Universidad Camilo José Cela

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENGAPA KAJIAN AT UCJC?

Pada Camilo José University Cela kami menawarkan pendidikan yang berbeza. Pendidikan aktif yang menawarkan kemungkinan hidup universiti anda hidup dengan, sepenuhnya di dalam dan di luar bilik darjah untuk anda untuk menjadi profesional anda bercita-cita untuk menjadi.

persembahan akademik kami terletak pada tiga rukun yang terbenam dalam DNA kita:

INTERDISCIPLINARITY

Gabungan pengetahuan, budaya dan disiplin mampu peluang untuk berkongsi dewan kuliah dengan pelajar dari darjah lain, memperoleh pengetahuan di luar pengkhususan anda sendiri dan menyediakan anda untuk menghadapi cabaran kompleks abad ke-21 anda.

INOVASI

Kami menonjol dari universiti lain terima kasih kepada model pendidikan terbuka dan pendekatan yang lebih relevan dengan masa kita hidup dalam.

ANTARABANGSA ANTARABANGSA

Objektif kami adalah untuk menyediakan individu autonomi yang mampu untuk mengemudi kerjaya profesional mereka sendiri sepanjang hidup mereka dengan cara yang bebas dan sokongan dalam konteks global.

KAMI antara disiplin

Pada UCJC kita mendidik profesional mampu membuat jalan mereka di persekitaran hibrid dan menghadapi tugas-tugas kerja yang kompleks.

Dalam usaha untuk mencapai ini kami menawarkan kaedah pengajaran yang pelbagai rupa.

Cara mudah untuk membangunkan pelbagai kemahiran dan pengetahuan yang akan membantu anda menonjol dalam pasaran kerja.

SPORT

The Club UCJC Sukan adalah sebahagian daripada identiti kita.

Satu konsep unik di kelab sukan universiti yang terletak di Kampus Madrid-Villafranca dengan sekolah-sekolah khas dan pengajar.

Membuat sebahagian besar kami sebanyak 40,000 meter persegi kemudahan dikelilingi oleh kehijauan dan alam semula jadi.

KAMI INNOVATORS

Pada SEK Educational Group kita mempunyai komitmen yang berterusan terhadap inovasi dan canggih trend pendidikan.

Kita sedar bahawa kita mendidik profesional masa depan, satu tanggungjawab yang menolak kita untuk terus berkembang pengalaman pembelajaran pelajar.

Kami menerima cabaran untuk membuat pembaharuan kurikulum dan mentakrifkan semula bentuk pendidikan universiti dari segi merentasi model tradisional dan menyegerakkan mereka dengan paradigma pendidikan yang baru, memberi tumpuan kepada pelajar dan pembelajaran mereka.

KAMI INTERNATIONAL

  • 120+ PERJANJIAN DENGAN UNIVERSITI DARI SELURUH DUNIA
  • 164 EXCHANGE PELAJAR PERKONGSIAN RUANG PEMBELAJARAN ON CAMPUS
  • 51 negara yang berbeza HIDUP BERSAMA ON CAMPUS
  • 9 bahasa utama di dewan kuliah KAMI

Membuat sebahagian besar peluang untuk berkongsi profil anda dengan someof universiti terbaik fromaround dunia.

Kami meningkatkan mobiliti anda dengan program pertukaran antarabangsa. Pengalaman di universiti seperti Harvard dan Stanford. Semua pelajar UCJC yang telah memilih untuk mobiliti kini di bursa. tenaga pengajar antarabangsa kami meningkatkan pendidikan anda memberikan anda prospek profesional yang lebih global.

Villafranca CAMPUS

The Madrid-Villafranca Campus merangkumi lebih 100,000 meter kuasa dua kemudahan, dikelilingi oleh alam semula jadi dan hanya 20 minit dari pusat Madrid. Kampus ini dilengkapi dengan teknologi dan kerja amali ruang terkini dari setiap darjah dan sekolah, ruang kerja, bilik untuk kerja kumpulan dan kemudahan sukan kelas atasan mesyuarat.

CAMPUS ALMAGRO URBAN

Sekolah Pengajian Siswazah UCJC terletak di dalam sebuah bangunan awal sejarah abad ke-20 di tengah-tengah Madrid, di Calle Almagro. Dikelilingi oleh pelbagai perkhidmatan dan pilihan pengangkutan untuk kemudahan pelajar kami, ia menempatkan lebih 3,500 meter kuasa dua sekitar 20 dewan kuliah dan halaman yang dilindungi besar untuk mengadakan acara-acara dan aktiviti yang berbeza.

Lokasi

Madrid

Alamat
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol