SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sambutan hangat kepada Kolej Pengurusan Hospitaliti Switzerland Lenk

SHML, sebuah syarikat Switzerland yang berdaftar di kanton Bern, adalah Sekolah Boutique Hotel pertama di Switzerland yang dikonseptualisasikan dan dibangunkan untuk menyediakan Pelajar untuk kerjaya perhotelan yang menjanjikan, berdasarkan falsafah operasi hotel dan resort butik mewah International. Permata perhotelan ini boleh ditemui di seluruh dunia, mulai dari dua suite Deluxe mewah hingga dua ratus buah bilik penginapan, dan diwakili oleh syarikat-syarikat terkenal seperti Hotel-hotel terkemuka dunia, hotel-hotel mewah kecil, relais

Untuk memastikan kurikulum dan bahan akademik yang ketat, Kolej Pengurusan Hospitaliti kami telah membuat kesepakatan perkembangan yang terurus dengan University of Gloucestershire untuk mendapatkan gelaran BA (Hons) dalam Pengurusan Hospitality Strategik di kampus mereka di Cheltenham (UK).

Kolej kami SHML terletak di Bernese Oberland yang sangat selamat dan beroperasi dalam hotel butik sebenar yang dibuka kepada para tetamu semasa musim sejuk. Premis ini menawarkan persekitaran yang ideal untuk merangsang operasi seperti yang berlaku dalam operasi hotel butik komersial di seluruh dunia, termasuk seni halus pengeluaran dan perkhidmatan makanan dan minuman, bahagian bilik, prosedur penyeliaan dan pengurusan. SHML bertujuan mengekalkan asas-asas yang terbukti masa untuk Operasi Hotel Swiss, dan juga dikekalkan oleh budaya Switzerland yang telah memperoleh markah perbezaan selama dua abad terakhir sebagai unik di Dunia. Kebudayaan Switzerland menyiratkan integriti, berkecuali, perpaduan, tidak adil, menghormati satu sama lain dan tanggungjawab individu terhadap alam sekitar.

Sumbangan Kolej kami tidak bervariasi dari garis panduan program lain, kecuali bahawa kandungan dan pemindahan sebenar kepada para pelajar ditangani oleh para pengusaha profesional yang telah memperoleh pengalaman bertahun-tahun untuk mengendalikan dan menguruskan beberapa hotel dan resort terbaik di Dunia.

Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda ke kolej pengurusan hospital kami yang istimewa.

Lokasi

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefon
+41 33 736 33 35

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami