Baca keterangan rasmi

Karlstad University - Ubah masa depan!


Sebagai salah satu universiti termuda di Sweden, kami berharap untuk menjadi lebih mencabar dalam mencabar yang ditubuhkan dan meneroka yang tidak diketahui.

Cita-cita kami adalah untuk menyumbang kepada pembangunan pengetahuan di peringkat antarabangsa, serantau dan individu. Terima kasih kepada keterbukaan, kreativiti dan pelbagai disiplin, kami telah mencapai tahap pencapaian akademik yang signifikan. Semua pendidikan dan penyelidikan kami disokong oleh dialog rapat dengan syarikat swasta dan organisasi awam. Sekurang-kurangnya, kami juga boleh menawarkan salah satu persekitaran universiti yang paling inspiratif di negara ini.

Matahari adalah simbol Universiti. Matahari memberikan cahaya dan mewakili kehidupan, kehangatan dan tenaga, Ia dikaitkan dengan pencerahan dan pertumbuhan, seperti Karlstad University .

Matlamat utama Karlstad University adalah untuk menyediakan program yang luas, pelbagai disiplin untuk pelajar di Sweden dan melawat pelajar dari luar negara sambil membangun bidang penyelidikan yang kuat.

Universiti ini terletak di satu kampus yang menawarkan persekitaran moden dan merangsang. Perpustakaan arsitektur yang mengilhamkan terletak di tengah-tengah kampus yang menyediakan persekitaran pengajian yang sangat dihargai untuk kira-kira 12,500 pelajar. Pada tahun 2009, bangunan baru yang menarik, Vänern, telah dirasmikan yang mencerminkan cita-cita kami yang tinggi untuk pendidikan dan penyelidikan. Universiti ini juga mempunyai kampus di Arvika, kira-kira 90 km dari Karlstad, di mana Sekolah Muzik Ingesund dengan 300 pelajarnya terletak.

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Karlstad University

Pelajar program ini membangunkan kemahiran untuk menjalankan pelbagai tugas, seperti menyesuaikan diri dan membeli sistem perusahaan ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang IT Design: Broad Kurikulum Base

&nbsp

Pelajar program ini membangunkan kemahiran untuk menjalankan pelbagai tugas, seperti menyesuaikan diri dan membeli sistem perusahaan dan membangunkan program maju bersesuaian dengan industri yang semakin meningkat. Kebanyakan perniagaan hari ini menggunakan beberapa bentuk-sistem IT. Permohonan itu, pembangunan dan integrasi ini, sering kompleks, sistem memerlukan bantuan pakar dalam bidang IT-Design. Program-program reka bentuk IT menawarkan peluang pengajian yang fleksibel. Program ini menawarkan asas kurikulum yang luas untuk semua pelajar sebelum mereka memilih salah satu daripada tiga jurusan: Sistem Enterprise dan Ekonomi, Software Design atau Sistem Maklumat Design. Jika anda memilih luas asas kurikulum laluan, anda boleh memilih kawasan anda pengkhususan kemudian. Tujuan program ini adalah untuk menyediakan platform dan pengetahuan yang berguna untuk bidang IT dan pekerjaan yang kedua-dua merangsang dan mencabar.Program IT-Design menawarkan peluang yang besar untuk mewujudkan hubungan dengan perniagaan tempatan. Ia menyediakan untuk masa depan dalam industri IT. ... [-]

Sweden Karlstad