School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Reka Bentuk di Sekolah Borang

Sekolah Borang menawarkan kursus Reka Bentuk sepenuh masa 3.5 tahun , selepas itu pelajar memperoleh ijazah Sarjana Muda dari Universiti Sains Sosial dan Kemanusiaan (SWPS). Setiap tahun terdiri daripada 30 minggu, dibahagikan kepada 2 semester - musim sejuk dan musim panas. Kebanyakan kelas dijalankan dalam bentuk modul tematik, yang boleh berlangsung sehari, seminggu atau sehingga 2 bulan.

Sekolah Borang mempunyai:

  • Program pengajian terbaik Poland mengikut Kementerian Sains dan Pendidikan Tinggi;
  • pensyarah yang cemerlang dan terkenal;
  • bengkel dan studio yang moden dan lengkap;
  • hubungan koperasi yang hebat dengan banyak syarikat Poland dan antarabangsa.

Program pengajian unik menggabungkan kerja-kerja projek dan pendidikan dalam kemanusiaan yang telah dibangunkan oleh pasukan kami pakar yang diketuai oleh Lidewij Edelkoort , ketua Akademi Rekaan di Eindhoven (1999-2008), pengarah strategik dan mentor Sekolah Tingkatan.

Sekolah Borang terbuka kepada semua orang - penguji, penganalisis, pengaturcara komputer, orang yang suka DIY - dan akan membantu anda mengembangkan, menambahkan, menambah baik dan menggunakan kemahiran dan minat anda.

Jika anda ingin mempengaruhi perubahan di dunia, untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat, dan memahami dan memenuhi keperluan masyarakat hari ini, Sekolah Borang adalah untuk anda.

Apa yang berlaku selepas anda selesai belajar?

Kementerian Sains dan Pendidikan Tinggi memutuskan untuk menambah program 'Reka Bentuk' kepada senarai program pengajian 'yang dikehendaki' . Rasanya ekonomi Poland akan mendapat manfaat daripada lebih banyak pereka yang berkelayakan.

Selepas melengkapkan ijazah anda di Sekolah Borang, anda akan menyertai kumpulan terpilih pakar yang dicari yang bersedia untuk kerjaya dalam reka bentuk, dalam erti kata yang paling luas, serta bidang yang berkaitan, bergantung pada kawasan anda pengkhususan.

Pelajar Sekolah Borang diajar dan bersedia untuk bekerja secara bersendirian dan dalam pasukan reka bentuk, membantu anda mencari laluan anda sendiri dalam dunia reka bentuk.

Lokasi

Poznań

Alamat
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublin Mazowieckie, Poland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program