Baca keterangan rasmi

Mengenai

Mempersiapkan anda untuk perniagaan esok, American University in Switzerland adalah salah satu universiti perniagaan terkemuka di Switzerland yang terletak di La Tour-de-Peilz di tepi pantai Tasik Geneva yang indah dekat dengan Lausanne Capital Olimpik, dan Geneva, pusat diplomasi .

Sepanjang sejarahnya selama 45 tahun, AUS telah menyediakan pelajar-pelajar perniagaan antarabangsa dengan pengetahuan, alat dan latihan hari ini untuk menjadi penyumbang positif kepada pengurusan umum organisasi perniagaan esok.

Menawarkan pendidikan khusus dalam persekitaran antarabangsa dan pelbagai budaya, dengan kursus praktikal dan teori, yang relevan untuk pasaran hari ini, AUS mempunyai kakitangan yang baru, dinamik dan bercita-cita memberi pendekatan peribadi - di dalam bilik darjah dan di luar sekolah - untuk semua pelajar .

Misi dan Visi

American University in Switzerland pernyataan misi American University in Switzerland mewakili falsafah kami dan membimbing kami dalam merumuskan strategi kami ke arah peningkatan berterusan sebagai sebuah institusi bertaraf dunia.

AUS menyediakan pelajar perniagaan antarabangsa dengan pengetahuan, alat dan latihan untuk menjadi penyumbang positif kepada pengurusan umum mana - mana organisasi perniagaan .

Tiga pilar pengurusan umum AUS adalah:

  • Pengetahuan: AUS berusaha untuk memberi pengetahuan dan mengajar di mana untuk mencari jawapan kepada sebarang jurang pengetahuan.
  • Alat: AUS berusaha untuk mengajar penggunaan alat analisis untuk menyelesaikan masalah dan membuat keputusan yang rumit.
  • Latihan: AUS berusaha meningkatkan kemahiran diri melalui latihan berdisiplin.

Visi AUS adalah untuk menyediakan pendidikan dan latihan untuk pemimpin perniagaan yang kompeten dan bertanggungjawab esok. Semua program AUS direka untuk memupuk pemahaman tentang kelakuan manusia, kepekaan budaya dan perspektif global dalam perniagaan dan politik.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Keahlian Akreditasi

Nasional

AVDEP - Persatuan Vaudoise des Ecoles Privées (Ahli)

Rangkaian bersekutu - pembuatan bukan keuntungan dan tidak berpolitik - sekolah swasta, mengumpul semula pengajaran am dan organisma latihan profesional, hari atau sekolah berasrama, yang ditubuhkan di canton Vaud dan dialamatkan kepada pelajar dan pelajar dari semua umur dan asal, tanpa diskriminasi bangsa atau pengakuan.

Satu panel program pengajaran sukatan pelajaran latihan pendidikan tinggi dan perkhidmatan pendidikan dalam persekitaran berprestij berprestij. Diploma, diiktiraf di seluruh dunia, mengesahkan kualiti dan reputasi setem pedagogi "Swiss-Schools".

Sekumpulan sekolah berasrama penuh dengan kerjaya dan kemasyhuran antarabangsa, yang menawarkan syarat dan persembahan pendidikan peringkat tinggi, menanggapi keperluan dan kehendak semua alam dan asal.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Ahli)

Matlamat Persekutuan Switzerland Sekolah Swasta adalah untuk mewujudkan dan memastikan nilai penting pertubuhan pendidikan Switzerland di seluruh dunia.

Dewan Perniagaan Switzerland-Amerika (Ahli)

Dewan Perdagangan Swiss-Amerika memainkan peranan penting dan aktif dalam membantu syarikat Switzerland di Amerika Syarikat dan syarikat AS di Switzerland untuk memperluaskan perniagaan mereka.

Antarabangsa

IACBE - Majlis Akreditasi Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan (Akreditasi)

IACBE diiktiraf oleh Majlis Perakuan Akreditasi Tinggi (CHEA). Tujuan CHEA adalah untuk meneliti dan menegaskan kualiti kerjaya serantau, berasaskan iman, kerjaya, dan organisasi akreditasi program. IACBE memberi akreditasi program perniagaan yang membawa kepada ijazah di peringkat bersekutu, sarjana muda, tuan dan doktor di institusi pendidikan tinggi di seluruh dunia yang memberikan ijazah sarjana muda dan / atau ijazah.

Sekolah Perniagaan Siswazah Amerika telah menerima akreditasi khusus untuk program perniagaannya melalui Majlis Akreditasi Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan (IACBE) yang terletak di 11374 Strang Line Road di Lenexa, Kansas, Amerika Syarikat.

ECBE - Majlis Pendidikan Pendidikan Eropah (Akreditasi)

ECBE, Majlis Pendidikan Perniagaan Eropah, adalah sebuah organisasi pendidikan antarabangsa yang tidak mendapat untung, yang didaftarkan di Brussels. Ia komited untuk menyokong institusi pembelajaran akademik dan profesional dalam bidang perniagaan dan yang berkaitan. Ia menyediakan khidmat nasihat dan perundingan untuk menggalakkan dan menyokong institusi-institusi untuk komited untuk terus memperbaiki dengan melibatkan diri dalam proses akreditasi.

IATA - Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa

Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa (IATA) adalah persatuan perdagangan bagi syarikat penerbangan dunia, mewakili 290 syarikat penerbangan atau 82% dari jumlah lalu lintas udara. Kami menyokong banyak bidang aktiviti penerbangan dan membantu merumuskan dasar industri mengenai isu-isu penerbangan kritikal.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

American University in Switzerland

AUS BSBA menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan yang berkaitan dengan dunia nyata untuk memberikan pelajar kemahiran dan pemahaman tentang isu-isu ... [+]

Gambaran darjah

AUS BSBA menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan yang berkaitan dengan dunia nyata untuk memberikan pelajar kemahiran dan pemahaman tentang isu-isu utama yang mempengaruhi perniagaan secara harian. Kerja kursus yang disesuaikan dan pendekatan berpusatkan pelajar menetapkan tahap perniagaan AUS. Matlamat program ini adalah untuk memberi keyakinan kepada pelajar dari pengetahuan yang dipelajari dan kemahiran yang diperoleh untuk memulakan karier mereka atau mengusahakan keusahawanan dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Kenapa ijazah AUSKelas kecil

Komitmen AUS kepada pengalaman pelajar yang muktamad termasuk bilangan ahli fakulti yang tepat untuk menjamin saiz kelas kecil dan sokongan peribadi seterusnya kepada pelajar di dalam dan di luar kelas. Saiz kelas kecil memastikan penglibatan penuh dengan profesor yang memimpin pembelajaran serta rakan-rakan pelajar dari pelbagai latar belakang profesional dan budaya.... [-]

Switzerland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
English
Sepenuh masa
24 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

American University in Switzerland

AUS Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Keusahawanan menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan dunia yang relevan unt ... [+]

Gambaran darjah

AUS Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Keusahawanan menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan dunia yang relevan untuk memberikan pelajar kemahiran dan pemahaman tentang isu-isu utama yang memberi kesan kepada perniagaan pada hari ke hari. Kerja kursus yang disesuaikan dan pendekatan berpusatkan pelajar menetapkan tahap perniagaan AUS. Matlamat program ini adalah untuk memberi keyakinan kepada pelajar dari pengetahuan yang dipelajari dan kemahiran yang diperoleh untuk memulakan karier mereka atau mengusahakan keusahawanan dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Mengapa Switzerland?2017 negara paling inovatif di Dunia"Switzerland memimpin kedudukan untuk tahun ketujuh berturut-turut""10 teratas dalam Indeks Inovasi Global Switzerland telah memperoleh kedudukan nombor 1 dalam GII untuk tahun ketujuh berturut-turut. Ia telah mengekalkan kedudukan teratas sejak tahun 2011, serta kedudukan nombor 1 dalam Sub-Index Output Inovasi dan dalam pengetahuan dan teknologi pengeluaran tiang sejak 2012 "Canton de Vaud Nombor 1 untuk Modal Teroka di SwitzerlandLebih separuh daripada jumlah yang dilaburkan mengalir ke kanton ini. Start-up berdasarkan Vaud menjana lebih daripada CHF 460 juta... [-]
Switzerland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
English
Sepenuh masa
24 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University in Switzerland

AUS Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Pengurusan Mewah menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan yang berkaitan den ... [+]

Gambaran darjah

AUS Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Pengurusan Mewah menggabungkan pembelajaran teoritis dengan masalah perniagaan yang berkaitan dengan dunia sebenar untuk memberikan pelajar kemahiran dan pemahaman mengenai isu-isu utama yang mempengaruhi perniagaan secara harian. Kerja kursus yang disesuaikan dan pendekatan berpusatkan pelajar menetapkan tahap perniagaan AUS. Matlamat program ini adalah untuk memberi keyakinan kepada pelajar dari pengetahuan yang dipelajari dan kemahiran yang diperoleh untuk memulakan karier mereka atau mengusahakan keusahawanan dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Kenapa ijazah AUSKelas Kecil

Komitmen AUS kepada pengalaman pelajar yang muktamad termasuk bilangan ahli fakulti yang tepat untuk menjamin saiz kelas kecil dan sokongan peribadi seterusnya kepada pelajar di dalam dan di luar kelas. Saiz kelas kecil memastikan penglibatan penuh dengan profesor yang memimpin pembelajaran serta rakan-rakan pelajar dari pelbagai latar belakang profesional dan budaya.... [-]

Switzerland La Tour-de-Peilz
Januari 2020
English
Sepenuh masa
24 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

American University in Switzerland

Alamat
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Switzerland