Graduate School of Engineering - ESIEA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ESIEA, Sekolah Siswazah Kejuruteraan, menyediakan latihan kejuruteraan peringkat tinggi dan mengembangkan kemampuan peribadi pelajar kami, memberikan mereka kemahiran hidup yang membuat semua perbezaan.

ESIEA telah membina reputasinya dalam memindahkan pengetahuan, pengetahuan, dan kemahiran hidup kepada lulusan masa depannya, yang membolehkan mereka memasuki kedudukan pertama dengan cepat dan mengembangkan karier mereka dalam dunia yang terus berubah.

Cita-cita kami adalah untuk melatih para jurutera sebagai pereka, pemaju, penyatuan sistem dan aplikasi dengan menggabungkan kerja kursus dalam IT, elektronik, dan sistem automatik.

Melalui kursus yang diajar, kerja berpasukan dalam projek praktikal, dan aktiviti kemanusiaan, budaya, atau sukan, pelajar kami mencari cara untuk merangsang kreativiti mereka dan mengembangkan selera mereka untuk inovasi, keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri, dan rasa komunikasi mereka. Pelbagai kemungkinan, kebebasan memilih, dan dekat dengan tenaga pengajar dan penyelidikan tetap membantu pelajar membina jalan mereka sendiri, menjadikan mereka jurutera ESIEA yang unik.

Lokasi

Laval

Alamat
Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38
53000 Laval, Pays de la Loire, Perancis

Ivry-sur-Seine

Alamat
Avenue Maurice Thorez,74 bis
94200 Ivry-sur-Seine, Île-de-France, Perancis

Île-de-France

Alamat
Rue Vesale,9
75005 Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: