Institut Africain de Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1996, Institut Afrika Pengurusan (Institute Africain de Management) adalah salah sebuah sekolah perniagaan swasta Afrika Barat yang terkemuka. Terletak di Dakar, ibu negara Senegal, IAM terletak di dalam persekitaran pembelajaran yang unik dan hidup berubah. Lebih 2,000 pelajar dari 28 negara dari seluruh dunia mengisi kampus IAM ini memastikan bahawa anda akan mendapat untuk bertemu rakan-rakan dari seluruh dunia, dan akan meluaskan pengalaman anda untuk perspektif budaya, profesional dan pendidikan yang berbeza.

Dakar, bandar barat di tanah besar Afrika adalah salah satu bandar yang paling meriah di pantai Atlantik. Terima kasih kepada kedudukannya dan pelabuhan serantau utama, Dakar merupakan hab ekonomi dan logistik penting untuk trans-Atlantik dan perdagangan Eropah dan perniagaan serantau. Dapatkan pengalaman hands-on anda pada industri yang paling menjanjikan Senegal dan meningkatkan pandangan anda dalam budaya perniagaan serantau dan peluang pekerjaan.

Jika anda sedang mencari untuk persekitaran yang menarik dan pelbagai budaya untuk belajar dalam, IAM adalah tempat untuk menjadi.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai IAM dan rangkaian meluas program, sila ikuti link program di atas atau layari laman web kami http://www.groupeiam.com.

Lokasi

Dakar

Alamat
Dakar, Wilayah Dakar, Senegal

Akreditasi

EFMD Equis Accredited