AHE - The University of Humanities and Economics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEJARAH

Yang Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz telah ditubuhkan pada tahun 1993. Ia adalah institusi bukan awam terbesar pendidikan tinggi di Poland. Pada tahun 2007, Universiti mendapat hak untuk PhD anugerah dalam mata pelajaran berikut: linguistik di jabatan kemanusiaan, teknologi maklumat di jabatan sains teknikal dan seni visual di jabatan seni halus. Pada tahun 2009, Universiti telah mencapai status cemerlang Akademi.

Pendidikan dan kaedah baru

Universiti ini mempunyai lebih daripada 20 fakulti dan menawarkan pelbagai subjek, termasuk 4 kursus dalam bahasa Inggeris. Pelajar boleh memilih untuk mengkaji mana-mana lebih 100 kursus. Kurikulum kursus sentiasa dikemaskini mengikut permintaan pasaran. Selaras dengan keperluan Piawaian Pendidikan Eropah AHE di Lodz melaksanakan paradigma baru pendidikan, yang dicirikan oleh: kaedah baru, kandungan baru, tenaga pengajar baru.

Salah satu ciri yang paling membezakan Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi adalah bahawa setiap manfaat pelajar dari pendekatan individu untuk keperluan pembelajaran. Ia membantu dalam menyelesaikan tugas dan masalah yang mereka hadapi dengan dengan cara yang kreatif dan inovatif. Bagi setiap tahun pengajian kami menggunakan kaedah projek dan bengkel, di mana pelajar membangunkan kecekapan mereka, dan membentuk sikap yang diperlukan untuk berjaya dalam kehidupan dan kerjaya. Terima kasih kepada model baru pelajar pendidikan juga membangunkan personaliti mereka. Semasa kajian adalah bengkel yang dikendalikan, yang meningkatkan kemahiran dalam komunikasi, menyelesaikan konflik, kerjasama, atau rundingan. Projek-projek yang terbaik diberikan dalam empat kategori: projek dalam bidang keusahawanan, projek pro-sosial, projek itu memberi tumpuan kepada pembangunan peribadi, dan projek seni.

tenaga pengajar baru

Ini program pendidikan baru kita boleh merealisasikan hanya terima kasih kepada semangat dan komitmen kakitangan muda yang bekerja di AHE Lodz. Mereka mengadakan kelas dengan kaedah projek dan bengkel. Mereka bekerja dengan usahawan, menyediakan projek diambil dari amalan kehidupan ekonomi, sosial dan budaya. Antara projek yang dianjurkan oleh pelajar boleh didapati pelbagai pameran, konsert, ceramah pendidikan, acara kebudayaan, pertunjukan tarian atau badan amal. Kejayaan projek-projek ini menyebabkan cadangan positif usahawan. Pelajar dalam kerja-kerja projek mereka menyelesaikan masalah sebenar dan dengan itu mewujudkan portfolio mereka sendiri mengesahkan kecekapan diperolehi.

pusat universiti dan alam sekitar

Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz terletak di tapak kilang abad ke-19 ini. Dalam orang-orang yang dipelihara, dipulihkan dinding dengan suasana industri yang unik dianjurkan aktiviti pendidikan, kebudayaan dan perniagaan. pelajar dan profesor kami mempunyai di bilik kuliah serba lengkap untuk kegunaan mereka, perpustakaan, komputer dan multimedia makmal, studio radio, studio televisyen, bengkel saintifik dan galeri pameran. Terdapat juga sebuah kantin.

Yang Poland Universiti Maya (Polski Uniwersytet Wirtualny) adalah sebahagian daripada AHE. The PUW platform pendidikan menyediakan peluang untuk mendapatkan kelayakan tanpa perlu berulang-alik dan mengganggu tugas sehari-hari atau komitmen keluarga.

The AHE adalah akademi teknologi moden megah sebuah rumah penerbitan profesional dilengkapi, studio televisyen, klinik pesakit luar dan rumah percetakan serta terbesar, antara sekolah-sekolah bukan awam di rantau ini, perpustakaan bebas akses. Kami adalah sekolah yang pertama dan hanya di Poland yang menawarkan pengkhususan dalam bidang Sistem Mainframe - virtualisasi, urus niaga, penukaran massa dan lain-lain

Lebih 20 tahun pengalaman

Tahun 2013 adalah luar biasa, kerana Universiti meraikan ulang tahun kedua puluh. Kedua-dua dekad telah dibenarkan Universiti Kemanusiaan dan Ekonomi di Lodz menjadi salah sebuah universiti swasta terbesar di Poland.

Lokasi

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Alamat
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Greater Poland Mazowieckie, Poland
Telefon
+48 800 080 888

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: