Mevlana University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Organisasi pengasas kami, Gevher Sultan Pendidikan, Penyelidikan, Kebudayaan dan Yayasan Kesihatan (GESAV) telah ditubuhkan pada tahun 2007, dan penubuhan Mevlana University telah dimulakan selepas itu, mengambil langkah pertama dalam kehidupan pendidikan negara kita pada bulan Julai, 2009. Universiti kami mengambil nama itu dari utusan yang terkenal nilai-nilai kemanusiaan sejagat, Hazrat Mevlana Jalaluddin Rumi, yang mempunyai kerana ia adalah matlamat utama untuk menjadi salah satu universiti terkemuka dari sudut pandangan kualiti dalam pendidikan, budaya, seni, serta saling dialog tamadun, aktiviti keamanan dan toleransi digabungkan dengan penyelidikan saintifik dan penerbitan.

The anggaran rumah tangga 114 daripada undang-undang nombor 5193, yang disiarkan dalam Warta Rasmi bertarikh 2009/07/07, menetapkan organisasi universiti kami, yang ditubuhkan oleh Gevher Sultan Pendidikan, Penyelidikan, Kebudayaan dan Kesihatan Foundation. Terdapat enam Fakulti, satu College, salah satu Sekolah Vokasional, tiga Institut dan dua Pusat.

Unit Akademik dalam Carta Organisasi - Fakulti Kejuruteraan - Kolej Sains Kesihatan - Fakulti Pendidikan - Sekolah Vokasional - Fakulti Undang-undang - Institut Sains - Fakulti Pengurusan - Institut Sains Sosial - Fakulti Perubatan - Institut Sains Kesihatan

Lokasi

Turki Online

Alamat
Turki Online, Turki

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: