WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai WSEI

Kolej Ekonomi dan Sains Komputer atau WSEI ditubuhkan pada tahun 2000, dan pada hari ini kolej itu telah dimasukkan ke dalam daftar institusi pengajian tinggi bukan negeri. Inisiator dan pengasas WSEI ialah Perunding dan Latihan Institut Ltd, sebuah syarikat perundingan dan latihan Cracow yang mantap, yang pengalaman bertahun-tahun pengalaman perniagaannya menginspirasikan orientasi industri yang kukuh dan fokus kerjaya program akademik yang ditawarkan di WSEI.

Sambungan perniagaan yang kuat

WSEI sentiasa berkaitan dengan industri dan perniagaan, dengan Penasihat Lembaga Penasihat yang aktif dan pelbagai perkongsian dengan syarikat-syarikat yang berjaya, pemimpin perniagaan serta organisasi industri dan profesional. Komitmen jangka panjang untuk membekalkan profesional berkualiti tinggi kepada syarikat tempatan dan antarabangsa telah mengakibatkan pengiktirafan WSEI di kalangan perniagaan sebagai institusi pengajian tinggi yang berorientasikan amalan.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Misi kita

Kami menyediakan pendidikan yang berorientasikan amalan yang memberi tumpuan kepada pembangunan berterusan. Kami adalah institusi pendidikan tinggi yang dicipta oleh individu yang bersemangat untuk individu yang bersemangat. Bagi kami, pendidikan tinggi adalah usaha untuk kecemerlangan profesional dan pemenuhan dalam kehidupan.

Kami turun ke bumi dalam komitmen kami untuk melengkapkan pelajar kami dengan kemahiran yang sesuai dan pemikiran yang betul, namun kami percaya bahawa proses pendidikan harus melimpah dengan keseronokan, kemerdekaan, keseronokan, dan kreativiti.

Piawaian kami

  • Palam
  • Kemerdekaan dan Keberanian untuk Mewujudkan dan Berinovasi: Kami memastikan anda bersedia untuk memulakan perjalanan keusahawanan anda sendiri dan mampu mencetak diri kreatif anda di masyarakat global.
  • Program Fleksibel dan Industri yang Fokus: Kami pastikan anda meninggalkan kolej dengan kemahiran berharga dan dicari. Kami tidak pernah berhenti menentukur dan menyesuaikan program akademik kami untuk menangani keperluan industri dan masyarakat.
  • Persekitaran Keterbukaan, Persahabatan, Antusiasme, Kerja Berkumpulan dan Kreativiti: Kami pastikan anda bersedia untuk menjadi sebahagian daripada kerja anda dan komuniti setempat dan dengan murah hati berkongsi tenaga, idea, dan kemahiran anda dengan individu yang berinteraksi dengan profesional dan sosial tahap.
  • Kesediaan Global: Kami memastikan anda bersedia untuk merangkul kepelbagaian dan melihat diri anda sebagai warganegara masyarakat global, aset di tempat kerja global dan seorang usahawan di ruang pasaran global.130822_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Hasil strategik pelajar

Pendidikan tinggi, seperti yang kita lihat di WSEI, adalah alat untuk mencapai matlamat individu, profesional dan peribadi. Kami membina persekitaran di mana kita boleh menyokong dan membantu melalui mana-mana matlamat ini, sama ada:

  • Membina kerjaya semula di negara asal anda atau di tempat lain di dunia;
  • Menjadi individu yang berjaya, dan dihormati di kalangan rakan-rakan;
  • Merasakan rasa pencapaian dan ketenangan;
  • Belajar untuk mencapai kemerdekaan dalam kehidupan.

Lokasi

Kraków

Alamat
ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland
30 Kraków, Poland Wilayah Voivodeship, Poland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami