Bucks New University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan sejarah 125 tahun yang kaya, Bucks New University menawarkan program ijazah yang berfokus pada pekerjaan yang berkualiti tinggi dalam pelbagai bidang, termasuk:

Kami telah dinilai sebagai 25 universiti terbaik untuk kualiti pengajaran oleh Panduan Universiti 2021 yang Baik dan, bersama dengan kadar pekerjaan siswazah 98% (HESA 2020), kemudahan canggih dan 3 Pelajar Kesatuan (NSS) teratas 2020) , kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat anda menuju kejayaan.

144091_BF0958images-Top25teaching1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

20 universiti teratas di UK untuk kebolehpasaran siswazah (HESA 2020)

Dari hari pertama, kami akan mendorong anda untuk fokus pada kerjaya masa depan anda dan memanfaatkan banyak peluang semasa anda belajar.

Hubungan industri, pentauliahan, penempatan, promosi keusahawanan dan penceramah tamu yang berkunjung akan membantu anda menonjol di pasaran pekerjaan. Tumpuan kami yang kuat terhadap kebolehkerjaan mengalir melalui semua kursus kami dan graduan kami mempunyai banyak kisah untuk diceritakan.

Kami berbangga menjadi universiti 10 UK terbaik untuk kebolehpasaran siswazah (HESA 2020), dengan 98% graduan kami memasuki, atau akan memulakan pekerjaan, atau melanjutkan pelajaran dalam masa 15 bulan selepas tamat pengajian.

144092_BF0958images-Top10employability1Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

Kesatuan Pelajar 3 Teratas (NSS 2020)


Kami faham bahawa belajar di Bucks bukan hanya untuk memperoleh ijazah. Ini mengenai menyelami pengalaman baru, mencari dan meneroka nafsu baru, membuat kawan baru, dan berkembang dengan cara yang luar biasa.

Persatuan Pelajar kami baru-baru ini terpilih sebagai nombor tiga di UK (NSS 2020) dan, apa sahaja yang anda mahukan, anda akan menjumpai sebuah kelab, masyarakat atau pasukan untuk menjadi sebahagian daripada mereka. Belum lagi banyak peluang lain yang boleh anda lakukan di luar kursus anda, seperti sukarelawan, bengkel kemahiran dan kalendar acara yang penuh sesak dan pelbagai. Selain itu, terima kasih kepada skema Big Deal kami, semua kelab, pertubuhan dan aktiviti kami adalah percuma!

144089_BF0958images-Top3unionBucks New University","author_url":"","source":""}" />

Kemudahan yang canggih

Kami telah melabur dalam kemudahan yang hebat , jadi apabila anda menamatkan pengajian, pengetahuan dan pengalaman anda akan terkini. Dari simulator penerbangan ke klinik hospital, atau Klinik Sukan dan Kesejahteraan ke makmal psikologi, majikan masa depan akan melihat bahawa anda sudah tahu jalan keluar anda.

144858_Images-for-Karen_1212.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" alt="144858_Images-for-Karen_1212.jpg" />

Lokasi yang sesuai


Anda akan belajar di salah satu daripada tiga lokasi utama , sama ada di Buckinghamshire ( High Wycombe atau Aylesbury ) yang indah atau di Middlesex ( Uxbridge ) yang semarak. Di mana sahaja kursus anda mengarah ke anda, anda akan menemui komuniti yang mesra dan selamat, banyak hiburan untuk membuat anda sibuk, dan batu luar bandar yang indah untuk diterokai. Hubungan yang kerap dan cepat ke London memberi anda akses mudah ke keseronokan dan kesibukan ibu kota dari semua kampus, tanpa kos sara hidup yang tinggi. Semua lokasi berdekatan dengan stesen kereta api atau tabung. Lapangan terbang utama London, seperti Lapangan Terbang Heathrow, juga berdekatan.

Jauh dari rumah


Berpindah boleh kelihatan menakutkan tetapi kami menawarkan pelbagai pilihan tempat penginapan untuk dipilih dan dewan kediaman kami memberi anda peluang besar untuk bertemu dengan orang baru.

Kami juga mempunyai banyak perkhidmatan sokongan di kampus, jadi walau apa pun persoalan atau masalah anda, kami dapat mengarahkan anda ke arah orang yang dapat membantu.

144851_Hugendenexteriorimage.jpgBucks New University","author_url":"","source":""}" alt="144851_Hugendenexteriorimage.jpg" />

Ketahui lebih lanjut


Untuk maklumat lebih lanjut, lawati laman web kami. Atau mengapa tidak mengetahui lebih lanjut mengenai sebab-sebab hebat untuk memilih Bucks dan datang ke Hari Terbuka Maya atau berbual dalam talian dengan kakitangan dan pelajar kami.

Lokasi

High Wycombe

Bucks New University

Alamat
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, United Kingdom

Uxbridge

Alamat
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, United Kingdom

Aylesbury

Alamat
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami