Baca keterangan rasmi

Apabila anda memilih Leeds Trinity University, Anda memilih sebuah universiti terkenal untuk mengajar kecemerlangan, graduan yang diambil bekerja dan kepuasan pelajar yang tinggi. Kami komited untuk menawarkan pengalaman pelajar peribadi, dalam persekitaran yang mesra dan menyokong yang akan membolehkan anda untuk berkembang maju. Saiz kami bermakna kita tahu setiap pelajar antarabangsa kami dengan nama, membantu anda untuk berasa seperti di rumah dari saat anda tiba.

Adakah kita tidak berpeluang untuk bertemu lagi? Kami Leeds Trinity University, Salah satu universiti terkemuka di UK untuk kepuasan pelajar dan pekerjaan. Kami telah menyediakan cemerlang, berpusatkan pelajar pendidikan tinggi selama hampir 50 tahun. Anda akan mencari kami di kampus yang indah hanya enam batu dari pusat bandar Leeds - salah satu kota pelajar terbaik di UK.

Kami mempelopori kemasukan penempatan kerja profesional dengan setiap darjah, memberi peluang kepada pelajar kepala sebenar bermula apabila bersaing untuk kerja graduan pertama mereka. Keputusan bercakap untuk diri mereka sendiri - 95% daripada pelajar-pelajar kita yang bekerja atau belajar lagi enam bulan selepas menamatkan pengajian, yang meletakkan kami dalam bahagian 25% daripada semua universiti UK untuk mendapat pekerjaan.

Tenaga pengajar kami mempunyai pengalaman profesional yang luas dalam bidang masing-masing dan ramai juga penyelidik yang aktif, yang menyumbang kepada Leeds Trinityyang sedang meningkatkan reputasi untuk bekas penyelidikan cellence. Kami banyak melabur dalam pembangunan generasi akan datang penyelidik dengan pelbagai biasiswa PhD dibiayai sepenuhnya setiap tahun. Kami berbangga untuk menawarkan pengalaman ty Universi peribadi dan inklusif yang memberikan sokongan setiap pelajar untuk merealisasikan potensi mereka. Sebab itu pelajar-pelajar kita amat berpuas hati (berdasarkan kepada Kajian Pelajar Kebangsaan) dan mereka semua bersetuju - anda benar-benar adalah nama, bukan nombor, di Leeds Trinity University.

Apa perbezaan 50 tahun membuat. Ditubuhkan pada tahun 1966 sebagai dua maktab perguruan Katolik, Leeds Trinity University telah berubah menjadi sebuah universiti terkenal yang terkenal dengan kecemerlangan pengajaran, kepuasan pelajar dan emp loyability. Transformasi ini telah dipandu oleh visi dan nilai-nilai kita yang berada di tengah-tengah segala yang kita lakukan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi terkenal untuk membangunkan berkesan dari segi sosial, individu yang diambil bekerja melalui perintis, pembelajaran berasaskan penyelidikan dan pengajaran.

Nilai

Ues val kami dengan kemuliaan, hormat, keadilan sosial dan kesamarataan yang tinggal keluar dan yang dibuktikan oleh:

mencapai kecemerlangan dalam semua yang kita lakukan menjadi sebuah komuniti penyayang, hormat dan inklusif yang merangkumi kepelbagaian bertindak dengan integriti dan ketelusan dialog menggalakkan dan kerjasama

Misi

Misi kami adalah berpandukan identiti Katolik kita dan asas iman, kami menyediakan pengalaman pendidikan yang luar biasa dalam masyarakat yang pelbagai. Kami komited untuk promosi maruah, hormat, keadilan sosial dan kesaksamaan untuk menyampaikan impak sosial dan ekonomi yang positif.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Leeds Trinity University

Ijazah Perakaunan dan Perniagaan kami direka untuk memberikan anda fleksibiliti untuk membentuk masa depan anda sendiri yang berjaya. Kami akan memberikan anda pengetahua ... [+]

Ijazah ini akan memberikan anda pengetahuan yang penting dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam perakaunan dan persekitaran pengurusan kewangan. Kami Perakaunan dan Perniagaan ijazah direka untuk memberikan anda fleksibiliti untuk membentuk masa depan anda sendiri yang berjaya. Kami akan memberikan anda pengetahuan yang penting dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam perakaunan dan persekitaran pengurusan kewangan. Di samping itu, anda akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip-prinsip perniagaan utama, termasuk gambaran keseluruhan fungsi pengurusan teras, operasi, ekonomi, pemasaran, isu-isu undang-undang dan persekitaran perniagaan luaran.

Jika anda mempunyai tempat anda ditetapkan untuk menjadi seorang akauntan profesional, kami tahu yang belajar tidak berhenti dengan ijazah anda. Anda akan perlu untuk melengkapkan kelayakan profesional dengan organisasi seperti Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA), Badan global untuk akauntan profesional. Kami mahu membantu anda untuk kerjaya anda dengan lebih cepat, jadi kami telah mereka bentuk modul kami selaras dengan ACCA supaya anda boleh mendapatkan kredit ke arah kelayakan ACCA anda sementara anda belajar, memberikan anda pengecualian maksimum terhadap peperiksaan profesional anda. * Belajar Perakaunan dan Perniagaan di Leeds Universiti Trinity akan meluaskan pilihan kerjaya anda. Akauntan bertauliah? Kerjaya pengurusan tradisional? Pilihan akan menjadi milik anda.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Leeds Trinity University

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan yang penting pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk graduan untuk mula beroperasi dengan cekap dan berkesa ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan yang penting pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk graduan untuk mula beroperasi dengan cekap dan berkesan di dalam persekitaran perniagaan dan pengurusan antarabangsa di jawatan pengurusan peringkat kemasukan. Ia merupakan satu program sepenuh masa 3 tahun (6 tahun sambilan), tetapi, bergantung kepada minat anda, ia mungkin mengandungi projek penyelidikan perniagaan antarabangsa berasaskan kerja dan belajar di luar negara pilihan. Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda juga akan mengambil dua penempatan kerja profesional enam minggu (satu di UK dan satu dalam persekitaran antarabangsa).

Ijazah ini bukan sahaja dalam bilik darjah berasaskan, anda akan mempunyai lawatan lapangan dan seorang penceramah jemputan dari pelbagai sektor ekonomi daripada gergasi antarabangsa seperti ASDA / Wal-Mart untuk Yorkshire bir kraf dan pengeluar makanan.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Leeds Trinity University

Ijazah Sukan dan Latihan Sains menyediakan anda dengan pengetahuan ijazah dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sukan bertauliah dan Latihan Scientist. ... [+]

A Sukan dan Sains Senaman ijazah menyediakan anda dengan pengetahuan ijazah dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sukan bertauliah dan Latihan Scientist.

Kursus ini menggabungkan tiga bidang sukan dan senaman sains; psikologi, fisiologi dan biomekanik, kerja Penyelidikan dan penempatan profesional. Anda juga akan belajar disiplin modul sains sukan untuk menambah program anda untuk menarik bersama-sama tiga disiplin sains sukan.

Pada Tahap 4, Anda akan melaksanakan penempatan kerja sepenuh masa, yang akan menggabungkan kemahiran yang diperolehi sepanjang tahun pertama anda akademik. Pada Tahap 5, Anda boleh memilih antara penempatan sepenuh masa enam minggu atau sukarela, kedua-duanya modul 20 kredit untuk membangunkan pengalaman dan pekerjaan.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Alamat
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 113 283 7100