Baca keterangan rasmi

Pusat Pengajian Sains Sosial di Nottingham Trent University ialah komuniti akademik besar dan cergas yang menawarkan pelbagai kelayakan dalam pelbagai bidang termasuk psikologi, kriminologi, sosiologi, belia, kesihatan dan penjagaan sosial, politik, hubungan antarabangsa, pendidikan dan sosial. Kami adalah komuniti bersatu rapat dengan banyak cara yang anda boleh melibatkan diri dalam kehidupan School, daripada menghadiri seminar penyelidikan menyertai Psikologi atau Kriminologi masyarakat.

pengajaran cemerlang

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang akan membantu anda untuk membuat satu kejayaan dalam kerjaya anda. Pelajar-pelajar kita diajar oleh bersemangat, yang terlibat dan pakar kakitangan, ramai yang terlibat dalam penyelidikan inovatif atau diterbitkan penulis di dalam bidang kepakaran mereka. Anda akan belajar melalui kombinasi kuliah tradisional dan seminar kumpulan; dan bergantung kepada kursus anda, anda juga boleh mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam perbahasan, pembentangan dan perbincangan kumpulan. Kami juga kerap menjemput pakar-pakar yang terkenal dan profesional dalam bidang yang berkaitan untuk datang dan bercakap dengan pelajar-pelajar kita.

Kajian kami memberikan anda kelebihan

Kami mempunyai reputasi yang mantap untuk kualiti yang tinggi dan penyelidikan sosial yang berkaitan. Penyelidikan memberitahu kandungan kursus kami dan memastikan mereka up-to-date dan relevan kepada kerjaya masa depan pelajar kita.

kursus yang diiktiraf secara profesional

Banyak kursus kami yang diiktiraf, disahkan atau diiktiraf oleh badan profesional yang berkaitan. kursus Psikologi ijazah kami mengajar di Kampus Bandar kami yang diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British (BPS), dan kami kursus Kerja Sosial diluluskan oleh Kesihatan dan Majlis Profesion Care, menyediakan anda dengan tahap yang diiktiraf dan majikan masa depan dengan graduan yakin dan berkebolehan.

kemudahan yang hebat

Pusat Pengajian Sains Sosial di terletak di tengah Kampus Bandar NTU, dengan pelbagai kemudahan yang direka untuk membantu anda mencapai kecemerlangan. PC akses terbuka kami adalah disediakan untuk anda untuk bekerja antara kuliah, dan bergantung kepada kursus anda, anda juga mungkin boleh mengambil kesempatan daripada suite media dan mahkamah undang-undang. makmal Psikologi kami yang berdedikasi termasuk makmal pengajaran sarjana muda, dan makmal-makmal penyelidikan pakar termasuk pengesan mata, gerakan makmal menangkap dan £ 80,000 sistem EEG.

Kajian Luar Negara

Kami menyediakan pelbagai peluang untuk pelajar-pelajar kita belajar di luar negara dan mendapat pengalaman antarabangsa yang berharga, meningkatkan kemahiran hidup mereka, dan benar-benar menonjol kepada majikan yang berpotensi. Kami menawarkan pelbagai program antarabangsa yang berbeza-beza panjang, kedua-dua di Eropah dan lebih jauh.

Berjaya dengan Sains Sosial

graduan kita mempunyai rekod baik berlaku untuk mencapai kerjaya yang berjaya, dan kami menawarkan kerjaya pakar nasihat kepada pelajar-pelajar kita di seluruh masa mereka di NTU. Kami menyokong pelajar-pelajar kita untuk membangunkan kemahiran employability mereka dan merancang langkah-langkah seterusnya untuk memaksimumkan potensi mereka dan memenuhi matlamat kerjaya mereka.

Mengapa memilih Nottingham untuk belajar Sains Sosial?

Nottingham adalah benar-benar sebuah bandar pelajar; dengan dua universiti utama dan 60,000 pelajar memilih untuk menjadikan rumah mereka. Dari membeli-belah ke muzium, kafe, sukan, tempat muzik dan kehidupan malam; Nottingham menawarkan sesuatu untuk semua orang.

Kami berbangga dengan hubungan yang kuat kita nikmati dengan kumpulan dan organisasi di dalam dan sekitar Nottingham; dari HMP Whatton Rangka Kerja Housing Association, di samping pusat penyelidikan kita sendiri seperti Pusat Nottingham untuk Kanak-kanak, orang muda dan keluarga. Bukan sahaja pautan ini memperkayakan pengalaman pembelajaran anda, mereka juga memberikan anda peluang untuk terlibat dan membawa perubahan kepada kehidupan individu dan kumpulan dalam masyarakat kita.

jabatan akademik:

Politik dan Hubungan Antarabangsa Kakitangan di Jabatan kami Politik dan Hubungan Antarabangsa diiktiraf di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk kerja-kerja aktiviti penyelidikan, sumbangan media dan perundingan mereka, dan bersungguh-sungguh menterjemahkan kepakaran ini ke dalam bilik darjah.

Psikologi Psikologi telah diiktiraf kecemerlangan ajarannya, dan juga mempunyai profil penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa yang kukuh.

kursus ijazah kami mengajar di Kampus Bandar, kursus psikologi penukaran pascasiswazah dan Psikologi Forensik MSc kami semua diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British.

Kerja Sosial dan Kesihatan Jabatan Kerja Sosial dan Kesihatan membawa bersama-sama satu pasukan kakitangan dari pelbagai latar belakang akademik dan profesional dalam bidang kerja sosial, kesihatan awam dan penjagaan sosial.

Pasukan itu berusaha untuk kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan, di samping mengekalkan hubungan kerja yang rapat dengan organisasi.

Sosiologi Jabatan Sosiologi menawarkan kursus-kursus dalam bidang sosiologi, kriminologi, belia dan bimbingan kerjaya.

Kawasan-kawasan ini tertakluk semuanya ada kaitan dengan berfikir secara kritikal tentang dunia sosial di mana kita hidup dan menyokong dan melindungi manusia dan alam sekitar di seluruh dan dalam konteks yang kompleks dan pelbagai.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kursus inovatif membolehkan anda untuk meneroka isu-isu antarabangsa dan acara termasuk hubungan antara negara, bangsa, gerakan-gerakan sosial dan masyarakat budaya dan a ... [+]

ba (Kepujian) hubungan antarabangsa

Ijazah Perhubungan Antarabangsa inovatif ini membolehkan anda meneroka isu dan peristiwa antarabangsa, termasuk hubungan antara negeri, rakyat, pergerakan sosial, dan masyarakat kebudayaan dan agama. Anda akan belajar tentang topik dan proses yang sedang membentuk dunia kita dan mendapat gambaran tentang cara membuat pilihan yang berpengetahuan yang memberi kesan pada peringkat tempatan, nasional dan global.

Jika anda mempunyai minat yang mendalam dalam hal ehwal global dan perubahan dunia di mana kita hidup, kursus ini Hubungan Antarabangsa adalah sesuai untuk anda.

Mengapa memilih kursus ini? Anda mungkin mempunyai peluang untuk menimba pengalaman dengan penempatan kerja, dan anda mungkin mempunyai peluang untuk belajar di luar negara untuk satu penggal pada tahun kedua anda sebagai sebahagian daripada skim + pertukaran asing Erasmus. Pengajaran diberitahu oleh kekuatan penyelidikan selaras serantau di Asia, Timur Tengah, Afrika Utara, benua kecil India dan Eropah. Kajian ini suapan terus ke dalam kursus ini, yang bermakna anda akan belajar tentang isu-isu terkini dari pakar-pakar yang terkenal di dunia. Kursus ini akan membantu anda untuk membangunkan kesedaran yang lebih besar daripada kerumitan dan keterkaitan proses yang membentuk dunia kita. Belajar Perhubungan Antarabangsa membuka kerjaya dalam pelbagai bidang di sektor awam dan swasta, dengan graduan kami akan bekerja di jabatan kerajaan UK, agensi bantuan antarabangsa, dan pelbagai organisasi bukan kerajaan. Politik (termasuk Hubungan Antarabangsa) di Universiti Nottingham Trent berada di kedudukan ke-4 dari 77 untuk bilangan pelajar tahun akhir yang berpuas hati dengan maklum balas dan penilaian oleh pensyarah di kursus mereka (Jadual liga universiti Guardian 2016). Apa... [-]
United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kursus tersendiri memberi kefahaman yang mendalam mengenai sifat belia dan hubungan yang kompleks antara anak-anak muda dan masyarakat. ... [+]

ba (Kepujian) kajian belia

Anda akan menyertai kursus dengan kepuasan dan kebolehpasaran pelajar yang hebat! 100% dari Pengajian Remaja BA (Hons) dan BA (Kepujian) pelajar Keadilan Remaja berpuas hati dengan kursus keseluruhan dan 100% siswazah di kedua-dua kursus ini bekerja atau terlibat dalam kajian lanjut enam bulan selepas meninggalkan NTU. (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan 2017 dan DLHE 2015/16 Penuh waktu, UK, Ijazah Pertama, ijazah) Ijazah Pengajian Belia yang tersendiri ini memberikan pemahaman yang mendalam tentang sifat pemuda dan hubungan yang kompleks antara orang muda dan masyarakat. Anda akan meneroka perkhidmatan yang menyokong pembelajaran anak-anak muda, pembangunan dan kerjaya perkembangan peribadi dan sosial, dan juga mendapat pengetahuan dan kemahiran yang diharapkan daripada mereka yang bekerja dengan orang muda.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Pemuda Keadilan adalah tentang bekerja dengan orang muda yang menyinggung perasaan atau mempunyai risiko yang bersalah. Kursus ini menghubungkan teori akademik dengan ama ... [+]

BA (Kepujian) Keadilan Remaja

Anda akan menyertai kursus dengan kepuasan dan kebolehpasaran pelajar yang hebat! 100% dari Pengajian Remaja BA (Hons) dan BA (Kepujian) pelajar Keadilan Remaja berpuas hati dengan kursus keseluruhan dan 100% siswazah di kedua-dua kursus ini bekerja atau terlibat dalam kajian lanjut enam bulan selepas meninggalkan NTU. (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan 2017 dan DLHE 2015/16 Penuh waktu, UK, Ijazah Pertama, ijazah)

Pemuda Keadilan adalah tentang bekerja dengan orang muda yang menyinggung perasaan atau mempunyai risiko yang bersalah. Kursus ini menghubungkan teori akademik dengan amalan kontemporari melalui penempatan, lawatan dan penceramah jemputan.

... [-]
United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ini tahap Kesihatan dan Penjagaan Majlis Profesion (HCPC) yang diluluskan akan menyediakan anda untuk peranan seorang pekerja sosial. Ia telah direka untuk membolehkan an ... [+]

Ini tahap Kesihatan dan Penjagaan Majlis Profesion (HCPC) yang diluluskan akan menyediakan anda untuk peranan seorang pekerja sosial. Ia telah direka untuk membolehkan anda untuk maju ke dalam pekerjaan dan mengintegrasikan kedua-dua modul berasaskan kerja akademik dan amalan.

Adakah anda ingin membuat perubahan kepada kehidupan manusia? Kemudian Ijazah Kerja Sosial kami adalah untuk anda. Anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang benar-benar boleh mengubah hidup seseorang.

Mengapa memilih kursus ini? Kami bekerjasama rapat dengan majikan dalam sektor berkanun dan bebas bagi memastikan kandungan kursus kami mengekalkan tumpuan kepada rakyat berhak untuk menggunakan perkhidmatan. Ia juga membantu untuk memastikan bahawa anda sudah bersedia untuk amalan profesional apabila anda melayakkan diri. Pengajaran dijalankan oleh kakitangan dari pelbagai latar belakang profesional dan disokong oleh penyelidikan, menyediakan anda dengan keseimbangan yang besar antara pengalaman pendidikan akademik dan gunaan. Sepanjang kursus ini, kami memberikan penekanan yang kuat terhadap profesionalisme, nilai-nilai dan hubungan antara teori kerja sosial dan amalan. Anda akan melengkapkan penempatan dinilai, yang akan memberi anda peluang untuk mendapat pengalaman berharga untuk menjadi seorang pekerja sosial sepenuh masa dalam pelbagai tempat kerja yang berbeza. Belajar daripada pakar-pakar kami ... [-]
United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

ijazah Kriminologi menarik kami adalah salah satu daripada ijazah pertama seumpamanya untuk diajar di UK. Anda akan mendengar daripada penceramah jemputan, belajar daripa ... [+]

BA (Kepujian) Kriminologi

ijazah Kriminologi menarik kami adalah salah satu daripada ijazah pertama seumpamanya untuk diajar di UK. Anda akan mendengar daripada penceramah yang dijemput, belajar dari pengalaman pengamal, dan anda mungkin mendapat peluang untuk menjadi ahli khas.

Kursus Kriminologi BA (Hons) menawarkan gabungan teori, dasar dan amalan kriminologi dan kajian keadilan jenayah. Anda akan berpeluang mengambil beberapa modul yang disokong oleh penyelidikan yang canggih dan hubungan yang kuat dengan pihak polis, perkhidmatan percubaan, dan agensi keadilan jenayah yang lain.

Mengapa memilih kursus ini? Anda akan mempunyai peluang untuk pakar melalui memilih modul pilihan tersendiri, yang disampaikan oleh pakar-pakar dalam mata pelajaran mereka. Semua modul menarik pengalaman dan pengetahuan pengamal luar untuk memberikan perspektif dunia nyata tambahan. Anda boleh mendapatkan wawasan yang unik ke dalam dimensi praktikal kriminologi melalui diiktiraf peluang pengalaman kerja dalam beberapa organisasi. Terdapat juga peluang untuk belajar di luar negara menerusi program Erasmus + kami, serta pilihan untuk melaksanakan projek penyelidikan yang akan membuat perbezaan kepada kerja organisasi tempatan dalam masyarakat. Apa yang anda akan belajar ... [-]
United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Modul teras Anda juga akan mendapat pilihan untuk memilih salah satu daripada modul berikut: Seksual dan Jenayah Jenayah Modul ini pada dasarnya dibahagikan kepada dua ba ... [+]

Modul teras

Anda juga akan mendapat pilihan untuk memilih salah satu daripada modul berikut:

Seksual dan Jenayah Jenayah

Modul ini pada dasarnya dibahagikan kepada dua bahagian; bahagian pertama meneroka gangguan seksual dan ganas dalam konteks teori, manakala bahagian kedua modul memberi tumpuan kepada tindak balas terhadap gangguan seksual dan ganas.

Dadah, Jenayah dan Masyarakat

Pengajaran berstruktur akan disampaikan melalui gabungan kuliah tradisional, seminar, bengkel dan sesi latihan yang disampaikan oleh polis.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat dan nasihat tentang cara memohon kepada NTU pada halaman Aplikasi Anda. Nasib baik dengan permohonan anda!... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ini tahap tersendiri mengkaji teori dan amalan politik, mengintegrasikan perspektif kedua-dua negara dan antarabangsa. Anda akan belajar mengenai kepentingan persekitaran ... [+]

BA (Hons) Politik

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! 94% pelajar BA (Hons) Politik akan mengesyorkan belajar di NTU (Tinjauan Pelajar Kebangsaan 2017).

Gelaran Politik yang tersendiri ini meneliti teori dan amalan politik, mengintegrasikan perspektif nasional dan antarabangsa. Anda akan belajar mengenai kepentingan persekitaran politik yang semakin global dan memahami kepentingan politik sebagai aktiviti manusia.

Jika anda mempunyai minat yang mendalam dalam hal ehwal semasa dan trend antarabangsa, maka BA (Hons) Politik ijazah di NTU adalah sesuai untuk anda. Kursus ini menggalakkan anda untuk melibatkan diri secara langsung sebagai seorang saintis politik atau ahli teori dengan melakukan penyelidikan persendirian anda sendiri, memuncak dalam pengeluaran setahun disertasi akhir pada topik pilihan anda.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ini tahap inovatif akan membolehkan anda untuk menerapkan kesedaran kerumitan dan keterkaitan proses politik dan antarabangsa dan teori yang membentuk kehidupan kita. And ... [+]

BA (Kepujian) Politik dan Perhubungan Antarabangsa

Gelaran Politik dan Hubungan Antarabangsa yang inovatif ini akan membolehkan anda mengembangkan kesedaran yang lebih besar tentang kerumitan dan keterkaitan proses dan teori politik dan antarabangsa yang membentuk kehidupan kita. Anda akan mengkaji dunia kontemporari di mana kita hidup di peringkat tempatan, nasional dan global.

Jika anda mempunyai minat yang mendalam dalam hal ehwal semasa, trend antarabangsa dan memahami dunia yang berubah-ubah di mana kita hidup, maka Politik dan Hubungan Antarabangsa kursus di NTU adalah sesuai untuk anda.

Kerana Politik berkaitan dengan isu-isu asas yang melibatkan masyarakat secara global, ia membuat kombinasi ideal dengan Hubungan Antarabangsa untuk mewujudkan perjalanan yang menarik, merangsang dan relevan.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

ijazah ini menarik mengkaji kawasan pakar Sosiologi kontemporari dan membolehkan anda untuk meneroka masyarakat, budaya dan setiap hari hidup pengalaman. ... [+]

ba (Kepujian) sosiologi

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! Dalam Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan terbaru 97% pelajar BA (Kepujian) Sosiologi baru-baru ini akan mengesyorkan belajar di NTU. (Kajian Pelajar Kebangsaan 2017).

Gelaran Sosiologi yang menarik ini meneliti bidang pakar sosiologi kontemporari dan membolehkan anda meneroka pengalaman masyarakat, budaya dan kehidupan sehari-hari. Sepanjang perjalanan anda akan mendengar dari penceramah luar, dan mungkin mempunyai peluang untuk belajar di luar negara dan melaksanakan penempatan kerja kendiri.

Jika anda mempunyai minat yang mendalam dalam masyarakat, budaya dan mengertikan dunia sosial di mana kita hidup, maka kursus Sosiologi kami adalah sesuai untuk anda.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ini yang menarik Psikologi Persatuan British (BPS) Kursus diiktiraf menggabungkan latihan yang komprehensif dalam bidang Psikologi dengan kajian tingkah laku jenayah, jen ... [+]

bsc (Kepujian) psikologi dengan kriminologi

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! Dalam Penyelidikan Pelajar Kebangsaan yang terkini 94% pelajar Psikologi BSc (Hons) baru-baru ini akan mengesyorkan belajar di NTU. (Kajian Pelajar Kebangsaan 2017).

ijazah bertauliah British Psychological Society (BPS) kami meneroka rahsia apa yang menjadikan kita manusia, apa yang dimaksudkan kerana masih hidup dan mengapa kita melakukan sesuatu dalam cara yang kita lakukan.

Kursus ini merangkumi semua bidang teras Psikologi ditetapkan oleh kurikulum British Psychological Society (BPS). Anda akan meneroka manusia, cara kerja otak, proses dan mekanisme pemikiran manusia, perasaan dan tingkah laku dan bagaimana ahli psikologi, penyelidikan psikologi dan terapi boleh membuat perbezaan yang ketara lagi bermakna kepada kehidupan kita dan masyarakat rakyat.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

pelajar psikologi kami sangat berpuas hati. 100% Psikologi kami Sarjana Muda Sains (Kepujian) dengan Sosiologi pelajar sepenuh masa berpuas hati dengan kursus secara kese ... [+]

bsc (Kepujian) psikologi dengan sosiologi

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! Dalam Penyelidikan Pelajar Kebangsaan terbaru 95% daripada Psikologi BSc (Hons) baru-baru ini dengan pelajar Sosiologi akan mengesyorkan belajar di NTU. (Kajian Pelajar Kebangsaan 2017).

Psikologi BSc (Hons) dengan ijazah Sosiologi adalah kursus akreditasi Persatuan Psikologi British (BPS) yang menggabungkan latihan komprehensif dalam psikologi dengan kajian struktur dan dinamik sistem sosial dan masyarakat secara keseluruhannya. Pelajar kami mendapat manfaat daripada seminar penyelidikan mingguan, lebih daripada 80 pakar akademik, dan mereka mempunyai akses ke suite makmal kelas satu.

Kursus ini merangkumi semua bidang teras Psikologi ditetapkan oleh kurikulum BPS itu. Ini menyumbang dua pertiga kursus dan termasuk kerja-kerja otak; proses dan mekanisme pemikiran, perasaan dan kelakuan manusia; dan bagaimana psikologi, penyelidikan dan terapi psikologi dapat membuat perbezaan ketara dan positif terhadap kehidupan dan masyarakat. Baki ketiga kurikulum menganggap struktur sosial masyarakat dan perspektif sosiologi mengenai isu-isu seperti jenayah, jantina dan kemiskinan.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

ijazah bertauliah British Psychological Society (BPS) kami meneroka rahsia apa yang menjadikan kita manusia, apa yang dimaksudkan kerana masih hidup dan mengapa kita mela ... [+]

Sarjana Muda Sains (Kepujian) Psikologi

Pelajar kami akan mengesyorkan kami! Dalam Penyelidikan Pelajar Kebangsaan yang terkini 94% pelajar Psikologi BSc (Hons) baru-baru ini akan mengesyorkan belajar di NTU. (Kajian Pelajar Kebangsaan 2017).

ijazah bertauliah British Psychological Society (BPS) kami meneroka rahsia apa yang menjadikan kita manusia, apa yang dimaksudkan kerana masih hidup dan mengapa kita melakukan sesuatu dalam cara yang kita lakukan.

Kursus ini merangkumi semua bidang teras Psikologi ditetapkan oleh kurikulum British Psychological Society (BPS). Anda akan meneroka manusia, cara kerja otak, proses dan mekanisme pemikiran manusia, perasaan dan tingkah laku dan bagaimana ahli psikologi, penyelidikan psikologi dan terapi boleh membuat perbezaan yang ketara lagi bermakna kepada kehidupan kita dan masyarakat rakyat.... [-]

United Kingdom Nottingham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu