Baca keterangan rasmi

London South Bank University adalah salah satu universiti terbesar dan tertua di London


Sejak tahun 1892, kami telah menyediakan pendidikan yang relevan, terakreditasi dan profesional yang diakui secara profesional.

Kami universiti kosmopolitan dengan lebih daripada 18,000 pelajar yang diambil dari lebih 130 negara. Kami telah dianugerahkan Silver untuk mengajar kecemerlangan di bawah Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF). Kami adalah University of the Year untuk Pengambilan Siswazah (The Times dan The Sunday Times Good University Guide 2018) dan Universiti Keusahawanan Times of Education Tahun 2016.


Misi dan visi

Misi kami adalah untuk diiktiraf sebagai universiti sivik yang berdaya usaha yang menangani cabaran dunia nyata.

Menjelang 2020, kami mahu menjadi universiti moden London dan Strategi Korporat kami 2015-2020 (PDF File 749 KB) menetapkan bagaimana kita akan mencapai visi ini:

Kejayaan pelajar

Kami mahu diiktiraf kerana menyediakan pendidikan peribadi dan praktikal yang akan menetapkan graduan untuk kerjaya yang berjaya dan mempersiapkan mereka untuk mencapai landasan yang berjalan.

Impak dunia sebenar

Pengajaran kami diiktiraf, diterapkan dan profesional, sementara penyelidikan kami mencipta pengetahuan baru dengan aplikasi praktikal, membantu mencari penyelesaian kepada isu-isu global.

Akses kepada peluang

Kami telah membina hubungan yang kukuh dengan rakan kongsi tempatan dan antarabangsa, mencipta peluang global baru sambil melibatkan diri dengan komuniti kami dan meluaskan penyertaan.

Pemboleh strategi

Kami pastikan kami mempunyai kemudahan, sistem dan orang yang sesuai untuk menyampaikan strategi kami.


Nilai kami adalah EPIIK


Kakitangan dan pelajar kami merangkumi dan merangkul nilai-nilai kami:


Kami mengikuti pelbagai inisiatif untuk mencapai dan mengekalkan nilai-nilai ini:

Kesaksamaan dan kepelbagaian: Dasar Kesamaan, Kepelbagaian dan Penyertaan kami (PDF File 251 KB) menetapkan matlamat kami untuk memastikan bahawa setiap orang yang belajar dan bekerja di sini tidak begitu diskriminasi.

Khidmat pelanggan: Kami bekerjasama dengan Institut Perkhidmatan Pelanggan untuk meningkatkan perkhidmatan kami kepada para pelanggan.

Kesihatan dan kesejahteraan: Kami telah diakui untuk kerja kami untuk menjadikan LSBU tempat yang selamat untuk semua dan membangunkan budaya kesejahteraan.

Angkatan Tentera: Kami telah diiktiraf untuk menyokong keperluan komuniti tentera.


Mengajar kecemerlangan

Kecemerlangan pengajaran kami telah diiktiraf oleh Kerajaan

Kami telah dianugerahkan penarafan perak untuk mengajar kecemerlangan di bawah Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF).

Kami sangat bangga kerana telah diiktiraf untuk fokus kami dalam pembelajaran peribadi, dengan penekanan pada bagaimana kami menyokong graduan menjadi pekerjaan.

Khususnya, panel TEF menekankan kepada kami:

  • keputusan pelajar yang cemerlang
  • pengajaran yang sangat baik dan pembelajaran peribadi
  • kursus yang direka untuk memberi kemahiran dan pengetahuan pelajar yang dinilai oleh majikan

Naib Canselor Profesor David Phoenix berkata: "Anugerah ini menunjukkan kemajuan yang signifikan LSBU telah membuat sejak beberapa tahun kebelakangan ini untuk meningkatkan pengalaman yang kami sediakan untuk pelajar kami."

Selain daripada penarafan TEF perak kami, kami berada di 100 universiti teratas The Guardian, dua liga universiti antarabangsa dan kami telah dinamakan The Times dan Sunday Times Good University Guide 2018 University of the Year untuk Graduate Employment dan Times Higher Education Universiti Keusahawanan Tahun 2016.


Kemudahan kami

Sepanjang lima tahun yang lalu, kami telah melabur lebih £ 60 juta dalam kemudahan pengajaran moden yang menyokong dan membangunkan pelajar kami sepanjang pembelajaran mereka.

Kemudahan kelas dunia kami di sini untuk menyokong perkembangan profesional dan peribadi anda. Dari perpustakaan kami yang luas untuk menyatakan studio filem berbilang juta pound, kami pastikan anda mempunyai akses kepada peralatan standard industri yang akan memperkayakan pengalaman pembelajaran anda.


Dalam komuniti

Dari membantu golongan muda mengembangkan kemahiran mereka, untuk memberi nasihat dan panduan kepada perniagaan dan masyarakat, menyokong komuniti setempat kami adalah di tengah-tengah apa yang kami lakukan.


Keluarga kami

Kami telah menubuhkan sebuah keluarga penyedia pendidikan yang berfikiran sama yang menyediakan akses yang lebih baik kepada pendidikan yang lebih tinggi dan lebih tinggi

Selama 125 tahun, kami menyediakan pendidikan profesional dan teknikal untuk rakyat dan perniagaan di selatan London. Walau bagaimanapun, pendidikan hari ini lebih kompleks daripada sebelumnya dan misi ini tidak dapat dicapai dengan lebih baik oleh satu organisasi sahaja.

Jadi, kami telah menubuhkan sebuah keluarga baru yang terdiri daripada penyedia pendidikan pakar yang berfikiran sama, yang menawarkan peluang kepada pelajar untuk memindahkan antara Pathways Teknikal, Vokasional dan Akademik dan mewujudkan laluan perkembangan yang jelas ke dalam dan melalui peringkat pertengahan dari peranan teknikal dan profesional yang berkemahiran tinggi.

Keluarga LSBU terdiri daripada Akademi Kejuruteraan Universiti Selatan, Universiti Kejuruteraan UTC UTC, LSBU dan South Bank University Enterprises Ltd.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

London South Bank University

Mengalami filem membuat modul dan menghasilkan filem profesional yang memenuhi permintaan industri. Lakarkan filem terakhir anda di BFI Southbank dalam acara pameran. ... [+]

Gambar yang besar

Bagaimana anda ingin membangunkan projek filem asal anda dan menayangkan filem terakhir anda di pawagam London terkenal di peringkat antarabangsa? Dalam Praktik Filem, anda akan mempelajari kemahiran berasaskan pembuatan filem, kemudian pakar dalam Sinematografi, Menulis / Mengarahkan atau Mengedit dan Selepas Pengeluaran, mengasah kemahiran yang akan menjadikan anda aset yang bernilai dalam industri filem dan media.

Kursus ini diakreditasi oleh ScreenSkills. ScreenSkills menawarkan nasihat terfokus industri dan jaminan kawalan mutu untuk kakitangan dan pelajar pada peringkat pembuatan filem; ia menawarkan sokongan 24 jam untuk profesional industri, bergaul dengan kerajaan, dan kini menyampaikan latihan Kemahiran Filem Masa Depan BFI.... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Tulis, lakukan, bekerjasama dan teruskan dengan rakan-rakan anda. Mengambil bahagian dalam pengeluaran Syarikat Teater Pelajar dan bekerjasama dengan pasukan teater profe ... [+]

Dunia adalah peringkat anda

Sama ada anda bekerja dengan pengarah profesional sebagai ahli Syarikat Teater Pelajar terkenal kami; mengambil bahagian dalam salah satu daripada projek prestasi kerjasama antarabangsa kami atau melawat pawagam tempatan kami seperti Royal National Theatre, The Old Vic atau Shakespeare's Globe, kami menawarkan anda peluang untuk membangunkan kemahiran prestasi maju dan pandangan kreatif yang unik yang sangat menyokong , persekitaran berasaskan amalan.

Dengan bekerja dengan pengamal akademik dan profesional industri, seperti Perhimpunan Frantic yang terkenal di peringkat antarabangsa, anda akan dapat meneroka minat anda dalam bertindak, membuat dan membuat teater sambil memperoleh pengetahuan dan pengalaman dalam bidang utama teater seperti amalan multimedia, khusus tapak prestasi, pergerakan untuk pelakon dan produksi teater.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Mengambil pendekatan interdisipliner kepada Hubungan Antarabangsa (IR), menyekat proses antarabangsa secara historis, politik dan sosial. Penuh waktu / sambilan. ... [+]

Pendekatan yang mendalam

Semasa ijazah ini, anda akan meneroka pembangunan dan kemunduran, konflik dan resolusi konflik, perang dan keganasan, dan globalisasi dan aktivisme.

Ijazah antara disiplin yang menarik ini akan membantu anda untuk menjadi agen perubahan aktif dalam sistem antarabangsa. Anda akan meneroka isu-isu yang dihadapi oleh dunia dari beberapa perspektif - global dan sistematik, individu dan rasional, budaya dan kritikal dan Barat-sentris dan selepas Barat. Seminar dan bengkel interaktif kami menggalakkan perdebatan yang menarik, bebas dan terbuka.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Pengiklanan Kreatif BA (Hons) ini dengan kursus Pemasaran direka bentuk untuk memberi pelajar kemahiran kreatif dan praktikal untuk kerjaya dalam pengiklanan, pemasaran d ... [+]

Landskap yang semakin berkembang

Menggabungkan amalan kreatif dengan teori pemasaran, kursus ini membina keupayaan dan kemahiran pelajar untuk memasuki dunia pengiklanan dan pemasaran yang menarik. Berasaskan di London South Bank University anda hanya membuang batu dari pusat London, memberikan anda akses ke pelbagai galeri, muzium dan pusat kebudayaan yang hebat yang akan mendorong imaginasi kreatif anda. London secara semulajadi bilik darjah anda kerana anda akan mengambil perjalanan ke lokasi ikonik seperti galeri Tate Modern yang terkemuka di dunia dan Muzium seni dan reka bentuk The Victoria and Albert.

Belajar di kursus ini mengambil satu amalan, pendekatan yang diterajui oleh agensi, yang bermaksud anda akan mendapat pemahaman tentang apa yang ingin bekerja dalam media digital dunia dan landskap komunikasi yang sebenar. Memperluas pengetahuan dan pengalaman industri anda, anda akan mendengar daripada pembicara yang merupakan pengamal dan pakar dalam bidang mereka, menghadiri D... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Dengan peluang penempatan pada tahun ketiga, kursus ini merupakan langkah pertama yang sesuai untuk kerjaya dalam perniagaan. ... [+]

Tunjukkan mereka yang bos

Adakah anda bersedia untuk kerjaya dalam perniagaan? Kursus ijazah ini boleh membawa anda ke baris permulaan. Anda akan membangunkan pengetahuan dan kemahiran merentasi beberapa disiplin perniagaan, memberi tumpuan kepada kajian organisasi, pengurusan dan persekitaran yang berubah di mana mereka beroperasi.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Pengurusan Perniagaan di LSBU?

No.2 di London untuk berpuas hati dengan kursus di seluruh Perniagaan, Pengurusan

Universiti No.1 di London untuk Pengajaran, Organisasi dan Pengurusan, Sumber Pembelajaran dan Pembangunan Peribadi dalam Perniagaan (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan 2016).... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Promosi Fesyen BA (Hons) dengan Pemasaran direka bentuk untuk memberikan pelajar kemahiran kreatif dan giat yang diperlukan untuk bekerja dalam industri fesyen global. ... [+]

Dalam gaya trend

Ingin mengambil dunia fesyen dengan ribut? Kursus ini akan menyokong anda untuk bekerja di barisan hadapan sektor kreatif dan inovatif ini. Pengalaman kerja seumur hidup akan menjadi pusat pengalaman pembelajaran anda - dan kami akan membantu anda mencarinya.

Anda akan mengalami amalan promosi fesyen melalui peletakan, disokong oleh pandangan dari pemasaran, komunikasi visual, penjenamaan dan perkembangan baru dalam media sosial. Dapatkan peluang untuk mengenal pasti kepentingan anda dan merancang strategik Pathways anda ke dalam industri.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Mempelajari amalan fotografi kontemporari dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan oleh industri imej. Menyelaras pertunjukan tahun akhir dan menjemput rakan-rakan, ke ... [+]

Bercerita dalam gambar

Terokai sisi komersil dan artistik industri fotografi dan dapatkan pengalaman agensi kreatif sebelum anda lulus. Anda akan berpeluang untuk membangunkan kreatif dan teknikal - bekerja di lokasi dan di studio dan akan melengkapkan pelbagai projek termasuk fotografi berasaskan dokumentari, editorial, komersial dan galeri.

Dunia fotografi adalah salah satu watak besar, pengembaraan, dan kreativiti, di mana tiada apa yang boleh diambil untuk diberikan. Kursus ini akan membolehkan anda membangunkan suara unik anda sendiri di dunia ini dan teruskan untuk didengar.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Pada kursus ini, anda akan belajar untuk menghasilkan kandungan multimedia, membina usaha penyiasatan anda dalam isu pembangunan dan pembangunan, penyelesaian konflik dan ... [+]

Pendekatan yang mendalam

Pada kursus ini, anda akan belajar untuk menghasilkan kandungan multimedia, membina usaha penyiasatan anda dalam isu pembangunan dan pembangunan, penyelesaian konflik dan konflik, perang dan keganasan, globalisasi dan aktivisme.

Hubungan Antarabangsa dengan Kewartawanan BA (Hons) membawa bersama kepakaran kami dalam hubungan antarabangsa dan kewartawanan untuk menyediakan pendidikan penuh bulat, menawarkan pelbagai modul dan topik akademik yang menarik sambil membolehkan anda mengembangkan pelbagai kemahiran yang dihargai oleh majikan.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Mengkhususkan diri dalam pemasaran digital - bahagian yang paling pesat berkembang di sektor ini. ... [+]

Masa depannya cerah

Jika anda berminat untuk pemasaran, tetapi terutamanya pengiklanan dan komunikasi digital, kursus ini boleh menjadi pad pelancaran hebat untuk kerjaya anda. Seiring dengan pengetahuan pemasaran yang luas, anda akan mendapat kemahiran untuk memisahkan anda apabila industri beralih ke format digital dan meningkatkan kepentingan teknologi baru dalam campuran pemasaran.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Pemasaran dengan Iklan dan Komunikasi Digital di LSBU?Kami universiti luas UK No.2 untuk kepuasan pelajar dalam pemasaran (Lengkap Jadual Panduan Panduan Liga, 2018) - yang bermaksud pelajar gembira.Sumber dan kemudahan pembelajaran kami yang luar biasa telah memperoleh kami No. 1 Universiti di UK untuk sumber pembelajaran dalam pemasaran, Kajian Pelajar Nasional 2016.Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda berpeluang mendapat pengalaman bekerja dalam perundingan dengan syarikat yang berpangkalan di Inggeris. Akreditasi profesional - kursus ini diakreditasi oleh Institut Perusahaan dan Usahawan (IoEE), Institut Pemasaran Berterusan dan IDM.Sokongan kami untuk usahawan bermakna anda boleh membangunkan pelan perniagaan sedia untuk-dana atau menjalankan perundingan sebagai projek pemasaran tahun akhir.Kultur unik 'memberi kembali' bermakna anda boleh membina hubungan dengan perusahaan kecil dan sederhana dan alumni.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Membangun pemahaman yang mendalam tentang pemasaran dan bagaimana ia terpakai kepada pasaran barangan mewah. ... [+]

Kehidupan mewah

Kehidupan mewah tidak mudah dijumpai. Dengan ijazah sarjana muda ini, anda bukan sahaja dapat memperoleh asas pengetahuan luas dalam pemasaran tetapi anda juga berpeluang untuk memasuki pengurusan profesional jenama mewah dan kreatif mewah dan kreatif di pasaran global.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Pemasaran dengan Pengurusan Jenama Mewah di LSBU?Kami universiti luas UK No.2 untuk kepuasan pelajar dalam pemasaran (Lengkap Jadual Panduan Panduan Liga, 2018) - yang bermaksud pelajar gembira.Sumber dan kemudahan pembelajaran kami yang luar biasa telah memperoleh kami No. 1 Universiti di UK untuk sumber pembelajaran dalam pemasaran, Kajian Pelajar Nasional 2016.Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda akan berpeluang mendapat pengalaman kerja dalam perundingan dengan syarikat yang berpangkalan di Inggeris.Akreditasi profesional - kursus ini diiktiraf oleh Institut Pemasaran Berterusan dan Institut Pemasaran Langsung dan Digital memberikan pengecualian untuk kelayakan profesional.Sokongan kami untuk usahawan bermakna anda boleh membangunkan pelan perniagaan sedia untuk-dana atau menjalankan perundingan sebagai projek pemasaran tahun akhir.Kultur unik 'memberi kembali' bermakna anda boleh membina hubungan dengan perusahaan kecil dan sederhana dan alumni.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Menggabungkan teori filem, kajian sinema dan pembuatan video menggunakan stesen kerja pasca produksi terbaru. Kuliah diiringi oleh pemilihan filem mingguan dan seminar in ... [+]

Untuk filem fanatik

Kursus dinamik ini menggabungkan teori filem, kajian sinema dunia dan amalan membuat video untuk memberikan kajian komprehensif, kritikal terhadap filem. Fokus kami adalah mengenai kepentingan budaya, estetika dan ekonomi filem, masa lalu, sekarang dan masa depan. Anda akan memperoleh pengetahuan filem yang luas dan belajar menganalisis filem dalam semua bentuk. Sebagai pelajar di salah satu ibukota kebudayaan dunia, anda akan mempunyai Institut Filem British dan industri media di depan pintu anda.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Terokai aspek budaya dan sejarah pendidikan yang lebih luas dan mengembangkan pemahaman tentang proses pengajaran dan pembelajaran. Termasuk pengalaman penempatan. ... [+]

Bagaimana kita belajar

Ijazah ini adalah mengenai memperdalam pemahaman anda tentang bagaimana orang belajar. Anda akan meneroka aspek budaya dan sejarah sistem pendidikan di UK dan seterusnya, dan menjalankan penempatan dalam pelbagai tetapan London.

Ini termasuk sekolah rendah arus perdana, sekolah untuk kanak-kanak dengan keperluan pendidikan khas, hospital, penjara, Unit Rujukan Pupil dan teater.

Semuanya disampaikan oleh pasukan akademik yang mempunyai pengalaman dan kepakaran yang luas dalam praktik mengajar dan penyelidikan pendidikan - dengan temu ramah yang dijamin untuk latihan guru dan peluang pekerjaan yang kuat yang menanti anda ketika anda lulus.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diiktiraf oleh ACCA, ijazah perakaunan dan kewangan yang dihormati ini memberi anda pengecualian penuh dari Akademi Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA). ... [+]

Kenakan kejayaan

Pengurusan wang yang berjaya merupakan kunci kejayaan peribadi dan profesional. Oleh itu, ikuti kursus yang unik dan unggul ini dan tentukan jalan anda ke arah kelayakan akauntan profesional utama.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Perakaunan di LSBU?

Top 10 di UK untuk Perakaunan

No. 1 di kalangan pesaing London untuk peluang belajar dalam Kewangan (Kajian Pelajar Kebangsaan 2018). Pensijilan profesional : menjadi akauntan berkelayakan sebahagiannya dengan pengecualian dari ACCA, CIMA dan ICAEW. Potensi besar: akauntan bertauliah senior boleh mendapat sehingga £ 135,000. Kemahiran perisian: anda akan mempelajari perisian standard industri termasuk Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, Nvivo dan SPSS.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Ijazah seni bina yang diakreditasi oleh Royal Institute of British Architects (RIBA) yang profesional, membentuk langkah pertama ke arah menjadi arkitek yang berkelayakan ... [+]

Membina masa depan yang hebat

Senibina adalah ijazah pertama yang luar biasa untuk belajar. Mengenai kursus yang sangat kreatif ini, anda akan belajar untuk menarik, melukis, menulis dan, di atas semua, menyelesaikan masalah yang secara langsung memperbaiki masyarakat kita.

Apabila anda lulus, anda akan bersedia untuk memulakan peringkat pertama pengalaman praktikal profesional di pejabat sebelum maju ke RIBA bahagian 2 kajian pasca siswazah.

Kenapa Seni Bina di LSBU?No.1 Universiti moden London untuk keamatan penyelidikan dalam Seni Bina (Panduan Lengkap Universiti 2019).Akreditasi profesional - kursus ini disahkan sepenuhnya oleh Royal Institute of British Architects dan ditetapkan oleh Lembaga Pendaftaran Arkitek.Pengalaman - dengan akar di Sekolah Bangunan Majlis London (1904) dan Sekolah Brixton Bangunan (1940), LSBU telah menawarkan pendidikan seni bina selama lebih dari 100 tahun.Top 5 di kalangan pesaing London untuk kepuasan keseluruhan dalam Seni Bina (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan 2018). Top 3 di kalangan pesaing London untuk prospek siswazah dalam Seni Bina (Sunday Times 2019).AkreditasiMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

London South Bank University

Program ijazah dalam latihan sukan dan analisis direka khusus untuk pelajar yang mencari ijazah yang akan membantu mereka untuk mengembangkan pengetahuan kemahiran dan ke ... [+]

Pelan permainan anda

Adakah anda bermimpi untuk atlet latihan? Adakah anda ingin menjadi lulusan yang berkelayakan dan bertauliah, sudah berpengalaman dan bersedia untuk pasaran kerja? Adakah anda berminat untuk menyokong atlet pada tahap prestasi? Kemudian BSc (Hons) Kejurulatihan dan Analisis Sukan anda adalah untuk anda.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Kenapa Pemulihan Sukan di LSBU?Top 3 untuk prospek siswazah di kalangan pesaing London di Sukan (Sunday Times 2019). Kami bangga menjadi universiti moden London # 2 untuk kualiti penyelidikan, skor keseluruhan dan prospek siswazah dalam Sains Sukan (jadual liga Panduan Universiti Lengkap, 2018).Kursus ini mempunyai hubungan profesional yang hebat - ia dipetakan kepada Jurulatih Gym L2 pekerjaan oleh Kemahiran Aktif, jadi dengan lulus tahun pertama anda dan ujian tambahan dan praktikal, anda boleh menjadi pengajar Gim yang layak.Staf cemerlang kami memberi tumpuan kepada membantu pelajar membangunkan kemahiran, pengetahuan dan kecekapan untuk menjadi jurulatih sukan. Akademi Sukan LSBU mempunyai kadar kepuasan pelanggan sebanyak 84.5% (UKCSI Survey Benchmark Business).Pusat Penyelidikan Sains Sukan dan Latihan Sains merupakan sebahagian daripada kemudahan khusus kami - anda akan mendapat akses kepada peralatan canggih untuk meningkatkan aktiviti penyelidikan anda.Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Lembaga Penyusun Bersama untuk Status Jurutera yang Diperbadankan, kursus Kejuruteraan Awam BSc ini praktikal dan berorientasikan reka bentuk dan akan m ... [+]

Para jurutera yang menjadikan dunia

Dari pembinaan semula bandar-bandar utama ke pembinaan yang luar biasa seperti terowong Kanal, dunia penuh dengan projek-projek bangunan dan infrastruktur yang tidak boleh berlaku tanpa jurutera awam. Kursus BSc ini telah dibangunkan dengan input dari Panel Penasihat Perindustrian kami untuk memberikan kursus praktikal yang berorientasikan reka bentuk yang akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan kelayakan yang anda perlukan untuk menyertai industri pembinaan.

Apakah perbezaan antara BSc dan BEng dalam Kejuruteraan Awam? BSc lebih praktikal dan berorientasikan reka bentuk. BEng lebih teori dan matematik.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus sarjana BSc (Kepujian); menyediakan anda untuk bekerja dalam masa percubaan, kepolisian dan perkhidmatan penjara. ... [+]

Kompleks jenayah

Anda akan mengkaji bagaimana interaksi yang rumit antara kerajaan, pesalah, mangsa dan orang awam memimpin tindakan tertentu untuk dijadikan jenayah sementara yang lain tidak. Pada kursus ini, anda akan berfikir secara kritikal mengenai bagaimana undang-undang dan pelanggar dibuat dan yang mengelakkan jenayah dan mengapa. Terokai teori kriminologi dan terlibat dalam perdebatan tentang masalah jenayah, dasar keadilan jenayah dan kesan jenayah dalam masyarakat kontemporari.

Kami memberikan pengalaman praktikal kepada majikan - bidang kerjaya termasuk percubaan, kepolisian, perkhidmatan penjara, NGO, pihak berkuasa tempatan, sektor sukarela, pasukan pelanggar belia, pengajaran, kerja sosial, dan pentadbiran.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Sarjana Muda BSc (Kepujian) Kriminologi dengan kursus ijazah Psikologi; langkah pertama untuk bekerja dalam percubaan, kepolisian, perkhidmatan penjara dan perkhidmatan s ... [+]

Rakan subahat dalam jenayah

Kenapa orang melakukan jenayah? Bagaimanakah fikiran jenayah berfungsi? Dalam dunia yang semakin terpesona dengan sifat kejahatan dan keadilan, ijazah ini menawarkan pandangan kontemporari jenayah dan keadilan jenayah dalam konteks kajian ilmiah pemikiran dan tingkah laku manusia.

Kami memberikan pengalaman praktikal kepada majikan - bidang kerjaya termasuk percubaan, kepolisian, perkhidmatan penjara, NGO, pihak berkuasa tempatan, sektor sukarela, pasukan pelanggar belia, pengajaran, kerja sosial, dan pentadbiran.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus ijazah Ukur Kuantiti yang diakreditasi oleh Institut Bina Bangunan (CIOB) yang profesional, membentuk langkah pertama untuk menjadi Juruukur Bahan yang berkelayaka ... [+]

Pada spec dan on-budget

Jika anda sedang mencari pekerjaan peringkat profesional dalam industri pembinaan, tinjauan kuantiti - memastikan projek memenuhi piawaian yang sah dan berkualiti, dan pelanggan mendapat nilai wang - sangat ideal. Pada masa ini terdapat kekurangan juru ukur kuantiti, jadi anda akan sentiasa ada permintaan. Anda akan mengkaji pengurusan dan amalan perniagaan dalam konteks pembinaan, serta undang-undang dan ekonomi. Kami akan memastikan bahawa anda memahami struktur organisasi dan kawalan kos juga, kerana ini adalah kemahiran penting untuk jurukur kuantiti.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus Ijazah Sarjana Muda BSc (Kepujian) Psikologi (Psikologi Klinikal); langkah pertama untuk menjadi ahli psikologi. Diakreditasi oleh British Psychological Society (B ... [+]

Pengertian yang lebih mendalam

Bagaimana otak kita berfungsi? Adakah tingkah laku kita dipengaruhi oleh gen kita, persekitaran kita atau keduanya? Psikologi memberikan anda gambaran yang menarik tentang faktor-faktor yang mempengaruhi bagaimana orang berfikir, merasa dan berkelakuan. Psikologi klinikal adalah kawasan pakar yang menarik, yang memberi tumpuan kepada isu-isu utama dalam kesihatan mental.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Psikologi di LSBU?Relevan industri - struktur kursus berpunca daripada cadangan praktik terbaik yang dibuat oleh Persatuan Psikologi British.Akreditasi profesional - kursus ini diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British.Pembelajaran fleksibel - memilih daripada pelbagai modul pada tahun akhir untuk memenuhi minat khusus anda.Kemudahan khusus - kompleks makmal kami termasuk kemudahan pengesanan mata dan bilik pemerhatian.Teratas di London untuk prospek kerjaya dalam Psikologi (Guardian 2019).... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Adakah anda tertarik dengan sains baking? Ijazah pakar ini mungkin sesuai untuk anda - ia memberi tumpuan kepada kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan oleh indu ... [+]

Dapatkan beberapa adunan

Adakah anda tertarik dengan sains baking? Ijazah pakar ini mungkin sesuai untuk anda - ia memberi tumpuan kepada kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan oleh industri pembuatan yang sedang berkembang pesat, dan boleh menjadikan anda sangat menarik untuk majikan apabila anda lulus.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Sains dan Teknologi Baking di LSBU?Warisan yang luar biasa kami: LSBU adalah tapak Sekolah Bakeri tertua di UK.Kursus yang berkaitan dengan industri ini secara meluas diiktiraf di seluruh industri pembakar mempunyai hubungan profesional dengan beberapa organisasi.Kami bukan2 antara pesaing London untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Makanan (jadual liga Panduan Lengkap Universiti, 2019).Kursus ini diendorskan oleh The Worshipful Company of Bakers.Anda akan mempunyai banyak peluang rangkaian, menghadiri acara industri dan ceramah tetamu dan ceramah daripada profesional yang dihoskan oleh kami.Kemudahan roti yang luar biasa kami termasuk makmal - pengajaran berasaskan penyelidikan akan memaklumkan pengalaman pembelajaran sepanjang.Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda sangat menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda mengembangkan ... [+]

Mempunyai kek dan memakannya

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda sangat menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda mengembangkan kemahiran untuk menjadi ahli teknologi penaik yang sangat berjaya: anda akan membangunkan kemahiran pengurusan pakar, yang dikaitkan dengan aspek komersil dan teknologi profesion penaik.

Kursus pakar ini menawarkan peluang untuk menggabungkan minat dalam menghasilkan pengeluaran dan aspek pemakanan, kesihatan dan kesejahteraan pengeluaran makanan.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda prospek yang menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda mengemb ... [+]

Mempunyai kek dan memakannya

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda prospek yang menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda mengembangkan kemahiran untuk menjadi ahli teknologi penaik yang berjaya: anda akan mendapat kemahiran pengurusan pakar, yang dikaitkan dengan aspek komersil dan teknologi profesion penaik.

Kursus pakar ini memberi tumpuan kepada proses yang mana produk baru dibangunkan. Pembangunan produk baru (NPD) adalah pemacu enjin industri makanan dan minuman.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda sangat menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda menjadi seora ... [+]

Mempunyai kek dan memakannya

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda sangat menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda menjadi seorang pengurus pakar, mengajar anda aspek komersial dan teknologi profesion penaik.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Sains dan Teknologi Baking di LSBU?Warisan yang luar biasa kami: LSBU adalah tapak Sekolah Bakeri tertua di UK.Kursus yang berkaitan dengan industri ini secara meluas diiktiraf di seluruh industri pembakar mempunyai hubungan profesional dengan beberapa organisasi.Kami bukan2 antara pesaing London untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Makanan (jadual liga Panduan Lengkap Universiti, 2019).Kursus ini diendorskan oleh The Worshipful Company of Bakers.Anda akan mempunyai banyak peluang rangkaian, menghadiri acara industri dan ceramah tetamu dan ceramah daripada profesional yang dihoskan oleh kami.Kemudahan roti yang luar biasa kami termasuk makmal - pengajaran berasaskan penyelidikan akan memaklumkan pengalaman pembelajaran sepanjang.Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh The Chartered Society of Forensic Sciences, ijazah ini difokuskan pada menerapkan teknik saintifik untuk penyiasatan jenayah. Ditawarkan secara sepenuh ... [+]

Keputusan terbukti

Kursus ini meliputi analisis kejadian jenayah dan tafsiran bukti. Teori dipadankan dengan kerja praktikal dan di setiap peringkat, terdapat peluang untuk melakukan penyelidikan sendiri.

Mengapa Sains Forensik di LSBU?Pengajaran yang hebat: Ahli kakitangan adalah pakar dalam bidang masing-masing - dan dinilai oleh pelajar sebagai - universiti No.1 di London untuk Pengajaran Sains Forensik (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan 2016).Diakreditasi oleh The Chartered Society of Forensic Sciences.No.2 universiti moden London untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Forensik (Lengkap Jadual Panduan Panduan Liga, 2018).Tutup hubungan profesional dengan perkhidmatan polis dan kebakaran, yang kerap memberi pensyarah tetamu.Kemudahan khusus kami mempunyai pelbagai instrumen analisis yang khusus untuk pelajar sains forensik.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus ini telah dirancang dengan kerjasama IBM dan meneroka teori dan amalan sistem komputer. Pelajar sepenuh masa atau sambilan. ... [+]

Data besar, impian besar

Pertumbuhan data besar, pengkomputeran sosial dan Internet dari hal-hal mempercepat permintaan untuk kemahiran pengkomputeran peringkat tinggi. Ijazah Sarjana Sains Komputer BSc (Kepujian) menawarkan peluang untuk mengkaji kedua-dua teori perhitungan dan pendekatan praktikal untuk reka bentuk dan pelaksanaan sistem. Kursus ini adalah berdasarkan kepada cadangan Persatuan Jentera Komputasi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk garis panduan kurikulum Sains Komputer dan melengkapkan pelajar dengan asas pengetahuan pengkomputeran yang diperlukan dalam bidang yang bergerak pantas ini.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus ijazah ini mengambil pendekatan saintifik untuk mengkaji makanan, mengintegrasikan biologi, kimia, dan matematik, dan mengkaji industri makanan moden. Ditawarkan p ... [+]

Anda adalah apa yang anda makan

Adakah anda terpesona oleh makanan dari sudut pandangan saintifik? Kursus ini boleh menjadi ideal untuk anda, dengan kajian saintifik tentang makanan yang mengintegrasikan sains asas (biologi, kimia, dan matematik) dan mengkaji mereka dalam konteks industri makanan moden. Dan dengan industri makanan yang menggunakan lebih dari 650,000 di UK, ia boleh menjadi laluan yang hebat untuk kerjaya.

Mengapa Sains Makanan di LSBU?Kursus yang berkaitan dengan industri ini membantu anda membangunkan pemahaman tentang sifat komersil kompleks industri makanan.Pautan profesional bermakna anda layak mendapat keahlian pelajar Institut Sains Makanan dan Teknologi.Kami adalah universiti moden London No.1 untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Makanan (Lengkap Jadual Panduan Panduan Liga, 2018).Ahli kakitangan kami adalah pakar dalam bidang masing-masing.Kemudahan khusus kami termasuk makmal pembangunan produk dengan suite penilaian deria dan suite komposisi dan analitis yang luas.Dengan bantuan Pusat Makanan London kami, anda dapat mencari penempatan perindustrian dan mengatur pengalaman kerja.Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Kursus ijazah ini mengambil pendekatan saintifik untuk mengkaji makanan, dengan penekanan pada keselamatan makanan, penyediaan makanan yang selamat, dan aplikasi dunia ny ... [+]

Utamakan keselamatan

Sekiranya anda berminat untuk mengkaji sains makanan dengan fokus pada keselamatan makanan, penyediaan makanan yang selamat, dan aplikasi dunia nyata, kursus ini adalah untuk anda. Berdasarkan Institut Sains Makanan dan Teknologi (IFST) bahan modular yang diiktiraf, anda akan meneroka konsep asas dan maju dalam makanan, kebersihan makanan, dan keselamatan dari ladang ke garpu.

Mengapa Sains Makanan di LSBU?Kursus yang berkaitan dengan industri ini membantu anda membangunkan pemahaman tentang sifat komersil kompleks industri makanan.Pautan profesional bermakna anda layak mendapat keahlian pelajar Institut Sains Makanan dan Teknologi.Kami adalah universiti moden London No.1 untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Makanan (Lengkap Jadual Panduan Panduan Liga, 2018).Ahli kakitangan kami adalah pakar dalam bidang masing-masing.Kemudahan khusus kami termasuk makmal pembangunan produk dengan suite penilaian deria dan suite komposisi dan analitis yang luas.Dengan bantuan Pusat Makanan London kami, anda dapat mencari penempatan perindustrian dan mengatur pengalaman kerja.Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Daftar Profesional Latihan, kursus sukan popular ini memberi tumpuan kepada sains latihan, latihan, pemulihan, pencegahan kecederaan dan prestasi sukan. ... [+]

Prestasi puncak

Untuk bekerja dalam sukan, anda perlu memahami bagaimana tubuh manusia berfungsi. Dengan mengambil kursus ini, anda akan berkembang sebagai sukan interdisipliner dan ahli sains latihan yang memahami kejayaan sukan itu tidak berdasarkan faktor tunggal - dan itu akan melengkapkan anda untuk mencipta strategi yang berfungsi. Fisiologi, biomekanik, psikologi, dan pemakanan - anda akan merangkumi semuanya. Anda juga akan mendapat peluang untuk mendapatkan anugerah kejurulatihan dan kelayakan kecergasan dengan mengambil kursus latihan vokasional.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Program inovatif ini membolehkan pelajar-pelajar yang telah lulus dengan Pengurusan Teknologi Baking FdSc atau dengan pengalaman industri yang mencukupi untuk mendapat pe ... [+]

Mempunyai kek dan memakannya

Baking adalah kemahiran yang sangat teknikal dan kelayakan dalam bidang ini akan menjadikan anda sangat menarik untuk majikan. Kursus ini akan membantu anda menjadi seorang pengurus pakar, mengajar anda aspek komersial dan teknologi profesion penaik.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Sains dan Teknologi Baking di LSBU?Warisan yang luar biasa kami: LSBU adalah tapak Sekolah Bakeri tertua di UK.Kursus yang berkaitan dengan industri ini secara meluas diiktiraf di seluruh industri pembakar mempunyai hubungan profesional dengan beberapa organisasi.Kami bukan2 antara pesaing London untuk kualiti penyelidikan dalam Sains Makanan (jadual liga Panduan Lengkap Universiti, 2019).Kursus ini diendorskan oleh The Worshipful Company of Bakers.Anda akan mempunyai banyak peluang rangkaian, menghadiri acara industri dan ceramah tetamu dan ceramah daripada profesional yang dihoskan oleh kami.Kemudahan roti yang luar biasa kami termasuk makmal - pengajaran berasaskan penyelidikan akan memaklumkan pengalaman pembelajaran sepanjang.Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

London South Bank University

Kursus pemenang anugerah ini adalah 100% yang ditumpukan kepada kajian dan perkembangan permainan video. Diarahkan dalam studio permainan pakar yang memaparkan PC spesifi ... [+]

Permainan pada

Adakah anda hidup dan bernafas permainan video? Datang dan pelajari semua aspek utama pembangunan permainan, pengaturcaraan permainan dan reka bentuk permainan dari pensyarah dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri!

Kursus yang memenangi anugerah, inovatif akan memberi anda pengalaman praktikal yang dikehendaki untuk bekerja secara kreatif dan berkolaborasi di hadapan pendahuluan teknologi. Aplikasi dunia nyata kemahiran anda adalah penting - dan anda akan berpeluang untuk bekerjasama dengan klien luar dan penerbit permainan seperti Bethesda dan Ubisoft.

LSBU adalah pusat kecemerlangan untuk penyelidikan permainan realiti maya dan tambahan di London dan juga menawarkan pengalaman pembangunan dalam permainan yang meluas.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Berfokus secara praktikal, kursus ini membolehkan anda mencapai ijazah BA atau BSc bergantung kepada pilihan yang diambil pada tahun 2 dan 3. Ikuti reka bentuk BA reka be ... [+]

Penalaan halus

Ingin membangunkan kemahiran anda dalam teknologi muzik untuk bekerja dalam industri kreatif? Dengan ijazah ini, anda akan membina pengetahuan anda dan menemui pelbagai peluang yang ada dalam pengeluaran muzik, bunyi filem dan audio permainan.

Program ini membolehkan anda untuk mencari peranan kreatif dan teknikal dalam industri, dan lulus dengan sama ada anugerah BA atau BSc. Anda akan mempunyai akses kepada kemudahan canggih kami dan akan diajar kedua-dua alat digital dan analog, serta teknik yang muncul dalam audio dan prestasi eksperimen.

Ableton LiveAlat Pro Avid (AVID diiktiraf)Audio ImmersiveMax-MSPLogik Negeri PepejalAudio UniversalAudio Perpaduan

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Institusi Berkanun Jurutera Perkhidmatan Bangunan dan Institut Tenaga, kursus gelar BEng ini merupakan langkah pertama untuk status Jurutera Bimbingan. ... [+]

60 tahun kepakaran

Adakah anda tahu lebih daripada separuh graduan yang bekerja di bidang kejuruteraan perkhidmatan bangunan di UK telah dididik di LSBU? Dengan lebih daripada 60 tahun kepakaran dalam bidang ini, kursus kami direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran teknikal dan komunikasi dan pengurusan untuk menjadi peneraju yang berkesan dalam sektor pakar ini.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Kejuruteraan perkhidmatan bangunan merangkumi reka bentuk, pemasangan, operasi dan penyelenggaraan semua perkara yang membuat bangunan selamat, selesa, cekap tenaga dan berfungsi. Ia sentiasa dalam permintaan dan dijangka berkembang apabila reka bentuk bangunan berkembang menjadi lebih mampan.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 - 54 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diiktiraf oleh Majlis Kejuruteraan, kursus ini merupakan langkah pertama untuk menjadi Jurutera Awam yang layak. Kursus yang ditawarkan secara sepenuh masa, sandwic dan s ... [+]

Peranan integral

Kejuruteraan awam adalah mengenai merancang, membina dan mengekalkan perkara-perkara yang boleh mengubah dunia. Jalan, jambatan, terusan, empangan dan bangunan semuanya telah memainkan peranan penting dalam bagaimana manusia berkembang.

Diiktiraf oleh Majlis Kejuruteraan, kursus ini merupakan langkah pertama untuk menjadi Jurutera Awam yang layak. Ia ditawarkan secara sepenuh masa, sandwic, dan sambilan.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa belajar Kejuruteraan Awam di LSBU?No.1: Universiti moden London untuk Kejuruteraan Awam, Jadual Liga Ahad Times 2017.Dekad akreditasi oleh Majlis Kejuruteraan, yang dijalankan oleh Lembaga Penyusun Bersama, dengan sepenuhnya memuaskan asas pendidikan untuk Jurutera Diperbadankan (IEng).Pasukan pengajaran aktif dalam kerja penyelidikan atau perundingan, dan terdapat lawatan pakar perindustrian yang kerap.No. 2 universiti di London untuk pengajaran dan No.3 untuk sokongan akademik dan suara pelajar dalam Kejuruteraan Awam (Kajian Pelajar Kebangsaan 2017).Mempelajari sepenuh masa atau sambilan satu hari seminggu.Beberapa modul termasuk kerja lapangan dan lawatan tapak, yang mungkin kediaman atau di luar United Kingdom, antara tiga hingga lima hari.Pilihan untuk melengkapkan tahun ketiga anda dalam penempatan kerja profesional yang dibayar.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Institut Kejuruteraan dan Teknologi, kursus Kejuruteraan Elektrik BEng ini menawarkan perkembangan pantas kepada status Jurutera Chartered. ... [+]

Kejayaan kejuruteraan

Diiktiraf oleh Institut Kejuruteraan dan Teknologi, kursus Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik ini menawarkan perkembangan pantas kepada status Jurutera Chartered. Ini adalah mengenai mereka bentuk, membangun dan mengekalkan sistem kawalan elektrik. Jurutera di sektor ini memastikan peranti elektrik kami selamat dan berkeupayaan untuk melaksanakan piawaian kualiti yang tinggi, serta membangunkan teknologi baru untuk masa depan.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik di LSBU?No. 1 universiti moden London untuk Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Jadual Liga Guardian 2018.Diakreditasi oleh Institut Kejuruteraan dan Teknologi (dahulu IEE) di bawah lesen dari Majlis Kejuruteraan, dan menawarkan perkembangan pantas ke status Jurutera Chartered.Kami mempunyai panel penasihat dari industri untuk membantu memastikan liputan kursus kami terkini dan berkaitan dengan keperluan pekerjaan.Banyak pilihan kerjaya: terdapat beberapa bahagian kehidupan kita yang tidak berhutang sekurang-kurangnya sesuatu untuk kerja jurutera elektrik dan elektronik.Anda boleh memilih untuk menghabiskan tahun ketiga belajar dengan salah satu institusi rakan kongsi kami.Pilihan untuk melengkapkan tahun ketiga anda dalam penempatan kerja profesional yang dibayar.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Institusi Jurutera Kimia, ijazah BEng ini akan mempersiapkan anda untuk pelbagai peranan kejuruteraan kimia dan merupakan langkah pertama untuk menjadi ... [+]

Masa depan yang cerah

Dengan permintaan graduan merentas sektor perindustrian dari minyak dan gas ke makanan dan minuman, serta sektor kewangan dan alam sekitar, kejuruteraan kimia adalah pilihan yang hebat. Kursus ini akan menyediakan anda kerjaya di mana anda akan menyelidik dan menguji produk baru - sama ada petrol, plastik, ubat, makanan atau minuman - dan menjadikannya berdaya maju secara komersil.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.

Mengapa Kejuruteraan di LSBU?Akreditasi profesional - kami diiktiraf oleh Institut Jurutera Kimia (IChemE) dan Majlis Kejuruteraan.Top 10 di UK untuk kepuasan pelajar dan keamatan penyelidikan dalam Kejuruteraan Kimia (Lengkap Universiti Panduan 2019).Teratas di UK untuk prospek kerjaya dalam Kejuruteraan Kimia (Guardian 2019).Peluang penempatan - pada tahun ketiga anda, anda mempunyai pilihan untuk membuat penempatan, memberikan anda pengalaman yang berharga.PentauliahanMaklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Mengambil kesempatan daripada keperluan yang semakin berkembang untuk jurutera komputer yang berkemahiran tinggi dan mengkaji kursus inovatif kami yang sangat inovatif. P ... [+]

Direka dengan IBM

Dari sistem penjanaan kuasa dan pengedaran ke kilang pemprosesan dan pembuatan moden, terdapat pelbagai teknologi rumit yang bergantung pada sistem komputer yang dibangunkan dan direka oleh jurutera komputer. Kursus ini akan menjadikan anda di landasan untuk menjadi salah seorang jurutera. Kejuruteraan komputer dan kejuruteraan perisian, sistem digital, sistem terbenam, reka bentuk komputer dan rangkaian dan pembangunan perisian dalam pelbagai bahasa pengaturcaraan moden - anda akan merangkumi semuanya.

Pada penghujung tahun kedua kursus BEng (Hons) Kursus Kejuruteraan Komputer, anda akan diberi peluang untuk memindahkan ke kursus MEng.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Institusi Jurutera Mekanikal (IMecE) ini Kejuruteraan Mekanikal BEng adalah langkah pertama ke arah status Jurutera Chartered. ... [+]

Segala-galanya bergerak

Jurutera mekanikal bekerja di hampir setiap sektor yang boleh anda fikirkan - tenaga, pengangkutan, penerbangan, robotika, farmaseutikal dan industri motor atau laut. Di mana sahaja anda mahu pergi, ijazah dalam kejuruteraan mekanikal boleh membantu untuk mendapatkan anda di sana. Kursus kami praktikal, dengan makmal dan aktiviti bengkel yang besar. Dan projek akhir tahun individu anda akan menjadi projek 'reka bentuk membuat-ujian' yang mensimulasikan tugas-tugas dan cabaran yang dihadapi oleh jurutera mekanikal.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Diakreditasi oleh Institusi Jurutera Kimia dan Institut Tenaga, yang meliputi asas-asas kejuruteraan petroleum dan aplikasi perindustriannya. Langkah pertama ke arah Stat ... [+]

Bahan bakar dunia

Ini adalah masa yang menarik untuk sektor minyak dan gas. Cabarannya yang luas membuat kerjaya yang memuaskan. Pada kursus BEng ini, anda boleh mengharapkan pengalaman tangan dalam perisian industri dan aplikasinya di dunia nyata. Anda akan menjalankan kerja-kerja teknik penyelidikan dan makmal dan membangunkan kemahiran berharga dan boleh pindah. Dan jika anda memilih untuk menghabiskan setahun dalam penempatan, anda akan mendapat lebih banyak pemahaman mengenai bagaimana fungsi industri.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Membangun kepakaran automotif anda di kompleks makmal kami yang luas. Belajar kursus inovatif ini sepenuh masa atau sambilan. ... [+]

Kelajuan dan kemampanan

Permintaan majikan untuk graduan kejuruteraan semakin meningkat. Kursus unik ini akan memberi anda kemahiran, pengetahuan, dan kepakaran yang dicari oleh industri automotif. Anda boleh mengharapkan pembelajaran berasaskan projek yang inovatif yang disokong oleh perkakasan dan perisian yang terkemuka di industri. Tumpuannya adalah mengenai pembangunan mampan, teknologi pelepasan rendah masa depan dan pengangkutan bandar - di mana anda akan mendapat manfaat dari lokasi pusat London kami dan menghubungkan dengan syarikat kejuruteraan kenderaan terkemuka tempatan.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.Mengapa pengajian Kejuruteraan Automotif di LSBU?No. 1 universiti moden London secara keseluruhan untuk Kejuruteraan Mekanikal (Jadual Penjaga Liga 2018).Menggunakan kemudahan pendirian kami termasuk makmal Kejuruteraan Kenderaan Maju yang bertaraf dunia, bengkel dan suite komputer.Kakitangan kami adalah pakar, dengan banyak untuk berkongsi.Kajian Eropah: menghabiskan tahun ketiga anda belajar dengan institusi rakan kami, Hochschule Bremen, di Jerman.No. 1 London modern uni untuk prospek siswazah dalam Kejuruteraan Mekanikal (Lengkap Universiti Panduan 2019).Maklumat kursus utama - dipesan mengikut modMod Modul... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Terutama untuk kursus BEng dirancang untuk menawarkan pembangunan profesional bagi mereka yang mempunyai kelayakan HND dalam Kejuruteraan Mekanikal, mencari keistimewaan ... [+]

Meningkatkan Kerjaya

Sekiranya anda mempunyai HND dalam Kejuruteraan Mekanikal dan ingin mengembangkan kemahiran teknikal dan aplikasi anda, maka kursus Top-up tahun ini adalah untuk anda. Reka bentuk dan membangunkan sistem kejuruteraan untuk pelbagai bidang dalam pasaran cepat berubah hari ini, yang memberi tumpuan kepada pembuatan. Berharap untuk mendapatkan kemahiran kritikal industri dalam kerja berpasukan dan kepimpinan, dan belajar untuk berkomunikasi dengan berkesan dan bertukar idea dengan pakar profesional dan penonton yang lebih luas.

Kami menawarkan peluang untuk semua pelajar Home / EU siswazah untuk menjalankan penempatan kerja, latihan atau pengalaman kerja sambil belajar kursus sepenuh masa bermula pada September 2019.... [-]

United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

London South Bank University Open Day