Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapakah kita?

Salah satu Institusi Pengajian Tinggi Swasta yang tertua di Portugal , dengan lebih daripada tujuh dekad kewujudan. Kami memimpin sebelas kursus kitaran pertama (Graduasi) dalam Kerja Sosial, Psikologi, Maklumat Kewartawanan, Komunikasi Perniagaan, Sains Komputer dengan Perniagaan, Ilmu Komputer, Multimedia, Reka Bentuk Komunikasi, Pengurusan, Pengurusan Sumber Manusia, dan Perakaunan dan Pengauditan.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Bagi kursus kitaran ke-2 (Sarjana) yang diberi kuasa berfungsi sebagai berikut: Psikologi Klinikal (dengan tiga cabang pengkhususan), Pengurusan Sumber Manusia dan Kelakuan Organisasi, Psikologi Sosial Kesihatan, Kerja Sosial, Gerontologi Sosial, Pentadbiran dan Informatika Rangkaian Sistem (dengan kerjasama ISPGAYA). Di samping kursus-kursus ini, ISMT juga menawarkan kursus-kursus Pascasiswazah (ijazah bukan akademik), di luar latihan singkat yang dijalankan di bawah Pusat Latihan Perdana (hasil perkongsian antara Institut dan PROFIFORMA, Pejabat Perundingan dan Latihan, Ltd), yang termasuk, antara lain, kursus dalam latihan guru.

ISMT, di bawah Protokol Kerjasama, bekerjasama dalam kajian doktor, seperti kursus Ph.D. dalam Psikologi (dalam perjanjian dengan University of Extremadura - Sepanyol). Kami juga merupakan institut latihan yang diakreditasi oleh DGERT (Direktorat Jenderal Perhubungan dan Hubungan Perburuhan) dan Majlis Unit Latihan Saintifik dan Pedagogi.

Berapa ramai kita?

Kira-kira 30 kakitangan dan 100 Pensyarah / Kolaborator dan hampir 1400 pelajar , yang terdiri daripada fakulti dan badan pelajar yang kreatif, inovatif dan kritikal.

121097_interiores.jpg

Bagaimana kita?

Menuntut pembinaan sekarang dan tidak sabar untuk masa depan.

Mengapa kita?

Kerana kita mahu menyumbang kepada penciptaan jisim kritikal dan kita mahu membuktikan projek pengajaran inovatif. Dan kerana alaf baru itu berdasarkan pada kualiti yang menjadi pertaruhan kami. Kami yakin bahawa ISMT adalah di mana masa depan sudah bermula. Pengarah Carlos Amaral Dias

Lokasi

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Alamat
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Daerah Coimbra, Portugal
Telefon
+351 239 488 030

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami