Asian International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Antarabangsa Asia Kolej Antarabangsa Asia (sebelum ini dikenali sebagai Pembelajaran Capital College) bertujuan untuk berhubung dengan masyarakat warga global yang berkongsi pendekatan penglibatan kepada pembelajaran dan berminat untuk berada di depan dan pusat ekonomi pengetahuan hari ini untuk bersedia untuk masa depan. Pelajar menyertai program AIC tidak hanya untuk 'mengajar', tetapi untuk berfikir, mengambil bahagian dan mewujudkan ... Fakulti AIC yang melakukan lebih daripada sekadar mengajar, mereka mendengar, mencetuskan dan cabaran. Pendekatan AIC yang menarik untuk menyampaikan program bertauliah yang menggabungkan yang terbaik daripada kedua-dua dunia dengan premis fizikal di timur laut Singapura, dan akses kepada platform penyampaian talian state-of-the-art yang dibangunkan oleh sangat berpengalaman pasukan teknologi pendidikan di Pengetahuan Alam Semesta. Tentang Ilmu Alam Semesta Pengetahuan Universe adalah sebuah organisasi pendidikan global terkemuka dengan rangkaian lebih daripada 3,000 lokasi di seluruh dunia, menggaji lebih 30,000 profesional pendidikan. Syarikat itu menyentuh kehidupan lebih 300,000 pelajar setiap hari melalui pendidik ghairah, pedagogi inovatif, kurikulum yang ketat dan penggunaan teknologi pendidikan yang canggih, menawarkan perkhidmatan yang sangat baik dalam semua sektor pendidikan melalui institusi yang diiktiraf dan dihormati di awal kanak-kanak, sekolah rendah dan menengah, dan pendidikan tinggi. Kolej Antarabangsa Asia adalah ahli keluarga Pengetahuan Alam Semesta. Visi, Misi dan Nilai-nilai Teras Visi Untuk diiktiraf di peringkat global bagi penyediaan program-program inovatif kualiti dalam pendidikan tinggi dan pembangunan profesional. Misi kita Kolej Antarabangsa Asia menyampaikan program canggih, dibantu oleh sepasukan ahli fakulti yang berjaya, menggunakan pedagogi terkini dan teknologi pendidikan, sentiasa memerhatikan berkualiti tinggi dan standard etika. Nilai-nilai Teras Fokus Pelanggan Kami meletakkan keperluan dan kepentingan pelajar pertama kami dalam pembangunan dan penyampaian program dan standard perkhidmatan.

Roh Inovasi Kami menggalakkan budaya inovasi dan semangat untuk kecemerlangan dalam segala yang kita lakukan. Etika Profesional Kami komited untuk mencapai piawaian profesional dan etika tertinggi dalam semua yang kita lakukan.

Hormat Kami menggalakkan individu, penyertaan dan kepelbagaian budaya.
Tanggungjawab Sosial Kami menunaikan tanggungjawab alam sekitar dan sosial kita dengan menyemai semangat tanggungjawab dan masyarakat dalam organisasi kami.

Lokasi

Singapura

Alamat
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapura, Singapura

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: