Agribusiness Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Agribusiness Academy . Sama ada anda baru dalam industri atau pemimpin yang berpengalaman, kami gembira kerana anda melawat laman web kami; kami yakin anda akan menemui sesuatu untuk membantu perkembangan anda dan perniagaan anda.

Agribusiness Academy adalah penyedia pendidikan dalam talian untuk Makanan

Kami bekerjasama dengan pakar-pakar terkemuka dunia dan pemimpin pemikiran untuk menyediakan pendidikan yang terkini, relevan dan praktikal untuk membantu orang-orang yang mahukan hasil yang lebih baik dalam perniagaan mereka. Kami menyokong setiap pelajar dengan forum pimpinan pakar, perbincangan rakan sebaya dan pasukan perkhidmatan pelajar yang berdedikasi untuk membantu semua orang berjaya.

Kursus kami mengajar profesional dan perniagaan tindakan yang diperlukan untuk menyampaikan impak sosial, ekonomi dan alam sekitar yang lebih baik. Ia baik untuk individu, baik untuk perniagaan dan baik untuk planet ini. Bersama-sama, sektor makanan dan agribisnis yang berpendidikan dan inovatif dapat menyelesaikan banyak masalah dunia, dan kami berhasrat menjadi pusat pembelajaran.

Mulakan perjalanan anda hari ini dengan salah satu sijil kami atau bercakap dengan kami mengenai keperluan unik untuk anda atau perniagaan anda.

Lokasi

Membaca

Alamat
250 South Oak Way
GreenPark

RG2 6UG Membaca, England, United Kingdom

Newcastle-under-Lyme

Alamat
Merchant House
30 Cloth Market
Newcastle upon Tyne

NE1 1EE Newcastle-under-Lyme, England, United Kingdom

San Jose

Alamat
19925 Stevens Creek Blvd.
Cupertino

95014-2358 San Jose, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: