Academy of Music & Sound Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG

AMS dalam talian adalah perintis kelayakan muzik formal HE disampaikan sepenuhnya dalam talian. Ini bermakna anda boleh memohon untuk belajar dengan kami tanpa had lokasi geografi yang memegang anda kembali, walaupun operasi dijalankan dari UK.

  • Anda mungkin berfikir bahawa pengalaman belajar anda mungkin mengalami akibat tidak menghadiri kolej tradisional, tetapi ini jauh dari kes itu.
  • Semua pelajar yang belajar dengan AMS Online menikmati pengajaran tatap muka melalui panggilan video.
  • Ini adalah satu dalam satu susunan.
  • Tutor, mentor atau penyelia anda sememangnya hanya memberi tumpuan kepada anda untuk masa hubungan anda setiap minggu.
  • Tambah ke fleksibiliti untuk dapat belajar apabila anda mahu, dan di mana anda mahu dan anda mempunyai platform yang fleksibel dan mudah diurus supaya anda dapat memanfaatkan tahap Ijazah Yayasan , BA (Hons) atau kursus MMus .
  • Sepenuhnya disahkan oleh University of West London .

Alumni AMS kini berjaya bekerja dalam UK dan industri muzik global, alumni terkenal termasuk:

Tristan Evans daripada Vamps

Tristan Evans - Drummer di Virgin EMI menandatangani band, The Vamps. Dia juga merupakan pengeluar lagu-lagu mereka. Mereka telah melancarkan label rekod mereka sendiri dan bermain di stadium di seluruh dunia.

Artis Tahun Laurence Jones Blues

Laurence Jones - Penulis lagu, gitar dan vokalis, memenangi Artis Young Blues tahun 2014, 2015 dan 2016. Dia telah menyokong Van Morrison, James Bay, Jools Holland dan Buddy Guy.

Josh Kumra

Josh Kumra - Signed to Sony RCA, dia menulis nombor 1 tunggal, 'Jangan Pergi' dengan Wretch 32. Melangkah untuk melepaskan albumnya, bekerjasama dengan orang-orang seperti Naughty Boy dan Emeli Sandé.

Eddy Thrower drumming untuk Lower than Atlantic

Eddy Thrower - Drummer di Lower Than Atlantis, menjual 6 lawatan UK serta mempunyai 2 album Top 40. Mereka mempunyai muzik yang dipaparkan dalam permainan seperti Tony Hawk dan Guitar Hero.

Lokasi

Edinburgh

Alamat
1 Grassmarket
Edinburgh
EH1 2HY

Edinburgh, Scotland, United Kingdom

Exeter

Alamat
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, England, United Kingdom

Gateshead

Alamat
191 High St
Gateshead
NE8 1AS

Gateshead, England, United Kingdom

Glasgow

Alamat
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Glasgow, Scotland, United Kingdom

Southampton

Alamat
11 High St, Southampton SO14 2DF
Southampton, England, United Kingdom