OPAL College London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

OPAL College London adalah salah satu daripada Kolej Pendidikan Tinggi dan Lebih Lanjut yang baru menjanjikan di United Kingdom. Kami menawarkan pelbagai Diploma, Diploma Tinggi, Siswazah, Pascasiswazah dan kursus profesional dalam IT, Perniagaan, Pemasaran, Perakaunan, Kesihatan dan Penjagaan Sosial, Perjalanan, Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti bersama-sama dengan pelbagai kursus pra-universiti yang berorientasikan kuliah yang dirancang untuk lebih baik menyediakan pelajar-pelajar untuk kekukuhan pendidikan ijazah.

Kami berhasrat untuk mendapat reputasi untuk menyediakan kursus-kursus berkualiti pada yuran yang memberikan nilai wang yang luar biasa. Kami yakin dapat melakukan ini kerana kebebasan kami bermakna kami mengawal yuran kami sendiri. Walau bagaimanapun, tarif yuran persaingan kami tidak mengorbankan kualiti.

Kolej ini terletak di kawasan berbilang budaya London. Kami percaya kami mempunyai pemahaman yang unik terhadap keperluan pendidikan pelajar. Terdapat suasana keluarga yang dapat dilihat di OPAL College London . Dengan piawaian universiti kita adalah komuniti pendidikan yang agak kecil, tetapi ini akan membolehkan kita mengenali setiap pelajar kita sebagai individu - sesuatu yang saya percaya adalah penting untuk memastikan kejayaan pelajar dalam pendidikan tinggi.

Kolej ini merupakan persekitaran yang menarik untuk bertemu rakan-rakan baru, di mana orang dari Britain, China, Asia, Caribbean, Amerika, Afrika, Timur Tengah dan di mana-mana di Eropah boleh bertemu. Budaya ini kaya dan pelbagai, dengan para pelajar membawa pelbagai perspektif yang berbeza ke semua bidang kehidupan kolej.

Kami mempunyai etika akademik yang tersendiri. Terdapat dua mata khususnya yang saya ingin buat dalam hal ini. Pertama, kita adalah sebuah institusi pembelajaran dan pembangunan yang kreatif yang strategi pengajarannya direka untuk memastikan pelajar kita berjaya sepanjang pengajian mereka dan pada masa akan datang. Kami menggunakan dasar 'pintu terbuka', mempunyai penghargaan untuk bekerja dengan dan melalui isu-isu perbezaan dan kepelbagaian manusia dan, oleh itu, terdapat penekanan terhadap perhatian individu dan pembezaan. Kedua, kita mempunyai sistem penjagaan pastoral yang sangat maju dan berpengalaman yang telah diunjurkan sebagai salah satu kunci kejayaan kita dalam masa terdekat - kita mengambil berat tentang semua pelajar kita. Kelayakan yang dicapai melalui OPAL College London menikmati pengiktirafan antarabangsa. Kelayakan yang diperoleh melalui OCL adalah kunci kepada masa depan yang berjaya dan menarik.

Lokasi

London

Alamat
Opal College London
Duru House
101 Commercial Road

E1 1RD London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami