Baca keterangan rasmi

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kajian di Regent College London

Perguruan Tinggi Regent adalah penyedia pendidikan tinggi yang berkaitan dengan industri. Kami adalah masyarakat yang aktif dalam mempromosikan pembelajaran dan pendidikan, dengan rekod kadar kejayaan di dalam Pendidikan Tinggi UK. Anda akan mengalami masa pengajaran dan interaksi yang menarik dalam persekitaran yang bertujuan untuk menarik yang terbaik dari pelajar, disokong oleh pasukan profesional yang berdedikasi di semua peringkat yang selalu meletakkan pelajar terlebih dahulu!

 • Kursus HND, Ijazah Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana Muda
 • Lima Kampus London
 • Kelas Hari, Malam dan Hujung Minggu
 • Pinjaman Pelajar ditawarkan
 • Berpikir menjadi Watak (TiC): Program peribadi dan profesional yang bebas

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Lima Kampus London: Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall dan London.

Dengan kampus-kampus di Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall dan London, Kolej Tinggi Perguruan Tinggi adalah kolej mesra yang berdedikasi untuk kebaikan akademik dan kerja keras tradisional.

Kolej ini mempunyai pengalaman yang luas dalam menyediakan pendidikan bebas untuk pelajar semua kebolehan dan dari semua latar belakang. Kejayaan Kolej ini berdasarkan kepada guru berpengalaman dan penilai yang berpengalaman, sistem tutorial yang cemerlang, perhatian individu dalam kelas interaktif, pemantauan berhati-hati mengenai kemajuan dan kebajikan pelajar dan penjagaan pastoral yang sangat baik.

Sebagai sebuah Kolej Pengajian Tinggi, kami berada di sini untuk memastikan perhatian yang teliti ditawarkan kepada semua pelajar kami, untuk memastikan setiap pelajar kami menerima pendidikan dan sokongan yang mereka perlukan dan layak.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Misi kita

Kenyataan Misi kami: "Tamat Pendidikan adalah Watak"

Tujuan dan aspirasi kami ialah:

Akademik
 • Bahawa setiap pelajar memenuhi potensi akademiknya.
 • Guru dan pelajar mengejar kecemerlangan akademik.
 • Bahawa pelajar kita mengembangkan cita rasa belajar, baik secara individu maupun yang lain, dan memperoleh pelbagai kemahiran belajar.
 • Kita mewujudkan persekitaran di mana pelajar yakin dengan keupayaan mereka dan semakin bersedia untuk mengambil tanggungjawab untuk pembelajaran mereka sendiri.
Pastoral
 • Bahawa setiap pelajar menerima penjagaan pastoral yang sangat baik dalam etos toleransi dan saling menghormati.
 • Bahawa setiap pelajar membangun hubungan dengan rakan-rakan dalam cara yang menyediakan mereka untuk kehidupan di luar kolej.
 • Bahawa setiap pelajar memperoleh rasa tanggungjawab dan disiplin diri.
 • Bahawa setiap pelajar mendapat manfaat daripada pelbagai peluang untuk kepimpinan dan tanggungjawab.
Pembangunan Peribadi dan Sosial
 • Bahawa pelajar kita mendapat manfaat daripada pendidikan peribadi dan sosial yang komprehensif yang membantu mereka untuk membawa kehidupan bahagia dan memuaskan.
Aktiviti kurikulum tambahan
 • Bahawa setiap pelajar mendapati dan mengembangkan kemahiran dan minat mereka sendiri di kolej sebagai persediaan untuk masa depan.
 • Semua itu diberi kesempatan untuk pencapaian dan pemenuhan diri dengan cara yang sesuai dengan aspirasi mereka sendiri.
Ketua
 • Bahawa pelajar kita membangunkan kesedaran moral, rohani dan estetik yang menjadikan mereka diterima di dunia di sekeliling mereka, dengan membawa keajaiban dan keterbukaan kepada idea-idea yang paling penting dalam kebudayaan kita sendiri dan lain-lain.
Kakitangan
 • Bahawa kolej itu mengiktiraf pentingnya kakitangannya dalam mengejar matlamat di atas dan, sebagai majikan yang baik, berjanji untuk memberi mereka sokongan yang sewajarnya seperti latihan profesional yang berterusan, ulasan staf dan pembangunan.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Kenapa pilih kami

 • Peluang kemajuan
 • Nasihat dan sokongan - Pinjaman pelajar dan aplikasi UCAS
 • 18 tahun kejayaan pendidikan
 • Pagi, petang
 • Tutor yang berpengalaman - Saiz kelas kecil
 • Latihan praktikal - Perjalanan lapangan, Syarahan tetamu, Pembentangan industri
 • Khidmat kemahiran dan nasihat kerjaya
 • Kampus-kampus di Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall dan London.
 • Berpikir menjadi Karakter (TiC): Program Pengembangan Pribadi dan Profesional Bebas yang dirancang untuk membantu Anda berfikir lebih besar, bertujuan lebih tinggi dan mencapai impian Anda
 • Kadar kepuasan pelajar 84% dalam keputusan NSS pada tahun 2018
 • Pengesahan luaran dari Agensi Jaminan Kualiti
 • Hubungan kuat dengan majikan
 • Kampus moden dengan kemudahan yang sangat baik
 • Perkongsian akademik yang kuat

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Regent College London

Mengenai Keusahawanan Perniagaan BA (Hons), anda akan meneroka cara membina dan mengurus perniagaan dari perspektif praktikal, membolehkan anda mengembangkan semangat dan ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Berada dalam perniagaan tidak pernah begitu menarik dan bermanfaat; usahawan mempunyai keupayaan untuk bekerja di pelbagai bidang perniagaan. Sama ada pakar dalam industri, perundingan dalam perusahaan kecil dan sederhana, atau menubuhkan perniagaan, keupayaan anda untuk membuat keputusan yang kompeten dalam persekitaran dinamik meletakkan anda dalam kedudukan yang ideal untuk memacu kejayaan perniagaan.

Perniagaan perlu menyesuaikan diri secara berterusan ke persekitaran perniagaan semasa. Tidak pernah ada begitu banyak organisasi yang memerlukan individu dengan kemahiran keusahawanan untuk menyelesaikan masalah secara kreatif dan mengatasi cabaran perniagaan kontemporari.... [-]

United Kingdom London Harrow
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Ijazah Pemasaran BA (Hons) menyediakan anda kerjaya dalam dunia pemasaran yang dinamik dan berdaya saing. Dapatkan pemahaman tentang peranan asas Pemasaran dalam dunia pe ... [+]

Mempelajari Ijazah Pemasaran BA | | Menjadi Perniagaan-siap

Ijazah Pemasaran BA (Hons) menyediakan anda kerjaya dalam dunia pemasaran yang dinamik dan berdaya saing. Dapatkan pemahaman tentang peranan asas Pemasaran dalam dunia perniagaan, dan mengembangkan kemahiran penting melalui projek kumpulan, taklimat klien sebenar dan pensyarah tetamu yang mempamerkan profesional pemasaran praktisi.

Program moden dan kerjaya, program kami mendedahkan anda kepada aktiviti penting dalam peranan kerja yang berbeza dalam Pemasaran, seperti pengurus jenama, penyelidik, dan perunding. Dengan program tahun asas kami, anda boleh menyelam terus ke pengajian tinggi anda selepas sekolah anda dan memangkin kemajuan anda ke arah menjadi profesional yang disahkan.... [-]

United Kingdom London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Pemasaran BA (Kepujian) dengan Yayasan Tahun menyediakan anda untuk kerjaya dalam dunia Pemasaran yang dinamik dan berdaya saing. Dapatkan pemahaman tentang peranan asas ... [+]

Apakah Pemasaran BA (Hons) dengan Tahun Asas?

Pemasaran BA (Kepujian) dengan Yayasan Tahun menyediakan anda untuk kerjaya dalam dunia Pemasaran yang dinamik dan berdaya saing. Dapatkan pemahaman tentang peranan asas Pemasaran dalam dunia perniagaan, dan mengembangkan kemahiran penting melalui projek kumpulan, taklimat klien sebenar dan pensyarah tetamu yang mempamerkan profesional pemasaran praktisi.

Program moden dan kerjaya, program kami mendedahkan anda kepada aktiviti penting dalam peranan kerja yang berbeza dalam Pemasaran, seperti pengurus jenama, penyelidik, dan perunding. Dengan program tahun asas kami, anda boleh menyelam terus ke pengajian tinggi anda selepas sekolah anda dan memangkin kemajuan anda ke arah menjadi profesional yang disahkan.... [-]

United Kingdom London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Program Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) direka untuk membangunkan para pelajar kepada para pemimpin yang mahir dan berkelayakan, seperti yang diminta oleh pasaran ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Program Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) direka untuk membangunkan para pelajar kepada para pemimpin yang mahir dan berkelayakan, seperti yang diminta oleh pasaran pekerjaan hari ini. Program ijazah ini akan membezakan anda dalam pasaran siswazah. Semasa kursus ini, anda akan mengendalikan seluar projek langsung yang memberi anda pengalaman perniagaan dan industri yang sebenar. Kami juga memastikan bahawa banyak modul kami meliputi isu-isu teknologi kontemporari dalam perniagaan, masa depan yang membuktikan anda untuk persekitaran perniagaan moden.

Pelajar memilih untuk mengkaji perniagaan untuk pelbagai sebab dan pendedahan kepada pelbagai disiplin. Akibatnya, program ini menawarkan pelbagai pengetahuan dan kemahiran, supaya anda dapat meneruskan kerjaya dalam peranan yang berkaitan dengan perniagaan profesional, seperti operasi dan pengurusan perkhidmatan, pengurusan pelanggan, pengurusan projek atau pengurusan runcit. Setelah menyelesaikan program di peringkat yang ditetapkan, kami menggalakkan anda untuk maju ke peringkat sarjana atau lebih tinggi.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) (Top-up) telah direka khusus untuk memberi anda pengetahuan dan pemahaman praktikal mencari majikan dalam iklim perniagaan yang sen ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Apa yang Dilibatkan Ijazah Tertinggi?

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) (Top-up) telah direka khusus untuk memberi anda pengetahuan dan pemahaman praktikal mencari majikan dalam iklim perniagaan yang sentiasa berubah hari ini. Anda akan meneroka topik utama termasuk kepimpinan, inovasi, pemasaran dan perubahan - konsep penting dalam dunia perniagaan yang berubah dengan pesat dalam mana-mana industri.

Sama ada cita-cita anda adalah untuk mengambil peranan kepimpinan senior dalam organisasi besar atau untuk memajukan kejayaan perniagaan anda sendiri, kursus ini akan membina kajian terdahulu anda dalam perniagaan dan mengambil pandangan dan pemahaman anda ke peringkat seterusnya. Melalui penilaian praktikal dan penilaian perniagaan, anda akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang boleh anda gunakan segera di dunia sebenar.... [-]

United Kingdom London
Apr. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan Tahun Asas membolehkan anda membangunkan kemahiran belajar anda dan membina keyakinan terhadap kemampuan akademik anda sambi ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Apakah Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Kepujian)?

Ijazah Pengurusan Perniagaan BA (Hons) dengan Tahun Asas membolehkan anda membangunkan kemahiran belajar anda dan membina keyakinan terhadap kemampuan akademik anda sambil mengenal pasti kekuatan dan keperluan pembangunan anda sendiri untuk kemajuan ke program ijazah sarjana muda. Dua modul membolehkan anda mengembangkan kemahiran belajar akademik umum dan kemahiran pekerjaan anda. Dua modul lain bertujuan untuk membekalkan anda dengan kemahiran dan kefahaman yang lebih khusus yang diperlukan untuk kemajuan ke tahap 4 kelayakan perniagaan (tahun pertama ijazah).

Pelajar yang tidak mempunyai tahap bahasa Inggeris dan matematik yang diperlukan untuk kemajuan ke program ijazah sarjana muda masih boleh mendaftar dengan melengkapkan kelayakan Peringkat Tahap 2 dalam kedua-dua Bahasa Inggeris dan matematik dengan menghadiri sesi tambahan.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Meliputi amalan terkini dan teori perakaunan, BA (Hons) dalam Perakaunan dengan Tahun Asas menawarkan latihan penting untuk masuk ke profesion global yang benar-benar ber ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kerjaya yang Anda Boleh Kenal

Meliputi amalan terkini dan teori perakaunan, BA (Hons) dalam Perakaunan dengan Tahun Asas menawarkan latihan penting untuk masuk ke profesion global yang benar-benar berprestij ini, serta pelbagai pengecualian dari peperiksaan badan perakaunan profesional.

Asas perancangan dan ramalan, budgdeting dan kawalan, pencukaian dan membuat keputusan, akauntan yang berwibawa dan akal adalah penting untuk berjaya dalam perniagaan dan perdagangan.

Kenapa ijazah Perakaunan?

Tahun asas awal menawarkan anda landasan yang sangat baik dalam asas perakaunan dan membantu menyediakan anda untuk pengajian peringkat peringkat. Pasukan berdedikasi dan berpengalaman kami akan menggunakan amalan terkini dan teori perakaunan.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Meliputi amalan terkini dan teori perakaunan, BA (Hons) dalam Perakaunan kami menawarkan latihan penting untuk masuk ke profesion global yang benar-benar berprestij ini, ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kerjaya yang Anda Boleh Kenal

Meliputi amalan terkini dan teori perakaunan, BA (Hons) dalam Perakaunan kami menawarkan latihan penting untuk masuk ke profesion global yang benar-benar berprestij ini, bersama dengan pengecualian maksimum yang menarik dari peperiksaan badan perakaunan profesional.

Asas perancangan dan peramalan, belanjawan dan kawalan, pencukaian dan membuat keputusan, akauntan yang kompeten dan akal adalah penting untuk berjaya dalam perniagaan dan perdagangan.

Kenapa ijazah Perakaunan?

Kursus ini melibatkan amalan terkini dan teori perakaunan dan merangkumi dua bidang utama perakaunan pengurusan dan perakaunan dan pelaporan kewangan.

... [-]
United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Regent College London

Ijazah Sains Kesihatan dan Sosial BSc (Kepujian) menawarkan peluang yang baik untuk menyesuaikan pengalaman pembelajaran anda untuk memenuhi matlamat peribadi, akademik d ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Apakah BSc (Hons) Sains Kesihatan dan Sains Sosial?

Ijazah Sains Kesihatan dan Sosial BSc (Kepujian) menawarkan peluang yang baik untuk menyesuaikan pengalaman pembelajaran anda untuk memenuhi matlamat peribadi, akademik dan kerjaya. Graduan akan dilengkapi dengan pengalaman praktikal yang berharga, kemahiran khusus untuk latihan kerja, dan peningkatan potensi pekerjaan.

Program interdisipliner melibatkan pelbagai disiplin akademik seperti dasar awam, psikologi, kriminologi, kajian komunikasi, kesihatan awam, ekonomi, sains latihan, prestasi manusia, linguistik, sains politik, psikologi dan sosiologi. Anda akan mendapat pemahaman kritikal terhadap dasar kesihatan dan penjagaan sosial, teori dan amalan bersama-sama dengan pemahaman tentang bagaimana kumpulan dan masyarakat yang kompleks berfungsi berinteraksi dan berubah.... [-]

United Kingdom London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Runcit, perkilangan, pertahanan, penjagaan kesihatan, pendidikan - kebanyakan sektor kerajaan dan industri bergantung pada sistem perisian dan jurutera perisian profesion ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kejuruteraan Kerjaya dalam IT

Runcit, perkilangan, pertahanan, penjagaan kesihatan, pendidikan - kebanyakan sektor kerajaan dan industri bergantung pada sistem perisian dan jurutera perisian profesional, kompeten dan kreatif yang membangun dan menyelenggarakannya.

The BEng (Hons) dalam Kejuruteraan Perisian dengan ijazah Foundation Tahun menawarkan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang ini.

Kenapa ijazah Kejuruteraan Perisian?

Memperhatikan bangunan dan penyelenggaraan sistem perisian dan penyelesaian berasaskan komputer yang lain, kejuruteraan perisian adalah industri yang benar-benar global. Dengan mengkaji semua elemen proses - dari pemahaman permulaan masalah, melalui analisis, reka bentuk, dan pembangunan, kepada pengujian, dokumentasi dan penyelenggaraan, ijazah ini menawarkan pendidikan berfokus, tetapi sepenuhnya bulat.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Kesihatan dan Penjagaan Sosial berkaitan dengan perkhidmatan yang tersedia dari pengamal kesihatan dan penjagaan sosial yang menyediakan sokongan penjagaan kesihatan kepa ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kerjaya anda dalam Penjagaan Kami

Kesihatan dan Penjagaan Sosial berkaitan dengan perkhidmatan yang tersedia dari pengamal kesihatan dan penjagaan sosial yang menyediakan sokongan penjagaan kesihatan kepada pelbagai individu yang mempunyai masalah yang dihadapi oleh individu dan kumpulan yang terdedah seperti kanak-kanak, orang tua, mereka yang mempunyai penyakit mental dan ketidakupayaan.

Kenapa tahap Kesihatan dan Sosial?

Dihantar bersama dengan Universiti Bolton, BSc (Hons) dalam Penjagaan Kesihatan dan Sosial disampaikan dalam kemudahan pengajaran yang sangat baik yang menyediakan persekitaran pembelajaran yang merangsang yang akan menarik dan tidak dapat dilupakan.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Runcit, perkilangan, pertahanan, penjagaan kesihatan, pendidikan - kebanyakan sektor kerajaan dan industri bergantung pada sistem perisian dan jurutera perisian profesion ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Kejuruteraan Kerjaya dalam IT

Runcit, perkilangan, pertahanan, penjagaan kesihatan, pendidikan - kebanyakan sektor kerajaan dan industri bergantung pada sistem perisian dan jurutera perisian profesional, kompeten dan kreatif yang membangun dan menyelenggarakannya.

BEng (Hons) kami dalam ijazah Kejuruteraan Perisian menawarkan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang ini.

Kenapa ijazah Kejuruteraan Perisian?

Memperhatikan bangunan dan penyelenggaraan sistem perisian dan penyelesaian berasaskan komputer yang lain, kejuruteraan perisian adalah industri yang benar-benar global. Dengan mengkaji semua elemen proses - dari pemahaman permulaan masalah, melalui analisis, reka bentuk, dan pembangunan, kepada pengujian, dokumentasi dan penyelenggaraan, ijazah ini menawarkan pendidikan berfokus, tetapi sepenuhnya bulat.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

BSc (Hons) dalam Pengkomputeran kami adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan industri dan sumbe ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Bupati Bermaksud Perniagaan

BSc (Hons) dalam Pengkomputeran kami adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan industri dan sumber IT yang sangat baik.

Buat jalan anda sendiri menjadi pilihan khusus dan pilihan kerjaya yang berpotensi, dan beralih ke program sarjana penuh dengan bantuan berdedikasi dari staf pengajar pakar.

Kenapa ijazah Pengkomputeran?

Kursus yang menarik dan fleksibel tetaplah elemen utama daripada kajian lain Pathways untuk memberikan anda, program industri-maklumat yang meluas.

Semasa anda maju, anda akan berpeluang untuk 'mengezum' pada aspek subjek yang anda mempunyai minat dan kekuatan peribadi, atau yang menyokong matlamat kerjaya atau belajar anda.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Pengkomputeran BSc (Kepujian) kami dengan Tahun Asas adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan in ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Masa Depan Perniagaan adalah IT

Pengkomputeran BSc (Kepujian) kami dengan Tahun Asas adalah kursus sarjana yang fleksibel dan luas yang direka untuk menyokong anda dengan tumpuan perhatian, pandangan industri dan sumber IT yang sangat baik.

Buat jalan anda sendiri menjadi pilihan khusus dan pilihan kerjaya yang berpotensi, dan beralih ke program sarjana penuh dengan bantuan berdedikasi dari staf pengajar pakar.

Kenapa ijazah Pengkomputeran?

Kursus yang menarik dan fleksibel tetaplah elemen utama daripada kajian lain Pathways untuk memberikan anda, program industri-maklumat yang meluas.

Semasa anda maju, anda akan mempunyai peluang untuk 'mengezum' pada aspek subjek yang anda mempunyai minat dan kekuatan peribadi, atau yang menyokong matlamat kerjaya atau belajar anda.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan. BSc (Hons) dalam Pengurusan Perniagaan dengan tahun asas akan membantu anda mengembangkan kerjaya dengan kemungkina ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Bupati Bermaksud Perniagaan

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan. BSc (Hons) dalam Pengurusan Perniagaan dengan tahun asas akan membantu anda mengembangkan kerjaya dengan kemungkinan global.

Anda akan terdedah kepada konsep utama dalam bidang seperti pengurusan orang, undang-undang perniagaan, pemasaran, pengurusan strategik, sistem maklumat dan data besar, pengurusan projek, kewangan dan inovasi dan perusahaan.

Selanjutnya, setelah selesai kursus ini, anda akan menerima Diploma Diploma dalam Kepimpinan dan Pengurusan CMI Level 5 (tertakluk kepada kelulusan), memberikan anda dua anugerah yang mengagumkan.

Khas Pengurusan Perniagaan... [-]
United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan dan mahir. Pengurusan Perniagaan BSc (Hons) (Top-up) menawarkan graduan peluang untuk mengembangkan kerjaya dengan k ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Bupati Bermaksud Perniagaan

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan dan mahir. Pengurusan Perniagaan BSc (Hons) (Top-up) menawarkan graduan peluang untuk mengembangkan kerjaya dengan kemungkinan global dalam pelbagai bidang.

Pada kursus ini, anda akan terdedah kepada konsep utama dalam bidang seperti pengurusan orang, undang-undang perniagaan, pemasaran, pengurusan strategik, sistem maklumat dan data besar, pengurusan projek, kewangan dan inovasi dan perusahaan.

Selain itu, apabila berjaya disiapkan, anda juga akan menerima Anugerah Tahap 5 CMI dalam Kepimpinan dan Pengurusan (tertakluk kepada kelulusan), memberikan anda dua anugerah yang mengagumkan.... [-]

United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Pentingnya mengkaji kesihatan dari perspektif sains sosial telah sangat menonjolkan dengan peningkatan kadar penyakit yang berkaitan dengan gaya hidup rakyat, pilihan ind ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Apakah BSc (Hons) Sains Kesihatan dan Sains Sosial?

Pentingnya mengkaji kesihatan dari perspektif sains sosial telah sangat menonjolkan dengan peningkatan kadar penyakit yang berkaitan dengan gaya hidup rakyat, pilihan individu, faktor ekologi, dan keputusan kerajaan.

Ijazah Sarjana Sains dan Kesihatan BSc (Kepujian) direka untuk memupuk aspirasi anda untuk mentadbir masa depan kesihatan; perkhidmatan jagaan layan dan sosial melalui pengalaman akademik yang menyenangkan dalam persekitaran yang kolaboratif dan menyokong.

Kursus yang berorientasikan pelajar melibatkan empat tahun akademik termasuk tahun asas di mana anda memupuk kemahiran akademik anda, membina keyakinan diri dan mengenali kemajuan pembelajaran untuk mempersiapkan ijazah sarjana muda.... [-]

United Kingdom London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Wembley Campus, Madison House, 24-28 London Road
HA9 7EX Wembley, England, United Kingdom
Alamat
Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive
NW9 9NG London, England, United Kingdom
Alamat
Southall Campus, 39-47 High Street, Southall
UB1 3HF London, England, United Kingdom
Alamat
Harrow Campus, Carmine Court, 202 Imperial Drive
HA2 7HG Harrow, England, United Kingdom
Alamat
London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia
W1W 5BD London, England, United Kingdom