School of Business and Trade

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Mengenai Sekolah

School of Business and Trade menawarkan pendidikan diri, kualiti, dalam talian, pendidikan bebas tuisyen. Program adalah fleksibel dan boleh dimulakan pada bila-bila masa. Daripada cara belajar tradisional selama beberapa tahun, belajar dengan kadar anda sendiri dan menjimatkan masa dan wang.

Program dalam talian percuma, sumber pembelajaran, dan penilaian dalam talian adalah yang menjadikan program kami begitu unik dan menarik.

School of Business and Trade dibentuk untuk mempromosikan pendidikan tanpa sempadan dan tanpa mengira latar belakang. Perkara 26 Deklarasi Universal Hak Asasi Manusia menyatakan: 'Setiap orang mempunyai hak untuk pendidikan dan ia juga boleh diakses dengan sama.' SoBaT kini menawarkan beberapa kelayakan untuk disesuaikan dengan sesiapa yang berminat dalam pendidikan tinggi.

Pada masa kini, pendidikan yang terakreditasi dan berkualiti sangat mahal. Universiti mengenakan beribu-ribu ringgit. Secara asasnya, pendidikan lanjut adalah sangat mahal untuk kebanyakan orang dan, oleh karenanya, mereka tidak dapat merenungkan pengajian yang lebih tinggi. SoBaT menawarkan sinar harapan untuk pelajar yang berjuang yang tidak dapat menghabiskan ribuan dolar untuk mendapatkan kelayakan yang mereka inginkan.

Visi

Pernyataan visi School of Business and Trade adalah: 'Pendidikan berkualiti dan tuisyen untuk semua.'

Lokasi

Lucerne

Alamat
SoBaT Haus, Pilatusstrasse
Luzern, Switzerland

6003 Lucerne, Lucerne, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: