Hacer Creativo School of Fashion Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hacer Creativo adalah satu-satunya sekolah yang diberi kuasa oleh Kerajaan serantau Aragon untuk mengajar Design Fesyen dan menganugerahkan ijazah rasmi dan diiktiraf dalam Reka Bentuk Fesyen. Hacer Creativo telah melatih bakat baru selama hampir 20 tahun dan menikmati reputasi yang hebat di kalangan syarikat fesyen dan reka bentuk di seluruh dunia.

Di HC, kami menikmati dan berkongsi kerjaya kami setiap hari dengan pelajar dan kakitangan kami dan menggalakkan anda untuk bertemu dengan kami dan pengalaman secara langsung emosi manis reka bentuk profesional.

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol

Lihat BAs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Antarabangsa dalam reka bentuk fesyen

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Zaragoza

Program Hacer Creativo di luar negara untuk ijazah telah dibuat dalam pendekatan berbilang kampus yang menarik. Program kami terbuka kepada semua pelajar yang ingin belajar fesyen di Sepanyol dalam bahasa Inggeris dan menggabungkan pengajian dengan kursus di luar negara. Tiga tahun akademik penuh dalam bahasa Inggeris. [+]

Program Hacer Creativo di luar negara untuk ijazah telah dibuat dalam pendekatan berbilang kampus yang menarik. Program kami terbuka kepada semua pelajar yang ingin belajar fesyen di Sepanyol dalam bahasa Inggeris dan menggabungkan pengajian dengan kursus di luar negara. Tiga tahun akademik penuh dalam bahasa Inggeris.

Anda akan menyertai program Sarjana Muda Sastera Antarabangsa dalam Reka Bentuk Fesyen di Zaragoza, Sepanyol selama 2 tahun (120 ECTS). Pada tahun ketiga, anda akan memindahkan pengajian anda ke kampus HC yang terletak di sebuah universiti berkolaborasi di London untuk menjalankan 2 semester terakhir (60 ECTS).

HC akan memudahkan pemindahan anda ke sekolah London dan mengintegrasikan kursus-kursus di London (yang telah diluluskan oleh Arah Akademik kami) dalam ijazah terakhir dalam Reka Bentuk Fesyen.... [-]


Contact

Alamat Av. Ranillas, 5D, 50018 Zaragoza
50018 Zaragoza, Aragon, Sepanyol