Baca keterangan rasmi

Pengetahuan dan Pengalaman 47 Tahun

MEF University , yang mengaku pelajar pertama dalam tahun akademik 2014-2015, berhasrat untuk menjadi sebuah universiti yang memelihara keusahawanan, pemikiran inovatif dan kreativiti di latar depan dan mempunyai keupayaan untuk mencipta nilai tambah global dan setempat dengan model pendidikan tersendiri.

Visi dan misi

Visi

Mendidik pemimpin global inovatif dan keusahawanan untuk membentuk masa depan.

Misi

Siswazah berpandangan ke hadapan yang mempunyai keupayaan untuk bersaing di peringkat kebangsaan dan antarabangsa dan mengaitkan identiti kebangsaan mereka dengan nilai-nilai global; yang terus memperbaiki diri, menguasai teknologi, bertindak dengan hormat terhadap alam sekitar, menghormati nilai masyarakat dan etika; yang mempunyai keupayaan untuk menggabungkan dan menerapkan kreativiti, keusahawanan dan kepimpinan mereka dengan kecekapan penyelidikan mereka untuk memecahkan alasan baru di arena nasional dan antarabangsa,

Bawa bersama dan menyokong para penyelidik yang berorientasikan penyelidikan, yang akan memberikan sumbangan penting secara global kepada bidang profesional, sains dan teknologi mereka,

Mewujudkan dan mengekalkan infrastruktur yang diperlukan dan persekitaran inspirasi untuk fakulti, pelajar dan kakitangan untuk menjadikan sasaran ini dapat dicapai.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Yayasan Di Bawah Kita

Sebagai pemimpin dalam pendidikan berkualiti di Turki dengan sekolah kebangsaan dan antarabangsa, matlamat asas Lembaga Pendidikan MEF adalah untuk memperkuat misi abadi mereka dalam bidang pendidikan dengan universiti.

Institusi Pendidikan MEF telah mencipta perbezaan dalam pendidikan dengan pengumpulan pengetahuan dan pengalaman mereka selama 43 tahun, dan MEF University telah ditubuhkan oleh Yayasan Penyelidikan dan Penyelidikan Ilmiah İbrahim Arıkan dengan tujuan untuk meneruskan kejayaan ini di peringkat pendidikan tinggi.

MEF University , yang mengaku pelajar pertama dalam tahun akademik 2014-2015, berhasrat untuk menjadi sebuah universiti yang memelihara keusahawanan, pemikiran inovatif dan kreativiti di latar depan dan mempunyai keupayaan untuk mencipta nilai tambah global dan setempat dengan model pendidikan tersendiri.

MEF University telah menyelesaikan semua persediaan yang diperlukan untuk menjadi sebuah universiti yang boleh memberi respons kepada keperluan abad kini, mempunyai diploma yang diiktiraf di seluruh dunia, dan memegang tempat yang tinggi dengan organisasi akademik dan pentadbiran antarabangsa, pendekatan pengurusan yang dinamik dan mudah diakses dan pendekatan inovatif dan alam sekitar dalam mewujudkan infrastruktur fizikalnya.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Kehidupan Kampus

MEF University terletak di Maslak, pusat kewangan dan komersial Istanbul. Kampus ini terletak dalam jarak berjalan kaki dari Stesen Metro ITU Maslak. Kampus di mana para pelajar dapat memenuhi semua keperluan harian mereka menyediakan banyak peluang untuk kehidupan pelajar yang diperkaya dan platform yang dapat diakses untuk budaya dan seni yang terletak tepat di sebelah kampus akan membolehkan pelajar mengalami kualiti kehidupan yang melampaui kepercayaan. Pelajar kami akan dapat mengikuti acara kebudayaan dan kesenian berkat kompleks di sebelah kampus dan mereka juga akan berpeluang untuk mengetahui kehidupan perniagaan tempatan berkat kedudukan Maslak yang penting dan pusat. Dengan bilik darjah moden dan kawasan untuk kehidupan sosial, Kampus MEF University Maslak sedang menunggu anda.

Pembelajaran Membalik

Dengan pantasnya teknologi maklumat merangkumi dan mengubah semua aspek kehidupan kita dari bagaimana kita berinteraksi antara satu sama lain, cara kita membaca buku, cara kita memesan makanan, bagaimana kita bersama untuk mesyuarat perniagaan. Mengapa cara pembelajaran kita juga tidak berubah?

Apakah yang dimaksudkan dengan Learning Flipped?

Eric Mazur, seorang profesor Fizik di Harvard University, mendefinisikan pembelajaran sebagai proses dua langkah. Langkah pertama ialah perpindahan pengetahuan (penghantaran pengetahuan dari sumber pengetahuan kepada pelajar melalui profesor dan sumber yang berbeza) dan yang kedua adalah pengantarabangsaan pengetahuan oleh pelajar.

Dalam sistem pendidikan tradisional, ahli fakulti diberi tugas mudah untuk memindahkan pengetahuan kepada pelajar di dalam bilik darjah, sementara pelajar menghadapi tugas sukar menyelesaikan tugasan dan menginternalisasikan pengetahuan sahaja. Dalam model pembelajaran Flipped, pemindahan pengetahuan kepada pelajar berlaku sebelum kelas melalui video kursus yang disediakan oleh ahli fakulti dan bahan sokongan seperti artikel, lembaran Excel, pdf, visual, imej, dan PowerPoint. Ini bermakna arahan langsung bergerak dari ruang pembelajaran kumpulan ke ruang pembelajaran individu. Ruang kumpulan yang dihasilkan berubah menjadi persekitaran pembelajaran Flipped yang dinamik dan interaktif di mana profesor membimbing para pelajar ketika mereka menerapkan konsep dan terlibat secara kreatif dalam subjek. Ini membolehkan pelajar menginternalisasi dan mengembangkan pengetahuan mereka - intipati sebenar menjadi pelajar - di dalam kelas dengan kerjasama profesor dan rakan sekelas.

Kenapa Sistem Pembelajaran Flipped Diperlukan?

Orang yang dilahirkan selepas pengenalan teknologi internet, yang kini berada di mana-mana dalam kehidupan seharian kita jauh lebih cepat daripada generasi terdahulu dalam mengejar dunia digital dan apa yang merangkumi. Salah satu daripada contoh terbaik ini adalah kisah dari 25 September 2006 seorang anak berusia 3 tahun yang mendapat talian di komputer di rumah dan menguruskan membeli sebuah kereta kerana ibu lupa melog keluar dari akaun internetnya, (BBC News ). Generasi Y dan Z telah berkembang dengan berfikiran bebas, berkait dengan teknologi, berkomunikasi dengan mudah dengan rakan sebilik mereka di seluruh dunia, dan mengikuti perkembangan teknologi baru yang muncul dan hilang dengan cepat. Ia harus diterima bahawa telah menjadi mustahil untuk mendidik generasi baru masa depan dengan sistem universiti tradisional berusia 900 tahun. Atas sebab ini, MEF University telah melaksanakan kaedah pengajaran baru yang dikenali sebagai "Flipped Learning". Di dunia di mana seluruh kehidupan didominasi oleh teknologi digital, Flipped Learning merupakan satu kaedah yang secara global muncul untuk menyasarkan mendidik pelajar generasi Generasi Y dan pelajar universiti masa depan di Generation Z dan kemudian.

Kaedah pembelajaran Flipped adalah sejajar dengan Taksonomi Bloom, kerana pelajar menjalankan tugas kognitif peringkat rendah seperti memperoleh, mengingati dan memahami maklumat sebelum waktu kelas, dan memberi tumpuan kepada tugas kognitif peringkat tinggi - memohon, menganalisis, menilai dan mewujudkan - semasa kelas dalam persekitaran pembelajaran rakan sebaya yang difasilitasi oleh profesor mereka.

Bagaimanakah Pembelajaran Berlari dalam Pembelajaran Flipped?

Dalam Learning Flipped, pembelajaran berlaku dengan cara berikut:

 • Pelajar menonton video kursus, membaca teks dan bahan pembelajaran di kemudahan mereka sebelum kelas, mengambil nota, menyediakan persoalan mengenai isu-isu yang mereka tidak faham atau tidak faham dengan baik.
 • Para pelajar menghantar soalan mereka kepada topik kelas kepada profesor secara digital sebelum kelas.
 • Pelajar dikumpulkan mengikut jenis soalan semasa kelas pertama. Pelajar cuba mencari jawapan kepada soalan mereka melalui kerja kumpulan dan pembelajaran rakan sebaya. Profesor memantau kumpulan dan memudahkan penyelesaian masalah.
 • Pada jam kedua kelas, profesor memudahcara pembelajaran sedemikian rupa untuk menggalakkan pelajar menjawab soalan yang tidak dijawab.
 • Profesor itu menanyakan soalan-soalan untuk memeriksa pemahaman konsep-konsep oleh pelajar atau mempunyai pelajar bekerja dalam pasukan mengenai masalah yang melibatkan aspek-aspek yang lebih praktikal atau diterapkan dalam topik.
 • Model ini membolehkan pelajar untuk beralih dari "orang yang diberi pengetahuan oleh profesor mereka" ke dalam "orang yang menemui pengetahuan dan mengambil pengetahuan yang diperoleh satu langkah lebih jauh."

Kenapa Pembelajaran Flipped Lebih Baik untuk Pelajar?

 • Pelajar belajar, menyemak dan semak semula bahan kursus dengan pantas.
 • Setiap pelajar mempunyai gaya belajar yang berbeza. Dalam kaedah tradisional, profesor tidak dapat menjawab atau mengaitkan semua gaya ini. Pembelajaran Flipped membolehkan pelajar menonton syarahan pada video pada kelajuan yang dikehendaki, berhenti, mundur dan pulihkan jika perlu.
 • Oleh kerana pelajaran disusun secara interaktif, timbal balik dan diterapkan, lebih mudah bagi pelajar untuk memahami topik.
 • Pelajar tidak kekal pasif dalam kelas kerana mereka benar-benar menjaga pembelajaran mereka sendiri melalui kerja berpasukan; semua pelajar secara semulajadi menyertai aktiviti ini.
 • Pelajar menjalinkan pengetahuan baru melalui kerjasama dan perbincangan.
 • Pelajar yang terlepas kelas kerana sebab-sebab perubatan atau aktiviti sukan dan kelab pelajar yang diperlukan tidak ketinggalan.
 • Pelajar masih mempunyai waktu minimum 2 jam / minggu waktu pejabat dengan pengajar mereka, satu jam daripadanya akan berada dalam talian. Komunikasi dengan ahli fakulti dikekalkan.
 • Bahan kursus sentiasa tersedia di platform. Para pelajar boleh menyemak semula kandungan terdahulu dan mengkaji semula mereka apabila diperlukan.
 • Terdapat lebih banyak interaksi dan hubungan peribadi antara pelajar dan ahli fakulti.
 • Pelajar mempunyai lebih banyak tanggungjawab untuk pembelajaran mereka sendiri; semua pelajar aktif di dalam kelas.
 • Semua pelajar menerima satu-ke-satu, arahan peribadi.
 • Tugas kognitif peringkat rendah, seperti mengingat dan memahami, dijalankan sebelum waktu kelas, dan pelajar menumpukan perhatian kepada tugas kognitif peringkat tinggi - memohon, menganalisis, menilai dan mewujudkan - semasa jam pelajaran melalui pembelajaran rakan sebaya yang difasilitasi oleh profesor mereka .

Mengapa Pembelajaran Flipped Jadi Berjaya?

 • Ia meningkatkan keterlibatan pelajar.
 • Ia membolehkan pelajar menjadi lebih berpusatkan pelajar.
 • Ia menggalakkan pemikiran kritikal.
 • Ia meningkatkan kemahiran dan kerjasama berasaskan pasukan.
 • Ia menawarkan bimbingan pelajar yang lebih peribadi.
 • Ia menjadikan perbincangan kelas lebih berkesan.
 • Ia menggalakkan pelajar untuk mencerminkan diri sendiri.
 • Ia menyediakan maklum balas pengajar dan rakan sebaya.
 • Ia memegang pelajar bertanggungjawab untuk pembelajaran mereka sendiri.
 • Ia menggalakkan pembelajaran melalui teknologi terkini yang berkaitan dengan pelajar Generasi Y dan Z.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

MEF University

Terima kasih kepada kelonggaran dalam pemilihan kursus dan pelbagai kursus, pelajar kami bukan sahaja dapat memperkayakan program kursus mereka dengan mengambil kursus da ... [+]

Ekonomi

Selamat datang ke Jabatan Ekonomi

Setelah mengakui pelajar pertama dalam tahun akademik 2014-15, jabatan kami bertujuan untuk mengambil salah satu kedudukan pertama dalam penyelidikan dan pengajaran di negara ini.

Fakulti kami terdiri daripada saintis dinamik dan berkelayakan, setiap daripadanya mempunyai ijazah dari institusi antarabangsa. Dengan menggunakan kaedah dan teknologi terkini, kami berhasrat untuk menyediakan pelajar kami menjadi pemimpin di arena kebangsaan dan antarabangsa dengan menyediakan latar belakang dan kelayakan yang diperlukan

Terima kasih kepada kelonggaran dalam pemilihan kursus dan pelbagai kursus, pelajar kami bukan sahaja dapat memperkayakan program kursus mereka dengan mengambil kursus dalam bidang selain Ekonomi, tetapi juga akan dapat menyelesaikan pendidikan Bachelor ECTS 4 tahun 240 tahun dalam 3 tahun . Di samping itu, jabatan kami menawarkan program 3 2 ijazah dengan universiti terkemuka yang menghasilkan Ijazah Sarjana Muda dari MEF dan Ijazah Sarjana dalam Ekonomi atau Kewangan dari rakan global.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Tujuan program Pentadbiran Perniagaan di MEF University adalah untuk menamatkan pengajian dan usahawan dengan kualiti dan kecekapan yang diperlukan untuk mencapai pertumb ... [+]

Pentadbiran perniagaan

Tujuan program Pentadbiran Perniagaan di MEF University adalah untuk menamatkan pengajian dan usahawan dengan kualiti dan kecekapan yang diperlukan untuk mencapai pertumbuhan ekonomi yang mapan di Turki dan seterusnya pada abad ke-21.

Kajian perniagaan boleh dianggap sebagai ruang tiga dimensi: kawasan fungsional, sektor, dan umur korporat.

Bidang perniagaan fungsional yang asas adalah kewangan, pemasaran, operasi (pengeluaran dan pengedaran) dan pengurusan. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui prinsip-prinsip asas semua bidang fungsional dan harus mendapat pengkhususan dalam sekurang-kurangnya salah satu bidang fungsional.Pembuatan, telekomunikasi, perkhidmatan kewangan, pelancongan, penjagaan kesihatan, runcit, logistik, tenaga, dan pembinaan boleh dianggap sebagai sektor yang paling menonjol dalam ekonomi Turki. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui peluang dan ancaman di semua sektor ini dan harus mendapat pengkhususan dalam bidang kepentingannya.Jangka hayat syarikat secara kasarnya boleh dibahagikan kepada empat peringkat: penubuhan, pertumbuhan pesat, kematangan yang mampan dan / atau pengambilalihan, pengurangan atau penutupan. Masalah dan halangan setiap peringkat adalah berbeza. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui ciri-ciri asas setiap empat tahap dan harus mendapat pengkhususan dalam pelaksanaan praktis sekurang-kurangnya satu tahap.... [-]
Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Pelajar akan mengkaji pelbagai disiplin, yang memberi tumpuan kepada aspek psikologi dan teori yang digunakan, dengan penekanan yang kuat dalam membangunkan metodologi pe ... [+]

Psikologi

Jabatan Psikologi bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang cemerlang dan pendidikan antarabangsa dalam sains psikologi dengan matlamat menjadi salah satu jabatan psikologi teratas di Turki. Pelajar akan mengkaji pelbagai disiplin, yang memberi tumpuan kepada aspek psikologi dan teori yang digunakan, dengan penekanan yang kuat dalam membangunkan metodologi penyelidikan yang kuat, pemikiran kritis saintifik, dan kemahiran belajar yang sesuai. Pembelajaran ini akan difasilitasi oleh fakulti penyelidik antarabangsa berbakat, aktif, dan antarabangsa.

Jabatan Psikologi sepenuhnya merangkul pendekatan bilik darjah dibalik pendidikan, yang kami gunakan untuk menunjukkan fenomena psikologi, serta teknik eksperimen dan data-analitik. Pelajar akan sentiasa merancang dan menjalankan eksperimen dan projek mereka sendiri. Tambahan pula, pelajar akan digalakkan untuk mengembangkan kemahiran mereka dengan aktif menyumbang kepada projek-projek penyelidikan fakulti: kita yakin bahawa sains psikologi paling baik dipelajari daripada saintis psikologi aktif, dan pelajar yang berminat akan dapat bekerja bersama kami sebagai pembantu sukarela, dalam dedikasi baru kami kemudahan penyelidikan.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

MEF University

Objektif Sarjana Muda Sains dalam Program Kejuruteraan Awam di MEF University adalah untuk mendidik siswazah untuk berjaya mengikuti objektif kerjaya profesional mereka d ... [+]

Kejuruteraan awam

Program Kejuruteraan Awam di MEF University direka untuk menyediakan pendidikan asas sarjana dengan penekanan pada asas yang kuat dalam matematik, sains dan kemahiran kejuruteraan yang diperlukan untuk menganalisis dan mereka bentuk struktur kejuruteraan awam. Ia bertujuan untuk memberi inspirasi kepada pelajar dan menyediakan mereka untuk kerjaya kejuruteraan kejayaan dan pembelajaran sepanjang hayat. Program ini dibangunkan untuk menekankan asas-asas prinsip kejuruteraan awam dan teknik reka bentuk dan juga kemanusiaan dan sains sosial, dan pengurusan. Program ini membolehkan pelajar mengambil kursus elektif untuk memberi tumpuan kepada bidang tumpuan seperti kejuruteraan struktur, kejuruteraan geoteknik atau pengurusan pembinaan. Program ini menekankan kepentingan kepimpinan etika, perniagaan dan pengurusan peribadi dan profesional. Amalan musim panas atau magang semasa tahun kedua dan junior akan memberi peluang kepada pelajar untuk membiasakan mereka dengan aplikasi kejuruteraan awam.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Objektif Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Elektronik-Elektronik Program di MEF University adalah untuk mendidik graduannya menjadi antara yang paling dicari jurutera ... [+]

Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik

Objektif Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Elektronik-Elektronik Program di MEF University adalah untuk mendidik graduannya menjadi antara yang paling dicari jurutera elektrik dan elektronik di pasaran global, pelajar siswazah yang paling dicari, atau usahawan yang berkembang maju. Ini akan dicapai dengan menyediakan mereka dengan asas yang kukuh dalam sains asas dan pengkomputeran bersama dengan pengetahuan luas mengenai disiplin kejuruteraan elektrik dan elektronika untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah kejuruteraan novel termasuk perancangan, reka bentuk, dan pelaksanaan proses yang membawa kepada menunjukkan produk. Graduan akan mengkhususkan diri dalam bidang terpilih atau menutup topik pilihan yang lebih besar yang meluas ke bidang interdisipliner dengan pengalaman praktis, kemahiran komunikasi yang sangat baik dan pemahaman yang mendalam tentang bisnis.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Program Kejuruteraan Komputer di MEF University direka untuk menggabungkan teras pepejal kursus kejuruteraan komputer dengan matematik, sains alam, dan kursus kejuruteraa ... [+]

Kejuruteraan Komputer

Program Kejuruteraan Komputer di MEF University direka untuk menggabungkan teras pepejal kursus kejuruteraan komputer dengan matematik, sains alam, dan kursus kejuruteraan. Inti kejuruteraan komputer direka untuk menekankan kedua-dua kursus perkakasan dan perisian. Kursus-kursus wajib seperti reka bentuk sistem digital, mikropemproses, dan seni bina komputer ditambah dengan makmal untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman tangan pada sistem komputer. Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan senarai komprehensif kursus perisian seperti pengaturcaraan komputer, pengaturcaraan berorientasikan objek, struktur data dan algoritma, sistem pengurusan pangkalan data, bahasa pengaturcaraan, dan kejuruteraan perisian. Kursus-kursus ini juga digabungkan dengan makmal-makmal perisian untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman secara langsung mengenai analisis, reka bentuk, pembangunan, dan ujian sistem perisian.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Kejuruteraan Mekanikal B.Sc. Program di MEF University mensintesiskan matematik, sains, sains kejuruteraan, dan reka bentuk kejuruteraan dan menyediakan pilihan dalam beb ... [+]

Kejuruteraan mekanikal

Kejuruteraan Mekanikal B.Sc. Program di MEF University mensintesiskan matematik, sains, sains kejuruteraan, dan reka bentuk kejuruteraan dan menyediakan pilihan dalam beberapa bidang umum, termasuk terma-terma sains, reka bentuk mikro / nano-mekanikal, pembuatan, robotik dan automasi, sistem tenaga boleh diperbaharui. Kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial, dan pengurusan menyediakan pelajar untuk peranan yang bervariasi sebagai pemimpin yang bertanggungjawab dan bijak.

Melalui pelbagai kursus, pelajar memulakan amalan reka bentuk pada tahun kedua mereka dan mengintegrasikannya sepanjang program mereka yang berpunca daripada projek reka bentuk capstone berorientasikan pasukan pada tahun yang sama. Untuk membolehkan pelajar mengintegrasikan teori dengan amalan dan memperkenalkan mereka kepada persekitaran kerja, amalan musim panas diberikan sangat penting dan disediakan dengan kerjasama yang erat dengan syarikat-syarikat tuan rumah dalam industri berkaitan.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Objektif B.Sc. dalam program Kejuruteraan Industri di MEF University adalah untuk menghasilkan graduan yang dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran kejuruteraan teras ... [+]

Kejuruteraan Perindustrian

MEF University Industrial Engineering B.Sc. Program ini direka untuk meliputi topik terkini dalam Kejuruteraan Industri. Pelajar kami bertujuan untuk dilengkapi dengan pengetahuan dan pengalaman teknikal yang unggul. Oleh kerana program ini bertujuan untuk menghasilkan graduan yang kompetitif di dunia bukan sahaja untuk permintaan oleh sektor pengeluaran dan perkhidmatan tetapi juga untuk memulakan dan mengembangkan perniagaan baru, para pelajar akan mendapat maklumat tentang sektor-sektor yang berkaitan dan mewujudkan perniagaan baru; untuk tujuan ini, program ini mengandungi kursus-kursus wajib dan elektif bukan sahaja dalam bidang membuat keputusan, keusahawanan, dan aplikasi perindustrian tetapi juga dalam perniagaan. Dalam program kami, topik baru yang berkaitan dengan sektor perkhidmatan diberikan penekanan lebih daripada subjek klasik yang berkaitan dengan sektor pengeluaran. Dalam konteks ini, para pelajar diberikan kedalaman dalam bidang Pengurusan Pembuatan dan Perkhidmatan, Kewangan, Pengurusan Rantaian Pembekalan, dan Sistem Sokongan Keputusan bermula dari peringkat sarjana tahun kedua dengan pelbagai kursus elektif. Selari dengan trend umum populariti yang semakin meningkat, kursus elektif ditawarkan dalam bidang seperti Pengeluaran Lean dan Sistem Perkhidmatan, Model Optimasi dalam Kewangan, Pemodelan Rantaian Pembekalan dan Data Perlombongan.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Program kami menekankan tanggungjawab arkitek untuk memberi kesan kepada alam sekitar. Graduan kami akan menyumbang kepada pemahaman baru tentang reka bentuk berdasarkan ... [+]

Seni bina

Senibina adalah alat yang berkuasa yang kita gunakan untuk mengubah persekitaran kita untuk menjadikannya tempat yang lebih baik. Lebih dari dahulu sebagai arkitek, tetapi juga sebagai warganegara dunia ini, kami berhasrat untuk merekabentuk artifak, bangunan, dan bandar yang tidak hanya mencerminkan impian, kreativiti, cita-cita kita sebagai individu dan masyarakat tetapi juga menghormati dunia dan penduduknya. . Program kami menekankan tanggungjawab arkitek untuk memberi kesan kepada alam sekitar. Graduan kami akan menyumbang kepada pemahaman baru tentang reka bentuk berdasarkan pendekatan bertanggungjawab secara etika ke arah alam sekitar dan oleh itu, akan terlibat secara aktif dalam penciptaan dunia yang lebih baik. Kami membayangkan masa depan di mana graduan kami menerajui cara untuk membangunkan lebih banyak cara yang berdaya tahan dalam reka bentuk bukan sahaja di Turki tetapi juga di seluruh dunia.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

MEF University

Kami menawarkan kurikulum kontemporari dan komprehensif Sains Politik dan Hubungan Antarabangsa dengan tujuan untuk mengurniakan pelajar kami dengan pengetahuan yang kaya ... [+]

Sains Politik dan Perhubungan Antarabangsa

Kami menawarkan kurikulum kontemporari dan komprehensif Sains Politik dan Hubungan Antarabangsa dengan tujuan untuk mengurniakan pelajar kami dengan pengetahuan yang kaya dan kemahiran maju yang akan memberikan mereka keupayaan untuk menganalisis perkembangan yang berlaku di seluruh dunia dalam bidang politik, keselamatan, diplomasi , undang-undang dan ekonomi.

Pada tahun pertama dan kedua pendidikan mereka, para pelajar kami akan ditawarkan kursus pengenalan yang akan menjadi asas Sains Sosial, seperti Sains Politik, Sosiologi, Sejarah Tamadun, Sejarah Pemikiran Politik, Konsep Dasar Undang-Undang, Ekonomi Politik Antarabangsa , dan Kaedah Penyelidikan. Di samping itu, kursus yang akan meningkatkan keupayaan pelajar untuk menggunakan komputer dan produk teknologi maju juga akan ditawarkan.... [-]

Turki Maslak
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Ayazağa Cad. No.4
34396 Maslak, Istanbul, Turki