Baca keterangan rasmi

School page option 1

Semangat universiti

Panggilan untuk belajar dan mengubah dunia

Sebuah universiti melibatkan pengetahuan, penyelidikan, dan pemindahan pengetahuan. Walau bagaimanapun, kami berhasrat untuk lebih.
Kami adalah orang yang mendedikasikan masa dan usaha kami untuk belajar untuk mengubah dunia. Anda dapat melihat cita-cita ini dalam aktiviti UIC Barcelona. Ia berada dalam DNA kita.

Mempunyai pengalaman universiti yang selalu anda impikan

Menempatkan setiap pelajar di tengah-tengah segala sesuatu bermakna anda adalah protagonis di UIC Barcelona.

Inilah komitmen kami kepada anda, yang ditunjukkan oleh perhatian individu, kumpulan kelas kecil, badan pengajaran yang mesra, perkhidmatan sokongan, dan semua yang anda perlukan untuk meningkatkan kemahiran anda.

Membina jambatan kepada realiti profesional

Kami dihubungkan dengan masyarakat dan syarikat. Kelas-kelas yang diamalkan dan diajar oleh para profesional aktif. Mereka dilengkapi dengan program penempatan kerja. Untuk semua sebab ini, UIC Barcelona mempunyai salah satu daripada kadar pekerjaan yang paling baik dalam sistem universiti Catalan.

Di Barcelona dan berkaitan dengan dunia

Pelbagai budaya Barcelona menyediakan latar belakang bakat dan pengetahuan yang menyeluruh.
Kami juga mempunyai perjanjian antarabangsa dan pertukaran program dengan universiti di luar negara. Beberapa program ijazah kami diajar sebahagiannya dalam bahasa Inggeris; anda juga boleh mengambil program sarjana anda dalam bahasa ini.

Akreditasi

Universitat Internacional de Catalunya secara rasminya memulakan kegiatan akademiknya pada Oktober 1997. Undang-undang Organik 11/1983 tentang Pembaharuan Universiti (LRU) bersama dengan Parlemen Catalonia Law 26/1984, membentuk rangka kerja undang-undang yang sesuai untuk penubuhan sebuah universiti dengan keupayaan untuk memberi sijil ijazah rasmi. The Fundación Familiar Catalana (Yayasan Keluarga Catalan) mengambil tanggungjawab sepenuhnya untuk menjalankan projek akademik ini.

School page option 2

Sebab utama mengapa seorang pelajar patut mempertimbangkan untuk belajar di UIC Barcelona

 1. Pengalaman antarabangsa di salah satu bandar paling menarik di dunia: Barcelona
 2. Profesor dan profesional yang berkemahiran tinggi yang suka mengajar dengan pola pikir antarabangsa
 3. Peringkat Rasmi dan Latihan Praktikal
 4. Internships antarabangsa
 5. Kadar pekerjaan yang tinggi
 6. Cara yang optimum untuk meningkatkan kemahiran bahasa
 7. Latihan dan nasihat peribadi untuk semua program dan kepada semua pelajar
 8. Rangkaian dan kenalan
 9. Membangunkan kepimpinan dan kemahiran keusahawanan
 10. Teruskan pendidikan: Sarjana, pascasiswazah dan Ph.D. program

Perkhidmatan

Penginapan: Jika anda memerlukan penginapan semasa anda di universiti, anda akan dapat memohon kediaman pelajar, pangsapuri, dan bilik-bilik yang telah dirancang khusus untuk keperluan anda.

Sukan: Belajar di UIC Barcelona bermaksud berevolusi secara keseluruhan sebagai orang. Kami menggalakkan pelajar terlibat dalam aktiviti sukan dan fizikal. Universiti ini mempromosikan dan menganjurkan aktiviti sukan, pertandingan dan memberikan diskaun dan kelebihan lain kepada pelajar agar mereka dapat mengakses kemudahan dan organisasi lain di Barcelona.

Latihan dan kaunseling: Perkhidmatan kaunseling dan bimbingan yang direka untuk pelajar untuk mencapai cabaran peribadi dan profesional mereka.

Kehidupan seorang pelajar

Perkhidmatan Pelajar: membantu anda mencapai apa yang paling penting: matlamat peribadi anda.

Ia menganjurkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan, sosial dan akademik yang luas. Perkhidmatan ini menyediakan maklumat dan panduan mengenai isu-isu akademik, pentadbiran dan kurikulum di universiti.

Perkhidmatan Pelajar UIC bertanggungjawab untuk memaklumkan dan memberi nasihat kepada pelajar universiti tentang cara menguruskan kertas kerja mereka dan juga isu-isu ekstrakurikuler yang lain.

Alumni: UIC Barcelona menyampaikan falsafah akademiknya kepada masyarakat melalui komuniti 12.000 graduan. Falsafah ini adalah kecemerlangan di tempat kerja, individu yang diletakkan di pusat segala-galanya, keinginan untuk berkhidmat dan pencarian berterusan untuk kebenaran.

Program diajar dalam:
 • English
 • Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

International University of Catalonia

Dengan program lima tahun ini, UIC Barcelona memberikan anda peluang untuk belajar ijazah sarjana muda dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan dan melengkapkannya den ... [+]

Gambaran keseluruhanSebab-sebab untuk mengkaji Ijazah Double iniMemperluaskan pilihan profesional anda dengan ijazah berganda.Buka peluang baru dengan belajar di Barcelona dan London.Kajian di universiti antarabangsa berprestij, sebahagian daripada University of London.Kelebihan program iniDengan mempelajari gelaran berganda, anda akan memperluaskan pengetahuan anda dan pilihan yang tersedia untuk membangunkan kerjaya profesional masa depan anda.Kelas-kelas di Birkbeck berlaku pada malam hari, bermakna mereka serasi dengan penempatan kerja atau latihan lanjut dan aktiviti kebudayaan.Anda akan mendapat profil yang sangat dihargai oleh syarikat kerana pengetahuan dan pengalaman antarabangsa anda.Anda akan tinggal di Barcelona dan London, dua bandaraya yang sangat kosmopolitan dan bertenaga.Anda akan mengenali pelajar dari seluruh dunia dan anda akan membuat rangkaian kenalan antarabangsa.Persembahan... [-]
Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

International University of Catalonia

Matlamat di belakang Ijazah Double di ADE dan Pemasaran yang ditawarkan oleh UIC Barcelona bersama dengan Birkbeck University of London adalah untuk melatih para profesio ... [+]

Gambaran keseluruhan

Matlamat di belakang Ijazah Double di ADE dan Pemasaran yang ditawarkan oleh UIC Barcelona bersama dengan Birkbeck University of London adalah untuk melatih para profesional dengan visi strategik pemasaran sebagai penggerak di sebalik perniagaan.

Dengan tempoh lima tahun, program gelar berganda antarabangsa ini memberikan pengetahuan yang komprehensif tentang organisasi, pengurusan perniagaan dan kepimpinan dalam bidang fungsional, bersama dengan pengkhususan dalam bidang pemasaran.

Ini adalah ijazah berganda yang antarabangsa dan akan membuka pintu kepada masa depan profesional yang menjanjikan.

Kelebihan program iniPembelajaran yang berbeza. Dengan mempelajari dua gelaran, anda akan memperluaskan pengetahuan anda dan pilihan yang tersedia untuk anda di pasaran pekerjaan.Profil pemasaran: Pengetahuan pemasaran lebih bernilai dan permintaan dalam sektor perniagaan.Prestij akademik: Birkbeck University of London adalah sebahagian daripada emblem University of London, sebuah institusi akademik yang diiktiraf secara global.Peletakan kerja dalam syarikat: Kelas-kelas di Birkbeck berlaku pada malam hari, bermakna mereka serasi dengan penempatan kerja atau latihan lanjut dan aktiviti kebudayaan.Profesional Profesional: Anda akan menambah nilai perbezaan kepada kurikulum anda dan anda akan mencapai profil yang sangat komprehensif, yang akan membawa pengetahuan dan pengalaman antarabangsa.Mobiliti antarabangsa: Anda akan tinggal di Barcelona dan London, dua bandaraya yang sangat kosmopolitan dan bertenaga.Rangkaian global: Anda akan mengenali pelajar dari seluruh dunia dan anda akan membuat rangkaian kenalan antarabangsa.Persembahan... [-]
Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International University of Catalonia

UIC komited untuk menyediakan pelajar-pelajarnya dengan persediaan akademik yang terbaik dalam kedua-dua bidang teori dan praktikal, dan juga untuk menyediakan mereka den ... [+]

UIC komited untuk menyediakan pelajar-pelajarnya dengan persediaan akademik yang terbaik dalam kedua-dua bidang teori dan praktikal, dan juga untuk menyediakan mereka dengan alat yang diperlukan untuk akses yang berjaya ke pasaran buruh.

Untuk mencapai matlamat ini dengan berkesan, UIC telah membangunkan pendekatan pedagogi berdasarkan alat dan metodologi berikut:

Perhatian peribadi

Perhatian individu diberikan kepada pelajar kami. Nisbah ini adalah maksimum 20 pelajar per pensyarah

Peluang pekerjaan

Kami mempunyai senarai tawaran pekerjaan nasional dan antarabangsa. Ini membolehkan pelajar mempunyai akses kepada pekerjaan di mana-mana bandar di dunia, yang melibatkan laluan profesional ke rumah penerbitan, pentadbiran awam, kerja pejabat, promosi, perundingan, industri ...... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Alamat lokasi
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Media Sosial