Baca keterangan rasmi

Reka Bentuk di Sekolah Borang

Sekolah Borang menawarkan kursus Reka Bentuk sepenuh masa 3.5 tahun , selepas itu pelajar memperoleh ijazah Sarjana Muda dari Universiti Sains Sosial dan Kemanusiaan (SWPS). Setiap tahun terdiri daripada 30 minggu, dibahagikan kepada 2 semester - musim sejuk dan musim panas. Kebanyakan kelas dijalankan dalam bentuk modul tematik, yang boleh berlangsung sehari, seminggu atau sehingga 2 bulan.

Sekolah Borang mempunyai:

  • Program pengajian terbaik Poland mengikut Kementerian Sains dan Pendidikan Tinggi;
  • pensyarah yang cemerlang dan terkenal;
  • bengkel dan studio yang moden dan lengkap;
  • hubungan koperasi yang hebat dengan banyak syarikat Poland dan antarabangsa.

Program pengajian unik menggabungkan kerja-kerja projek dan pendidikan dalam kemanusiaan yang telah dibangunkan oleh pasukan kami pakar yang diketuai oleh Lidewij Edelkoort , ketua Akademi Rekaan di Eindhoven (1999-2008), pengarah strategik dan mentor Sekolah Tingkatan.

Sekolah Borang terbuka kepada semua orang - penguji, penganalisis, pengaturcara komputer, orang yang suka DIY - dan akan membantu anda mengembangkan, menambahkan, menambah baik dan menggunakan kemahiran dan minat anda.

Jika anda ingin mempengaruhi perubahan di dunia, untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat, dan memahami dan memenuhi keperluan masyarakat hari ini, Sekolah Borang adalah untuk anda.

Apa yang berlaku selepas anda selesai belajar?

Kementerian Sains dan Pendidikan Tinggi memutuskan untuk menambah program 'Reka Bentuk' kepada senarai program pengajian 'yang dikehendaki' . Rasanya ekonomi Poland akan mendapat manfaat daripada lebih banyak pereka yang berkelayakan.

Selepas melengkapkan ijazah anda di Sekolah Borang, anda akan menyertai kumpulan terpilih pakar yang dicari yang bersedia untuk kerjaya dalam reka bentuk, dalam erti kata yang paling luas, serta bidang yang berkaitan, bergantung pada kawasan anda pengkhususan.

Pelajar Sekolah Borang diajar dan bersedia untuk bekerja secara bersendirian dan dalam pasukan reka bentuk, membantu anda mencari laluan anda sendiri dalam dunia reka bentuk.

Program diajar dalam:
  • English
  • Poland

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Sekiranya anda ingin membuat perbezaan di dunia ini, untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat, untuk memahami dan memenuhi keperluan masyarakat hari ini, Sekolah Borang ad ... [+]

Sekolah Borang menawarkan 4 bidang pengkhususan: Reka Bentuk Perindustrian , Reka Bentuk Komunikasi , Rekabentuk Reka Bentuk Dalam Negeri .

Kelas-kelas itu dijalankan dalam pelbagai bentuk dalam rangka kerja berikut:

bengkel teoretikal - kelas berkaitan dengan bidang-bidang tertentu kemanusiaan: teori reka bentuk, sejarah seni, dan budaya. Matlamat kursus ini adalah untuk memperkenalkan konsep asas dan kumpulan tema, yang kemudiannya akan dibangunkan semasa bengkelstudio reka bentuk - kelas bertujuan untuk membangun dan meningkatkan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan disiplin tertentu reka bentuk. Kelas-kelas diajar oleh pereka latihanstudio bersepadu - kelas diajar oleh dua pensyarah - pakar dalam bidang kemanusiaan dan seorang pereka latihan. Kelas-kelas ini diilhamkan oleh pengetahuan humanistik secara teratur, yang diterjemahkan ke dalam pelaksanaan praktikal isu reka bentukbengkel / studio - kelas yang dijalankan dalam pakar, bengkel tematik, disederhanakan oleh pengamal, tetapi juga tersedia selepas kelas sekiranya anda perlu menyelesaikan apa-apa projekaktiviti sokongan - bahasa asing, pendidikan jasmaniRekabentuk industri... [-]
Poland Poznań
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to School of Form