Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Perikatan Perniagaan Manchester School adalah salah satu sekolah perniagaan pertama di UK, yang ditubuhkan pada tahun 1965, dan kini merupakan sekolah perniagaan dan pengurusan yang berasaskan kampus terbesar di UK.

Manchester diiktiraf sebagai pemikir asalnya - sejarah kecemerlangan penyelidikan kami yang lama dan membanggakan terus semangat inovasi dan pencapaian yang terkenal di bandar ini.

Kami menduduki tempat ke-2 di UK untuk kuasa penyelidikan perniagaan (REF 2014) dan dalam tinjauan terbaru Financial Times kami menduduki tempat ke-7 di UK dan ke-15 di Eropah.

Kami tahu bahawa penyelidikan bertaraf dunia sahaja tidak mencukupi, dan kita melihat bahawa pemikiran asal kami diterapkan untuk kesan dalam perniagaan dan pengurusan, kerajaan dan masyarakat.

Kami komited untuk menjadikan salah satu tempat terbaik di dunia untuk menjadi pelajar sarjana muda; komitmen yang disokong oleh pelaburan £ 85m dalam kemudahan kami.

Semua kursus ijazah sarjana termasuk sama ada penempatan kerja atau tahun pertukaran antarabangsa. Kerja, belajar, perjalanan - terpulang kepada anda.

Kami menawarkan pelbagai ijazah perniagaan 3 dan 4 tahun untuk memenuhi cita-cita kerjaya anda. Sarjana perniagaan sarjana kami meliputi subjek termasuk perakaunan, ekonomi, keusahawanan, kewangan, HR, IT, pemasaran dan pengurusan.

Manfaatkan peluang untuk memperoleh pengalaman kerja yang besar atau peluang untuk hidup dan belajar di luar negeri untuk tahun akademik penuh - atau gabungkan kedua mereka dengan menyelesaikan penempatan kerja dalam suasana antarabangsa.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

Akreditasi

Alliance MBS adalah sebahagian daripada sekolah kecil 'tiga mahkota' yang terpilih di seluruh dunia yang diiktiraf oleh ketiga-tiga badan utama - AACSB International, AMBA dan EQUIS.

Sebuah sekolah antarabangsa

  • Kami mempunyai rangkaian global yang luas, dengan kehadiran di Brazil, China, Hong Kong, Singapura dan UAE.
  • Menyertai komuniti pelajar kami dan lebih daripada 400 staf akademik dan penyelidik pakar akan membantu menyediakan graduan bagi persekitaran perniagaan global dan pasaran pekerjaan hari ini.

Lokasi

Manchester

Alamat
Alliance Manchester Business School
Booth Street West

Manchester, England, United Kingdom

Akreditasi