The Manchester College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah salah sebuah organisasi terbesar di Eropah. Kami mempunyai kira-kira 5,000 pekerja yang bekerja di lebih daripada 20 lokasi yang menyediakan pembelajaran dan kemahiran kepada lebih 80,000 pelajar dan 3,000 majikan di seluruh UK.

Kualiti adalah keutamaan nombor satu kami dan kami komited untuk program penambahbaikan berkualiti untuk menyokong semua pelajar dan majikan kami dan menyediakan asas bagi peluang pertumbuhan yang dinyatakan dalam Pelan Strategik kami.

Kami sangat percaya bahawa pelajar harus berada di tengah-tengah semua yang kami lakukan. Kami komited untuk memperbaiki kehidupan, kesanggupan dan keadaan ekonomi semua individu, dengan memberi mereka akses kepada latihan terbaik, pendidikan dan peluang pekerjaan, apa sahaja latar belakang mereka. Dengan berbuat demikian, kami menyasarkan untuk menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi tempatan dan nasional.

Kami meningkatkan tawaran perantaraan yang sudah ketara dan sedang membangunkan perantaraan peringkat tinggi yang akan menyediakan laluan perkembangan berasaskan kerja yang penting kepada tahap pengajian yang lebih tinggi untuk pelajar yang bekerja.

Kami menawarkan program untuk orang-orang yang menganggur dan mereka yang tidak dalam pendidikan, pekerjaan atau latihan (NEET), dan melalui penghargaan lepasan sekolah, kami memberikan sokongan kewangan kepada beberapa golongan muda. Program kemahiran keutamaan kami memastikan bahawa pelajar mencapai kemahiran yang diperlukan untuk maju ke dalam pekerjaan.

Kami bekerjasama dengan perniagaan kecil dan syarikat antarabangsa yang besar untuk membangunkan kemahiran pekerja mereka untuk meningkatkan prestasi perniagaan dan produktiviti. Kami juga bekerjasama rapat dengan pemberian dan badan berkanun, universiti dan rakan kongsi bandar di Manchester dan secara nasional.

Program pendidikan tinggi dan ijazah kami yang semakin meningkat menyokong pandangan kami bahawa akses kepada latihan peringkat tinggi dan pendidikan harus tersedia untuk semua tanpa mengira latar belakang. Selain itu, kami mempunyai profil nasional dalam pembelajaran profesional dan kelayakan di bawah jenama MOL kami.

Secara nasional, kami juga pemimpin pasaran dalam pembelajaran pesalah. Kami mengajar dan melatih pesalah di penjara dan institusi pelaku muda di seluruh rantau di UK.

Saiz kami menawarkan manfaat yang berharga untuk pelajar dan majikan kami dari segi kemudahan, sumber daya, keluasan kurikulum yang kami tawarkan dan peluang perkembangan. Walau bagaimanapun, kami menawarkan lebih daripada saiz dan skop, kami menawarkan kepada mereka rasa kepunyaan sebuah organisasi yang peduli dengan misi, nilai dan rakyatnya.

Keperluan para pelajar adalah fokus The Manchester College . Kami menyediakan kecemerlangan dalam pembelajaran dan latihan untuk penduduk Manchester dan seterusnya. Kami menawarkan kursus-kursus yang belum pernah terjadi sebelumnya, dengan pilihan yang jelas dan bimbingan untuk semua pelajar kami.

The Manchester College didasarkan pada banyak laman web di seluruh Manchester. Kami mempunyai kampus di utara, selatan dan pusat bandar. Setiap tapak mempunyai pakar sendiri, kemudahan canggih dan suasana yang mesra dan menyokong.

Kolej ini diletakkan dengan baik untuk menawarkan pelbagai peluang untuk pelajar dari semua peringkat umur.

Kolej ini memegang akreditasi perakam Pelabur dalam Orang (IiP) . Pelabur di People adalah kerangka untuk peningkatan perniagaan melalui orang.

Misi kita

Untuk meningkatkan kehidupan dan kejayaan ekonomi melalui pembelajaran dan kemahiran.

Penglihatan kami

  • Pendidikan Lanjut: 'Kolej utama untuk kemajuan dan kebolehpasaran.'
  • Pendidikan Tinggi: 'Pembekal terkemuka pendidikan universiti yang fleksibel, berpatutan, berkaitan dengan kerjaya.'
  • Pembelajaran Kesalahan: 'Pemimpin dan inovator UK dalam pembelajaran pesalah, kemahiran dan kebolehpasaran.'
  • Latihan Perantisan dan Majikan: 'Pembekal utama latihan majikan serantau dan kebangsaan.'
  • MOL: 'Pemimpin UK dalam penyediaan kelayakan profesional yang fleksibel.'

Nilai kami

Sebagai sebuah organisasi, kita berkongsi satu set nilai yang sama di semua yang kita lakukan. Ini membantu untuk menentukan siapa kita dan bagaimana kita bertindak.

  • Integriti - kami jujur, boleh dipercayai dan terbuka.
  • Satu pasukan - kami bekerjasama, menghormati antara satu sama lain dan menyumbang kepada matlamat pasukan.
  • Sentiasa bertambah baik - kita berfikiran ke hadapan, kita berinovasi dan mengambil pemilikan.
  • Boleh buat - kami positif, inklusif, fleksibel dan proaktif.
  • Mampan - kita mengambil pandangan jangka panjang, alam sekitar, kewangan dan sosial.

Lokasi

Manchester

Alamat
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami