IE University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mentakrifkan keunikan

Satu pengalaman transformasi yang akan meningkatkan nilai yang unik anda dan membolehkan anda untuk memainkan peranan utama dalam membentuk dunia.

IE University adalah untuk pelajar yang menganggap pembelajaran sebagai satu cara hidup, dan yang terbuka kepada dunia dan kepada peranan transformatif pendidikan tinggi. Kami menyediakan suatu komuniti sokongan di mana pelajar dan pensyarah berinteraksi bersama-sama dalam proses pembelajaran.

persekitaran pembelajaran yang unik di IE University dibina di atas yang membawa bersama-sama masyarakat yang peribadi, pelajar-centric, dalam persekitaran terbuka yang merangkumi kepelbagaian individu, idea-idea dan pendekatan. Setiap tahun lebih 100 kewarganegaraan diwakili di kampusnya di Segovia dan Madrid, dengan lebih 65% daripada pelajar-pelajar yang datang dari luar Sepanyol.

IE University diiktiraf untuk kualiti dalam pengajaran dan pembelajaran yang mengira ia antara universiti terkemuka di dunia. Di samping itu, program-program ijazah pertama diiktiraf oleh persatuan paling berprestij dalam bidang masing-masing.

Dengan pendekatan humanistik, semangat keusahawanan, penglihatan inovatif, dan memberi tumpuan kepada kerapian akademik, IE University komited untuk mendidik profesional dan pakar yang akan membuat perbezaan dalam masyarakat. pendekatan berasaskan amalan kami untuk pembelajaran bermula di dalam kelas dan terus di bahagian-bahagian yang berlainan di dunia untuk menyediakan sepenuhnya pelajar IE University untuk menjadi profesional antarabangsa.

Jika anda mahu pendidikan inspirasi dan mencabar yang akan membentuk siapa anda dan yang anda akan menjadi, IE Universiti akan meluaskan pengalaman anda, menghubungkan anda ke dunia, dan memimpin kamu kepada jalan yang unik yang diperlukan untuk mencapai matlamat anda.

Sepuluh Sebab Kaji Pada IE University Persekitaran pembelajaran yang unik

IE University menawarkan persekitaran pembelajaran yang unik yang mentakrifkan pendidikan tinggi untuk profesional hari ini. Kami akan menyediakan anda untuk kejayaan dengan membolehkan anda untuk membangunkan mata anda sendiri pandangan dan menemui potensi penuh anda. IE University diiktiraf untuk kualiti dalam pengajaran dan pembelajaran yang mengira ia antara universiti terkemuka di dunia.

Pendekatan berpusatkan pelajar

IE University mengambil pendekatan peribadi dan berpusatkan pelajar kepada pendidikan di mana profesor dan pelajar terlibat secara aktif dalam pengalaman pembelajaran. Anda akan sertai komuniti sokongan yang menghargai keunikan anda dan akan memimpin anda kerana anda membentuk laluan anda sendiri.

Satu pengalaman antarabangsa tidak dapat ditandingi

kekayaan kepelbagaian kita menyediakan persekitaran yang memberikan anda prospek antarabangsa yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia global. Dengan lebih daripada 65% daripada pelajar-pelajar kita datang dari luar negara, yang mewakili lebih 100 negara, anda akan belajar dengan masyarakat benar-benar pelbagai. kajian pertukaran dengan rakan berprestij kami di seluruh dunia dan peluang latihan di seluruh dunia menawarkan pengalaman antarabangsa tidak dapat ditandingi.

A fakulti yang pelbagai, boleh diakses kepada anda

fakulti pelbagai IE Universiti terdiri daripada kedua-dua ahli akademik yang sangat baik dan profesional yang berpengalaman dengan pengalaman antarabangsa dan hubungan rapat dengan dunia perniagaan. Apa yang lebih, profesor kami boleh diakses kepada anda. Anda akan mempunyai interaksi harian dengan profesor anda, yang menyokong anda dengan maklum balas secara tetap dan menghubungkan anda ke dunia profesional.

Membawa keluar yang tidak konvensional dalam anda

Kami menyediakan persekitaran di mana anda boleh menjadi terbuka kepada cara berfikir yang baru, melepaskan kreativiti anda, dan menceburi belum diterokai.

Pilih laluan anda sendiri untuk kejayaan

program ijazah inovatif kami diiktiraf oleh persatuan paling berprestij dalam bidang masing-masing, dan menyepadukan pelbagai pendekatan pengajaran dan pilihan yang membolehkan anda untuk membentuk pendidikan anda sendiri mengikut aspirasi profesional anda.

Letakkan pembelajaran anda ke dalam amalan

Kami menggabungkan teori dengan amalan dari saat anda mula pengajian. Anda akan mengambil apa yang anda belajar di dalam kelas dan memohon kepada kes kehidupan sebenar dan apabila menguruskan projek-projek anda sendiri. Setiap pelajar tahun boleh memilih pelbagai pilihan latihan, bekerja di kampus, di Sepanyol dan di seluruh dunia, dan memperoleh set mengesankan kemahiran dan pengalaman profesional yang membuat mereka sangat dicari apabila mereka menamatkan pengajian.

Pembelajaran untuk esok

IE University telah disenaraikan antara sepuluh universiti di seluruh dunia bagi inovasi dalam teknologi dan pengajaran. Kami memberikan pendidikan praktikal dan relevan yang menyediakan anda untuk menghadapi cabaran profesional anda akan hadapi dalam masa depan anda.

Hidup dalam kehidupan pelajar anda dengan sepenuhnya

Anda akan menyertai komuniti pelajar yang cergas dan pelbagai yang menjalani kehidupan universiti mereka sepenuhnya. Nikmati tinggal di Sepanyol, perjalanan, dan mengambil bahagian dalam semua peluang kurikulum anda akan mempunyai di Universiti IE.

cara anda untuk masa depan anda

Kami membantu graduan memulakan kerjaya mereka di industri dan di seluruh dunia. Majikan syarikat yang terkemuka di seluruh dunia menganggap IE University antara universiti terbaik di mana mereka ingin mengambil dari. Apa lagi, anda akan tergolong dalam komuniti lebih 45,000 IE alumni di seluruh dunia, mencari teman untuk hidup, dan nikmati alumni rangkaian aktif yang anda sentiasa boleh bergantung kepada sepanjang perjalanan profesional anda.

Lokasi

Madrid

IE University

Alamat
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol
Telefon
34 921 412 410

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program