Baltic Humanitarian Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Kemanusiaan Baltik (BGI) adalah sebuah institusi pendidikan moden yang melaksanakan program-program berkualiti tinggi, pascasarjana dan pendidikan profesional tambahan.

Status institut ini disahkan oleh lesen Perkhidmatan Persekutuan bagi Pengawasan Pendidikan dan Sains. Kehadiran akreditasi negeri membolehkan institut itu mengeluarkan graduan dengan diploma negara.

Institut Kemanusiaan Baltik (BGI) adalah institusi pendidikan swasta yang, menurut Standard Pendidikan Negeri , melatih pakar dalam kepakaran pendidikan tinggi pertama, kedua, pascasiswazah, dan tambahan profesional.

Fakulti Institut:

  • Fakulti Ekonomi dan Pengurusan;
  • Fakulti Undang-undang;
  • Fakulti Psikologi;
  • Pendidikan tinggi kedua;
  • Fakulti pendidikan tambahan.

Tugas utama BGI adalah pengeluaran pakar kompeten profesional kompetitif yang memiliki pengetahuan praktis dan saintifik yang sangat baik. Untuk memaksimumkan matlamat ini, institut sedang dipertingkatkan untuk faedah para pelajarnya.

Institut BGI menghasilkan pakar dalam lingkungan seperti ekonomi, pentadbiran perbandaran dan negeri, pengurusan.

Institut ini menggunakan kakitangan pengajar yang berkelayakan dan pakar praktikal , yang memungkinkan untuk menjamin kualiti pendidikan yang tinggi.

Pada masa ini, Institut Kemanusiaan Baltik di St Petersburg mempunyai asas bahan dan teknikal yang maju yang membolehkan menyelesaikan semua masalah pendidikan pelajar di peringkat moden, mempunyai kelas komputer khas dan kelas bilik darjah yang dilengkapi khas, serta sebuah perpustakaan di mana buku teks terkini, kaedah dan penerbitan saintifik.

Berdasarkan institut, pertandingan diadakan setiap tahun, serta persidangan yang membolehkan pelajar membangun dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka. Ciri lain dari BGI adalah adanya latihan pra-universiti, serta pendidikan tambahan, yang meliputi: kursus untuk latihan lanjutan, latihan, persiapan untuk USE, ciri-ciri kursus USE dan USE. Terima kasih kepada ciri institusi pendidikan tinggi ini, lebih mudah bagi pemohon atau pelajar untuk lulus peperiksaan negeri, dan juga untuk menguji dirinya dan pasukannya dalam arah yang dipilih.

Institut BGI sentiasa membangun, membuka kepakaran berprestij baru, yang membolehkan untuk membangunkan kerjasama dengan rakan-rakan Barat pada tahap yang lebih tinggi. Ini membolehkan graduan BGI untuk berlatih di luar negara dan mendapatkan diploma antarabangsa yang akan membolehkan mereka menjadi permintaan dalam pasaran buruh.

Latihan di Institut Kemanusiaan Baltik

Di BGI, latihan berikut boleh dilakukan:

  • waktu siang;
  • dalaman-surat-menyurat;
  • extramural;
  • kemungkinan pembelajaran untuk kurikulum individu.

Terima kasih kepada pelbagai jenis pengajian di Institut Kemanusiaan Baltik, semua orang boleh memilih yang sesuai dengannya, dan juga menggabungkan kajian dan kerja jika perlu.

Pelajar yang tidak berbahasa Rusia akan menerima kursus pengenalan bahasa Rusia selama setahun sebelum mendaftar kursus / program.

Pelajar yang tidak berbahasa Rusia akan diberikan kursus pengenalan satu tahun dalam bahasa Rusia sebelum mendaftar kursus / program ijazah.

Lokasi

Saint Petersburg

Baltic Humanitarian Institute

Alamat
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia
Telefon
+8 800 770 03 80

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami