Baca keterangan rasmi

Buka Diri Sendiri ke Dunia dan Bertujuan untuk Kejayaan!

Di Thailand, Vatel berkawan dengan Universiti Silpakorn, salah satu universiti tertua dan paling berprestij di Thailand. Silpakorn University International College telah ditubuhkan di Silpakorn University pada tahun 2003 untuk memberikan pelajar kemahiran profesional yang sesuai yang diperlukan untuk mengatasi tuntutan pekerjaan dinamik masyarakat moden dan dengan itu meningkatkan peluang para pelajar untuk berjaya setelah tamat pengajian.

119376_119351_3.jpg

Program ijazah dua kali ini, menawarkan peluang kepada pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai isu pengurusan lintas budaya dalam konteks kerja global melalui:

Kelas diajar dalam bahasa Inggeris | Kemudahan latihan profesional yang berdedikasi di kampus (Vatel Restaurant and Café, demonstrasi dapur, bar, bahagian bilik) | Internships antarabangsa di Perancis dan lokasi antarabangsa yang lain untuk membina pengalaman profesional | Peluang untuk menyertai program pertukaran pelajar Marco Polo.

Kursus yang diajar mempunyai keseimbangan yang tepat antara teori akademik dan amalan profesional .

Bagi aspek teoritis, pelajar mengkaji teknik pengurusan, pentadbiran, kewangan, pemasaran, dan sumber manusia.

Pelajar juga boleh menyemak apa yang telah mereka pelajari melalui pengalaman profesional, dan ini adalah di mana struktur latihan profesional hadir untuk sesi latihan Dapur, Makanan dan Minuman, Pembantu Rumah dan Pejabat Depan.

Untuk mengesahkan pengalaman ini, para pelajar menjalankan latihan wajib setiap tahun di salah satu rangkaian hotel rakan kongsi Vatel di seluruh dunia.

Struktur permohonan praktikal untuk latihan tangan dalam kerja pengurusan hotel.

Vatel Thailand mempunyai dua cawangan latihan di sekolah untuk pelajar memperoleh pengalaman operasi kehidupan sebenar di bawah pengawasan profesional industri termasuk 2 dapur dan dapur pastri lain:

Vatel Restaurant (50 tempat duduk)
Buka 11.30 pagi - 2.30 petang Isnin - Jumaat

Kafe Vatel (80 kerusi)
Buka 7.30 pagi - 3.00 petang Isnin - Jumaat

119377_119349_1.jpg

Mengapa Mempelajari Dengan Vatel?

Dengan Sarjana Muda dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa, anda layak memegang jawatan pengurusan operasi dalam industri hotel dan pelancongan antarabangsa. Dalam 3 tahun persekolahan, pelajar Vatel:

  • memperoleh pengetahuan linguistik profesional, undang-undang, ekonomi dan asas untuk bidang mereka;
  • belajar teknik pengurusan dan kemahiran berpasukan.

Pengurus masa depan dalam industri perhotelan antarabangsa menangani realiti profesional konkrit dan operasi di seluruh kurikulum:

  • Mereka mempunyai pelanggan sebenar di kafe dan restoran Vatel semasa minggu permohonan mereka praktikal, pelajar yang lebih tua menguruskan yang lebih muda: mereka semua bekerjasama dalam keadaan pengurusan yang sebenar.
  • Mereka menyempurnakan kemahiran mereka dalam magang setiap tahun di hotel bintang 4/5, termasuk internship antarabangsa pada tahun ke-3 di lokasi seperti Perancis dan Amerika Syarikat.
  • Kursus-kursus mereka diberikan oleh profesor serta profesional dalam industri perhotelan dan pelancongan.

Peluang untuk menyertai skim pertukaran pelajar Marco Polo yang memenangi anugerah di Sekolah Vatel yang lain.

Kajian di Thailand

Thailand terkenal dengan keramahan mesra (Land of Smiles) dan telah menjadi salah satu destinasi pelancongan utama di dunia, menjadikannya tempat yang ideal untuk belajar. Vatel berkawan dengan Universiti Silpakorn, salah satu universiti tertua dan paling berprestij di Thailand yang terletak di pusat Bangkok.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Dengan Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa, anda berkelayakan untuk memegang jawatan pengurusan operasi di industri hotel dan pelancongan antarabangsa. Dalam 3 tah ... [+]

Kajian Pengurusan Hotel Antarabangsa

Dengan Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa, anda berkelayakan untuk memegang jawatan pengurusan operasi di industri hotel dan pelancongan antarabangsa. Dalam 3 tahun persekolahan, pelajar Vatel:

memperoleh pengetahuan linguistik profesional, undang-undang, ekonomi dan asas untuk bidang mereka;belajar teknik pengurusan dan kemahiran berpasukan.

Pengurus masa depan dalam industri perhotelan antarabangsa menangani realiti profesional konkrit dan operasi di seluruh kurikulum:

Mereka mempunyai pelanggan sebenar di hotel restoran dan aplikasi Vatel.Semasa minggu permohonan praktikal, pelajar yang lebih tua menguruskan yang lebih muda: mereka semua bekerjasama dalam keadaan pengurusan yang sebenar.Mereka menyempurnakan kemahiran mereka dalam latihan mereka.Kursus-kursus mereka diberikan oleh profesor serta profesional dalam industri perhotelan dan pelancongan.... [-]
Thailand Bangkok
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

SUIC Vatel Campus

Alamat
72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,
10500 Bangkok, Thailand