Bucks New University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Past masa kami

Bucks New University pada asalnya diasaskan pada tahun 1891 sebagai Sekolah Sains dan Seni. Pada masa itu Sekolah menawarkan kelas petang kepada orang-orang di kawasan tempatan - dan pada mulanya dibiayai dengan cukai ke atas bir dan semangat!

Pada abad ke-20, Sekolah mula membangun hubungan yang kuat dengan kraf tempatan seperti pembuatan perabot dan kabinet. Ia adalah permulaan persatuan kami yang lama dengan reka bentuk dan pembuatan perabot.

Selepas Perang Dunia Kedua, Sekolah berkembang dan dikenali sebagai High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe menjadi pusat industri pembuatan perabot dan anggaran mengatakan bahawa kira-kira 80% daripada semua kerusi kayu negara telah dibuat di bandar ini pada tahun 1960-an.

Pada tahun 1999 kami dianugerahkan status Universiti College oleh Kerajaan dan dikenali sebagai Kolej Universiti Buckinghamshire Chilterns. Tidak sampai tahun 2007, kami mengubahnya menjadi nama baru Buckinghamshire New University.

Tempoh pembangunan

Sehingga tahun 2000-an, Universiti telah dipecahkan di beberapa laman web. Pada tahun 2009 kami menggabungkan, mewujudkan tiga buah kampus. Kisah-kisah terlambat melihat banyak perkembangan seperti kampus berkembang, dan bangunan Gateway inovatif kami dibuka di kampus High Wycombe.

Kami telah menyediakan pendidikan selama lebih dari 125 tahun, dan mengalu-alukan sekitar 9,000 pelajar setahun ke kampus kami.

Beberapa alumni terkenal

  • Noel Fielding - Noel adalah seorang pelawak yang terkenal dan mula membintangi The Mighty Boosh. Anda kini akan dapati dia di Channel 4 The Great British Bake Off. Noel mempelajari Reka bentuk dan Pengiklanan Grafik semasa dia berada di sini.
  • Naomi Riches - Naomi adalah penyokong penyesuaian yang memenangi pingat gangsa pada Sukan Paralimpik Musim Panas 2008 dan emas pada Sukan Paralimpik Musim Panas 2012. Sangat sesuai mungkin, semasa dia mengkaji Metalwork Direka
  • Chloe Rogers - Chloe adalah salah seorang pemain hoki terbaik negara, dan memenangi pingat gangsa Olimpik di London 2012. Dia bermain untuk England dan Great Britain yang luar biasa sebanyak 162 kali.

Hadir Sekarang

Kini, Bucks mempunyai tiga kampus utama, High Wycombe, Uxbridge dan Aylesbury. High Wycombe adalah tempat kebanyakan kursus kami didasarkan. Kampus Uxbridge adalah rumah kepada pelbagai bidang kejururawatan dan penjagaan kesihatan kami, sementara Kampus Universiti Aylesbury Vale menawarkan pelbagai kursus yang ditujukan ke arah karier dan program profesional.

Dalam tempoh sepuluh tahun yang lalu, kami melabur lebih daripada £ 100 juta dalam kemudahan kami untuk memastikan mereka memenuhi keperluan kakitangan dan pelajar kami. The Gateway, bangunan perdana kami, adalah kompleks moden yang menaja studio pengeluaran media, perpustakaan, kemudahan sukan dan gim di bawah satu bumbung. The Gateway adalah ruang yang inovatif dan begitu mengagumi bahawa ia memenangi anugerah RIBA yang diingini pada tahun 2010.

Pada tahun 2016, kami membuka Pusat Prestasi, Latihan dan Kesejahteraan Manusia bernilai sejuta pon, yang merupakan suar untuk sukan premium dan sains latihan. Pusat ini mempunyai landasan tiga lorong dengan teknologi menangkap gerakan 3D, bersama dengan kecederaan sukan dan klinik fisioterapi. Ia telah menjadi hub untuk penyaman udara dan rawatan di kawasan itu.

Kami juga baru-baru ini mengemas kini sayap selatan kampus kami di Queen Alexandra Road, High Wycombe, untuk mencipta kawasan pembelajaran yang khusus dan dipesan lebih dahulu, bersama-sama dengan ruang tidak rasmi untuk pelajar.

Pada masa yang sama, pelaburan kami di Kampung Pelajar Hughenden Park bermakna terdapat lebih 400 bilik en-suite yang disediakan untuk pelajar, semuanya hanya berjalan kaki singkat dari kampus High Wycombe kami.

Beberapa kursus menonjol

Kami menawarkan kursus perjalanan dan penerbangan yang terkemuka di industri, memberikan peluang kepada pelajar untuk belajar untuk lesen perintis profesional sementara juga menjalankan kajian universiti.

Kami juga menawarkan pengeluaran filem dan televisyen dan mempunyai perkongsian yang bermanfaat dengan beberapa nama industri profil tinggi dalam media.

Kami adalah salah satu daripada beberapa universiti yang menawarkan ijazah dalam kepolisian , memberikan graduan peluang untuk bergerak ke kerjaya dalam pasukan polis.

Bucks juga merupakan salah satu penyedia utama kejururawatan kejururawatan di Tenggara, menawarkan kejururawatan pra-kelayakan kesihatan, kanak-kanak dan mental.

Masa depan kita

Di Bucks, pelajar berada di tengah-tengah semua yang kita lakukan. Kami mempunyai rancangan menarik untuk masa depan untuk menjadikan kemudahan dan perkhidmatan kami lebih memberi inspirasi dan memberi ganjaran bagi setiap orang yang belajar dengan kami.

Kami akan membina reputasi kami yang sangat baik untuk memanjangkan peranan kami sebagai hab pembelajaran, menjangkau masyarakat tempatan, kebangsaan dan antarabangsa. Dan kami juga ingin membangun reputasi kami untuk penyelidikan dan perusahaan, merentasi disiplin akademik dan profesional.

Visi kami

Penglihatan kami adalah mudah. Kami mahu menjadi universiti utama untuk pendidikan profesional dan kreatif dan penyelidikan terpakai. Itulah sebabnya kami dengan teliti membangunkan portfolio kursus kami dengan teliti untuk memastikan mereka adalah keperluan pelajar, dan akan membantu mereka dalam perjalanan untuk memenuhi pekerjaan.

Terdapat tiga helai utama untuk visi kami: pendidikan, penyelidikan dan orang-orang kami.

  • Untuk pendidikan , kami membuat pembelajaran universiti yang boleh diakses untuk mengubah kehidupan dan memupuk kebolehan dalam graduan kami untuk mengubah dunia. Kami mahu menghulurkan dan mencabar pelajar kami untuk berjaya dan akan membina kerjasama yang kuat dengan organisasi untuk memberi peluang kepada pelajar kami yang belum pernah terjadi sebelumnya.
  • Dari segi penyelidikan , kami akan meningkatkan dan meningkatkan jumlah penyelidikan staf untuk mendapatkan reputasi yang lebih baik untuk kecemerlangan. Aktiviti penyelidikan dan perusahaan kami akan memperkayakan dan meningkatkan pengalaman para pelajar kami, dan kami akan membangunkan penyelidikan disiplin untuk mencipta pemikiran inovatif.
  • Rakyat kita akan membantu memacu perubahan ini. Kami akan memastikan bahawa pekerja kami mempunyai pemahaman yang jelas mengenai peranan dan tanggungjawab mereka. Kami akan melabur dalam infrastruktur digital maju untuk menggalakkan cara kerja yang baru dan bertambah baik. Terima kasih kepada dedikasi yang berterusan semua kakitangan kami, kami akan membuat perbezaan yang nyata dengan kehidupan pelajar kami.

Lokasi

High Wycombe

Bucks New University

Alamat
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, United Kingdom

Uxbridge

Alamat
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, United Kingdom

Aylesbury

Alamat
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, United Kingdom