Teesside University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Teesside

  • TOP 200 Kedudukan di atas 200 universiti global yang berumur 50 tahun ke bawah. *
  • Lebih 1,000 pelajar mendaftar di kursus pembelajaran terbuka kami
  • Pendidikan berkualiti tinggi, berdiri sendiri, terbuka untuk lebih 30 tahun

Mengkaji kursus dalam talian yang fleksibel dengan universiti di UK yang disenaraikan dalam senarai 200 universiti muda dunia.

Adakah anda seorang profesional yang sibuk mencari kelayakan formal untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya? Adakah anda ingin meneruskan semangat anda untuk belajar tetapi fikir anda tidak boleh meluangkan masa? Fikir semula.

Di Teesside University , kami menawarkan pelbagai kursus pembelajaran fleksibel, dalam talian dan terbuka yang direka untuk memenuhi keperluan anda dan komitmen anda yang lain, menjadikan anda mengawal kadar dan tempat.

Kami telah menyampaikan pendidikan pembelajaran yang berkualiti tinggi, berdiri sendiri, terbuka selama lebih dari 30 tahun supaya kami mempunyai rekod kejayaan yang dapat anda percayai.

Anda tidak perlu menghadiri kuliah di kampus, jadi tidak ada kos penginapan atau pengangkutan, dan anda tidak memerlukan visa pelajar.

* Teesside University berada di kedudukan dalam 151-200 kumpulan daripada 250 universiti global berusia 50 tahun atau di bawah pada Peringkat Universiti Young Higher Education.

Pembelajaran Teesside University dalam talian

Pembelajaran dalam talian membolehkan anda mendapatkan kelayakan peringkat universiti tanpa perlu menghadiri kampus kami secara fizikal.

Faedah pembelajaran dalam talian

Pelajar bila-bila masa, di mana sahaja

Tiada jadual tetap - anda memilih bila dan di mana anda belajar. Baca artikel jurnal, menonton ceramah dan menyumbang kepada perbincangan pada masa dan lokasi yang sesuai dengan anda.

Meningkatkan kerjaya anda

Mempelajari program dalam talian dengan Teesside University boleh mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dan membantu anda menonjol dari orang ramai.

Rangkaian global

Anda akan mempunyai hubungan biasa dengan pelajar dari seluruh dunia dan kakitangan akademik kami di Teesside. Persekitaran dalam talian kami direka bentuk untuk menyokong dan menggalakkan pembelajaran kolaboratif.

Program kualiti

Program dalam talian kami bersamaan dengan akademik di peringkat kampus kami dan melibatkan tahap kerja yang sama secara keseluruhan. Kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang anda peroleh adalah nilai yang sama.

Pembelajaran masa depan yang dihadapi

Anda diilhamkan dan disokong oleh pasukan pengajar pakar kami pensyarah dan tutor yang ghairah tentang subjek mereka.

Akses kepada perkhidmatan sokongan

Anda mempunyai akses kepada perkhidmatan sokongan yang sama seperti pelajar di kampus, dengan akses kepada berjuta-juta sumber pembelajaran, termasuk ebook dan artikel jurnal, tersedia 24/7.

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kursus pembelajaran fleksibel, dalam talian dan terbuka yang direka untuk memenuhi keperluan anda dan komitmen anda yang lain, menjadikan anda mengawal kadar dan tempat.

Kursus termasuk:

Perniagaan, Perakaunan, Pemasaran

  • Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) (Online), BA (Hons)
  • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Dalam Talian), MBA

Pengkomputeran

  • Cybersecurity (Dalam Talian), MSc

Kejuruteraan

  • Kursus pembelajaran terbuka kejuruteraan

Bahasa Inggeris

  • Penulisan Kreatif (Distance Learning), MA
  • Penulisan Kreatif dan Kesejahteraan, MA

Kejururawatan, Perbidanan

Kursus lepasan ijazah

Kursus pendek

* Rujukan fakta

Lokasi

Middlesbrough

Alamat
Southfield Road
TS1 3BX Middlesbrough, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami