American European Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

American Hotel Academy diasaskan pada tahun 2007 di Brasov, Romania sebagai sekolah pengurusan hotel antarabangsa pertama di negara ini dengan tujuan utama menawarkan pendidikan

Kami percaya dalam menggabungkan pendidikan berorientasikan profesional dengan latihan kemahiran yang diterapkan dalam suasana antarabangsa dalam pelbagai disiplin pengurusan perhotelan yang tidak terdapat di banyak institusi pengajian tinggi tradisional. Ini adalah asas di mana sekolah telah dibina dan ini adalah bagaimana kita membantu pelajar kita untuk mencapai matlamat kerjaya mereka.

Pelajar kami kini belajar dari 30 fakulti antarabangsa, semua profesional berpengalaman atau tuan dan Ph.D. guru berpendidikan. Kelas dan sesi praktikal berlaku di sekolah, pusat bandar Brasov, sebuah bandar bersaiz sederhana yang terletak di tengah-tengah negara, manakala penempatan industri ditawarkan terutamanya di Amerika Syarikat dan Eropah.

Selepas berjaya melaksanakan program pendidikan tinggi antarabangsa yang pertama dalam pengurusan perhotelan di Romania, sekolah kini meningkatkan tumpuan antarabangsa dengan membuka pintunya kepada pelajar antarabangsa dan dengan menubuhkan pusat pengajian kedua di New York.

Hasil akhir yang kami targetkan adalah kumpulan alumni global yang akan menjadi pemimpin korporat dan usahawan masa depan yang akan terus berkembang dan mencipta semula industri perhotelan.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Misi

Misi American Hotel Academy adalah untuk memajukan pendidikan kemahiran profesional dan latihan kemahiran yang diterapkan dengan perspektif antarabangsa dalam pelbagai disiplin pengurusan perhotelan yang tidak terdapat di banyak institusi pengajian tinggi tradisional. Kami komited untuk menyediakan pelajar kami untuk berjaya di pasaran global.

Ini dicapai dengan menggabungkan kekukuhan akademik dengan latihan profesional dan kesedaran kepelbagaian budaya sambil menumpukan perhatian kepada pertumbuhan profesional dan peribadi para pelajar kami.

Misi kami memanggil kami untuk menggalakkan hubungan yang lebih erat dengan industri, untuk menggalakkan dedikasi kepada perkhidmatan, untuk memupuk kepimpinan, untuk memberi inspirasi kepada keghairahan untuk kreativiti dan keusahawanan dan untuk meraikan pelbagai kepelbagaian budaya.

Lokasi

Braşov

Alamat
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Braşov, Braşov County, Romania

New York

Alamat
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, Amerika Syarikat