Baca keterangan rasmi

Sejak 1895 Institut Kuliner LE CORDON BLEU yang berprestij telah diiktiraf di seluruh dunia untuk inovasinya dalam latihan profesional kecemerlangan untuk pelancongan dunia.

Sejak itu, LE CORDON BLEU telah berjaya berkembang dalam industri pelancongan dan perhotelan, sehingga hari ini, selepas 115 tahun, jenama kami telah meletakkan dirinya di dunia sebagai simbol Inovasi dan Kecemerlangan.

Ia bukan asing dengan apa yang diwakili oleh jenama kami, dari permulaan hingga kini kami telah mendedikasikan diri untuk memperbaiki dan membangunkan infrastruktur dan kualiti perkhidmatan yang kami sediakan dengan tujuan untuk menunjukkan, di Peru dan dunia, bahawa para graduan kami , kolaborator dan pelajar adalah kesaksian sebenar kecemerlangan dan inovasi dalam prestasi profesional mereka; kerana di LE CORDON BLEU PERU kita tahu bahawa terserah kepada kita untuk menjadikan visi dan misi korporat kita suatu kenyataan:

pandangan

Menjadi organisasi terkemuka di Amerika Latin dalam latihan bakat manusia untuk pembangunan industri pelancongan lestari.

misi

Untuk membentuk orang yang berdaya saing untuk industri pelancongan dunia, dengan penekanan pada layanan perhotelan, gastronomi, minuman dan sains makanan, melalui penerapan kaedah dan teknologi avant-garde, berorientasikan ke arah kecemerlangan dan pembangunan mampan.

Nilai Institusi

KECEMERLANGAN: Melebihi jangkaan pelanggan kami dalam kualiti, ihsan dan perkhidmatan.

INOVASI: Menggunakan kreativiti kami untuk meningkatkan nilai barangan dan perkhidmatan yang diberikan kepada pelanggan kami.

KECEKAPAN: Untuk memenuhi tugas dan komitmen kami pada masa yang tepat dan dengan kualiti yang terbaik.

TANGGUNGJAWAB: Keupayaan untuk memenuhi komitmen kami dan menerima akibatnya.

TANGGUNGJAWAB: Memenuhi aktiviti kami dalam peraturan yang ditetapkan dan prosedur yang ditunjukkan.

Program diajar dalam:
Sepanyol
Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: