - jadi anda masih berpeluang untuk mengetahui apa yang ia suka belajar di The University of Law Business School , dan tanyakan soalan anda dalam talian.

Untuk Pelajar Antarabangsa, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut tentang belajar dengan kami, dengan melawat kami di acara luar negara.

The University of Law Business School :

Kursus yang disediakan berbeza mengikut lokasi. Butiran lanjut mengenai lokasi kami ada di laman web Universiti Law Undang-Undang, Lokasi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan (Hukum) BA (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pe ... [+]

BA (Hons) Pengurusan Perniagaan dengan Undang-undang dengan Yayasan Tahun

Pengurusan Perniagaan (Hukum) BA (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan perniagaan dan undang-undang, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya dalam bidang.

Tahun asas adalah sebahagian daripada program perniagaan sarjana muda. Ia akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan pembelajaran yang diperlukan untuk menyediakan anda untuk kajian sarjana muda dan membantu anda memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai aspek utama pengurusan perniagaan dan pemasaran. Setelah berjaya menyiapkan tahun yayasan, tahun 1 akan meliputi bidang utama pengurusan perniagaan. Tahun 2 dan 3 akan meneroka tema-tema ini secara terperinci bersama dengan pilihan pilihan dalam pemasaran.... [-]

United Kingdom London Manchester Birmingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Program Pengurusan Perniagaan (Pemasaran) BA (Hons) mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang d ... [+]

BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Pemasaran)

Program Pengurusan Perniagaan (Pemasaran) BA (Hons) mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk unggul dalam perniagaan dan pemasaran. Pathway pemasaran bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam pemasaran atau pengurusan perniagaan dan menawarkan landasan di kedua-dua bidang. Anda akan belajar tentang sifat pemasaran yang berkaitan, dan bagaimana perancangan pemasaran dan komunikasi strategik menyumbang kepada kejayaan organisasi di peringkat antarabangsa. Kursus ini akan membangunkan kemahiran anda dalam perancangan, penyampaian, komunikasi dan kerja berpasukan.... [-]

United Kingdom London Leeds Birmingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan program Undang-undang direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pengetahuan pengurusan perniagaan mereka bersama-sama dengan pe ... [+]

BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan dengan Undang-undang

Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan program Undang-undang direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pengetahuan pengurusan perniagaan mereka bersama-sama dengan pemahaman tentang rangka kerja undang-undang yang beroperasi di dalam organisasi.

Selepas meliputi bidang penting dalam pengurusan perniagaan pada tahun pertama anda, anda akan terus membangunkan bidang ini dengan lebih mendalam dalam tahun 2 dan 3 bersama dengan bidang subjek undang-undang.

Selepas menamatkan pengajian, anda akan mempunyai pelbagai pilihan kerjaya yang tersedia untuk anda, termasuk peranan seperti perunding pengurusan, penganalisis perniagaan, pengurus operasi, atau usahawan.... [-]

United Kingdom London Birmingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan BA (Kepujian) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangun pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusa ... [+]

Pengurusan Perniagaan (Pemasaran) BA (Hons) dengan Tahun Asas

Pengurusan Perniagaan BA (Kepujian) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangun pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan perniagaan dan pemasaran, dan khususnya yang ingin meneruskan kerjaya dalam bidang.

Tahun asas adalah sebahagian daripada program perniagaan sarjana muda. Ia akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan pembelajaran yang diperlukan untuk menyediakan anda untuk kajian sarjana muda dan membantu anda memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai aspek utama pengurusan perniagaan dan pemasaran. Setelah berjaya menyiapkan tahun yayasan, tahun 1 akan meliputi bidang utama pengurusan perniagaan. Tahun 2 dan 3 akan meneroka tema-tema ini secara terperinci bersama dengan pilihan pilihan dalam pemasaran.... [-]

United Kingdom London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Kursus ini direka bentuk sebagai ijazah tertinggi untuk pelajar antarabangsa yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan tentang pengurusan perniagaan mereka. Den ... [+]

Pengurusan Perniagaan Antarabangsa (Atas Atas)

Kursus ini direka bentuk sebagai ijazah tertinggi untuk pelajar antarabangsa yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan mereka tentang pengurusan perniagaan. Dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, serta pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan peribadi. Anda juga akan mempunyai pendedahan kepada dunia kerja dan tuntutan semasa melalui peluang pengalaman kerja yang bekerja dengan badan profesional dan majikan, dan menjalankan kegiatan keusahawanan.

Semasa mempelajari kursus ini, anda berpeluang untuk menjadi pengurus dan pemimpin perniagaan yang berpengetahuan, kompeten dan berkesan yang mampu mengekalkan kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan. Selepas menamatkan pengajian, anda akan mempunyai pelbagai kerjaya pengurusan perniagaan yang tersedia untuk anda, termasuk peranan seperti perunding pengurusan, penganalisis perniagaan atau pengurus operasi. Jika anda ingin meneruskan pengajian anda selepas tamat pengajian, anda boleh mempertimbangkan pilihan pascasiswazah berikut: Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Sarjana Mba dalam Pengurusan Perniagaan atau Kelayakan Siswazah Institusi Pengurusan Chartered.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Program Pengurusan Perniagaan BA (Hons) mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan un ... [+]

Pengurusan Perniagaan BA (Kepujian)

Program Pengurusan Perniagaan BA (Hons) mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk unggul di bahagian atas industri pilihan anda. Ijazah ini diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang bermaksud bahawa sebagai seorang siswazah, anda akan mendapat ijazah serta Tahap 5 Diploma Pengurusan dan Kepimpinan dari CMI. Anda boleh memilih untuk belajar kursus dalam talian atau di kampus di London Bloomsbury, Birmingham, atau kampus Leeds.

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin meneruskan kerjaya dalam perniagaan atau pengurusan. Anda akan mengembangkan kecekapan yang mewujudkan tingkah laku pengurusan yang berkesan dalam organisasi yang berbeza dalam persekitaran perniagaan yang berubah hari ini. Anda akan mendapat kedua-dua pengetahuan dan kemahiran majikan mencari termasuk penyelidikan, persembahan, analisis kritikal, menyelesaikan masalah, kerja berpasukan dan keusahawanan.... [-]

United Kingdom London Leeds Birmingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan ... [+]

Pengurusan Perniagaan BA (Kepujian) dengan Tahun Asas

Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya dalam bidang ini.

Tahun asas adalah sebahagian daripada program perniagaan sarjana muda. Ia akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan pembelajaran yang diperlukan untuk mempersiapkan anda untuk kajian sarjana muda dan membantu anda memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai bidang utama perniagaan. Setelah berjaya menyiapkan tahun yayasan, tahun 1 akan meliputi unsur-unsur utama pengurusan perniagaan. Tahun 2 dan 3 akan meneroka tema-tema ini dengan lebih terperinci bersama-sama dengan pilihan elektif yang membolehkan anda memberi tumpuan kepada bidang-bidang yang khusus.... [-]

United Kingdom London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

The University of Law Business School

Pemasaran Digital BSc dengan tahun asas ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pemasaran digital dan juga ingin mengembangkan pemahaman mengenai aspek utama p ... [+]

Pemasaran Digital BSc dengan Tahun Asas

Pemasaran Digital BSc dengan tahun asas ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pemasaran digital dan juga ingin mengembangkan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan. Pelajar akan membangunkan penghargaan terhadap kemajuan teknologi dan pendigitalan dalam dunia perniagaan. Anda akan belajar mengenai teknik dan konsep pemasaran digital yang akan membolehkan anda untuk membangunkan strategi pemasaran digital yang berkesan menggunakan platform media digital dan sosial.

Di samping pengetahuan yang anda dapat, anda juga akan membangunkan kemahiran majikan yang mencari termasuk penyelidikan, persembahan, analisis kritikal, penyelesaian masalah, pembinaan pasukan dan keusahawanan.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Perniagaan BSc International dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan da ... [+]

Pengurusan Perniagaan Antarabangsa BSc (Hons) dengan Tahun Asas

Perniagaan BSc International dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan.

Program ijazah ini direka supaya Tahun Asas menyediakan tahun asas, menggabungkan pembelajaran akademik dan kerja / profesional yang berkaitan, untuk pemohon yang memerlukan untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang perniagaan dan kemahirannya yang berkaitan. Tahun ini memberikan para pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan perniagaan bersama dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyertai program perniagaan sarjana di peringkat 4, 5 dan 6.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

BSc International Business bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan kh ... [+]

Pengurusan Perniagaan Antarabangsa BSc (Kepujian)

BSc International Business bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan.

Tahun pertama merangkumi elemen asas pengurusan perniagaan. Tahun 2 dibelanjakan untuk bekerja di peringkat antarabangsa di salah satu organisasi GUS di Dublin Singapura, Toronto, Vancouver atau Berlin. Tahun 3 merangkumi disiplin pengurusan, yang anda dapati secara khusus menarik semasa pengalaman kerja anda lebih mendalam dan khususnya mengembangkan kemahiran pekerjaan anda. Program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan peribadi serta pendedahan yang ketara terhadap dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan Digital BSc ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pengurusan perniagaan digital yang sentiasa berubah. Pelajar akan membangunkan kemahi ... [+]

Pengurusan Perniagaan Digital BSc dengan Tahun Asas

Pengurusan Perniagaan Digital BSc ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pengurusan perniagaan digital yang sentiasa berubah. Pelajar akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis peranan model perniagaan digital berdasarkan teknologi mengganggu, pemasaran media digital dan sosial, transformasi digital, pengurusan projek dan Sistem Maklumat.

Keperluan KursusGred BBC di A Level dan Gred C atau gred 4 atau ke atas dalam Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris (atau kelayakan yang setara).Bayaran£ 9,250 setahun (UK / EU)£ 13,500 setahun (Antarabangsa)

Yuran dikunci untuk tahun-tahun kajian masa depan iaitu pelajar akan membayar harga yang sama setiap tahun.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Perakaunan dan Kewangan BSc (Hons) bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perakaunan dan kewangan, ... [+]

Perakaunan dan Kewangan BSc (Kepujian)

Perakaunan dan Kewangan BSc (Hons) bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perakaunan dan kewangan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya profesional dalam bidang perakaunan dan kewangan. Ia bertujuan untuk memberi pelajar pengalaman pembelajaran yang membolehkan mereka mengembangkan kecekapan yang mencipta profesional perakaunan yang berkesan dalam persekitaran perniagaan yang berubah hari ini. Kurikulum dan strategi pengajaran dan pembelajaran dilengkapi dengan syarahan tetamu dan bengkel 'live' untuk mempromosikan pembelajaran bebas dan meningkatkan kemahiran pekerjaan mereka untuk masa depan... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Law Business School

Perakaunan dan Kewangan BSc (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perakau ... [+]

Perakaunan dan Kewangan BSc (Kepujian) dengan Tahun Asas

Perakaunan dan Kewangan BSc (Hons) dengan Tahun Asas bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perakaunan dan kewangan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya profesional dalam bidang perakaunan dan kewangan. Ia bertujuan untuk memberi pelajar pengalaman pembelajaran yang membolehkan mereka mengembangkan kecekapan yang mewujudkan profesional perakaunan yang berkesan dalam persekitaran perniagaan yang berubah hari ini. Kurikulum dan strategi pengajaran dan pembelajaran dilengkapi dengan syarahan tetamu dan bengkel 'live' untuk mempromosikan pembelajaran bebas dan meningkatkan kemahiran pekerjaan mereka untuk masa depan. Pengetahuan dan kemahiran ini akan terus dikembangkan dan diperluaskan pada tahun-tahun berikutnya setelah berjaya menamatkan Tahun Asas.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Alamat lokasi
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Alamat lokasi
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Alamat lokasi
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Alamat lokasi
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB