La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL adalah pusat universiti antarabangsa dengan sejarah lebih dari seratus tahun, yang didedikasikan untuk pembentukan manusia yang tidak terpisahkan. Kami adalah ahli pengasas Universiti Ramon Llull, universiti bukan untung swasta pertama di Catalonia.

Tersusun di sekitar lima bidang pengetahuan, Kejuruteraan dan Teknologi ICT, Sains Komputer, Senibina dan Bangunan, Pengurusan dan Seni, Reka Bentuk & Teknologi, kami bekerjasama dengan misi melatih para profesional dengan nilai, yang dapat memberikan sumbangan positif kepada pembangunan masyarakat yang lebih adil dan lestari.

Kampus kami adalah ruang yang tidak terpisahkan, yang ditentukan oleh inti latihan dan penyelidikannya, yang juga menempatkan La Salle Technova Barcelona, ​​taman inkubasi perniagaan, yang memfasilitasi hubungan antara dunia akademik dan perniagaan, dan rangkaian kemudahan yang mempromosikan kehidupan universiti, seperti dewan kediaman, kemudahan sukan, makmal, dan ruang untuk pengembangan pelbagai aktiviti yang dipromosikan oleh pelajar itu sendiri.

Dalam persekitaran ini, kami mengumpulkan seluruh komuniti pendidikan. Kami adalah kampus universiti antarabangsa, jaminan dan rujukan, yang diakui untuk melatih orang yang menambah. Kami bangga dengan rangkaian alumni antarabangsa kami, yang sentiasa diiktiraf untuk kecemerlangan profesional, dan juga dengan panggilan sosial yang kuat.

Saya berharap agar navigasi anda melalui laman web ini membolehkan anda menemui semua yang anda cari. Pintu Kampus kami sentiasa terbuka.

Selamat Datang di La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Ketua Pengarah

Kenali kami

La Salle adalah institusi dengan sejarah lebih dari 300 tahun dan kehadiran antarabangsa yang luas. Kami telah menjadi pelopor dalam menawarkan kajian yang selalu disesuaikan dengan keperluan pasaran dan masyarakat. Kami komited untuk latihan dan nilai yang berkualiti untuk para belia masa depan, kerana orang berada di atas segalanya.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Misi dan Nilai

Kami adalah kampus universiti antarabangsa, antara budaya dan antara agama, jaminan dan rujukan, yang diiktiraf untuk melatih orang yang bertambah. Kami menyediakan pelajar kami dengan kemampuan penyiasatan yang mendalam dan asas yang diperlukan untuk menangani teknologi yang berbeza dan terkini.

Profesional untuk syarikat dan masyarakat

Yang paling penting adalah rakyat. Kami menggabungkan etika, nilai dan latihan teknikal untuk menghadapi cabaran masa depan.

Misi La Salle Campus Barcelona adalah untuk menawarkan latihan berkualiti tinggi dan peringkat tinggi dalam kerangka global. Tujuan kami adalah untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk menjadi sangat berkesan dalam pengembangan kerjaya profesional mereka.

Di La Salle Campus Barcelona kami melatih para profesional dengan komitmen etika yang tinggi dan dengan nilai-nilai yang diperlukan untuk menjadi inovatif, tahu bagaimana menyesuaikan diri dengan perubahan dan memimpin transformasi masyarakat dalam pembangunan berterusan. Semua aktiviti pengajaran, penyelidikan dan pemindahan pengetahuan kami dikaitkan untuk membangunkan projek kehidupan yang kukuh dan komprehensif.

Objektif utama pusat universiti kami adalah:

  • Pindahkan pengetahuan kepada pelajar yang mengikuti program pendidikan kami.
  • Pindahkan modal insan kepada masyarakat melalui penggabungan graduan kami dalam organisasi.
  • Pindahkan kemajuan teknologi terkini untuk mewujudkan nilai di mana ia berguna dan diperlukan.
  • Pindahkan syarikat yang dibuat di Taman Teknologi dan Inovasi Perniagaan, untuk menyumbang kepada pengembangan struktur perniagaan.

La Salle dalam bentuk angka

Lebih daripada 4,000 pelajar mendaftar. 25% pelajar dari peringkat antarabangsa. 75,100 m2 infrastruktur untuk penggunaan pengajaran, perkhidmatan dan kawasan luar.

  • 77 Negara
  • +1,000 Sekolah
  • 60 pusat universiti
  • +85,000 guru
  • +1,000,000 Pelajar

Lokasi

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Alamat
Llucanes,41
08022 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 93 29 02 416

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami