Newton College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan pendekatan perintis dalam kajian pengurusan, Newton College adalah satu langkah di hadapan universiti-universiti lain dan menyediakan pelajarnya dengan kelebihan ke atas rakan usahawan mereka.

Sepanjang lima tahun yang lalu, Newton College telah empat kali institusi pendidikan peringkat swasta swasta yang paling berpengaruh di Republik Czech . Ia terletak di ibukota bersejarah yang indah di Prague, ia diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan, Belia dan Sukan Republik Czech dan ijazah yang diiktiraf secara automatik di semua negara EU.

10 1 Sebab untuk belajar di Newton College

  1. Newton College adalah persekitaran yang sangat menginspirasi. Sekolah ini memberi inspirasi dan mendorong pelajar untuk mencapai matlamat mereka, mencari perspektif baru dan cara baru untuk menyelesaikan masalah. Ia juga mengajar bagaimana untuk membangun kreativiti dan pemikiran kritikal.
  2. Sekolah ini menawarkan program pembelajaran moden dan menarik bagi perniagaan yang diterapkan. Semua program mempunyai asas yang sama - kajian Ekonomi, Pengurusan dan Psikologi. Pada pendapat kami, ini adalah campuran terbaik untuk setiap pengurus moden.
  3. Graduan kolej tidak mendapat diploma sahaja, mereka juga menerima sijil berharga. Pelajar yang menamatkan pengajian mereka juga menerima sijil yang mengesahkan penyempurnaan latihan praktikal dan latihan pengurusan. Sijil-sijil ini memberikan kelebihan yang besar dalam pasaran buruh ke atas para graduan kami dari kolej-kolej lain.
  4. Pendekatan peribadi. Newton College bukan sekolah berskala besar. Di sini, tiada siapa yang hanya nombor dalam senarai. Setiap pelajar adalah individu dan kakitangan di kolej menghormati dan mencerminkannya dalam pendekatannya terhadap pelajar.
  5. Guru adalah pensyarah kelas atas dengan pengalaman perniagaan yang praktikal. Fakulti Newton College termasuk, contohnya, Naib Gabenor Bank Negara Czech prof. Vladimír Tomšík, salah seorang jurulatih terbaik Czech Ing. Milan Bobek, MSc. dan banyak lagi. Sekolah ini juga sering mengundang ahli-ahli perniagaan dan pengurusan Ceko yang terkenal.
  6. Peluang untuk menyertai aktiviti Newton College . Newton College bekerjasama dengan para pelajarnya yang dengan demikian berpeluang untuk terlibat dalam mengarahkan sekolah dan menjadi sebahagian daripada perubahan sekolah.
  7. Kajian ini berkait rapat dengan amalan. Newton College bukan mengenai menghafal fakta dan definisi tanpa perlu memahami akar perkara. Semua pengetahuan yang dibentangkan dan kemahiran yang diperolehi akan segera diterapkan dalam kehidupan seharian.
  8. Kenalan. Semasa pengajian, anda boleh mendapatkan banyak kenalan berharga, contohnya rakan sekelas, guru dan orang terkemuka dalam persekitaran perniagaan Czech.
  9. Newton College adalah satu-satunya sekolah yang menawarkan pendidikan pelbagai peringkat. Pelajar boleh memilih daripada program pengajian terakreditasi, kursus latihan pengurusan dan bimbingan individu yang disediakan oleh ahli fakulti.
  10. Beasiswa merit. Kualiti sekolah mencerminkan kualiti mutu graduannya. Oleh itu, Newton College berusaha untuk memotivasi para pelajarnya dengan biasiswa merit berharga.

Lokasi

Prague

Alamat
Václavské náměstí 11
110 00 Prague, Prague, Republik Czech

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami