ESART Campus Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai ESART

ESART Campus Barcelona adalah Pusat Pengajian Tinggi Antarabangsa yang mengajar derajat BA (Hons) dalam Tafsiran, Teater Muzikal, Tarian, Muzik: Penciptaan dan Pengeluaran, Pengurusan Seni dan Pengeluaran, semua yang diakui oleh Bath Spa University (United Kingdom). Kedua-duanya di peringkat Sepanyol dan antarabangsa, semua darjah mempunyai pengakuan resmi yang dijamin oleh Perjanjian Bologna dalam kerangka Wilayah Pendidikan Tinggi Eropa.

ESART Campus Barcelona disatukan dalam Kumpulan Montcau. Kumpulan ini, yang diasaskan pada tahun 1965, terdiri daripada beberapa pusat pendidikan.

Kumpulan Montcau telah bekerjasama dengan institusi berprestij di United Kingdom selama lebih dari satu dekad. ESART memulakan kegiatannya pada tahun 2013, ibu pejabat kami di Sant Cugat del Valles yang dipanggil Pusat Pengajian ESART, dan pada 2015 ia adalah ketika ESART Campus Barcelona memulakan kegiatannya di Barcelona.

Kami menawarkan kajian peringkat universiti yang diiktiraf oleh Pearson International dan Bath Spa University of the United Kingdom:

  • BA (Kepujian) dalam Pemangku (Tafsiran dan Teater Muzikal)
  • BA (Hons) dalam Dance (Dance)
  • BA (Hons) dalam Muzik Komersial (Muzik: Penciptaan dan Pengeluaran)
  • BA (Kepujian) dalam Pengurusan (Pengurusan Seni dan Pengeluaran)

Falsafah pedagogi ESART memberi tumpuan kepada:

  • Tempat utama pelajar dan pembelajarannya sendiri.
  • Keseimbangan antara teori dan amalan yang menekankan pentingnya latihan dalam pembelajaran.
  • Pengairan tutorial pelajar dalam proses pembelajarannya.
  • Pembangunan autonomi peribadi dan tanggungjawab diri dalam proses pembelajaran.
  • Sokongan pasukan yang terdiri daripada guru dan pakar antarabangsa dari bidang akademik dan profesional setiap darjah.

Gelaran kami

Terima kasih kepada perjanjian akreditasi dan kelulusan yang ditandatangani dengan program ESART Pearson (UK) dan Bath Spa University (UK) yang mengarah kepada pemberian serangkaian ijazah universiti British.

Seperti biasa di United Kingdom, kajian sarjana (BA Hons) adalah tiga tahun dan terdiri daripada 180 kredit ECTS. Program ESART meliputi dua tahun pertama (120 ECTS / 240 kredit British) melalui ijazah Pearson yang dikenali sebagai Diploma Nasional Tinggi BTEC (HND).

Melalui proses homologasi, Bath Spa University mengesahkan peringkat BTEC HND sebagai bersamaan dengan dua tahun pertama dan pelajar ESART menghadiri tahun lepas program di Barcelona berikutan subjek dan kandungan yang sama yang ditandai oleh program Bath Spa University. .

Secara ringkasnya: Ijazah Sarjana Muda - HND dan BA (Hons) - yang diajar oleh ESART dan dianugerahkan oleh Pearson dan Bath Spa University adalah rasmi dan diiktiraf di peringkat antarabangsa mengikut norma yang ditetapkan oleh kerangka "Rangka Kerja Kualiti Eropah" (EQF) dan Perjanjian Bologna dan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah.

Pearson:

Label Pearson disokong oleh 150 tahun pengalaman dan kini menawarkan lebih daripada 200 darjah dalam 20 bidang pengajian yang berbeza. Ia adalah penyedia perkhidmatan pendidikan terkemuka di dunia yang menawarkan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa serta perkhidmatan akreditasi dan penilaian kualiti ke sekolah-sekolah dan institusi pengajian tinggi di 75 negara di seluruh dunia. Di peringkat antarabangsa lebih daripada 1 juta pelajar belajar diiktiraf oleh Pearson.

Bath Spa University:

Bath Spa University, yang ditubuhkan pada tahun 1852, merupakan salah satu institusi pengajian tinggi yang paling berprestij di United Kingdom. Dalam ranking (2015) adalah antara 5 universiti teratas untuk inovasi dan antara 10 teratas untuk kualiti pengajaran mereka. Bath Spa menawarkan 7000 pelajar peringkat ijazah dalam lebih daripada 230 disiplin.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Catalonia, Sepanyol