C3S Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) adalah sekolah perniagaan persendirian yang ditubuhkan pada tahun 2014 dan didaftarkan di bawah Kementerian Pendidikan Sepanyol. Pusat ini diakreditasi untuk menyediakan kursus akademik termasuk Diploma yang dikembangkan dengan kerjasama universiti terkemuka.

Sekiranya anda mencari sekolah perniagaan terbaik di Barcelona Sepanyol, C3S adalah yang terbaik . Kami menawarkan pelbagai program termasuk Diploma, Sarjana Muda, Sarjana dengan kos 1/3 UK

Kami berusaha untuk menawarkan kecemerlangan akademik kepada para pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti pengajian peringkat inovatif di Kampus kami di tengah-tengah Barcelona. Kami memberi pelbagai manfaat dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar dapat meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya mengajar yang inovatif.

125788_C3S02.jpg

Dapatkan Semasa Anda Belajar. Anda akan bersedia bekerja semasa belajar di universiti kami. Kami juga membantu pelajar kami dengan magang berbayar. Ijazah UK. Penilaian Percuma!

Dengan lawatan industri dan lawatan belajar , pelajar akan menjadi pintar untuk memahami konsep yang akan mereka pelajari di kelas dan dari buku-buku.

125789_C3S01.jpg

Mengapa C3S

1. Akademik

Kaedah pengajaran dan pembelajaran utama di C3S merangkumi kuliah, seminar dan tutorial kelas, pembelajaran praktikal, perjalanan lapangan, projek dan pembelajaran melalui penyelidikan.
Ahli fakulti kami bukan sahaja pemikir inovatif dan pendidik yang berpengalaman, tetapi mereka juga pembuat perubahan dalam bidang kepakaran mereka. Operasi kami diuruskan oleh kakitangan akademik dan pentadbiran yang kompeten dan berdedikasi.

2. Sokongan Pelajar

C3S menyediakan pelajar, calon pelajar bimbingan, sumber dan sokongan untuk menangani pelbagai penginapan, imigresen, dan akademik.
Perkhidmatan Bantuan Pelajar kami adalah pasukan proaktif yang akan memandu anda melalui sebarang langkah dalam kerjaya anda.

3. Pengalaman Global

C3S adalah sekolah perniagaan antarabangsa dengan perspektif global. Pelajar kami belajar dari persembahan akademik kami sambil bersenang-senang dengan aktiviti penyebaran budaya kami.
Gabungan sempurna ini menginspirasi kesedaran diri yang berwawasan, meningkatkan pemikiran kritis dan mendorong penyertaan sosial. Di sini di C3S, kami mempersiapkan pelajar kami untuk menjadi pemain utama di pentas dunia.

4. Akreditasi Antarabangsa

Kami memahami pentingnya bukan sahaja mempunyai akreditasi antarabangsa tetapi juga membina perkongsian dengan organisasi lain yang berfikiran sama dari seluruh dunia.
Hubungan ini membolehkan kami memberikan kepelbagaian lebih lanjut dalam persembahan kami dan pemahaman tentang apa yang 'dunia sebenar' bermakna di seluruh penjuru dunia.

Misi kami adalah untuk menjadikan C3S Business School sebuah C3S Business School yang inklusif, pelbagai, inovatif dan kompetitif.

Datang menyertai kami di C3S Business School !

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer de Londres, 6, porta 9
08029 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami