Kaplan Singapore

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Visi Kaplan adalah untuk menjadi "Institut Pendidikan Pilihan Swasta" Singapura, dan kami komited untuk membantu pelajar kami mencapai matlamat kerjaya dan pendidikan menerusi peluang pembelajaran sepanjang hayat.

Sebagai Rakan Pembelajaran Bersepadu Sepanjang Hayat, kami menawarkan program akademik untuk pengajian tinggi serta kelayakan profesional dan kursus latihan untuk pembangunan kemahiran, memberikan peluang kepada anda untuk sentiasa relevan.

Dengan menyediakan peluang-peluang ini, dan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran, Kaplan sentiasa berusaha untuk melakukan yang terbaik untuk pelajar-pelajar kita. Pengiktirafan kami yang kerap merupakan bukti untuk itu.

Kaplan telah dianugerahkan 9 anugerah di Anugerah Pengembangan Latihan dan Pengembangan Pendidikan (TED) JobsCentral 2016 dan 2017, menjadikan Kaplan, dalam tahun kedua berturut-turut, "Institusi Pendidikan Swasta Terbaik", "Pembekal Latihan Korporat Terbaik" dan "Penyedia Perkhidmatan Standard Emas "Dalam kategori / disiplin terpilih oleh entiti.

Sebagai penyedia pendidikan swasta terkemuka, Kaplan juga diberikan pelbagai penghargaan. Pada tahun 2017, kami juga dianugerahkan "Institusi Pendidikan Swasta Terbaik di Singapura" dan "Latihan Korporat Utama

Sehingga kini, Kaplan telah berkhidmat lebih daripada 65,000 graduan1 dan dianugerahkan lebih daripada 225,000 sijil profesional2. Dengan lebih daripada 550 program akademik dan pensijilan profesional yang ada, ini menunjukkan komitmen kami terhadap inovasi berterusan dan menjadi industri yang berkaitan. Kami juga berusaha untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang unik di mana pelajar kami dari lebih dari 35 buah negara di seluruh dunia boleh diilhami untuk cemerlang dalam kursus pengajian yang mereka pilih.

Saya menggalakkan anda untuk meneroka Kaplan dan mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang boleh kita lakukan untuk matlamat pendidikan dan kerjaya anda.

Profesor Madya Rhys Johnson

Ketua Pegawai Operasi

Kaplan Singapore


Misi

Kaplan Singapore membantu individu mencapai tujuan pendidikan dan kerjaya mereka. Kaplan Singapore membina niaga hadapan, satu kisah kejayaan pada satu masa.


Visi

Menjadi pilihan pendidikan swasta.


Nilai dan Budaya Teras kami

Nilai teras kami menentukan budaya syarikat kami dan menyediakan rangka kerja untuk apa Kaplan Singapore menyampaikan kepada pelanggan dan pekerja kami setiap hari.

  • Integriti

Kaplan Singapore menjadi etika di atas segala-galanya kerana melakukan perkara yang betul adalah satu-satunya jalan untuk pertumbuhan jangka panjang. Etika dan integriti kita mestilah tidak boleh dibatalkan.

  • Pengetahuan

Kaplan Singapore sentiasa berusaha untuk mempelajari lebih lanjut dan menggunakan pengetahuan itu untuk kepentingan pelajar, rakan sekerja, pekerja, dan masyarakat kita.

  • Sokongan

Kaplan Singapore menyediakan persekitaran yang menyokong para pelajar, pekerja, dan masyarakat kita. Semua Kaplan Singapore memang direka untuk menyokong kejayaan pelajar kami.

  • Peluang

Kaplan Singapore akan terus mencari cara baru dan lebih baik untuk mewujudkan peluang bagi pelajar, pekerja dan masyarakat kita. Ini adalah asas kepada misi kami: Kaplan Singapore membina niaga hadapan satu kisah kejayaan pada satu masa.

  • Keputusan

Kaplan Singapore berjaya apabila pelajar kita berjaya. Kaplan Singapore mengukur kejayaan kami dengan seberapa baik pelajar kami memenuhi matlamat yang boleh diukur.

Lokasi

Singapura

Alamat
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapura, Singapura

Singapura

Alamat
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapura, Singapura

Singapura

Alamat
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapura, Singapura

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami