Baca keterangan rasmi

CEU Komuniti - UCH

Komuniti universiti dalam perkhidmatan masyarakat

Misi kami

Kami adalah Universiti Katolik, perintis dalam pembangunan projek pendidikan inovatif. Kami berorientasikan untuk membantu orang yang belajar dengan kami untuk memahami disiplin yang mereka pelajari dan untuk membangunkan aktiviti profesional mereka dengan integriti dan tanggungjawab. Rujukan kami adalah nilai-nilai kemanusiaan Kristian yang membentuk kriteria pemikiran dan tindakan kami untuk memperbaiki masyarakat.

Kami komited kepada masyarakat global yang kami mahu menyumbang:

  • Orang yang terlatih sepenuhnya, bersedia untuk membangunkan kehidupan awam dan menyumbang kepada peningkatan persekitaran mereka.
  • Penyelidikan dan pemindahan pengetahuan dan inovasi yang relevan.
  • Inisiatif keusahawanan yang berkaitan dengan projek perniagaan dan sosial.

Visi kami

Kami bercita-cita untuk mengukuhkan diri sebagai Universiti global , inovatif dalam semangat dan keusahawanan dalam tindakannya, yang menyebarkan sikap ini kepada masyarakat universiti supaya ia memindahkan mereka ke masyarakat. Sebuah universiti memberi tumpuan kepada pembentukan orang berharga dalam semua deria - intelektual, profesional dan manusia - dan melakukannya dengan lebih baik dan lebih baik.

Sebuah universiti bertekad untuk menjana , dengan sendirinya dan melalui graduannya, memberikan impak kepada masyarakat yang menyumbang kepada peningkatan dan menjadi rujukan antarabangsa dalam bidang pendidikan tinggi.

Komitmen dan tanggungjawab

Kami memikirkan akibat dari tindakan kami dan menghormati peraturan yang mengawal kami dan komitmen yang kami buat.

Peguambela Universiti CEU-UCH

Angka ini menghormati hak dan kebebasan profesor, pelajar dan pentadbiran dan kakitangan perkhidmatan, memandangkan tindakan badan dan perkhidmatan universiti yang berlainan.

Tindakan mereka sentiasa ditujukan untuk meningkatkan kualiti universiti di semua bidang dan tidak tertakluk kepada mandat yang penting selaras dengan prinsip kemerdekaan dan autonomi.

Maruah dan integriti

Kami mengiktiraf nilai yang wujud setiap manusia sebagai seorang yang rasional dan bebas.

Kami komited kepada kesaksamaan lelaki dan wanita. Kami adalah sebuah organisasi dan sebagai pemancar pengetahuan dan nilai.

Unit Kesaksamaan

Evolusi masyarakat ke arah realiti yang lebih saksama, adalah perlu bahawa ia melewati pemerbadanan di bawah syarat-syarat persamaan semua lelaki dan wanita yang tergolong dalamnya. Universiti sebagai pusat transmisi pengetahuan juga harus mengadopsi komitmen ini, menggunakan mekanisme yang mereka miliki, seperti unit kesetaraan, dan dengan itu mencapai matlamat yang dipercayakan kepada mereka.

  • Ia memaklumkan dan menasihati badan-badan pentadbir Universiti berhubung dasar kesaksamaan.
  • Menyedia, mengimplementasikan dan menilai Rancangan Kesetaraan di Universiti, yang akan menubuhkan objektif dan strategi untuk dicapai dari segi mempromosikan rawatan dan peluang yang sama di Universiti.
  • Ia memaklumkan tentang peraturan Universiti dan prosedur yang memberi kesan kepada kesaksamaan dan peluang jantina.
  • Ia menyokong kesedaran kajian untuk menggalakkan kesaksamaan.
  • Menggalakkan pengetahuan oleh kakitangan Universiti dan oleh para pelajar prinsip persamaan.
  • Menyebarkan aktiviti yang dijalankan ke atas isu kesamaan.

Hormat dan empati: Kami memberi perhatian khusus kepada hubungan dengan yang lain, mengiktiraf martabat setiap orang dan kerja mereka. Kami peka terhadap keadaan dan keperluan orang lain dan kami mengambil berat tentang setiap orang yang meminta pertolongan atau bimbingan.

Perpaduan: Kami menganggap bahawa kebaikan bersama adalah lebih daripada jumlah aset tertentu dan kami tahu bahawa usaha kolektif membolehkan kita mencapai pencapaian yang mustahil untuk dicapai secara individu.

Profesionalisme: Kami berusaha untuk memenuhi jangkaan orang-orang yang kami saling berhubungan dan berusaha keras untuk membangunkan aktiviti profesional yang masing-masing telah diamanahkan.

Inovasi: Kami berasa Universiti yang inovatif dalam pelbagai cara. Kami mencadangkan idea dan inisiatif baru untuk menyesuaikan diri dengan perubahan dan rangka kerja sosial dan profesional baru.

Integrasi: Kami percaya pada nilai perbezaan dan kami menganggap bahawa kami adalah sebahagian daripada keseluruhan yang sama, masyarakat CEU. Kami menambah perbezaan kami kerana kami menganggap mereka berharga, untuk memperkayakan diri sendiri dari segi budaya dan peribadi.

proses kemasukan

Program diajar dalam:
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Kemahiran umum: Pelajar memperoleh komitmen etika kepada masyarakat dalam melaksanakan aktiviti mereka; bahawa pelajar memperoleh kemahiran dalam penggunaan Teknologi Mak ... [+]

Pengurusan Perniagaan

IJAZAH KEGANAAN: Ijazah Pengurusan Perniagaan

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

PLAZAS / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 15 / Elche

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARANPertandingan umum

CG1. Pelajar memperoleh komitmen etika kepada masyarakat dalam menjalankan aktiviti mereka.CG2. Pelajar memperoleh kemahiran dalam penggunaan Teknologi Maklumat dan Komunikasi.CG3. Pelajar memperoleh keupayaan untuk bekerja secara autonomi untuk menjadikan mereka usahawan dalam aktiviti mereka.kemahiran tertentu

Graduan dalam Ijazah Pengurusan Perniagaan CEU Cardenal Herrera University sepatutnya dapat menunjukkan pengetahuan dan pemahaman yang berkaitan dengan organisasi, persekitaran di mana mereka beroperasi dan bagaimana mereka diuruskan dan diuruskan. Adalah penting untuk menekankan pemahaman dan tindak balas terhadap perubahan serta ramalan masa depan mereka.... [-]

Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

persaingan generale: memperoleh pandangan holistik manusia dalam dimensi tetap ada dan transenden itu. Mencapai pertandingan ini membayangkan sikap mencari kebenaran dari ... [+]

KELAYAKAN RASMI: Ijazah Sarjana Muda Kewartawanan

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARAN

kemahiran umum

CG1.- memperoleh pandangan holistik manusia dalam dimensi tetap ada dan transenden itu. Mencapai pertandingan ini membayangkan sikap mencari kebenaran dari pesanan yang berbeza pengetahuan mengenai sifat manusia dan maruah peribadi biasa untuk semua lelaki dan wanita, dengan perhatian khusus kepada implikasi etika dan moral.CG2. Pendekatan yang ketat untuk masyarakat dan budaya semasa. Mencapai pertandingan ini melibatkan memperoleh kriteria untuk memahami dan menghargai masyarakat dan budaya semasa, berdasarkan pertimbangan ketat realiti masa kini dan akar sejarah, dengan perhatian kepada pengajaran sosial Katolik, membolehkan kemudian untuk mengambil bahagian dalam bertanggungjawab dalam kehidupan sosial bagi keamanan dan kebaikan bersama.CG3.- meluahkan perasaan dengan betul dalam bahasa Sepanyol. Mencapai pertandingan ini menunjukkan bahawa pelajar / tahu daftar dengan betul dan comprehensibly dalam bahasa Sepanyol, kedua-dua secara bertulis dan secara lisan. Di samping itu, alumni / ae boleh memilih untuk belajar bahasa Sepanyol di Valencia atau.CG4.- bekerja dengan cekap dan berkesan dalam bahasa Inggeris atau bahasa asing. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat membangunkan kemahiran untuk bekerja dengan cekap dan berkesan, kedua-dua secara bertulis dan secara lisan, dalam Bahasa Inggeris atau dalam satu lagi kemahiran EU.pemahaman CG5.- dan analisis usul kompleks, kritikal, dalam konteks di mana ia dibentangkan. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat menentukan, membezakan dan berkaitan kedua-dua asas-asas dan premis di mana pendedahan mana-mana hujah dibina, serta menyatakan dan mewajarkan kandungannya sintetik dan kritikal, dalam konteks saintifik , politik, media, jenis organisasi atau... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Dan lebih daripada 30 tahun ripped pengajian dalam bidang komunikasi di Universiti CEU . Kami disokong oleh dekad membentuk perhubungan yang komited untuk profesion merek ... [+]

Komunikasi Audiovisual

IJAZAH KEGIATAN: Ijazah dalam Komunikasi Audiovisual

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARANPertandingan umum

OC1- Keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan perubahan teknologi, perniagaan atau buruh organisasi.OC2- Keupayaan untuk bekerja dalam pasukan dan menyampaikan idea mereka sendiri melalui penciptaan persekitaran yang membolehkan, serta keupayaan untuk mengintegrasikan ke dalam satu projek bersama yang bertujuan mendapatkan hasil.OC3- Keupayaan untuk mengambil risiko ekspresif dan tematik dalam rangka ketersediaan dan tarikh akhir pengeluaran audiovisual, menggunakan penyelesaian peribadi dan pandangan dalam pembangunan projek.OC4- Keupayaan untuk memilih dengan betul dalam situasi ketidakpastian, dengan mengambil tanggungjawab.OC5- Amalan sistematik penilaian diri sendiri yang kritis keputusan: penilaian pentingnya membetulkan dan sentiasa menyesuaikan kesalahan yang dilakukan dalam proses kreatif atau organisasi produksi audiovisual.OC6- Keupayaan untuk menyusun tugas, melaksanakannya secara teratur, mengadopsi dengan logik keputusan keutamaan dalam proses pengeluaran audiovisual yang berbeza.OC7 - Solidariti menghormati orang dan masyarakat yang berlainan di planet ini, serta pengetahuan arus kebudayaan yang hebat berhubung dengan nilai individu dan kolektif serta menghormati hak asasi manusia.kemahiran tertentu... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Kita taksub dengan melompat pelajar ke dalam kerja dalam keadaan yang terbaik. Oleh itu, kurikulum adalah dihubungkan dengan pekerjaan masa depan: pengantarabangsaan, ino ... [+]

KELAYAKAN RASMI: Ijazah dalam Pemasaran

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 20 / Elche

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARAN

kemahiran umum

CG 1. Pelajar memperoleh komitmen etika kepada masyarakat dalam menjalankan actividades./El mereka mencapai pertandingan ini melibatkan memperoleh kriteria untuk memahami dan menghargai masyarakat dan budaya semasa dengan mengkaji akar sejarah dalam usaha untuk memberi kuasa kepada graduan untuk mengeluarkan pertimbangan kritikal mengenai aspek-aspek yang berbeza realiti sosial dan memberi cadangan untuk penambahbaikan dari perspektif prinsip-prinsip perlembagaan dan pengajaran sosial Katolik.CG 2. Itu pelajar memperoleh kemahiran dalam penggunaan Teknologi Maklumat dan Komunikasi. Mencapai pertandingan ini melibatkan mengetahui, memahami dan menguruskan Teknologi Maklumat dan Komunikasi perlu bagi pembangunan masa depan profesional pelajar.CG 3. Itu pelajar memperoleh keupayaan untuk bekerja secara bebas untuk memastikan mereka adalah usahawan dalam aktiviti mereka. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat mereka bentuk pelan kerja dan mengusahakan kemuncak dengan ketabahan dan fleksibiliti -anticipándose dan mengatasi masalah yang dihadapi dalam perkembangan mereka dan menyepadukan perubahan anda exija- menjadi cara profesional dan berkelayakan.CG 4. Bahawa pelajar mempunyai sikap mengenai: Hak-hak asasi dan sama rata antara lelaki dan wanita; Hormat dan promosi hak asasi manusia; Tanpa diskriminasi dan akses universal untuk orang kurang upaya; Menghormati nilai-nilai budaya keamanan dan nilai-nilai demokrasi.... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

kemahiran umum: Mengetahui asas-asas penting dalam diri manusia dan menyokong maruah orang itu; Tahu dan mengasimilasikan asas antropologi yang mengekalkan prinsip-prinsi ... [+]

Pendidikan Sekolah Rendah Pendidikan Awal Kanak-Kanak

KELAYAKAN RASMI: Double Degree dalam zaman kanak-kanak Pendidikan Pendidikan Rendah Awal

Tempoh / ECTS: 5 tahun / 312 ECTS

SEATS / KAMPUS: 80 / Moncada - Alfara; 80 / Elche; 80 / Castellón

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARAN

kemahiran umum

Mengetahui asas-asas penting dalam diri manusia dan menyokong maruah orang.Tahu dan mengasimilasikan asas antropologi yang mengekalkan prinsip-prinsip besar kerja pendidikan, terutama yang berdasarkan mesej Kristian.Analisis dan sintesis realiti sosial dan arus pemikiran yang memberi kesan kepada perkembangan sejarah umat manusia, yang berdasarkan pada mesej Kristian.Setelah mengetahui bahawa bimbingan yang ditawarkan daripada antropologi Kristian untuk isu-isu sosial, dan terutamanya untuk semua yang berkenaan dengan keluarga dan pendidikan.Menganalisis dunia kompleks hubungan sosial yang menentukan nasib manusia, cuba untuk memahami kewujudan dan misteri manusia.Menganalisis pelbagai cadangan dan penyelesaian diberikan kepada isu-isu sosial, menekankan perspektif sosial Magisterium.kesedaran kritikal kewujudan kerohanian dan pengalaman beliau dalam acara keagamaan.pengetahuan sistematik agama dalam pelbagai budaya serta sosial, pengaruh etika dan budaya mereka.Kesedaran dan menghormati agama-agama budaya lain.Keupayaan untuk mengenal pasti dan memahami makna bahasa agama sebagai satu cara untuk menyatakan tidak terucapkan.kesedaran kritikal hubungan inextricable antara kepercayaan dan amalan.Pengetahuan keutamaan angka Yesus Kristus pada mesej dan moral Kristian.ilmu terperinci kandungan yang penting dalam kepercayaan Kristian.Mengetahui nilai keluarga Kristian sebagai asas proses pendidikan dan sebagai kawasan kecemerlangan untuk pertumbuhan harmoni.Mengetahui asas-asas antropologi tugas pendidikan.... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

kemahiran umum: kepimpinan dan membuat keputusan; kapasiti untuk kreativiti dan menyelesaikan masalah; kemahiran organisasi dan perancangan; keupayaan untuk analisis dan ... [+]

KELAYAKAN RASMI: Ijazah Pengiklanan dan Perhubungan Awam

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARAN

kemahiran umum

CG1. Kepimpinan dan membuat keputusan.CG2. Kapasiti untuk kreativiti dan penyelesaian masalah.CG3. kemahiran organisasi dan perancangan.CG4. Keupayaan untuk analisis dan sintesis.CG5. komunikasi lisan dan bertulis.CG6. Keupayaan untuk menguruskan maklumat.CG7. kemahiran komputer yang berkaitan dengan bidang pengajian.CG8. komitmen etika.CG9. Keupayaan untuk bekerja dalam pasukan antara disiplin.CG10. Kemahiran dalam hubungan interpersonal.CG11. kemahiran pemikiran kritikal.CG12. Pengiktirafan kepelbagaian dan pelbagai.CG13. Motivasi terhadap kualiti.CG14. Keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan keadaan baru.CG15. kriteria keupayaan pembangunan.CG16. Kapasiti untuk belajar secara bebas.CG17. Kapasiti bagi inisiatif dan keusahawanan.... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

kemahiran umum: Keupayaan analisis dan sintesis, menyediakan kecekapan untuk membuat keputusan, menyelesaikan masalah. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat mengumpulka ... [+]

KELAYAKAN RASMI: Ijazah Sarjana Muda Reka Bentuk Perindustrian Kejuruteraan dan Pembangunan Produk

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

SEATS / KAMPUS: 60 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARAN

kemahiran umum

CG1. Keupayaan untuk analisis dan sintesis, menyediakan kecekapan untuk membuat keputusan, menyelesaikan masalah. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat mengumpulkan menganalisis dan mensintesis data yang berkaitan, untuk membuat keputusan yang melibatkan menyelesaikan masalah atau mengesan mereka, sama ada teori atau praktikal, dengan tujuan utama untuk menghantar kesimpulan diperolehi.CG2. Keupayaan untuk bekerja dalam pasukan antara disiplin, kemahiran perundingan dan konsensus. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat mengintegrasikan ke dalam organisasi dan pasukan kerja dan memimpin mereka, dapat berunding, menguruskan dan menjadi pengantara andaian perjanjian dari matlamat untuk mencapai lebih adil dan mudah untuk penyelesaian akhir yang dicadangkan itu; menyumbang objektif persempadanan, perancangan dan pembangunan tegas dan hormat.CG3. Keupayaan untuk menyelidik dan mengaitkan pelbagai bidang ilmu yang berkumpul dalam amalan profesional. Mencapai pertandingan ini melibatkan memperoleh pandangan global kedua-dua masalah dan penyelesaian, dan keupayaan dan kapasiti untuk mengaitkan pengetahuan yang berbeza yang membawa kepada penyelesaian yang paling cekap dan berkesan kepada isu-isu yang kompleks. Profesional yang diperlukan dalam masyarakat seperti hari ini semestinya menganggap kerumitan perubahan dan oleh itu, memandangkan banyak pemboleh ubah yang membuat penyelesaian yang optimum.CG4. keupayaan pembelajaran sendiri, bertanggungjawab terhadap pembelajaran sendiri. Komitmen kepada kecemerlangan. Mencapai kecekapan ini melibatkan dapat mereka bentuk pelan kerja dan mengusahakan kemuncak dalam masa yang diperuntukkan, dengan ketabahan dan fleksibiliti, menjangka dan mengatasi masalah yang dihadapi dalam perkembangan mereka dan mengintegrasikan pengubahsuaian yang diperlukan dalam pembangunan proses,... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Kompetensi umum: Mempunyai kriteria yang diasaskan dan ketat mengenai sejarah, masyarakat dan budaya semasa. Pencapaian kecekapan ini membayangkan memperoleh kriteria yan ... [+]

Sains Politik / Perhubungan Antarabangsa

Ijazah Sarjana Muda: Ijazah dalam Sains Politik

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

TEMPAT / KAMPUS: 30 / Moncada - Alfara

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARANPertandingan umum

Mempunyai kriteria yang kukuh dan mantap tentang sejarah, masyarakat dan budaya semasa. Pencapaian kecekapan ini membayangkan memperoleh kriteria yang membolehkan pemahaman dan penilaian masyarakat dan budaya semasa, berdasarkan pertimbangan yang rapi tentang realiti sekarang dan akar sejarahnya, dengan perhatian terhadap prinsip perlembagaan dan Doktrin Sosial Gereja, dengan untuk tujuan memberdayakan graduan untuk mengambil bahagian secara bertanggungjawab dalam kehidupan sosial demi keamanan dan kebaikan bersama.Dapat menyatakan diri dengan betul atau mengembangkan komunikasi yang sesuai dan ungkapan lisan dan bertulis. Pencapaian kecekapan ini melibatkan mengetahui sumber ekspresi pidato dan bertulis. Komunikasi lisan dan bukan lisan.Dapat mengatasi kemudahan dan kecekapan dalam sekurang-kurangnya, bahasa asing. Pencapaian kecekapan ini bermaksud dapat mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi dengan lancar dan efisien, baik secara bertulis maupun secara lisan, dalam bahasa Inggeris dan, dengan kata lain, dalam bahasa asing yang lain. Keupayaan untuk bekerja dalam konteks kebangsaan dan antarabangsa.Dapat memahami dan mensintesis cadangan rumit, dengan rasa kritikal, dalam konteks di mana mereka dibentangkan. Pencapaian kecekapan ini membayangkan dapat menentukan, membezakan dan mengaitkan kedua-dua konsep asas dan premis di mana eksposisi mana-mana hujah dibina, serta untuk mengutarakan dan mendasarkan kandungannya secara sintetik dan kritikal, dalam konteks saintifik , politik, sosial, media atau organisasi-di mana mereka dibentangkan.Dapat menggunakan pengetahuan yang diambil untuk menyelesaikan masalah. Pencapaian kecekapan ini menunjukkan kemampuan, berdasarkan pengetahuan yang diperoleh, untuk menyelesaikan masalah atau untuk membuat penghakiman mengenai... [-]
Sepanyol Valencia
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Alamat
46115 Valencia, Valencian Community, Sepanyol
Website
Telefon
+34 961 36 90 00