EU Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EU Business School

Ditubuhkan pada tahun 1973, EU Business School (EU) adalah, profesional yang diiktiraf, sekolah perniagaan berpangkat tinggi antarabangsa dengan kampus di Barcelona, ​​Geneva, Montreux dan Munich. Kami menyediakan kecil, kelas dinamik dalam bahasa Inggeris, dengan yang terbaik daripada kedua-dua kurikulum akademik Amerika Utara dan Eropah. pendekatan pragmatik kami terhadap pendidikan perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam dunia perniagaan hari ini yang pesat berkembang dan global.

EU menawarkan asas, sarjana muda, sarjana, MBA dan program kedoktoran, kedua-dua di kampus dan dalam talian dengan pentadbiran perniagaan, komunikasi, pengurusan pelancongan, hubungan antarabangsa, pengurusan sukan, pengurusan media digital, perniagaan antarabangsa, pemasaran, kewangan, perdagangan dan pengurusan sumber manusia, dalam kalangan yang lain.

EU Online MBA kedudukan teratas dalam ranking global dalam talian CEO Majalah Disenaraikan sebagai bahagian sekolah 20 perniagaan dengan majalah China Economic Review Keenam terbaik sekolah perniagaan untuk pelajar perempuan menurut majalah Capital Kedudukan di peringkat tertinggi untuk program MBA global dan Eropah oleh Ketua Pegawai Eksekutif Magazine Kedudukan kelima dalam QS MBA Panduan Pulangan atas Laporan Pelaburan gaji uplift di Eropah

Melalui rangkaian global kami rakan kongsi akademik, pelajar boleh mendapat ijazah dari negeri yang diiktiraf di kampus EU dengan University of Roehampton di London, University of Derby di UK dan Universidad Católica de Murcia (UCAM) di Sepanyol. Perkongsian dengan Pace University di New York, Universiti California di Riverside, College Fisher di Boston dan Universiti Shinawatra di Bangkok menawarkan pelajar peluang untuk mendapat kelayakan kedua semasa belajar di pelbagai dan memperkayakan persekitaran.

program Kumpulan EU diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP) dan Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Collegiate (IACBE), yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi (CHEA). Kami juga mengadakan Akreditasi Kualiti Antarabangsa (IQA) yang dianugerahkan oleh Persatuan Pembangunan Tengah dan Eropah Timur Pengurusan (CEEMAN). Kumpulan EU juga diiktiraf oleh EduQua, label kualiti Swiss pertama menjurus ke arah pendidikan lanjutan dewasa.

kampus EU terletak di pantai Mediterranean, antara Swiss Alps, dan dalam modal ekonomi Jerman, menawarkan peluang untuk hidup dalam empat persekitaran berbeza dan memperkaya pelajar. Pelajar boleh memindahkan antara kampus dan meneroka kepelbagaian Barcelona, ​​Geneva, Montreux dan Munich. Ini memberikan alasan yang baik untuk belajar bahasa dan memenuhi pelbagai orang manakala mengalami peluang berorientasikan perniagaan baru. Di samping itu, pelajar boleh mengambil bahagian dalam pertukaran kepada institusi rakan kongsi kami di Amerika Syarikat, China, United Kingdom, Sepanyol, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brazil, Kazakhstan, Kanada dan Rusia, antara lain.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BBAs » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Global MBAs » Lihat Online BBA » Lihat Online MBA » Lihat Tahun Penubuhan » Lihat DBA » Lihat MSc » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Sarjana Muda Sastera (Kepujian) dalam pengurusan perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Jerman Munich Switzerland Geneva Montreux + 5 lagi

Dalam program Pengurusan Perniagaan, pelajar diajar prinsip kewangan, pemasaran dan analisis data. Mereka juga merangkumi etika dan tanggungjawab sosial; penyelesaian perniagaan kreatif; dan kaedah pembangunan peribadi. [+]

Program Pengurusan Perniagaan melengkapkan anda dengan konsep, teori, dan teknik untuk mengejar kerjaya yang berjaya dalam kepimpinan perniagaan. Anda akan meliputi kecekapan penting, dari kewangan dan pemasaran untuk analisis data, etika dan tanggungjawab sosial. Anda akan menjadi lebih analitikal, kreatif dan berdikari dalam pemikiran anda. kelayakan pengurusan anda akan melengkapkan anda untuk kerjaya yang memuaskan dalam banyak bidang perniagaan.

Jangka masa: Enam semester / tiga tahun (Summer pilihan Fast Track ada)

Lokasi: Barcelona, Munich

Pengajaran Bahasa: Bahasa Inggeris

Program Pertukaran Kampus: Anda boleh memindahkan kepada mana-mana empat kampus utama selepas mana-mana semester selesai. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Hubungan Antarabangsa

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

Majoriti ini dianggap sebagai latihan yang sangat baik untuk kerjaya dalam kerajaan dan perkhidmatan diplomatik, serta organisasi antarabangsa, organisasi bukan kerajaan dan firma undang-undang, antara lain. [+]

Program ini menggabungkan pandangan global yang dibangunkan dalam gelar hubungan antarabangsa di samping kemahiran praktikal yang diperolehi dalam ijazah perniagaan. Tempat kerja perniagaan menjadi semakin global dan dibanjiri dengan kemasukan maklumat yang berterusan, utama ini memberikan pengetahuan yang kukuh tentang hal ehwal semasa yang diperlukan untuk menganalisis dan secara efektif berkongsi pengetahuan dengan orang lain. Majoriti ini dianggap sebagai latihan yang sangat baik untuk kerjaya dalam kerajaan dan perkhidmatan diplomatik, serta organisasi antarabangsa, organisasi bukan kerajaan dan firma undang-undang, antara lain.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Leisure

Campus Sepenuh masa 3 - 3  January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

Dengan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran eksekutif dan kecenderungan strategik, program ini akan menyampaikan kecekapan utama yang diperlukan dalam industri sambil membangunkan kefahaman anda terhadap keperluan pengurusan antarabangsa dan antara budaya. [+]

Pelancongan adalah industri yang paling pesat berkembang di dunia perniagaan hari ini dan syarikat terus memerlukan pengurus yang berkelayakan akademik untuk memberi mereka wawasan ke dalam industri. Pengkhususan ini meneroka teori, amalan dan model perniagaan yang membentuk bidang pelancongan dan rekreasi. Dengan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran eksekutif dan kecenderungan strategik, program ini akan menyampaikan kecekapan utama yang diperlukan dalam industri sambil membangunkan kefahaman anda terhadap keperluan pengurusan antarabangsa dan antara budaya.

Tempoh: Dua semester / satu tahun sepenuh masa dan empat semester / dua tahun separuh masa

Tarikh Mula: Oktober, Februari, Jun, Mac... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Sukan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

Ini adalah program interdisiplin yang dirancang untuk mengajar kemahiran pengurusan dan meliputi bidang seperti pemasaran dan pengurusan sukan, pengiklanan sukan, hubungan media, dan penajaan. [+]

Pasaran sukan adalah industri multibillion dollar, mengalami perkembangan pesat di negara-negara seperti China, Rusia, Brazil dan Timur Tengah, membuka banyak pintu kepada mereka yang memiliki skillet khusus. Ini adalah program interdisiplin yang dirancang untuk mengajar kemahiran pengurusan dan meliputi bidang seperti pemasaran dan pengurusan sukan, pengiklanan sukan, hubungan media, dan penajaan. Industri ini menawarkan peluang yang pelbagai dan dinamik kepada graduan, mulai dari sukan profesional hingga pengurusan acara dan tajaan korporat.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Jerman Munich + 5 lagi

Dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman yang luas mengenai bidang permainan ekonomi global melalui penyelidikan kes-kajian menyeluruh yang disertai dengan pelbagai topik yang berkaitan dengan kemapanan termasuk dan tidak terhad kepada: kewangan, undang-undang, media, komunikasi dan pengurusan. [+]

Para profesional yang berjaya hari ini mesti mempunyai kemahiran yang berbeza, disesuaikan dengan keperluan sosial dan persekitaran yang semakin penting bagi pekerja dan pengguna. Utama ini melengkapi anda dengan alat untuk menavigasi dunia di mana kelestarian dengan cepat menjadi elemen penting dalam strategi perniagaan. Dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman yang luas mengenai bidang permainan ekonomi global melalui penyelidikan kes-kajian menyeluruh yang disertai dengan pelbagai topik yang berkaitan dengan kemapanan termasuk dan tidak terhad kepada: kewangan, undang-undang, media, komunikasi dan pengurusan.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Jerman Munich + 5 lagi

Reka bentuk meluas ke setiap bidang amalan perniagaan semasa. Pengetahuan teori dan praktikal reka bentuk dan penglibatannya dalam pembangunan, inovasi dan komunikasi perniagaan, menawarkan kelebihan yang signifikan untuk seorang pengurus. [+]

Reka bentuk meluas ke setiap bidang amalan perniagaan semasa. Pengetahuan teori dan praktikal reka bentuk dan penglibatannya dalam pembangunan, inovasi dan komunikasi perniagaan, menawarkan kelebihan yang signifikan untuk seorang pengurus. Cari bahagian perniagaan grafik, perindustrian, produk, interaksi, reka bentuk alam sekitar dan fesyen, serta reka cipta hak cipta. Belajar untuk menggunakan banyak konsep dan bakat perniagaan dalam konteks pengurusan yang akan membuat anda siap untuk melangkah ke posisi profesional.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]


Sarjana Muda Seni (Kepujian) dalam Pemasaran Perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Jerman Munich Switzerland Geneva Montreux + 5 lagi

Pengurusan Perniagaan [+]

Pengurusan Perniagaan

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Program Pertukaran Campus: Anda boleh memindahkan ke salah satu daripada empat kampus utama selepas mana-mana semester yang diselesaikan. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.

Ijazah yang dianugerahkan: ijazah sarjana muda bertauliah swasta Switzerland

Program

Sebagai lulusan BA (Hons) dalam Pengurusan Perniagaan

Menggalakkan pendekatan yang diketuai pelanggan terhadap semua peluang perniagaan.Membangunkan orientasi untuk pembangunan produk / perkhidmatan baru yang dimaklumkan.Memohon konsep dan teknik inovatif untuk mencapai peluang pemasaran utama.Menilai teori dan strategi pemasaran kontemporari untuk memenuhi keperluan pihak berkepentingan.... [-]

Sarjana Muda Seni (Kepujian) dalam Perniagaan Antarabangsa

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Jerman Munich Switzerland Geneva Montreux + 5 lagi

Program ini mempersiapkan anda untuk dunia perniagaan global yang semakin globalis dari perspektif lintas budaya. Sebagai seorang siswazah, anda akan bersedia untuk memulakan perniagaan antarabangsa anda sendiri, menyertai syarikat yang sudah ada atau membantu mengembangkan capaian antarabangsa syarikat tempatan. [+]

Pengurusan Perniagaan

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Program Pertukaran Campus: Anda boleh memindahkan ke salah satu daripada empat kampus utama selepas mana-mana semester yang diselesaikan. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.

Ijazah yang dianugerahkan: ijazah sarjana muda bertauliah swasta Switzerland

PROGRAM

Sarjana Muda Seni (Kepujian) dalam Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk kerjaya masa depan mereka. Mereka mempelajari teknik untuk menguruskan perubahan organisasi; melihat dunia melalui mata pelanggan mereka; dan menganalisis urus niaga dan undang-undang perniagaan antarabangsa.... [-]


Sarjana Muda Seni dalam Komunikasi

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

BA dalam Komunikasi [+]

Pengguna telah menjadi peserta aktif dunia digital dan telah kabur antara jenama dan pengguna. Profesional komunikasi dan perhubungan awam syarikat adalah penting kepada mana-mana organisasi dan merupakan kunci dalam mewujudkan dan mengekalkan hubungan dengan penonton sasaran. Utama ini akan meliputi pelbagai topik seperti penstrukturan kempen perhubungan awam, strategi media, komunikasi organisasi, dan etika, sambil menangani pelbagai komunikasi dan kebimbangan publisiti.

BA dalam Komunikasi

Program ini menyediakan pelajar dengan pendidikan akademik dan profesional yang menyediakan mereka untuk jawatan dalam perhubungan awam, pengiklanan, pemasaran, komunikasi, dan pengurusan. Kurikulum perhubungan awam merangkumi kursus dalam publisiti, pengiklanan, pemasaran, komunikasi, penyelidikan, dan rundingan.... [-]


BBA

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah yang pelbagai yang akan menyediakan anda untuk pelbagai fungsi dalam dunia perniagaan, menjadikan anda aset yang bernilai kepada mana-mana organisasi. [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah yang pelbagai yang akan menyediakan anda untuk pelbagai fungsi dalam dunia perniagaan, menjadikan anda aset yang bernilai kepada mana-mana organisasi. Majoriti ini mengembangkan kemahiran perniagaan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan yang penting dalam skala antarabangsa: zon waktu rundingan, budaya dan bahasa, sambil meneroka kerumitan organisasi perniagaan antarabangsa moden, termasuk hubungan rumit, rangka kerja sosial dan cabaran pentadbiran yang ada di dalamnya.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan pantas musim panas disediakan)

Program Pertukaran Campus: Anda boleh memindahkan ke salah satu daripada empat kampus utama selepas mana-mana semester yang diselesaikan. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.... [-]


BSc

Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Kewangan

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Montreux Geneva Jerman Munich + 5 lagi

BS dalam Perniagaan Kewangan kami akan menyediakan anda gambaran keseluruhan kewangan global dan etika perniagaan yang kukuh. [+]

BS dalam Perniagaan Kewangan kami akan menyediakan anda gambaran keseluruhan kewangan global dan etika perniagaan yang kukuh. Kewangan prihatin dengan pengurusan wang dalam semua bidang masyarakat dan perniagaan dan prihatin dengan mewujudkan nilai bagi pemegang kepentingan dalam pasaran global yang semakin kompetitif. Pelajar yang mengambil program ini didedahkan kepada aktiviti perniagaan antarabangsa dan faktor sosial dan politik yang mempengaruhi tingkah laku perniagaan.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Program Pertukaran Campus: Anda boleh memindahkan ke salah satu daripada empat kampus utama selepas mana-mana semester yang diselesaikan. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.... [-]


Ijazah Sarjana Muda

Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Media Digital

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Jerman Munich + 5 lagi

Program canggih ini direka untuk mengajar anda cara memanfaatkan dan memanfaatkan media digital untuk manfaat membentuk imej korporat, menarik pelanggan dan mewujudkan platform untuk menjual dan mempromosikan produk. Di dalam sektor pengeluaran media digital, permintaan untuk pengurus projek profesional, pengurus media sosial, dan pengurus akaun sangat tinggi. [+]

Teknologi digital telah membawa perubahan besar kepada dunia di setiap kawasan, tidak terhad kepada sains, teknologi, hiburan, dan politik. Program canggih ini direka untuk mengajar anda cara memanfaatkan dan memanfaatkan media digital untuk manfaat membentuk imej korporat, menarik pelanggan dan mewujudkan platform untuk menjual dan mempromosikan produk. Di dalam sektor pengeluaran media digital, permintaan untuk pengurus projek profesional, pengurus media sosial, dan pengurus akaun sangat tinggi.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Program Pertukaran Campus: Anda boleh memindahkan ke salah satu daripada empat kampus utama selepas mana-mana semester yang diselesaikan. Kami juga mempunyai program pertukaran dengan senarai panjang universiti lain di seluruh dunia.... [-]


Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Perniagaan Keluarga

Campus Sepenuh masa January 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Jerman Munich + 5 lagi

Perniagaan keluarga adalah unik dalam cara mereka beroperasi dan dalam kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di dalamnya. Syarikat-syarikat milik keluarga menghadapi cabaran unik mereka sendiri dalam persekitaran perniagaan yang dicirikan oleh persaingan yang semakin meningkat. [+]

Perniagaan keluarga adalah unik dalam cara mereka beroperasi dan dalam kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di dalamnya. Syarikat-syarikat milik keluarga menghadapi cabaran unik mereka sendiri dalam persekitaran perniagaan yang dicirikan oleh persaingan yang semakin meningkat. Dalam pengkhususan ini, anda akan belajar bagaimana untuk memanfaatkan kekuatan anda dalam pengurusan perniagaan keluarga dan berjaya melaksanakan amalan yang mendorong prestasi tinggi, kesetiaan pemegang saham dan hubungan keluarga yang sihat.

Tempoh: Enam semester / tiga tahun (pilihan Summer Fast Track tersedia)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]


Video

Discover EU Business School – EU International Schools in Barcelona, Munich, Geneva and Montreux

EU Orientation Week

Contact

EU Business School

Alamat EU Business School c/Ganduxer 70
08021 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Website http://barcelona.euruni.edu/
Telefon +34 932 01 81 71

EU Business School

Alamat EU Business School Quai du Seujet 18
1201 Geneva, Geneva, Switzerland
Website http://geneva.euruni.edu/
Telefon +41 22 779 26 71

EU Business School

Alamat EU Business School Villa Ormond - Rue du Lac 18 Clarens-Montreux
1815 Montreux, Vaud, Switzerland
Website http://switzerland.euruni.edu/
Telefon +41 21 964 84 64

EU Business School

Alamat EU Business School Theresienhöhe 28
80339 Munich, Bavaria, Jerman
Website http://munich.euruni.edu/
Telefon +49 89 55029595