Baca keterangan rasmi

OPAL College London adalah salah satu daripada Kolej Pendidikan Tinggi dan Lebih Lanjut yang baru menjanjikan di United Kingdom. Kami menawarkan pelbagai Diploma, Diploma Tinggi, Siswazah, Pascasiswazah dan kursus profesional dalam IT, Perniagaan, Pemasaran, Perakaunan, Kesihatan dan Penjagaan Sosial, Perjalanan, Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti bersama-sama dengan pelbagai kursus pra-universiti yang berorientasikan kuliah yang dirancang untuk lebih baik menyediakan pelajar-pelajar untuk kekukuhan pendidikan ijazah.

Kami berhasrat untuk mendapat reputasi untuk menyediakan kursus-kursus berkualiti pada yuran yang memberikan nilai wang yang luar biasa. Kami yakin dapat melakukan ini kerana kebebasan kami bermakna kami mengawal yuran kami sendiri. Walau bagaimanapun, tarif yuran persaingan kami tidak mengorbankan kualiti.

Kolej ini terletak di kawasan berbilang budaya London. Kami percaya kami mempunyai pemahaman yang unik terhadap keperluan pendidikan pelajar. Terdapat suasana keluarga yang dapat dilihat di OPAL College London . Dengan piawaian universiti kita adalah komuniti pendidikan yang agak kecil, tetapi ini akan membolehkan kita mengenali setiap pelajar kita sebagai individu - sesuatu yang saya percaya adalah penting untuk memastikan kejayaan pelajar dalam pendidikan tinggi.

Kolej ini merupakan persekitaran yang menarik untuk bertemu rakan-rakan baru, di mana orang dari Britain, China, Asia, Caribbean, Amerika, Afrika, Timur Tengah dan di mana-mana di Eropah boleh bertemu. Budaya ini kaya dan pelbagai, dengan para pelajar membawa pelbagai perspektif yang berbeza ke semua bidang kehidupan kolej.

Kami mempunyai etika akademik yang tersendiri. Terdapat dua mata khususnya yang saya ingin buat dalam hal ini. Pertama, kita adalah sebuah institusi pembelajaran dan pembangunan yang kreatif yang strategi pengajarannya direka untuk memastikan pelajar kita berjaya sepanjang pengajian mereka dan pada masa akan datang. Kami menggunakan dasar 'pintu terbuka', mempunyai penghargaan untuk bekerja dengan dan melalui isu-isu perbezaan dan kepelbagaian manusia dan, oleh itu, terdapat penekanan terhadap perhatian individu dan pembezaan. Kedua, kita mempunyai sistem penjagaan pastoral yang sangat maju dan berpengalaman yang telah diunjurkan sebagai salah satu kunci kejayaan kita dalam masa terdekat - kita mengambil berat tentang semua pelajar kita. Kelayakan yang dicapai melalui OPAL College London menikmati pengiktirafan antarabangsa. Kelayakan yang diperoleh melalui OCL adalah kunci kepada masa depan yang berjaya dan menarik.

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

OPAL College London

ACCA dan Oxford Brookes University telah bekerjasama untuk membangunkan BSc dalam Perakaunan Gunaan, yang boleh didapati secara eksklusif kepada pelajar ACCA yang ... [+]

BSc dalam Perakaunan Gunaan

ACCA dan Oxford Brookes University telah bekerjasama untuk membangunkan BSc dalam Perakaunan Gunaan, yang boleh didapati secara eksklusif untuk pelajar ACCA yang ingin memperoleh ijazah sambil belajar ke arah Kelayakan ACCA.

Matlamat utama program ijazah BSc adalah untuk meluaskan akses ke Oxford Brookes University (OBU) dan membolehkan pelajar ACCA di seluruh dunia peluang untuk mendapatkan gelar OBU. Ijazah BSc bertujuan untuk meningkatkan dan memperluaskan pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh oleh anda dalam kajian profesional anda, dan meningkatkan keberkesanan anda sebagai pelajar profesional perakaunan dan profesional kewangan masa depan.... [-]

United Kingdom London
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

OPAL College London

The BTEC (Perniagaan Teknologi Majlis Kejuruteraan) Diploma Tinggi Kebangsaan (HND) adalah program vokasional pakar dengan penekanan berkaitan dengan kerja yang kuat. ... [+]

HND BTEC Perniagaan

&nbsp

The BTEC (Perniagaan Teknologi Majlis Kejuruteraan) Diploma Tinggi Kebangsaan (HND) adalah program vokasional pakar dengan penekanan berkaitan dengan kerja yang kuat. Kelayakan yang menyediakan asas yang menyeluruh dalam konsep-konsep utama dan kemahiran praktikal yang diperlukan dalam sektor ini dengan pengiktirafan negara oleh majikan membenarkan perkembangan terus ke dalam pekerjaan atau ke tahap yang seterusnya.

&nbsp

HND Pengajian Perniagaan dan Pengurusan adalah sesuai untuk mereka yang ingin belajar di peringkat siswazah di bawah untuk menjadi pengurus yang lebih baik. Berjaya menyelesaikan HND membolehkan pelajar kemasukan terus menambah nilai ke ijazah kepujian di universiti British. ... [-]

United Kingdom London
Og 2019
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OPAL College London

Perkongsian inovatif ACCA dengan Oxford Brooks University membolehkan pelajar ACCA belajar untuk BSc (Hons) dalam Perakaunan Gunaan, sambil mengambil peperiksaan ACCA mer ... [+]

Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA)

Perkongsian inovatif ACCA dengan Oxford Brooks University membolehkan pelajar ACCA belajar untuk BSc (Hons) dalam Perakaunan Gunaan, sambil mengambil peperiksaan ACCA mereka.

Pelajar akan berhak mendapat ijazah (yang dianugerahkan oleh Oxford Brooks University) untuk menyelesaikan dua bahagian pertama Skema Profesional peperiksaan baru, dan kemudian menyerahkan Projek Penyelidikan dan Analisis kepada Universiti untuk penilaian. Projek meneliti kemahiran siswazah, dengan tumpuan terutama kepada keupayaan pelajar untuk menjalankan penyelidikan dan analisis.

Pelajar yang berdaftar dengan ACCA juga layak mendaftar dengan Oxford Brookes University untuk BSc (Hons) dalam Perakaunan Gunaan, tertakluk kepada peralihan peralihan.... [-]

United Kingdom London
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu