Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke sekolah pengurusan BHMS, Perniagaan dan Hotel!

BHMS adalah salah satu sekolah perhotelan yang terkemuka di dunia, terletak di tengah-tengah Lucerne, sebuah kota yang meriah dan indah di Switzerland.

Konsep Pendidikan BHMS Swiss

Empat "tiang" di BHMS adalah pendidikan, magang, pembangunan peribadi, dan penempatan kerjaya antarabangsa. Setiap tiang memainkan peranan penting dalam misi kami untuk menyediakan industri pengurusan hospitaliti dan perkhidmatan yang semakin meningkat dengan pekerja berkualiti, yang berkeinginan untuk menunjukkan potensi pengurusan mereka.

Pendidikan akademik yang berkualiti, sebagai tiang pertama, memberikan pengetahuan akademik dan teori kepada pelajar. Pelatih, sebagai tiang kedua, membolehkan pelajar menggunakan pengetahuan dalam praktik kerja. Pembangunan peribadi dan profesional, tiang ketiga dan paling penting, menyediakan pelajar dengan kemahiran dan disiplin yang lembut dan sosial yang memotivasi pelajar, membimbing mereka, menguatkan mereka dan akhirnya memacu mereka untuk berjaya.

Hasil yang berjaya dari ketiga-tiga pilar ini membawa kepada tiang keempat, penempatan karir yang berjaya. BHMS mempunyai syarikat penempatan sendiri «Masterwork» yang membantu semua graduan mendapatkan kedudukan karier antarabangsa mereka yang pertama.

Apa yang Membuat Kita Khas

Gelaran Fast British BA Degree:

Perniagaan BHMS

Hands-on MBA Sarjana Muda British:

Perniagaan BHMS

Kemahiran Boleh Pindah:

Kemahiran yang boleh dipindahkan adalah kemahiran dan kebolehan yang relevan dan berguna dalam pelbagai bidang kehidupan: secara sosial, profesional dan di sekolah. Kerja berpasukan, kepimpinan, motivasi peribadi, organisasi, pengurusan masa, mendengar, komunikasi bertulis dan lisan, serta teknologi maklumat, berada dalam DNA sistem pendidikan BHMS.

Sistem jangka panjang 5 minggu:

Di BHMS Business

Di Jantung Bandar Lucerne:

Perniagaan BHMS

Dijamin Pelatih

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA dalam program Pengurusan Perniagaan Global menyediakan kelayakan akademik pelajar dan satu set kemahiran yang menarik kepada bakal majikan, dalam pelbagai sektor perni ... [+]

BHMS, PerniagaanBA dalam program Pengurusan Perniagaan Global menyediakan kelayakan akademik pelajar dan satu set kemahiran yang menarik kepada bakal majikan, dalam pelbagai sektor perniagaan global dalam bidang seperti jualan dan pemasaran antarabangsa; kewangan dan kawalan; perbankan; sumber Manusia. Graduan mungkin menjadi pengurus yang berjaya dalam bidang pengurusan operasi, pengurusan rantaian bekalan dan kedudukan pentadbir dalam kerajaan dan NGO. Program ini menggunakan pelbagai kaedah pengajaran untuk memudahkan pembelajaran. Pengetahuan teras dilindungi oleh kuliah dan tutorial, disokong oleh bacaan berpandu dan bahan tambahan di papan hitam Kampus virtual. Penjagaan khusus diambil untuk menggunakan kaedah pengajaran dan penilaian yang paling berkesan untuk setiap modul.... [-]

Switzerland Lucerne
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Program BA Hotel dan Hospitality Management menyediakan kelayakan akademik pelajar dan satu set kemahiran yang menarik kepada majikan yang berpotensi, keupayaan yang dipe ... [+]

BHMS, Perniagaan Program BA Hotel dan Hospitality Management menyediakan kelayakan akademik pelajar dan satu set kemahiran yang menarik kepada majikan yang berpotensi, keupayaan yang diperlukan untuk memasuki dunia profesional dan "kotak alat" yang boleh digunakan untuk pelbagai kerjaya dalam industri perhotelan dan sektor perkhidmatan. Kursus ini menggunakan pelbagai kaedah pengajaran untuk memudahkan pembelajaran seperti projek pasangan dan kumpulan, penyelidikan dan laporan individu, serta lawatan belajar ke kemudahan industri.

Pengetahuan teras dilindungi oleh kuliah dan tutorial, disokong oleh bacaan berpandu dan bahan tambahan di kampus maya Universiti.

Tempoh: 36 bulan

Syarat kemasukanUmur minimum 17 tahunDiploma sekolah menengah yang lengkap (minimum 11 tahun)Kemahiran bahasa Inggeris pada tahap yang sama dengan IELTS 5.0... [-]
Switzerland Lucerne
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Perniagaan BHMS ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini menawarkan para pelajar melanjutkan latihan kecekapan praktikal dan profesional dalam bidang ini agar mereka dapat mengambil jawatan yang berpenghasilan tinggi. Ia juga memberi manfaat kepada orang ramai untuk mendapatkan pengetahuan khusus yang diperlukan apabila merenungkan membuka perniagaan masakan atau katering mereka sendiri.

BHMS menguruskan program ini dengan RGU, yang menganugerahkan ijazah Sarjana Muda kepada pelajar yang berjaya menyempurnakan tahun ketiga, dan lulus semua modul. BHMS adalah ahli kumpulan sekolah Bénédict Switzerland, yang diasaskan pada tahun 1928, yang misinya adalah untuk menyediakan pendidikan dewasa untuk orang yang mempunyai keinginan untuk berjaya. Bénédict School adalah salah satu organisasi pendidikan swasta terbesar Switzerland dan mengajar setiap tahun lebih daripada 15,000 pelajar sepenuh masa dan separuh masa. Anda dan rakan-rakan anda belajar dari fakulti yang berdedikasi, yang sebagai tambahan kepada kelayakan akademik mereka, membawa pengetahuan dan pengalaman dalam bidang kuliner dan perniagaan. Ini memastikan bahawa apa yang anda pelajari dalam kelas adalah kontemporari dan boleh digunakan dalam situasi dunia sebenar dalam persekitaran katering atau perkhidmatan makanan harian. Universiti Robert Gordon, yang ditubuhkan pada tahun 1881 di Aberdeen sebagai sebuah kolej, menjadi universiti moden yang dinamik hari ini pada tahun 1992 dan mempunyai reputasi antarabangsa untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi kepada lebih dari 13,000 pelajar dari Sarjana hingga Ph.D. tahap.... [-]

Switzerland Lucerne
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BHMS Campus Tour

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Your Path to Success

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Alamat
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Switzerland
Website
Telefon
+41 41 248 70 70