laSalle Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke La Salle

Terima kasih kerana minat anda mengenai penawaran pendidikan kita, yang terdiri daripada Darjah, Sarjana dan Pascasiswazah, Pendidikan Eksekutif dan Kursus. Program di La Salle adalah bertujuan untuk memenuhi keperluan syarikat-syarikat dan profesional, dengan tumpuan praktikal. Matlamat kami adalah untuk berkongsi pengetahuan yang akan cepat digunakan untuk kerja-kerja harian anda. Program-program yang boleh diambil FACE-TO-FACE di Kampus di Barcelona, ​​dan juga ONLINE melalui KAMPUS MAYA kami.

Pilih program yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Tentang kita

Sepanjang tiga abad yang lalu, matlamat tunggal La Salle sentiasa untuk menyediakan up-to-tarikh dan pendidikan yang konsisten di semua peringkat. Kami kekal amat komited kepada ini.

Menetap di Sepanyol selama kira-kira 125 tahun, La Salle membangunkan program-program pendidikan dalam usaha untuk memenuhi keperluan setiap tempoh sejarah. Kami meninggalkan kesan kami: pendidikan berkualiti tinggi yang mengutamakan orang yang keseluruhan dan bukannya ilmu pengetahuan semata-mata kuantitatif.

Di Catalonia, La Salle memiliki 30 pusat pendidikan dengan 23,000 pelajar. Di Madrid terdapat 17 pusat pendidikan dengan 11,300 pelajar.

Terdapat 73 Universiti bergabung dengan IALU - Persatuan Antarabangsa Lasallian Universiti adalah. Di Amerika Syarikat: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi Universiti Chicago, Christian Brother College of Memphis. Di Filipina; De La Salle University of Manila, Universiti La Salle Bacolod City. Di Israel: University Bethleem. Di Amerika Latin: Universidad La Salle de Bogotá, Centro Educacional Superior de Canoas-Brasil, Institutos Terciarios de México y de Obregón, Instituto Superior Centroamericano de Guatemala; IUTEMAR La Salle de Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. Di Eropah kita berkumpul kolej universiti seperti Institut Supérieur Agricole de Bauvais, ISAIP d'Angers, ECAM de Lyon, École Saint-Luc Bruxelles, ditambah beberapa kolej di Afrika dan Asia.

Sepanjang sejarah di seluruh dunia, La Salle telah komited untuk mendidik Rakyat bersama-sama seluruh Kerjaya mereka, serta untuk meningkatkan pembangunan Teknologi Organizations '. Komitmen ini membawa bersama-sama sekumpulan aktiviti pendidikan, maklumat, pengantaraan, pemindahan dan komunikasi, membuat La Salle hab Keusahawanan dan Teknologi yang unik.

Di Sepanyol, kedua La Salle Kolej Universiti (di Barcelona dan Madrid) menawarkan program-program berikut:

  • Program Doktor Falsafah
  • Ijazah Sarjana
  • Ijazah Sarjana Muda
  • Peringkat Antarabangsa
  • Program Pembangunan Profesional (PDP)
  • Pendidikan Eksekutif dan Kursus
  • Latihan korporat

Kami Ijazah Sarjana memenuhi keperluan syarikat dan profesional dengan pendekatan yang praktikal. Matlamat kami adalah untuk menyediakan kemahiran yang akan cepat digunakan untuk kehidupan seharian. Dengan memperluaskan kawasan pengkhususan kami atau belajar tentang bidang-bidang baru, pelajar profesional kami mencapai kebolehan peribadi dan fleksibiliti yang lebih tinggi untuk menyesuaikan diri dengan perubahan teknologi dan buruh.

Kami Program Sarjana yang direka untuk profesional yang berpengalaman dengan ijazah sarjana muda, yang mahu untuk meningkatkan kebolehan mereka di kawasan mereka, lebih memahami kerumitan perniagaan, menganggap cabaran baru dan untuk membangunkan analisis, sintetik, kemahiran pendamai, komunikasi yang dan kolaboratif.

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol
  • Catalan

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Grado en Dirección de empresas Tecnológicas

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Barcelona

El Grado en Dirección de Empresas Tecnológicas es un programa que proporciona a una asas los alumnos Solida de conocimientos y competencias que Memerlukan el mundo de los negocios en la Actualidad, global y tecnológicamente sofisticado. [+]

Las demandas del siglo XXI requieren entender las ciri-ciri del mundo y sebenar apreciar los deberes y responsabilidades implícitas en dinámico mundo un y pelbagai budaya.

Nuestra metodología aplica la Teoria a la practica y proporciona a los alumnos la oportunidad de TPM nuevas tecnologías.

También Despierta la conciencia sobre las consideraciones éticas inherentes a un mundo de los negocios en cambio constante. Estas consideraciones anak esenciales para el éxito en el entorno de los negocios y las Relaciones sociales.

El grado puede ser impartido totalmente en inglés o de manera raksasa en castellano e inglés.

Dirigido yang

Puedes acceder a este Grado:... [-]


Ijazah dalam Kejuruteraan Multimedia

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

La Salle adalah universiti pertama di Sepanyol untuk menawarkan pengajian universiti dalam Kejuruteraan Multimedia (1996) dan menawarkan Ijazah rasmi pertama dan satu-satunya dalam Kejuruteraan Multimedia di Negeri (2008). Kami disokong oleh lebih daripada 12 tahun latihan dan penyebaran graduan kami di seluruh Eropah. [+]

La Salle adalah universiti pertama di Sepanyol untuk menawarkan pengajian universiti dalam Kejuruteraan Multimedia (1996) dan menawarkan Ijazah rasmi pertama dan satu-satunya dalam Kejuruteraan Multimedia di Negeri (2008). Kami disokong oleh lebih daripada 12 tahun latihan dan penyebaran graduan kami di seluruh Eropah.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap) yang diselesaikan di luar negeri Sepanyol, mesti membawa sijil dari universiti rumah mereka, kerana ijazahnya adalah rasmi di negara mereka.Sekiranya anda memenuhi sebarang keperluan ini,... [-]

Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual menyediakan asas pengetahuan yang kukuh yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dan memimpin projek yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT). Kajian ini menggabungkan pengetahuan ilmiah dan teknikal, supaya pelajar dapat berinovasi dan membangunkan penyelesaian teknologi baru, dengan mempelajari kemahiran pengurusan, komunikasi, kemahiran kepimpinan, kerja kumpulan dan inovasi serta penciptaan perniagaan. [+]

Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual menyediakan asas pengetahuan yang kukuh yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dan memimpin projek yang berkaitan dengan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT). Kajian ini menggabungkan pengetahuan ilmiah dan teknikal, supaya pelajar dapat berinovasi dan membangunkan penyelesaian teknologi baru, dengan mempelajari kemahiran pengurusan, komunikasi, kemahiran kepimpinan, kerja kumpulan dan inovasi serta penciptaan perniagaan. Sesetengah subjek diajar dalam bahasa Inggeris supaya pelajar mencapai tahap yang baik.

Sebagai rujukan kepada pengetahuan ilmiah-teknikal, mudah untuk membezakan kandungan transversal umum dengan kepakaran lain (matematik, elektronik, sains komputer dan pemprosesan isyarat) dengan yang khusus untuk ijazah. Antaranya ialah akustik dalam pelbagai aspek (tempat, getaran, audio dan ucapan), TV digital (dari rakaman ke penghantaran, melalui visualisasi) dan kandungan audiovisual dan multimedia secara amnya.... [-]


Ijazah dalam Kejuruteraan Sistem Telekomunikasi

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Di La Salle kita mempunyai pengalaman sebagai Sekolah Telekomunikasi pertama yang diwujudkan di Catalonia dan juga kajian telekomunikasi menikmati pengiktirafan sosial dan perniagaan yang tinggi, secara nasional dan antarabangsa. Kemasukan buruh adalah 100% dan syarikat utama dalam sektor ini pergi ke La Salle untuk mempekerjakan profil-profil ini. [+]

Dunia telekomunikasi adalah salah satu sektor ekonomi yang paling menarik di negara kita kerana kapasiti untuk pertumbuhan dan sifat strategiknya dalam pembangunan ekonomi.

Jurutera dalam Sistem Telekomunikasi mengembangkan kerjaya profesionalnya dalam bidang perancangan, reka bentuk, pembuatan, pemasangan, operasi dan penyelenggaraan perkhidmatan atau kelengkapan telekomunikasi elektronik, menjamin penjanaan, penghantaran dan penerimaan isyarat. Perkhidmatan telefon mudah alih atau tetap yang baru, rangkaian komunikasi komputer, peralatan dan sistem elektronik, penyiaran, Internet, atau pembangunan sistem lokasi global yang baru adalah beberapa hasil kerja kajian ini.

Di La Salle kita mempunyai pengalaman sebagai Sekolah Telekomunikasi pertama yang diwujudkan di Catalonia dan juga kajian telekomunikasi menikmati pengiktirafan sosial dan perniagaan yang tinggi, secara nasional dan antarabangsa. Kemasukan buruh adalah 100% dan syarikat utama dalam sektor ini pergi ke La Salle untuk mempekerjakan profil-profil ini.... [-]


Ijazah dalam Kejuruteraan Telekomunikasi Elektronik

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah ini menawarkan pelbagai peluang profesional, terutamanya dalam makmal RD syarikat atau dalam penciptaan produk dan perkhidmatan baru dalam peralatan elektronik. [+]

Ijazah ini menawarkan pelbagai peluang profesional, terutamanya dalam makmal RD syarikat atau dalam penciptaan produk dan perkhidmatan baru dalam peralatan elektronik.

Kami mempunyai pengalaman menjadi Sekolah pertama untuk mengajar keistimewaan sistem elektronik di Catalonia dan dengan fakulti guru dengan pengalaman pengajaran dan profesional yang luas, yang akan memberi anda sokongan peribadi semasa perlumbaan.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap) yang diselesaikan di luar negeri Sepanyol, mesti membawa sijil dari universiti rumah mereka, kerana ijazahnya adalah... [-]

Ijazah dalam Kejuruteraan Telematika

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Tahap dalam Kejuruteraan Telematika adalah hubungan antara teknologi maklumat dan sistem telekomunikasi. Oleh itu, masa depan tamat dalam pengetahuan asas kedua-dua bidang ini, tetapi selalu dengan pengkhususan yang diperlukan untuk mengetahui secara terperinci teknologi yang berkaitan dengan rangkaian data. [+]

Tahap dalam Kejuruteraan Telematika adalah hubungan antara teknologi maklumat dan sistem telekomunikasi. Oleh itu, masa depan tamat dalam pengetahuan asas kedua-dua bidang ini, tetapi selalu dengan pengkhususan yang diperlukan untuk mengetahui secara terperinci teknologi yang berkaitan dengan rangkaian data.

Banyak sektor yang meminta profesional ini, dari syarikat telekomunikasi sendiri ke sektor seperti Formula 1, dunia audiovisual, siaran sukan, pentadbiran awam, perubatan dan perbankan antara lain, kerana ini adalah profil profesional yang penting dan serba boleh.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki... [-]

Ijazah dalam Senibina Teknikal dan Bangunan

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah Kejuruteraan Bangunan dari La Salle adalah ijazah pertama khusus ini yang telah diluluskan di Catalonia, sesuai dengan kerangka kerja baru Eropah untuk pendidikan tinggi, dan salah satu yang pertama di Sepanyol. Sebelum 2014, ijazah ini akan menggantikan ijazah Senibina Teknikal di semua universiti. [+]

Ijazah Kejuruteraan Bangunan dari La Salle adalah ijazah pertama khusus ini yang telah diluluskan di Catalonia, sesuai dengan kerangka kerja baru Eropah untuk pendidikan tinggi, dan salah satu yang pertama di Sepanyol. Sebelum 2014, ijazah ini akan menggantikan ijazah Senibina Teknikal di semua universiti.

Penyesuaian program latihan untuk keperluan sebenar pasaran, membuka pelbagai pilihan kerja untuk jurutera bangunan kepada semua ejen proses pembinaan.

Penekanan khusus ditempatkan, dalam semua mata pelajaran, teknologi sebagai alat, kerapuhan, profesionalisme, etika dan kejujuran, yang penting jika kita ingin memperbaiki sektor yang menuntut cara baru untuk cenderung ke arah kecemerlangan.... [-]


Ijazah Double dalam Kejuruteraan Sistem Audiovisual dan Kejuruteraan Multimedia

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut. [+]

Campus La Salle Barcelona menawarkan anda 5 gelaran berganda dalam bidang Kejuruteraan ICT. Ijazah berganda membolehkan pelajar menyelesaikan pengajian universiti, dalam 5 tahun akademik, dengan dua gelar rasmi.

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap)... [-]

Ijazah Double Kejuruteraan Elektronik Telekomunikasi dan Kejuruteraan dalam Organisasi ICT

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ia menyediakan alat-alat yang telah menyediakan reka bentuk elektronik dengan prestij yang dicapai pada hari ini, membangunkan pengetahuan tentang analog dan elektronik digital, mikropemproses, elektroteknik, sistem kawalan, robotik, automasi rumah, instrumentasi, elektromediin dan kawasan umum. telekomunikasi. [+]

Campus La Salle Barcelona menawarkan anda 5 gelaran berganda dalam bidang Kejuruteraan ICT. Ijazah berganda membolehkan pelajar menyelesaikan pengajian universiti, dalam 5 tahun akademik, dengan dua gelar rasmi.

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap)... [-]

Ijazah Double Kejuruteraan Komputer dan Kejuruteraan Multimedia

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Untuk prestij dan tradisi. La Salle adalah Sekolah Telekomunikasi Pertama yang diwujudkan di Catalonia dan yang pertama untuk memulakan Kejuruteraan Imej dan Bunyi, lebih daripada 25 tahun yang lalu. Dalam Kejuruteraan Komputer kami disokong oleh lebih daripada 18 tahun latihan graduan kami, baik di peringkat negeri dan antarabangsa. [+]

Campus La Salle Barcelona menawarkan anda 5 gelaran berganda dalam bidang Kejuruteraan ICT. Ijazah berganda membolehkan pelajar menamatkan pengajian universiti mereka, dalam 5 tahun akademik, dengan dua program ijazah rasmi.

Reka bentuk darjah berganda ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, oleh karenanya, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: masing-masing darjah yang dikaji dan istimewa profil yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang.

Teknologi dan teknologi maklumat hadir dalam semua aktiviti perniagaan dan dalam semua sektor aktiviti. Kejuruteraan ini memberi kesan kepada semua aspek pengurusan dan konfigurasi sistem komputer, serta pembangunan aplikasi dan interkoneksi pelbagai platform, memperkuat kandungan yang berkaitan dengan pentadbiran dan seni bina sistem komputer dan maklumat. Di samping itu, graduan dalam ijazah berganda ini, untuk latihan mereka dalam Kejuruteraan Multimedia, adalah penyepadu teknologi yang cemerlang, yang mampu menentukan apa bentuk untuk mengadopsi teknologi menjadi sangat cekap dalam peranan mereka dalam proses komunikatif dan kreatif.... [-]


Ijazah Double Kejuruteraan Sistem Telekomunikasi dan Kejuruteraan ICT

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Untuk membangunkan kerjaya profesional dalam bidang perancangan, reka bentuk, pembuatan, pemasangan, operasi dan penyelenggaraan perkhidmatan telekomunikasi elektronik atau peralatan, menjamin penjanaan, penghantaran dan penerimaan isyarat. [+]

Campus La Salle Barcelona menawarkan anda 5 gelaran berganda dalam bidang Kejuruteraan ICT. Ijazah berganda membolehkan pelajar menyelesaikan pengajian universiti, dalam 5 tahun akademik, dengan dua gelar rasmi.

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap)... [-]

Ijazah Double Kejuruteraan Telematik dan Kejuruteraan Komputer

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Jurutera kerjaya dengan keupayaan untuk memahami bidang perniagaan yang berbeza, realiti pasaran, dan dapat memahami semua pihak yang berinteraksi dalam proses untuk memecahkan keperluan sebenar persekitaran perniagaan dan masyarakat. [+]

Campus La Salle Barcelona menawarkan anda 5 gelaran berganda dalam bidang Kejuruteraan ICT. Ijazah berganda membolehkan pelajar menyelesaikan pengajian universiti, dalam 5 tahun akademik, dengan dua gelar rasmi.

Reka bentuk dua gelaran ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah pelengkap dan, dengan itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: setiap gred yang diambil dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap)... [-]

Ijazah Kejuruteraan dalam Pertubuhan ICT

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

La Salle menawarkan ijazah pertama dan satu-satunya dalam Teknologi dan Pengurusan di Sepanyol, dengan pengalaman yang diperoleh sebagai universiti telekomunikasi pertama di Catalonia dan pengajaran MBA: Sarjana Pentadbiran Perniagaan selama lebih dari 25 tahun. Ijazah baru ini diajar di universiti teknologi Amerika yang berprestij seperti Stanford University, MIT atau Berkeley. [+]

La Salle menawarkan ijazah pertama dan satu-satunya dalam Teknologi dan Pengurusan di Sepanyol, dengan pengalaman yang diperoleh sebagai universiti telekomunikasi pertama di Catalonia dan pengajaran MBA: Sarjana Pentadbiran Perniagaan selama lebih dari 25 tahun. Ijazah baru ini diajar di universiti teknologi Amerika yang berprestij seperti Stanford University, MIT atau Berkeley.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap) yang diselesaikan di luar negeri Sepanyol, mesti membawa sijil dari universiti rumah mereka, kerana ijazahnya adalah rasmi di... [-]

Ijazah Kejuruteraan Elektronik - Robotik

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah Kejuruteraan Elektronik Elektronik dibina dalam persekitaran ICT dan mempunyai asas teknologi sendiri dan kompetensi profesional yang jelas dan sangat dituntut. [+]

"Elektronik memainkan peranan penting dalam perkembangan dan kemajuan teknologi masyarakat, dan merupakan teknologi sokongan utama untuk bidang komunikasi, kawalan dan pemprosesan data.

Ijazah Kejuruteraan Elektronik Elektronik dibina dalam persekitaran ICT dan mempunyai asas teknologi sendiri dan kompetensi profesional yang jelas dan sangat dituntut.

Mengkaji sebutan dalam Robotics, anda akan mengkhususkan diri dalam dunia robotik yang digunakan untuk pelbagai sektor, di antaranya yang menonjolkan robotika sosial, pendidikan, terapeutik dan kebajikan, mewujudkan teknologi yang akan mengubah perdagangan dan memperbaiki kehidupan seharian, mewujudkan unsur-unsur yang nyata dengan kehidupan tiruan, sektor dalam pertumbuhan yang kukuh dan dengan unjuran masa depan yang hebat. "... [-]


Ijazah Kejuruteraan Komputer

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Kejuruteraan ini memberi kesan kepada semua aspek pengurusan dan konfigurasi sistem komputer, serta pembangunan aplikasi dan interkoneksi pelbagai platform, memperkuat kandungan yang berkaitan dengan pentadbiran dan seni bina sistem komputer dan maklumat. [+]

Kejuruteraan ini memberi kesan kepada semua aspek pengurusan dan konfigurasi sistem komputer, serta pembangunan aplikasi dan interkoneksi pelbagai platform, memperkuat kandungan yang berkaitan dengan pentadbiran dan seni bina sistem komputer dan maklumat.

DIREKTUR DENGAN

Anda boleh mengakses Ijazah ini:

Dari Bachillerato, sekali lulus Ujian Akses Universiti (PAU).Dari Kursus Latihan Ijazah Tinggi (CFGS).Jika anda belajar ijazah universiti yang anda belum selesai dan anda mahu meneruskannya di La Salle (pemindahan fail). Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED atau melalui akreditasi UNED jika anda dari EHEA.Jika anda sudah mempunyai ijazah universiti. Jika anda telah menyelesaikan pengajian universiti di luar negara, anda mesti dapat mengesahkan sekurang-kurangnya 30 kredit atau akses melalui homologasi sarjana muda dan PAU melalui UNED, melalui akreditasi UNED jika anda berasal dari EHEA atau melalui homologasi ijazah universiti SepanyolJika anda telah mengambil peperiksaan masuk ke universiti selama lebih dari 25 tahun atau lebih dari 45 tahun.Jika anda seorang pelajar dari Kesatuan Eropah atau mana-mana negara yang mana perjanjian antarabangsa yang terpakai dalam kes ini telah dilanggan; Anda perlu memenuhi keperluan akademik dalam sistem pendidikan negara tempat anda belajar untuk mengakses Universiti dan memohon Uji Akses Universiti (PAU) di UNED (www.uned.es).Pelajar yang memasuki gelar dengan kajian separa (atau lengkap) yang diselesaikan di luar negeri Sepanyol, mesti membawa sijil dari universiti rumah mereka, kerana ijazahnya adalah rasmi di negara mereka.Sekiranya anda memenuhi sebarang keperluan ini, anda boleh memulakan proses penerimaan La Salle, sesuai untuk setiap gred.... [-]

Ijazah Kejuruteraan Multimedia - Videogames

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah dalam bidang kejuruteraan multimedia khusus dalam permainan video membolehkan pelajar untuk membangunkan aplikasi untuk sebarang jenis platform: web, peranti mudah alih, televisyen, rangkaian sosial, konsol video, dan sebagainya. Dan untuk sektor yang berbeza seperti permainan video, animasi 2D dan interaksi 3D, pawagam atau produksi audiovisual. [+]

Ijazah dalam bidang kejuruteraan multimedia khusus dalam permainan video membolehkan pelajar untuk membangunkan aplikasi untuk sebarang jenis platform: web, peranti mudah alih, televisyen, rangkaian sosial, konsol video, dan sebagainya. Dan untuk sektor yang berbeza seperti permainan video, animasi 2D dan interaksi 3D, pawagam atau produksi audiovisual.

Ijazah ini mempunyai asas teknologi sendiri, yang membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran profesional yang sangat jelas; kesemuanya dalam perkhidmatan konseptualisasi dan pembangunan persekitaran interaksi maya tanpa sebarang had dalam sokongan komunikasi atau dalam bidang khusus permohonan.

Terima kasih kepada ciri-ciri transversal Multimedia dan kedudukannya yang strategik, graduan dalam bidang kejuruteraan multimedia yang mengkhusus dalam permainan video mempunyai pelbagai kemungkinan profesional dan menerapkan pengetahuan mereka dalam mana-mana jenis sektor yang memerlukan kandungan digital interaktif: videogames, perubatan , sukan, kebudayaan, pendidikan, pemasaran, pencegahan risiko, pemulihan sejarah, seni, hiburan atau perundingan strategik, antara yang lain.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Ijazah Kejuruteraan Komputer dalam Pengurusan Teknologi Syarikat

Campus Sepenuh masa 11  September 2019 Sepanyol Barcelona

Kampus Salle Barcelona menawarkan anda gelaran berganda antara bidang TCI Engineering dan bidang Pengurusan Perniagaan. Ijazah kedoktoran ini membolehkan pelajar menamatkan pengajian universiti mereka, dalam 5 dan setengah tahun akademik, dengan dua gelar sarjana muda. [+]

Kampus Salle Barcelona menawarkan anda gelaran berganda antara bidang TCI Engineering dan bidang Pengurusan Perniagaan. Ijazah kedoktoran ini membolehkan pelajar menamatkan pengajian universiti mereka, dalam 5 dan setengah tahun akademik, dengan dua gelar sarjana muda.

Reka bentuk ijazah dua ini membolehkan pelajar mengambil dua darjah yang telah siap dan, oleh itu, menyediakan pelajar dengan pendekatan global dan interdisipliner yang membuka banyak peluang profesional: masing-masing darjah yang dikaji dan profil khas yang mempunyai pengetahuan bercampur-campur dari kedua-dua bidang tersebut.

Ijazah berganda memerlukan pelajar untuk membuat usaha yang lebih besar daripada pelajar yang dalam 4 tahun (240 kredit ECTS) mengambil dan melebihi gred tunggal. Oleh itu, mereka bertujuan untuk pelajar yang mempunyai prestasi akademik yang tinggi dari sarjana-sarjana teknologi sains yang, semasa proses kemasukan, perlu membuktikan dengan rekod akademik kursus-kursus terakhir.... [-]


Ijazah sarjana muda dalam kajian seni bina

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

bidang tindakan Seni bina adalah sangat pelbagai dan termasuk reka bentuk, pemulihan, pemulihan bangunan dan persekitaran bandar, landskap, mereka bentuk dan membina butiran tertutup, pengiraan dan struktur bentuk dan kemudahan, dan lain-lain [+]

Mengapa belajar ijazah ini?

Disebabkan pengakuan profesional dan sosial: Kesempurnaan dalam kerja-kerja bangunan dicapai dengan La Salle arkitek datang akibat semakin biasa dengan pembangunan menyeluruh projek. Di sini anda akan dapat menjalankan: bandar perancangan, struktur, pembinaan, ekonomi, kelestarian, komposisi, dan lain-lain

Oleh kerana struktur pengajaran bukan jabatan La Salle Architecture: Struktur pengajaran adalah unik di negeri ini dan membolehkan untuk mengambil transversal Bengkel Pembangunan Projek subjek. tertakluk A di mana anda akan menjalankan Projek Eksekutif sempena guru semua kawasan.

Untuk kurikulum teras yang dikongsi di antara kedua-dua darjah: Para graduan Senibina dan Sains Pembinaan dan Technologies menjalankan kursus pertama keseluruhan dan 80% daripada yang kedua bersama-sama. Kerja yang dijalankan secara bersama dan pada tahap yang Sefahaman sepanjang pengajian, sama seperti apa yang berlaku dalam realiti kehidupan profesional.... [-]


Kursus Penyempurnaan Ijazah Latihan dalam Seni Bina dan Bangunan Teknikal

Campus Sambilan May 2019 Sepanyol Barcelona

"Kursus melengkapkan latihan bagi graduan dalam Senibina Teknikal untuk memperoleh ijazah dalam Kejuruteraan Bangunan", menjamin tahap kekukuhan dan kualiti latihan yang diperlukan oleh La Salle - Ramon Llull University dan ditujukan kepada Arkitek Teknikal dengan minimum dari 2 tahun antara mendapatkan kedua-dua darjah, untuk memudahkan akses mereka kepada gelaran baru dalam bidang Kejuruteraan Bangunan. [+]

"Kursus melengkapkan latihan bagi graduan dalam Senibina Teknikal untuk memperoleh ijazah dalam Kejuruteraan Bangunan" , menjamin tahap kekukuhan dan kualiti latihan yang diperlukan oleh La Salle - Ramon Llull University dan ditujukan kepada Arkitek Teknikal dengan minimum dari 2 tahun antara mendapatkan kedua-dua darjah, untuk memudahkan akses mereka kepada gelaran baru dalam bidang Kejuruteraan Bangunan.

Kandungan Kursus telah ditentukan berdasarkan Laporan gelar baru Kejuruteraan Bangunan yang diluluskan oleh ANECA, Majlis Perguruan Tinggi dan Direktorat Jenderal Perguruan Tinggi.

ditujukan kepada

Arkitek Teknikal dengan minimum 2 tahun antara memperoleh kedua-dua darjah, untuk memudahkan akses mereka kepada gelaran baru Graduate dalam Kejuruteraan Bangunan.... [-]


Kursus Penyempurnaan Ijazah Latihan Kejuruteraan Komputer

Campus Sambilan September 2019 Sepanyol Barcelona

Kursus Pelaksanaan Latihan untuk graduan dalam Sistem Komputer atau Kejuruteraan Teknikal Pengurusan untuk memperoleh Ijazah Kejuruteraan Komputer ditujukan kepada Sistem Komputer atau Jurutera Teknikal Pengurusan dengan lebih dari 2 tahun pengalaman (tarikh memperoleh gelar ), untuk memudahkan akses kepada ijazah baru dalam Kejuruteraan Komputer. [+]

Kursus Pelaksanaan Latihan untuk graduan dalam Sistem Komputer atau Kejuruteraan Teknikal Pengurusan untuk memperoleh Ijazah Kejuruteraan Komputer ditujukan kepada Sistem Komputer atau Jurutera Teknikal Pengurusan dengan lebih dari 2 tahun pengalaman (tarikh memperoleh gelar ), untuk memudahkan akses kepada ijazah baru dalam Kejuruteraan Komputer.

Kandungan Kursus telah ditentukan berdasarkan Laporan Gelar baru Kejuruteraan Bangunan yang diluluskan oleh ANECA, Dewan Perguruan Tinggi dan Direktorat Jenderal Perguruan Tinggi.

DIREKTUR DENGAN

"Untuk mengakses kursus ini, adalah perlu untuk memegang ijazah dalam Kejuruteraan Teknik Komputer atau Pengurusan dengan minimum 2 tahun sebelum tarikh pendaftaran.... [-]


Sarjana muda dalam animasi dan kesan visual

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Darjah Animasi dan Visual Kesan La Salle Campus Barcelona menegaskan mengenai asas animasi yang berdasarkan pada semua penghasilan animasi secara bebas daripada teknik, dan anda akan belajar bagaimana untuk menggabungkan bahagian seni dan teknik animasi untuk menerangkan cerita yang paling menawan. [+]

Mengapa belajar ijazah ini?

• Pendidikan menyeluruh

Kami menawarkan anda satu program yang lengkap daripada asas-asas teknikal untuk animasi komputer. Anda akan belajar untuk bekerja dengan animasi 3D yang paling maju dan teknologi VFX. Anda akan mendapat pengetahuan yang mendalam mengenai asas-asas seni, reka bentuk dan fotografi, serta prinsip-prinsip anatomi, lakonan dan sains warna.

• profesor Aktif

Anda akan belajar daripada profesor yang diiktiraf dan aktif bekerja dalam perniagaan animasi dan kesan visual, menggunakan teknik yang sama dan alat yang anda akan diperlukan untuk digunakan di pasaran.

• Kreativiti dan reka bentuk

Anda akan dapat untuk membangunkan idea-idea anda sendiri, skrip dan watak-watak di mana anda akan menggunakan semua yang anda telah belajar untuk mencipta kandungan digital.... [-]


Sarjana muda dalam bidang kejuruteraan komputer

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Barcelona

La Salle Ijazah Kejuruteraan Komputer, adalah satu-satunya program ijazah dalam Barcelona yang aquips anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memenuhi permintaan antarabangsa baru sektor kejuruteraan komputer dan dunia perniagaan global. [+]

La Salle Ijazah Kejuruteraan Komputer, Adalah satu-satunya program ijazah dalam Barcelona yang aquips anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memenuhi permintaan antarabangsa baru sektor kejuruteraan komputer dan dunia perniagaan global. Anda akan twained untuk bekerja dengan teknologi terkini dan produk, mereka bentuk, melaksana dan mantaining sistem IT pada skala antarabangsa, menyediakan penyelesaian kepada masalah-masalah yang mencabar syarikat kedua-dua negara dan multinasional.

[-]

Sarjana muda dalam pengurusan perniagaan dan teknologi

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

ijazah perniagaan empat tahun kita bertindak balas kepada permintaan canggih persekitaran perniagaan antarabangsa yang sentiasa berubah. [+]

ijazah perniagaan empat tahun kita bertindak balas kepada permintaan canggih persekitaran perniagaan antarabangsa yang sentiasa berubah.

Kami mengkaji pengurusan, kewangan, pemasaran, operasi, peranan perniagaan dalam masyarakat dan implikasi etika, dan memberi tumpuan kepada teknologi dan inovasi memandu kuasa-kuasa untuk perubahan dalam organisasi.

Melalui gabungan dinamik teori dan berterusan amalan pelajar-pelajar kita mendapat pengalaman perniagaan kehidupan sebenar yang akan menyediakan mereka untuk menjadi pengurus antarabangsa dan usahawan masa depan.

ijazah yang boleh dikaji sepenuhnya dalam bahasa Inggeris atau sebagai sebahagian daripada kumpulan Sepanyol-Bahasa Inggeris dwibahasa.... [-]


Video

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull