Baca keterangan rasmi

Kami mengajar 40,000 pelajar kursus Middlesex di kampus kami di London, Dubai, Mauritius dan Malta dan dengan rakan kongsi akademik berprestij di seluruh dunia. Kami mempunyai reputasi untuk pengajaran berkualiti tinggi, penyelidikan yang membuat perbezaan kepada kehidupan orang ramai dan, pendekatan inovatif praktikal untuk bekerja dengan perniagaan untuk membangunkan potensi kakitangan dan menyediakan penyelesaian kepada isu-isu perniagaan. Kepakaran kami adalah meluas, dari seni dan reka bentuk, perniagaan dan kesihatan dan pendidikan; undang-undang, media dan seni persembahan dan sains dan teknologi.

Mengapa kita di sini Matlamat kami adalah untuk berkembang komuniti kami di seluruh dunia graduan Middlesex berjaya yang memberikan sumbangan penting kepada masyarakat di mana mereka tinggal dan bekerja, dan untuk menjadi rakan kongsi universiti pilihan untuk perniagaan. Visi kami adalah untuk menjadi antarabangsa cemerlang dalam semua yang kita lakukan, dalam pengajaran, penyelidikan dan pemindahan pengetahuan. Kami akan diiktiraf untuk kecemerlangan dalam penyelidikan, pengajaran yang cemerlang, pencapaian pelajar-pelajar kita dan komitmen kami kepada pengalaman pelajar yang berkualiti tinggi.

Perkara yang kami lakukan Kita meletakkan pelajar-pelajar kita yang pertama Kejayaan pelajar kami adalah di tengah-tengah apa yang kita lakukan. Kami telah melabur dalam kakitangan pakar kami dan keadaan pembelajaran seni dan kemudahan penyelidikan. Penyelidik kami mengajar dan penyelidikan guru-guru kami, menggunakan isu-isu penyelidikan dan kehidupan sebenar antarabangsa diberi nilai ke kelas, memastikan pembelajaran praktikal dan relevan. Kami telah disesuaikan kurikulum kami untuk memastikan graduan kita dilengkapi dengan sempurna untuk bersaing dalam pasaran kerja yang kompetitif. Kami juga mempunyai perkhidmatan Employability khusus untuk membantu pelajar-pelajar kita merancang laluan mereka ke dalam pekerjaan di masa hadapan. Kemudahan kampus dan pembelajaran yang menakjubkan Kemudahan kami adalah antara yang terbaik di mana sahaja, dengan lebih daripada £ 200,000,000 melabur dalam mewujudkan satu kampus terbesar dan terbaik di London - sebahagian daripada komitmen kami untuk menyediakan satu pengalaman pelajar yang cemerlang. Kami telah mencipta persekitaran pembelajaran yang cemerlang untuk pengajaran dan penyelidikan, termasuk negeri-of-the-art makmal, bengkel dan dewan kuliah moden. Kami juga telah menambah ruang baru di mana anda boleh berehat, minum dan makan dengan rakan-rakan. Kampus state-of-the-art kami telah disenarai pendek untuk Kemudahan Universiti Anugerah dalam tahunan Anugerah Guardian University. Penyelidikan dengan fokus yang luar Kajian kami membuat perbezaan sebenar di dunia. Kerja kami tidak berhenti di sempadan kampus kami. Pelajar dan kakitangan digalakkan untuk bekerjasama dengan rakan kongsi industri, badan profesional dan organisasi lain. Kami mempunyai penyelidik pakar yang bekerja dalam pelbagai bidang seperti vaksin bagi kanser dengan penyiasatan pencabulan hak asasi manusia, tingkah laku manusia dan kecerdasan buatan.

Program diajar dalam:
  • English
Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: